Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2004-06-01, 21:15   #91
Sanara
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55
Re: Jaka fryzura??Jestem zdesperowana!!!

a my wciaz monisia czekamy na fotki po metamorfozi a kolorek doradzi Ci napewno fryzjerka ktora rowzniez na tym sie zna bedzie Cie widziec to lepiej Ci doradzi pozdrawiam
Sanara jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-06-13, 22:28   #92
izwi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23
Re: Proszê o radê

Dziêkujê za wszystkie rady.
By³am w piatek u fryzjera-stylisty(FILIP w Gdañsku)i stwierdzi³, ¿e ³adnie mi w bl±dzie i nic by nie zmienia³ mo¿e parê ciemnych pasemek, a co do d³ugo¶ci, te¿ radzi³ mi abym zostawi³a d³ugie- wycieniowa³ je na ca³ej d³ugo¶ci tak, ¿e pazurki zas³aniaj± mi twarz.
Jak bêdê mia³a zdjêcia to wy¶lê.
Mam pewien problem- moje w³osy s± do¶æ puszyste i po umyciu ich nie uzyska³am takiego efektu jak po wyj¶ciu od fryzjera. Jakich kosmetyków u¿yæ aby fryzurka wygl±da³a tak jak np na zdjêciu 3 i 5(kosmetyki, które posiada³ FILIP by³y dobre, ale strasznie drogie)
Z góry dziêkujê za odpowied¼.
IZWI
izwi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-07-06, 07:44   #93
Azya
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42
Jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy [ nie potrzeba zdjêcia ] ;)

Witam wszystkich
Mam pro¶bê. Czy mo¿ecie mi doradziæ jak±¶ fryzurê ¶lubn± zakrywaj±c± uszy? Mam w³osy do ramion, twarz okr±g³±. A moje uszy... hm... nie s± co prawda odstaj±ce, ale do¶æ du¿e. Znaczy siê - nieatrakcyjne.
Marzy mi siê kok albo w³osy rozpuszczone, ale lekko upiête.
Bêdê bardzo wdziêczna za wszelkie zdjêcia i sugestie.

Pa
Asia

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-01-16 o 17:11 Powód: Zmiana tytu³u
Azya jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-07-06, 10:38   #94
Rossi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 330
GG do Rossi
Re: Fryzura ¶lubna zakrywaj±ca uszy

Azya'u wystarczy ze powiesz fryzjerce (b±d¼ sama) aby zakry³a ci uszka poprostu robi±c fryzurke zostawia sie takie pasma niewielkie nad uszkami nastepnie zakrywa sie je nimi ( mi wychodzi niecala polowa ucha zakryta- wazne ze przylega idealnie) no i oczywiscie wsóweczki i gotowe mi sie trzymalo to od poludnia do nastepnego dnia a wygladalo mniej wiecej tak : Pozdrawiam!!
Stary 2004-07-06, 10:56   #95
Azya
Raczkowanie

Re: Fryzura ¶lubna zakrywaj±ca uszy

Wielkie dziêki! Kamieñ spad³ mi z serca - dziêki Tobie wiem, ¿e mo¿na co¶ zrobiæ z moimi w³osami (a raczej - uszami).
Na zdjêciu wygl±dasz prze¶licznie!

Czekam niecierpliwie na kolejne pomys³y.
Azya jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-08-11, 19:52   #96
wioletta21
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
jak± fryzurê - ?????????????????

Za dwa tygodnie mam slub, a dok³adnie to sama jeszcze nie wiem jak mam siê uczesaæ. Mam okr±g³± buzie i krêcone d³ugie w³osy. Jaka fryzura bêdzie dla mnie dobra. Tak sobie myslê ¿e mo¿e wyprostowane, wtedy mia³abym bardzo d³ugie w³osy - to ma swój urok, z drugiej strony myslê o jakim fajnym podpieciu na krêconych w³osach.

Proszê aby kto¶ mi pomóg³
z Góry dziêkujê Viola
wioletta21 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-08-16, 15:16   #97
Ma³gosia24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 92
Re: jak± fryzurê - ?????????????????

