|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
a ja wciąż się ślinie na netto do k02
![]() może niedługo się pojawi |
|
|
|
#15692 |
|
Raczkowanie
|
Miś jest przepiękny - nie wiem, gdzie on ma mniejszą głowę
Vanilla - no nie - Ty też zdjęcie zmieniłaś - i znowu się nie mogę przyzwyczaić Ale ładne zdjęcie.Sunprince - no niech Ebi wróci Torebka ze SPA cudna, biorę ją na pewno
|
|
|
|
#15693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie wiem na jak długo pewnie wrócę do poprzedniego avatarka za jakiś czas
|
|
|
|
|
#15694 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
hej dziewczyny
![]() zostalam konsultantka avonu w kampanii 13 i jeszcze nie badzo sie orientuje ![]() czy ktoras z was moze mi powiedziec na czym polegaja zakupy w COKu? sa tam testery np. perfum? czy moge tam pojsc kiedy chce? czy musze kupowac powyzej 50 zl?
|
|
#15695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są tam nowe i stare produkty które możesz obejrzeć, powąchać, czy pomacać(również perfumy ) Nie musisz kupować za 50zł jeśli w poprzedniej kampanii miałaś zamówienie na min 150zł to niezależnie od tego za ile kupisz w COK- nie jest naliczana dodatkowa opłata. Jeśli nie miałaś tej 150zł kwoty jest naliczana opłat 10zł przy zakupach sklepowych poniżej 50zł. Mam nadzieję że zrozumiałaś(czasem piszę trochę chaotycznie )No i witamy nową avonomaniaczkę podziel się z nami swoimi wrażeniami na temat Avonu-co lubisz co nie itp. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#15696 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zla.bo zamowilam cien w kulce taki zloty za 10.90 przyszedl Avon a ten cien przyjdzie dopiero w nastepnym katalogu bo im braklo grr..
![]() ![]() ![]() ![]() Jak to tak moze byc ze braknie?skandal!
|
|
#15697 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#15698 |
|
Raczkowanie
|
Ma któraś z was może netto do 02? Bardzo prosze!!dziękuje
|
#15699 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was po dluugiej przerwie
Przede wszystkim serdecznie dziekuje za katalogi!!! Wczoraj dostalam paczke z 13 katalogu I termini musze sie z Wami podzielic wrazeniami Zestaw upominkowy Tomorrow robi super wrazenie po prostu...zapakowane 1klasa naprawde warte tej ceny...do tego ten zapach poza tym reszta to szampony i naturalsy dla klientek Sama czaje sie na II termin tylko nie wiem czy uzbieram kwote.. wlasnie mam pytanko... Czy ten rzeczy z mini katalogu wliczaja sie normalnie do wymaganej kwoty???? Bylabym wdzieczna za info.pozdrawiam!!!!! papatki |
|
|
|
#15700 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczyny a do czego służą roletki?
przepraszam, ze zasmiecam wam watek, ale mam pytanie dotyczace skladania zamowien. Rozumiem ze na sume zamowienia skladaja sie ceny produktow z katalogu ogolnodosteonego tak? ![]() bo widze, ze mowicie tu tez o jakims netto?
|
|
#15701 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#15702 |
|
Raczkowanie
|
|
#15703 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=noseknosek;3081626]dziewczyny a do czego służą roletki?
Roletki to takie mini perfumki w kulce
|
|
|
|
#15704 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, już tyle z Was odebrało zamówienie z 13 katalogu, a ja dopiero w tą sobotę. Tzn. w tą sobotę przyjdzie do mojej konsultantki, a kiedy ja w łapkach kosmetyki będę miała, to "Bóg raczy wiedzieć"
A już je chcę !!!
|
|
|
|
#15705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#15707 |
|
Raczkowanie
|
Oglądam na spokojnie katalog - i dopiero rzecz, którą zamówię znajduje się na samym środku katalogu - maseczka SPA sake i ryż, no i oczywiście torebka japońska. A tak, to dla mnie nic ciekawego nie było w tej pierwszej połowie.
