|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
ja bede ogladac powrot do przyszlosci
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie martwie stanem mojego ryja.... mam masc z antybiotykiem, uzywam odpowiednich kosmetykow, ale i tak mi wyskakuja wstreciole;/ mam antybiotyki tez w tabsach, ale staram sie przeciagnac sprawe jak najbardziej moge, zeby nie bylo tak, ze odstawie miesiac przed slubem a ty sie okaze, ze mi tradzik wroci;/ juz nie mam sily normalnie... chociaz i tak kwasy mi duzo sprawe poprawily
mam nadzieje, ze sie wylecze z tego gowna do maja
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za poprawe. mnie za to ostatnio skroa zrobila sie podrazniona, wysuszona i zaczerwieniona
chyba bede musiala kupic kosmetyki do skory naczynkowej
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
mo mój sen dziś-mistrzostwo
![]() wiecie coś komibuje z naszym weselem..ale to w niedziele sie okaże -taka mala zmiana, może nie mala - no nic napisze jak bede wiedziec ![]() a prawdopodobnie jutro..idziemy rano po obrączki
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu co kombinujesz co?
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
w niedziele wieczorem będzie decyzja na 100 %
na razie nie chce pisać bo jeszcze zapesze..zreszta sama przekonana nie jestem..tak dziś z mama podjelysmy rozmowe o tym..zreszta sama o tym już myślalałam..w sumie to nic takiego szczegolnego. żądnych fajerwerków
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-30 o 20:47 |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
jlys co Ty kombinujesz??
![]() rodzinka.pl mnie rozbraja;D;D;D uwielbiam ten serial;D |
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
No jlys twoj sen to mistrzostwo
,ciekawa jestem co tam wykombinowalas z tym weselem![]() Ala czemu sprzedalas maszyne do pieczenia chleba??nie przyda wam sie?? neidlugo caly dom wysprzedasz ,ja bym chciala pare kiecek sprzedac ,bo i tak w nie juz nie wejde,ale kto mi kupi ![]() sylvi bedzie dobrze,sprawnosciowka P poszla bardzo dobrze to i moze psychike ma dobra ![]() A my pojechalismy do Kfc ,bo tz sie zachcialo i zadzwonil po pracy i przyjechal prosto po mnie i jeszcze do geodety wstapilismy papiery odebrac.
|
#2769 | ||||
|
Zadomowienie
|
PIONA! ja też! i kaskę bym zarobiła...
![]() Cytat:
lubię jedynie jak jest trochę śniegu na święta BN bo tak przytulniej a jak ma spaść to tylko raz, potem raz drogi odśnieżą i jest git śnieg leży ładnie na podwórku a na drodze czysto oj Dziewczyno, już daj spokój, dostaniesz prezent i już gratuluję!gratuluję również studi i kawa_tylko_z_mlekiem! dajcie znać czy działają te kosmetyki ![]() Cytat:
![]() ooo szkoda... mnie z kolei nigdy nie omija bo zawsze muszę stawiać alko w weekend majowy bo 4maja mam imieninyCytat:
ja już mam długie moim zdaniem, czasem niechcący 2literki na klawiaturze wciskamCytat:
![]() a obrączki też miałaś pokazać z grawerem bo też nie powiedziałaś jaki wybraliście ![]() natasia elo elo! witamy wśród 'żywych' ![]() u mnie dziś nie działał telefon ani internet do rana do wieczora ;/ wieczorem byłam u TŻ, było fajnie aaa i teściówka kupiła mi bransoletkę jak była w sanatorium taką z bursztynów ![]() TŻ dostaje w pracy kolejne obowiązki, mówi że dużo tego... ale z jednej strony dobrze, bo to znaczy radzi sobie i z drugiej strony może będzie szansa na przedłużenie umowy
|
|
#2770 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