Wiolu to zale¿y od Ciebie w czym siê lepiej czujesz, no i od sukni, czy welonu - wg. mnie np. welon krótszy od w³osów to wygl±da³by trochê dziwnie
Ja na wiêksze wyj¶cia zawsze próbujê siê jako¶ "inaczej" uczesaæ - bo na co dzieñ noszê d³ugie rozpuszczone w³osy - wiêc moje zdanie to upi±æ wszystkie albo upi±æ tylko czê¶æ ...za³±czam kilka foteczek:
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 151492hair9_lrg.jpg (71,0 KB, 8 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 74136Hair.jpg (25,6 KB, 10 za³adowañ)
Rodzaj pliku: gif 75807BlondieFront2.gif (59,1 KB, 10 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg hair7-lrg.jpg (69,6 KB, 3 za³adowañ)
Ma³gosia24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-09-11, 21:10   #98
nesia
Raczkowanie

Jaka fryzura by mi pasowa³a?

Chcia³abym zmienic moja fryzure bo wydaje mi sie ze moja nie jest najlepsa no i kiedys nadchodzi czas na zmiany. Zwlaszcza ze mam proste wlosy a na dodatek bardzo zniszczone - rozdwojone, roztrojone i strasznie sie ³ami±ce. Brak im puszystosci no i nigdy nie wyszlo mi ich rozjasnienie. Naturalnie sa takie rudawe a chcialabym miec popielaty blond. Jednak ciezko ³apia farbe i rozjasniacze. Moze jakas rada. Marze o dlugich wlosach ale w ich stanie to nie mozliwe bo co chwile sa krotsze tak sie ³ami±. Nie chcialabym tez miec krotkich ¯le bym sie czu³a. Moze jakies pazurki albo cos. Prosze o przykladowe zdjêcia.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Jaa.jpg (30,1 KB, 61 za³adowañ)
nesia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-09-11, 21:45   #99
skowronka1
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163
Re: Jaka fryzura by mi pasowa³a?

cieniowanie i bardzo by ci pasowala grzywka

Sztuczna bi¿uteria na wymianê:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post39028689
skowronka1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-09-12, 20:39   #100
lilu1980
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 501
GG do lilu1980

witaj! proponuje fryzureki z grzywk±, nie my¶lala¶ o tym by czesaæ sie na bok? , i by zmienic kolor w³osów? moze baleyage w kilku kolorach blondów? pozdrawiam...
lilu1980 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-09-13, 10:44   #101
nesia
Raczkowanie

Dziekuje za porady Tylko w³asnie jest pewien problem Jesli chodzi o kolor to nie chce meczyc juz moich wlosow bo sa strasznie zniszczone a poza tym ciezko je ufarbowac no i tez nie stac mnie na baleyage. A co sie tyczy grzywki to moje kudelki w jednym miejscu sa bardzo niesforne stoja jak u koguta i nawet zadne lekiery ich nie upilnuje jedynie pod dlugimi tego nie widac No i moje zdolnosci do ukladania fryzurki sa nikle Nie chcialabym po wyjsciu od fryzjera uzywac zadnych lakierow czy pianek. Moze znalazlo by sie cos bez grzywki
nesia jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2004-09-14, 17:56   #102
gaga
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 286
GG do gaga

chcesz zmienic kolor , a nie chcesz farbowac? no niestety pozostaja ci tylko plukanki,
tak zniszzcone wlosy jak mowisz i widac ze konce sa znizsczone, nalezaloby najpierw sciac a potem myslec o zapuszczaniu w gzrywce by³oby Ci zrezcywiscie dobrze i ukosnej, na ta strone aby ci nie odtawala i prostej, wszystkie nadeslane fryzurki pokazuja cieniowanie , wiec mozesz nie robic grzywki , ale bez srodkow stylizujacych oraz czesania nie ma mozliwosci aby uzyskac ³adny i ciekawy efekt
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 664.jpg (2,5 KB, 430 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (37,0 KB, 17 za³adowañ)
Stary 2004-09-25, 08:49   #103
Kassiaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
GG do Kassiaa
Jaka fryzura?Jak sciac wlosy?

