Katalogi Avonu - Strona 524 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-15, 11:01   #15691
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Katalogi Avonu

a ja wciąż się ślinie na netto do k02
może niedługo się pojawi
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 11:01   #15692
fofic
Raczkowanie

Miś jest przepiękny - nie wiem, gdzie on ma mniejszą głowę
Vanilla - no nie - Ty też zdjęcie zmieniłaś - i znowu się nie mogę przyzwyczaić Ale ładne zdjęcie.

Sunprince - no niech Ebi wróci

Torebka ze SPA cudna, biorę ją na pewno
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 11:15   #15693
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Miś jest przepiękny - nie wiem, gdzie on ma mniejszą głowę
Vanilla - no nie - Ty też zdjęcie zmieniłaś - i znowu się nie mogę przyzwyczaić Ale ładne zdjęcie.

Sunprince - no niech Ebi wróci

Torebka ze SPA cudna, biorę ją na pewno
ano zmieniłamale nie wiem na jak długopewnie wrócę do poprzedniego avatarka za jakiś czas
Stary 2006-11-15, 11:35   #15694
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

hej dziewczyny
zostalam konsultantka avonu w kampanii 13 i jeszcze nie badzo sie orientuje
czy ktoras z was moze mi powiedziec na czym polegaja zakupy w COKu?
sa tam testery np. perfum? czy moge tam pojsc kiedy chce? czy musze kupowac powyzej 50 zl?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 11:42   #15695
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
zostalam konsultantka avonu w kampanii 13 i jeszcze nie badzo sie orientuje
czy ktoras z was moze mi powiedziec na czym polegaja zakupy w COKu?
sa tam testery np. perfum? czy moge tam pojsc kiedy chce? czy musze kupowac powyzej 50 zl?
Możesz pójść kiedy chceszSą tam nowe i stare produkty które możesz obejrzeć, powąchać, czy pomacać(również perfumy) Nie musisz kupować za 50zł jeśli w poprzedniej kampanii miałaś zamówienie na min 150zł to niezależnie od tego za ile kupisz w COK- nie jest naliczana dodatkowa opłata. Jeśli nie miałaś tej 150zł kwoty jest naliczana opłat 10zł przy zakupach sklepowych poniżej 50zł. Mam nadzieję że zrozumiałaś(czasem piszę trochę chaotycznie)

No i witamy nową avonomaniaczkępodziel się z nami swoimi wrażeniami na temat Avonu-co lubisz co nie itp. Pozdrawiam
Stary 2006-11-15, 11:50   #15696
ilo16na
Zakorzenienie

Jestem zla.bo zamowilam cien w kulce taki zloty za 10.90 przyszedl Avon a ten cien przyjdzie dopiero w nastepnym katalogu bo im braklo grr..

Jak to tak moze byc ze braknie?skandal!

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 12:08   #15697
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Jestem zla.bo zamowilam cien w kulce taki zloty za 10.90 przyszedl Avon a ten cien przyjdzie dopiero w nastepnym katalogu bo im braklo grr..

nic nowego
Stary 2006-11-15, 12:12   #15698
trutka23
Raczkowanie

HEJ DZIEWCZYNKI!!!

Ma któraś z was może netto do 02? Bardzo prosze!!dziękuje
Stary 2006-11-15, 12:16   #15699
venicea
Raczkowanie

Wink Dot.: Katalogi Avonu

Witam Was po dluugiej przerwie Przede wszystkim serdecznie dziekuje za katalogi!!! Wczoraj dostalam paczke z 13 katalogu I termin
i musze sie z Wami podzielic wrazeniami Zestaw upominkowy Tomorrow robi super wrazenie po prostu...zapakowane 1klasa naprawde warte tej ceny...do tego ten zapach poza tym reszta to szampony i naturalsy dla klientek
Sama czaje sie na II termin tylko nie wiem czy uzbieram kwote.. wlasnie mam pytanko... Czy ten rzeczy z mini katalogu wliczaja sie normalnie do wymaganej kwoty???? Bylabym wdzieczna za info.
pozdrawiam!!!!! papatki
venicea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 12:16   #15700
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dziewczyny a do czego służą roletki?

przepraszam, ze zasmiecam wam watek, ale mam pytanie dotyczace skladania zamowien. Rozumiem ze na sume zamowienia skladaja sie ceny produktow z katalogu ogolnodosteonego tak?
bo widze, ze mowicie tu tez o jakims netto?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 12:17   #15701
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNKI!!!