Oglądam dalej
|
|
|
|
#15708 |
|
Zakorzenienie
|
ja po kilkukrotnym obejrzeniu zdjęć katalogu wybrałam na chwilę obecną skarpetki i tonik SSS (pewnie gdy już będę miała go w rękach-znajdę coś jeszcze ,jak to zawsze bywa)-na razie panuję nad wydatkami-czas pokończyć inne kosmetyki ,które posiadam w nad miarze
|
|
|
|
#15709 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne - maseczka wygładzająca sake i ryż, na modelce jest biała, a napisane jest, że to peel - of, czyli powinna być prześwitująca. Trochę w błąd wprowadzają
No i poza tym dowiedziałam się, że "wódka sake" zmiękcza skórę
|
|
|
|
#15710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA mialam peel off np z clearskinu do strefy T była też biała.No ale faktycznie z nimi nigdy nic nie wiadomo
|
|
#15711 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pytałam juz kiedyś, czy jest tu konsultantka, która załapała się na KR, ale na razie się takowa nie znalazła... a może nie chce się przyznać
|
|
#15712 |
|
Raczkowanie
|
A ja myślałam , że pell- offy są zawsze przezroczyste
A tak w ogóle to nie przepadam za maseczkami tego typu, nie lubię tego uczucia ściągania na twarzy....bleee
|
|
|
|
#15713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba im się coś pomyliło... jak dla mnie to totalny bubel... w dodatku szkoda, że w opisie produktu w katalogu słowem nie wspominają, że to maseczka peel-off... jedynie na zdjęciu samego opakowania można ten napis dojrzeć, a czasem i nie...
|
|
#15714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Załąpałam się na dwa pstatnie miesiace KR i naprawde nie ma się czym chwalic jedyn pluse było to ze mogłąm zeskanowac katalog wczesniejszy i tyle - dostałąm parasol ale na razie nie mam odwagi z nim wyjac jakoś czerwonego koloru nie lubie Dlaczego się odostałam bo kupuje dużo dla siebie i rodzinki i w gronie znajomych daje duze upusty dlartego duzo zamawiają mi to pasuje bo chce miec duzy upust na swoje zakupy ![]() JAk ktoś ma pytanka jakieś to proszę
|
|
#15715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Kurcze, brzmi to tak, jakbym sobie biust powiekszyla No, a wiec jestesmy dwa 30letnie skorpionki ![]() Cytat:
Mowisz, ze dobry jest? Poszukam na KWC Tak, Taya to te smieszne korale Ja generalnie nie nosze bizuterii, ale to wydalo mi sie wyjatkowo interesujace Ciekawe, jak wyglada w realu
|
||
|
|
|
#15716 |
|
Raczkowanie
|
A ja już dzisiaj dostałam swoją paczuszkę z kat.13 tzn.dwie jedna ogromna i druga malutka
i nawet nie zdażyłam jej przejrzeć bardzooo mi się podoba. Czegos takiego szukałam.A teraz siedząc w pracy i malujac paznokcie tym lakierem juz zdążyłam się przekonać na własnej skórze, a raczej na własnym paznokciu, jaki to bubel
|
|
|
|
#15717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi prosze czy jest jeszcze w ofercie kremowo-pudrowy podklad w kompakcie, czy go wycofali? Klientka zamowic chciala, ale niestety nie widze go w katalogu od jakiegos czasu.
|
|
|
|
#15718 |
|
Zakorzenienie
|
Aga21Aga, serio ten lakier to taki bubel?! Miałąm sobie wziąć go razem z błyszczykiem, ale jednak juz jestem pewna, że tego nie zrobie
ja zamówienie z 13 robie jutro i paczke dostane we wtorek... dopiero...
|
|
|
|
#15719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już czytałam wiele negatywnych opinii na jego temat, ale postanowiłam go jednak wziąć . Jeszcze sama zaproponowałam klientce , że wezmiemy ten zestaw " na spółę". Błyszczyka nie chciałam , bo mam aktualnie kilka ( a i tak prawie ich nie używam |
|
|
|
|
#15720 |
|
Wtajemniczenie
|
a tez miałam zamiar wziąć ten zestawik...
ale skoro taki bubel z niego, to może kupię sobie po prostu sam błyszczyk? Bo nawet jeśli lakier wychodzi za jakieś grosze, to po co płacić za coś, z czego nie bede zadowolona? Hmmm.. Jeszcze to przemyślę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Ale ładne zdjęcie.
pewnie wrócę do poprzedniego avatarka za jakiś czas

wlasnie mam pytanko... Czy ten rzeczy z mini katalogu wliczaja sie normalnie do wymaganej kwoty???? Bylabym wdzieczna za info.