Witam.Mam na imie Katarzyna i postanowilam cos zrobic ze swoimi wlosami, sciac tak aby nowa fryzura wyszczuplila mi twarz...a mam okragla twarz,brat twierdzi ze gruba,mam dwadziescia lat a wygladam o wiee mlodziej, na zdieciu mam pokrecone wlosy w rzeczywistosci sa proste , cienkie i wywijaja sie na wszystkie strony...Prosze o rade dziewczyny i pania Grazyne! W jakiej fryzurze bedzie mi do twarzy?Moze jakis nowy kolor?Wlosy sa farbowane na kolor sloneczny blond.Pozdrawiam
Kassiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-09-25, 08:52   #104
Kassiaa
Przyczajenie

GG do Kassiaa
Re: Jaka fryzura?Jak sciac wlosy?

Dodaje jeszcze jedno zdiecie w prostych wlosach
Stary 2004-09-25, 14:52   #105
lilu1980
Zadomowienie

GG do lilu1980

Witaj Kasiu, podaje ni¿ej propozycje fryzur, my¶lê ze powinnac postopniowaæ w³oski, ze wzglêdu na to ze wywijaja sie kazdy w swoja strone tym ³adniej fryzurka bedzie wyglada³a. czy one sie troche pusza? jesli tak to albo bedziesz je falowala, albo prostowala, masz teraz mnóstwo mozliwosci, pozdrawiam. a myslalas moze nad zmiana kolorku? moze jakies pasemka? pozdrawiam...
Stary 2004-09-25, 15:03   #106
Kassiaa
Przyczajenie

GG do Kassiaa

lilu1980 bardzo dziekuje ,fryzury przedstawione na zdieciu bardzo mi sie podobaja, jeszzcze raz dzieki
Stary 2004-09-25, 16:07   #107
lilu1980
Zadomowienie

GG do lilu1980

nie ma za co! mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz, masz podartne w³oski na krecenie przypuszczam, ale tez mozesz prostowac, jestes w komfortowej sytuacji. tez mam takie w³osy,acha, dziewczyny pisza, ze jesli przy twarzy zrobisz ciemniejsze pasemka to delikatnie wyszczupli to twarz, chociaz nie uwa¿am zeby by³a gruba!
Stary 2004-09-25, 22:13   #108
Blathan
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 166

Hej, masz bardzo ³adn± bu¼kê chocia¿ my¶lê, ¿e ³adniej by Ci by³o w troszkê ciemniejszym odcieniu blondu takim mniej ¿óltym. Co do wyszczuplenia twarzy to my¶lê, ¿e pomóc mo¿e uczesanie na bok, pazurki, cieniowanie. Za³±czam kilka fryzurek, w których my¶lê, ¿e by³oby Ci do twarzy. Pozdrawiam pa.
Blathan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-10-14, 19:37   #109
__monisia__
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Jaka fryzura??????

Czesc wszystkim.Pomó¿cie mam bardzo okr±g³± twarz mam problem z dobraniem odpowiedniej fryzury. niestety niemam zdjêcia ,ale mo¿e macie jakie¶ ciekawe propozycje.Mam w³osy do ramion.Pozdrawiam.
__monisia__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-10-14, 20:02   #110
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga
Re: Jaka fryzura??????

moze jednak uda Ci sie uda dac zdjatko, bo tak byloby ³atwiej dobrac fryzke
a narazie zobacz w archiwum fryzki dla okraglych buziek!!
Stary 2004-10-14, 20:33   #111
bzyku
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 796

Rzeczywi¶cie by³o ju¿ tego sporo. Ja wklejam takie. Tylko czy one na pewno s± dla okr±g³ych twarzy to hmm... tak do koñca to nie jestem pewna
bzyku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-10-14, 20:39   #112
bzyku
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 796