Ma któraś z was może netto do 02? Bardzo prosze!!dziękuje
niestety nie mamyCzekamy aż Asiuchna bedzie miała dostęp do skanera
Stary 2006-11-15, 12:20   #15702
trutka23
Raczkowanie

Dziękuje Vanilla za odpowiedź.Już się doczekać nie moge.Podobno mają być fajne rzeczy.Pozdrowionka
Stary 2006-11-15, 12:46   #15703
dziewczyna00
Rozeznanie

GG do dziewczyna00

[QUOTE=noseknosek;3081626]dziewczyny a do czego służą roletki?

Roletki to takie mini perfumki w kulce
dziewczyna00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 12:47   #15704
fofic
Raczkowanie

Kurcze, już tyle z Was odebrało zamówienie z 13 katalogu, a ja dopiero w tą sobotę. Tzn. w tą sobotę przyjdzie do mojej konsultantki, a kiedy ja w łapkach kosmetyki będę miała, to "Bóg raczy wiedzieć"
A już je chcę !!!
Stary 2006-11-15, 12:54   #15705
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
gratulacje, marzę o takim jesteś w KR?

zamówiłam tego misia dla siostry, niestety nie miałam dzis aparatu cyfrowego, żeby zdjęcia porobić... miś jest przeuroczy, troszke wolno sie nagrzewa, zdam relację jutro, jak zapytam siostry, czy długo mis w nocy ciepło trzymał

ojej na pewno wezmę torbe japońską z PS... jest z******ta !!! tylko ciekawe wlaśnie, czy zapinana na zameczek czy na klips czy w ogóle może Asiuchna się na nią skusi to zobaczymy wcześniej jej zdjęcia

bardzo dziękuję

i ja również Asiuchna
do jagoda48 nie jestem w KR w poprzedniej edycji zabrakło mi ok.500zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 13:04   #15706
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny a do czego służą roletki?

przepraszam, ze zasmiecam wam watek, ale mam pytanie dotyczace skladania zamowien. Rozumiem ze na sume zamowienia skladaja sie ceny produktow z katalogu ogolnodosteonego tak?
bo widze, ze mowicie tu tez o jakims netto?
tak ceny z katalogu, produkty pomocne w sprzedaży, dema wliczają się do bazy upust. Netto ,oferta internetowa nie
Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Dziękuje Vanilla za odpowiedź.Już się doczekać nie moge.Podobno mają być fajne rzeczy.Pozdrowionka
bardzo proszę
Stary 2006-11-15, 13:15   #15707
fofic
Raczkowanie

Oglądam na spokojnie katalog - i dopiero rzecz, którą zamówię znajduje się na samym środku katalogu - maseczka SPA sake i ryż, no i oczywiście torebka japońska. A tak, to dla mnie nic ciekawego nie było w tej pierwszej połowie.
Oglądam dalej
Stary 2006-11-15, 13:18   #15708
patusia22
Zakorzenienie

ja po kilkukrotnym obejrzeniu zdjęć katalogu wybrałam na chwilę obecną skarpetki i tonik SSS (pewnie gdy już będę miała go w rękach-znajdę coś jeszcze ,jak to zawsze bywa)-na razie panuję nad wydatkami-czas pokończyć inne kosmetyki ,które posiadam w nad miarze
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 13:21   #15709
fofic
Raczkowanie