sorry, ale dla mnie bez sensu jest planowanie w takim momencie, a rozmowy o przyszłości 'o tak po prostu' żeby było mi lepiej nie uznaję, bo to że będziemy razem jest pewne, nie wiem tylko kiedy... wszystko uzależnione jest od pracy jeszcze rok temu (jak dołączałam do Was) patrzyłam na wszystko inaczej, a przez ten rok sporo zmieniło się w moim myśleniu ja potrzebuje konkretów a niestety: brak pracy=brak konkretów ![]() jakbym miała robotę to chętnie planowałabym ten mój wymarzony 2012, ale teraz to
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pierdziel, że wygrałam ![]() właśnie sprawdziłam i rzeczywiście a ja już się dawno poddałam jak zobaczyłam, że dziewczyny mają po tysiąc głosów ![]() w takim razie czekam na kosmetyki |
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Rudy_moniq dziękuję za przywitanie
a tak właściwie to cześć wszystkim ja zaraz zasuwam na uczelnię i wrócę gdzieś po 18 więc miłego dnia ![]()
|
|
|
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chcialam ale stwierdzilam,ze skoro nie zeluje to wole krotkie ![]() No cóż nie lubie tego jak nie wiem...Cytat:
![]() Cytat:
poza tym nie ja tylko mama sama chciala. Ja jestem za pozbywaniem sie zbednych gratow - czy to sprzedaniem czy oddaniem czy po prostu wyrzuceniem. nie lubie jak mi cos w domu zalega bez sensu
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Ala nie nic z niespodzianka dla męża
. ale co do tego to chce mu dać spinki jak bedziemy jechać do Kościola ![]() dobra napisze wam- chyba bedziemy zmieniac sale, na wieksza, trozszke drozsza- byloby wiecej osob napisze wam potem dlaczego chcemy zmienic ![]() mamy obrączki!!! grawer : moja- Obiecuję...IMIĘ TŻ Tż-Obiecuję...MOJE IMIĘ zalaczam fotki, niestety z góry lepszego zdjecia nie moge zrobić:/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-01 o 10:35 |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
jlys, piekne obraczki, a grawer po prostu..... wzruszylam sie
na serio ![]() Wiemy czemu zmieniacie sale bo sekte zapraszasz
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
adela, ja kwasami sama sie zajmuje
bo to banalnie proste, a nie place za sama usluge i duuuuuzo taniej wychodzi
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie do końca
ale może może ;Dpo 1 tamta sala na 50 osób maluśka strasznie, ani potańczyc ani nic.. cięzko by bylo sie pomieścic tam, mysle ze byloby 30 osob to ok, no ale 50 moze byc sredniawo po za tym kwestia rodziny mojego ojca(tj ok 10 osób)-wypada zaprosic, tym bardziej, ze dostalam od niego taka pomoc. zależy mi tez żebym mogla zaprosić 1 koleżanke z LO jako wyjątek bo znajomych nie bedzie jeszcze moja rodzinka - np ciocia ze swoja rodzina, ktora mieszka z mama-babcia siostry- nie wypada zaprosić np tylko jej czy na odwrot itd .... no i ogolnie dyskutowalam z mama i stwierdzilam, ze wesele moge miec 1 w życiu(mam nadzieję ) i skoro teraz mam pieniazki to zrobie je za to co mam. Chce miec wspomnienie, ze tanczylam na weselichu swoim do bialego rana, byla stonoga i w ogole . po za tym ta sala co bedziemy w niedziel ogladac ma noclegi w okolicy- i z 10 moglabym wykupic nie martwiac sie gdzie rodzine poloze. Trudno nie zostanie mi na podróż z tych pieniążkow ale mysle , ze z tych dostaniemy to pojedziemy i tyle chce miec wspomnienie, ze bylo weselicho porządne na pięknej sali z tańcami do rana i tyle ![]() Ala ciesze się, że grawer sie podoba myslelismy jesze nad gdzie ty...tam i ja - ale zdecydowalismy sie na to obiecuję
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-01 o 10:56 |
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
jlys sliczne te obraczkiiiii;D az sie zastanawiam jam moje wygladaja
ja to musze sie w cierpliwosc uzbroic, bo ani zaproszen nie widze, a juz tez doszly, ani obraczek, ani nic;/ grrrrr;/ nie lubie tego;/ a co do zmiany sali nonono i z malego przyjecia zrobi sie weselicho jak sie patrzy ile teraz planujesz ludzi??