Mo¿e jeszcze takie, jak jaka¶ dla okr±g³ych twarzy nie pasuje, to mnie poprawcie
bzyku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-11-02, 08:26   #113
AniazZielonego
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59
Z czarnych na br±z - w±tek zbiorczy

Witam!
Bardzo Was proszê o poradê, chcia³abym zmieniæ kolor w³osów, aktualnie mam bardzo ciemne koñce, a odrosty troszkê ja¶niejsze. Chcia³abym uzyskaæ jaki¶ piêkny br±z, najchêtniej czekoladowy. Mam d³ugie w³osy, za ramiona. Chcê po prostu uzyskaæ bardziej naturalny kolor. Jakiego wydatku mam oczekiwaæ? Chodzi o Kraków.

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2010-01-14 o 18:52 Powód: edycja tytu³u
AniazZielonego jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-11-02, 13:52   #114
ada25
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10
Re: Zmiana z czarnych w³osów na br±z - porad¼cie!!

Witaj!!!
Ja kidy¶ chcia³am wyrównaæ kolor przez rozjasnianie ale stanowczo odradzam. Nie wiem czy Ci siê uda domowym sposobem, mo¿e porostu skorzystaj z fachowej rady dobrego fryzjera.
ada25 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-11-02, 14:30   #115
kasiulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 303

Jest jakas farba z Loreala, która ma za zadanie lekko i naturalnie rozjasniaæ ciemne w³osy - nawet j± ostatnio ogl±da³am (tylko nie pamiêtam nazwy) bo tez marz± mi siê w³oski w kolorze czekoladowego br±zu, a jestem czarna jak wrona, i to od urodzenia.
Tylko nie bardzo wierzê takie cuda, z kolei odbarwiaæ w³osów nie chcê, bo to chyba nie wyjdzie im na zdrowie, no i odrosty.. ech, ciê¿ki los wrony

A mo¿e Pani Gra¿ynka siê wypowie jak przerobiæ wronê na kawkê ? (z odrobin± mleka)

Oliwka
kasiulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-11-02, 22:40   #116
lilu1980
Zadomowienie

GG do lilu1980

tyle ze na foru dziewczyny pisaly ze ta farba loreala nie dziela, ja kiedys sciagnelam z koncow farbe rozjasniaczem i polozylam potem farbe wlasnie czekoladowy braz , cos takiego, na koncach wyszly czerwono miedziene ale jak pokrylam byly ok, nalozylam rozjasniacz od polowy w³osów, ale pewnie wszyscy teraz na mnie nakrzycza! ale to byl rozkaz kolezanki! odzywiala je potem i bylo oki
Stary 2004-11-02, 23:44   #117
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

przejrzyj watki o dekoloryzacji znajzdiesz tam kilka odpowiedzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-11-03, 17:34   #118
Jamajka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 63

mo¿esz spróbowaæ baleyagem, ja kiedy¶ zesz³am z czarnych na orzechowy br±z ze z³otymi pasemkami, a teraz na rudawe. A je¿eli chcesz mieæ równomierny kolor to musisz niestety zdekoloryzowaæ. Podobno dekoloryzator Rene blanche jest bardzo delikatny ,ale nie weim bo nie próbowa³am.Wybór nale¿y do Ciebie.
Jamajka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2004-11-03, 17:55   #119
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

dekoloryzator Renee Blanche jest zelu i jest w tej chwili na rynku najdelikatniejszym srodkiem do dekoloryzacji(do dostania w salonach lub hutrowniach fryzjerskich)ale nie zawsze porazdi sobie z farbowanymi na zcarno wlosami, no przynajmniej nie zawsze za pierwszym razem ale naprawde nie ingeruje tak mocno we wlos jak proszek do pasemek , no fakt po dekoloryzacji uzyskuje zazwyczaj rownomierny kolor
Stary 2004-11-04, 07:21   #120
AniazZielonego
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59
Pro¶ba o zdjêcia

Mam jeszcze jedn± gor±c± pro¶bê - je¶li macie jakie¶ zdjêcia baleja¿u na ciemnych w³osach, w br±zach, to poproszê)
AniazZielonego jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.