Dziwne - maseczka wygładzająca sake i ryż, na modelce jest biała, a napisane jest, że to peel - of, czyli powinna być prześwitująca. Trochę w błąd wprowadzają
No i poza tym dowiedziałam się, że "wódka sake" zmiękcza skórę
Stary 2006-11-15, 13:35   #15710
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Dziwne - maseczka wygładzająca sake i ryż, na modelce jest biała, a napisane jest, że to peel - of, czyli powinna być prześwitująca. Trochę w błąd wprowadzają
No i poza tym dowiedziałam się, że "wódka sake" zmiękcza skórę
Dlaczego nie może pell - off być biąła??JA mialam peel off np z clearskinu do strefy T była też biała.No ale faktycznie z nimi nigdy nic nie wiadomo
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 13:46   #15711
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ano zmieniłamale nie wiem na jak długopewnie wrócę do poprzedniego avatarka za jakiś czas
ja pewnie również za niedługo zmienię ava... jakoś tak dziwnie patrzeć na swoją twarz na forum

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość

ja też zamawiałam, przyszedł mi, ale jestem dzień wysyłkowy D, może wtedy jeszcze cień nie był w brakach ?

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
do jagoda48 nie jestem w KR w poprzedniej edycji zabrakło mi ok.500zł
uuu, no to faktycznie, z jednej strony niedużo, a z drugiej strony sporo, bo przecież nie domówisz sama na 500zł, po to by dostać jakiś badziewny kubek lub parasolkę

pytałam juz kiedyś, czy jest tu konsultantka, która załapała się na KR, ale na razie się takowa nie znalazła... a może nie chce się przyznać
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 13:52   #15712
Aga21Aga
Raczkowanie

A ja myślałam , że pell- offy są zawsze przezroczyste A tak w ogóle to nie przepadam za maseczkami tego typu, nie lubię tego uczucia ściągania na twarzy....bleee
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 13:59   #15713
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
A ja myślałam , że pell- offy są zawsze przezroczyste A tak w ogóle to nie przepadam za maseczkami tego typu, nie lubię tego uczucia ściągania na twarzy....bleee
zgadzam się... mam maseczkę peel-off z białą herbatą z PS, która niby miała być "ożywcza" hehe
chyba im się coś pomyliło... jak dla mnie to totalny bubel...

w dodatku szkoda, że w opisie produktu w katalogu słowem nie wspominają, że to maseczka peel-off... jedynie na zdjęciu samego opakowania można ten napis dojrzeć, a czasem i nie...
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 14:01   #15714
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
pytałam juz kiedyś, czy jest tu konsultantka, która załapała się na KR, ale na razie się takowa nie znalazła... a może nie chce się przyznać
Ja sie na przykad przyznałam kilkadziesiat stron wczesniej więc doszłam do wniosku że powtarzać się nie będe.
Załąpałam się na dwa pstatnie miesiace KR i naprawde nie ma się czym chwalic jedyn pluse było to ze mogłąm zeskanowac katalog wczesniejszy i tyle - dostałąm parasol ale na razie nie mam odwagi z nim wyjac jakoś czerwonego koloru nie lubie
Dlaczego się odostałam bo kupuje dużo dla siebie i rodzinki i w gronie znajomych daje duze upusty dlartego duzo zamawiają mi to pasuje bo chce miec duzy upust na swoje zakupy
JAk ktoś ma pytanka jakieś to proszę
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 14:25   #15715
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimii Pokaż wiadomość
A ja 17.11 (za 2 dni) skończę 32 lata. To tylko na papierze strasznie wygląda, bo tak naprawdę nie czuję się staro. Za to mam glębszą świadomość samej siebie.
A konsultantką jestem od 6 lat.
Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!
O jak mi milo, ze jednak nie jestem tu najstarsza Przepraszam Mimii, ale radosnie mi sie zrobilo, bo troche ta 3 z przodu mi ciazy (mam ja dopiero od 6 dni jeszcze sie nie przyzwyczailam ) Kurcze, brzmi to tak, jakbym sobie biust powiekszyla
No, a wiec jestesmy dwa 30letnie skorpionki