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-12-01 o 10:48 |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
nie no osoby sie w sumie nie powiększa jakoś bardzo- ok 60 -65osób, z tym , ze licze sie , ze np rodzina ojca nie wszyscy przyjada- o ile w ogole by przyjechali
, wiec praktycznie osób tyle samo, tylko sala zmieniona na większa no i razie czego nocleg by byl i dla nas i dla gości ![]() strace tylko 500zl zaliczki jesli zrezygnuje z tej co mamy teraz ![]() od kiedy przyszlismy z obraczkami do domu caly czas je ogladalam i non stop na palucha sobie wsadzam moją
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-01 o 11:00 |
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
acha, bo myslalam, ze sporo ludzi Wam jeszcze dochodzi
stad ta zmiana sali
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ale tak jak tam edytowalam..na tej co mamy to tak 30 osob to luz, stoly tance itd, po za tym tam filary sa chyba 4 i naprawde mogloby byc ciezko, a tak tanczenie na 5 m 2- nie wiem czy byloby wygodnie.. a jak za niewiele drozej mam normalna sala weselna, elegancko przystrojona itd...tam przystrojenie n wlasna reke i w ogole takie...:/ zalowac tej sali juz zaczelam od paru miesiecy , ze tak sie na nia od razu zdecydowalismy;/
w niedziele tutaj jedziemy : http://polnaroza.pl/ ceny sa nawet troszke niższe niz jak na stronce z tego co z facetem rozmawialam no i ta sala w porownianu do tej co mamy-niebo a ziemia..a ,ze termin nasz maja wolny-musi być jakiś znak
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-01 o 11:05 |
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
aaa;D ja tez chce ubrac moja
chociaz niby nie powinno sie ubierac ja to sie np boje, ze obraczka T. zrobi sie za mala na niego i nie bede mu mogla wcisnac na palucha![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- no pewnie, ze nie ma co sie ogladac, jesli za nie wiele wieksza cene mozecie miec lepsza sale i w sumie Ci sie nie dziwie... mi samej przez mysle przebiegla opcja zmiany sali, ale my bysmy tysiaka stracili, a jednak to juz jest sporo...zreszta na dobra sprawe nawet nie za bardzo mamy inny wybor, bo w naszej okolicy tak srednio z salami jest;( wiec juz zostaniemy tam gdzie jestesmy, mam nadzieje, ze bedzie ok, mimo, ze sa np 2 osobne sale do jedzenia i tanczenia... przynajmniej tak mi sie zdaje... no ale moze to dobrze, bo tam gdzie by sie jadlo, to ne bedzie problemu z rozmowa
|
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi tam nie przeszkadza ![]() Jlys, piękne obrączki Fajnie, że zmieniacie sale, skoro większa i nie wychodzi tak dużo drożej A jakbyście znaleźli parę, której byście odsprzedali ten termin w tamtej sali, to może byście nie stracili zaliczki? ![]() Może ogłoś się na wizażu? ![]() Heloł ![]() A my wczoraj byliśmy na urodzinach jednego Niemca Całkiem w porządku było Opiłam się wina, nagadałam się jak trajkotka, tylko dzisiaj miałam straszny problem ze wstaniem z łóżka Ale się udało
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzcie dziewczyny http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/landing/284/639/mikolajki niektore takie piekne, ze sama sie slinie
koszulki oczywiscie
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
santom wiesz 500zl tez nie malo... ale mam nadzieje, ze bedzie warto
![]() wątpie zeby ktos chcial ta sale bo wiecie , ze wesela na ok 30-40 osob rzadkie są..ale moze gdzies oglosze, zobaczymy Ala super niektore są , spodobalo mi sie to najbardziej: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/2...ett_Set/lp/284
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
a tutaj cos z kokardka
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/2...is_Love/lp/284 ![]() jlysno pewnie, ze 500zl to nie malo ale pomysl to "nie malo"x 2 dlatego juz nie bedziemy kombinowac tym bardziej, ze miejsce na zywo jest fajne i klimatyczne im blizej maja, tym ja bardziej nie moge sie doczekac na poczatku nawet nie myslalam o slbie, a teraz zaczynam miec motylki w brzuchu na sama mysl![]() mutny ale ja bym sobie na jakas impreze poszlaaaaaa;/ adela nie ma co podziwiac, bo spokojnie i Ty sama sobie moglabys robic
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo santom..ale naprawde jeśli okaze sie tak jak gościu mówil przez tel. to bierzemy tą sale od razu a tam dzownie i rezygnuje. tak ostatnio myslelismy to nawet nie wiem czy na tej co jeszcze mamy dj by sie mogl spokojnie rozlożyć ze sprzętem. mam kasę to już zrobię prawdziwe wesele
bo wiadomo gdybym nie dostala to by kombinacji nie bylo
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
a te kwasy na allegro można zamówić?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

mam nadzieje, ze sie wylecze z tego gowna do maja
chyba bede musiala kupic kosmetyki do skory naczynkowej
-taka mala zmiana, może nie mala - no nic napisze jak bede wiedziec 

zima akysz.
śnieg leży ładnie na podwórku a na drodze czysto
dajcie znać czy działają te kosmetyki
bo 4maja mam imieniny
witamy wśród 'żywych'
sam mi tego typu rzeczy pisze wiec.... kwestia charakteru, a że my sie szybko nie wkurzamy to luz
sorry, ale dla mnie bez sensu jest planowanie w takim momencie, a rozmowy o przyszłości 'o tak po prostu' żeby było mi lepiej nie uznaję, bo to że będziemy razem jest pewne, nie wiem tylko kiedy... wszystko uzależnione jest od pracy
ja potrzebuje konkretów a niestety: brak pracy=brak konkretów 

na serio
koszulki oczywiscie