Cytat:
Avon ma rewelacyjny przyspieszacz wysychania i nabłyszczacz w jednym, w tradycyjnym opakowaniu, więc nie wiem, po co wprowadzają ten sprej.
(...)
Jeśli komplet Taya, to takie czerwone korale - to też mi się bardzo podoba, i go wezmę
A to ja jakos nie zauwazylam tego przyspieszaczo-nablyszczacza Mowisz, ze dobry jest? Poszukam na KWC
Tak, Taya to te smieszne korale Fajnie wygladaja, szkoda, ze naszyjnik nie jest caly z korali, tylko ma je z przodu, a reszta to sam "sznurek" Ja generalnie nie nosze bizuterii, ale to wydalo mi sie wyjatkowo interesujace Ciekawe, jak wyglada w realu
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 14:28   #15716
Aga21Aga
Raczkowanie

A ja już dzisiaj dostałam swoją paczuszkę z kat.13 tzn.dwie jedna ogromna i druga malutka Ala pan przywiózł mi ją przed samym wyjściem do pracy i nawet nie zdażyłam jej przejrzeć Otworzyłam tylko ( chyba bym nie mogła pojśc do pracy nie otwierając ) , wyjełam misia, srebrną kosmetyczkę i lakier ( z zestawu z błyszczykiem). Miś jest pi ękny i dużyyy, kosmetyczka mała, zgrabna , eegancka , śliczna bardzooo mi się podoba. Czegos takiego szukałam.
A teraz siedząc w pracy i malujac paznokcie tym lakierem juz zdążyłam się przekonać na własnej skórze, a raczej na własnym paznokciu, jaki to bubel
Stary 2006-11-15, 14:35   #15717
baja_86
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedzcie mi prosze czy jest jeszcze w ofercie kremowo-pudrowy podklad w kompakcie, czy go wycofali? Klientka zamowic chciala, ale niestety nie widze go w katalogu od jakiegos czasu.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 14:40   #15718
pAtiŚ
Zakorzenienie

Aga21Aga, serio ten lakier to taki bubel?! Miałąm sobie wziąć go razem z błyszczykiem, ale jednak juz jestem pewna, że tego nie zrobie ja zamówienie z 13 robie jutro i paczke dostane we wtorek... dopiero...
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 15:02   #15719
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Aga21Aga, serio ten lakier to taki bubel?! Miałąm sobie wziąć go razem z błyszczykiem, ale jednak juz jestem pewna, że tego nie zrobie ja zamówienie z 13 robie jutro i paczke dostane we wtorek... dopiero...
Noooo ja już czytałam wiele negatywnych opinii na jego temat, ale postanowiłam go jednak wziąć . Jeszcze sama zaproponowałam klientce , że wezmiemy ten zestaw " na spółę". Błyszczyka nie chciałam , bo mam aktualnie kilka ( a i tak prawie ich nie używam ). Podobał mi się kolorek lakieru Sheer pale Pinks i stwierdziłam , że za 4.90 ( bo tyle mnie kosztował) to moge jeszcze spróbować. No i musze powiedzieć, że jest okropny, w ogóle bardzo trudno jest nałożyć go na paznokiec, nierównomiernie się rozlewa ( nie można wyważyć ile go wziąć na pędzelek), robią się smugi i strasznie długo schnie. Ale wykorzystam go może do zdobienia moich kartek świątecznych
Stary 2006-11-15, 15:12   #15720
nutka85
Wtajemniczenie

a tez miałam zamiar wziąć ten zestawik...
ale skoro taki bubel z niego, to może kupię sobie po prostu sam błyszczyk?
Bo nawet jeśli lakier wychodzi za jakieś grosze, to po co płacić za coś, z czego nie bede zadowolona? Hmmm..
Jeszcze to przemyślę

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości