Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 20:29   #2761
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

ja bede ogladac powrot do przyszlosci
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:33   #2762
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ja to sie martwie stanem mojego ryja.... mam masc z antybiotykiem, uzywam odpowiednich kosmetykow, ale i tak mi wyskakuja wstreciole;/ mam antybiotyki tez w tabsach, ale staram sie przeciagnac sprawe jak najbardziej moge, zeby nie bylo tak, ze odstawie miesiac przed slubem a ty sie okaze, ze mi tradzik wroci;/ juz nie mam sily normalnie... chociaz i tak kwasy mi duzo sprawe poprawily mam nadzieje, ze sie wylecze z tego gowna do maja

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:36   #2763
sylvi_86
Zakorzenienie

trzymam kciuki za poprawe. mnie za to ostatnio skroa zrobila sie podrazniona, wysuszona i zaczerwieniona chyba bede musiala kupic kosmetyki do skory naczynkowej
Stary 2011-11-30, 20:41   #2764
jlys
Zakorzenienie

mo mój sen dziś-mistrzostwo

wiecie coś komibuje z naszym weselem..ale to w niedziele sie okaże -taka mala zmiana, może nie mala - no nic napisze jak bede wiedziec

a prawdopodobnie jutro..idziemy rano po obrączki
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:41   #2765
sylvi_86
Zakorzenienie

uuuu co kombinujesz co?
Stary 2011-11-30, 20:46   #2766
jlys
Zakorzenienie

w niedziele wieczorem będzie decyzja na 100 % na razie nie chce pisać bo jeszcze zapesze..zreszta sama przekonana nie jestem..tak dziś z mama podjelysmy rozmowe o tym..zreszta sama o tym już myślalałam..w sumie to nic takiego szczegolnego. żądnych fajerwerków

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-30 o 20:47
Stary 2011-11-30, 21:08   #2767
santom
Zakorzenienie

jlys co Ty kombinujesz??
rodzinka.pl mnie rozbraja;D;D;D uwielbiam ten serial;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-11-30, 22:10   #2768
kinia860
Zakorzenienie

No jlys twoj sen to mistrzostwo ,ciekawa jestem co tam wykombinowalas z tym weselem

Ala czemu sprzedalas maszyne do pieczenia chleba??nie przyda wam sie?? neidlugo caly dom wysprzedasz ,ja bym chciala pare kiecek sprzedac ,bo i tak w nie juz nie wejde,ale kto mi kupi

sylvi bedzie dobrze,sprawnosciowka P poszla bardzo dobrze to i moze psychike ma dobra

A my pojechalismy do Kfc ,bo tz sie zachcialo i zadzwonil po pracy i przyjechal prosto po mnie i jeszcze do geodety wstapilismy papiery odebrac.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 00:00   #2769
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
oj ja bym z mila checia poszla za Ciebie do tej pracy naprawde!!
PIONA! ja też! i kaskę bym zarobiła...
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
(...) Właśnie dlatego nie cierpię zimy i śniegu jak dla mnie to śniegu w ogóle może nie być w tym roku mam takie szczęście że jak tylko spadnie pierwszy konkretny śnieg to zawsze się wypier*olę a poza tym źle się autem jeździ po zaśnieżonej/zalodzonej drodze zima akysz.
dla mnie też zimy może nie być! na narty nie jeżdżę ani snowboard, na huk mi zima lubię jedynie jak jest trochę śniegu na święta BN bo tak przytulniej a jak ma spaść to tylko raz, potem raz drogi odśnieżą i jest git śnieg leży ładnie na podwórku a na drodze czysto
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
o nie widziałam już się pogodziłam z porażką (...)
oj Dziewczyno, już daj spokój, dostaniesz prezent i już gratuluję!
gratuluję również studi i kawa_tylko_z_mlekiem! dajcie znać czy działają te kosmetyki
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Mnie tylko wkurza w zmywarce, że trzeba płukac talerze I tak naprawdę oszczędnośc jest minimalna
nie trzeba płukać, chodzi tylko o to żeby wszelkie okruszki nie zapychały zmywarki, a resztki jedzenia można przecież wyrzucić do śmietnika, przetrzeć talerze ręcznikiem papierowym i wsio
Cytat:
ja muszę się znać co roku mnie impreza imieninowa omija
ooo szkoda... mnie z kolei nigdy nie omija bo zawsze muszę stawiać alko w weekend majowy bo 4maja mam imieniny
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
postanowilam wyhodowac sobie super mocne, długie pazurki kupie sobie Nail Teka i bede regenerowac.. siakies witaminki by sie przydaly tez mmmmm
wiesz co jest najlepsze na długie paznokcie? BEZROBOCIE ja już mam długie moim zdaniem, czasem niechcący 2literki na klawiaturze wciskam
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
(...)wiecie coś komibuje z naszym weselem..ale to w niedziele sie okaże -taka mala zmiana, może nie mala - no nic napisze jak bede wiedziec

a prawdopodobnie jutro..idziemy rano po obrączki
no niiieeee teraz będę myśleć o co chodzi
a obrączki też miałaś pokazać z grawerem bo też nie powiedziałaś jaki wybraliście

natasia elo elo! witamy wśród 'żywych'

u mnie dziś nie działał telefon ani internet do rana do wieczora ;/
wieczorem byłam u TŻ, było fajnie aaa i teściówka kupiła mi bransoletkę jak była w sanatorium taką z bursztynów
TŻ dostaje w pracy kolejne obowiązki, mówi że dużo tego... ale z jednej strony dobrze, bo to znaczy radzi sobie i z drugiej strony może będzie szansa na przedłużenie umowy

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 00:19   #2770
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
To wszystko zalezy od poczucia humoru sam mi tego typu rzeczy pisze wiec.... kwestia charakteru, a że my sie szybko nie wkurzamy to luz
a to prawda
Cytat:
(...) a co do rygorystycznych naciskow: kto tu o takich mowi?? moniq, a moze facet nie zdaje sobie nawet sprawy z tego czego Ty chcesz i tak sie ociaga... naciski nie, zgadzam sie z Toba... ale szczera rozmowa jeszcze nikomu nie zaszkodzila... w ogole ciezko mi skapowac jesli ktos nie potrafi pogadac na spokojnie ze soba o tym co go boli... toz to fundamenty zwiazku (...)
no niestety dla mnie to są rygorystyczne naciski, z tego powodu że narazie nic nie mogę wnieść w naszą wspólną przyszłość... nie mam pracy ani innych źródeł dochodu, TŻ dopiero zaczął nową pracę, nawet nie dostał jeszcze pierwszej wypłaty, jest na okresie próbnym, za 3mies. znów może być bezrobotny sorry, ale dla mnie bez sensu jest planowanie w takim momencie, a rozmowy o przyszłości 'o tak po prostu' żeby było mi lepiej nie uznaję, bo to że będziemy razem jest pewne, nie wiem tylko kiedy... wszystko uzależnione jest od pracy
jeszcze rok temu (jak dołączałam do Was) patrzyłam na wszystko inaczej, a przez ten rok sporo zmieniło się w moim myśleniu to że kiedyś zamieszkamy razem, kiedyś się zaręczymy, kiedyś weźniemy ślub to wiem... ale 'kiedyś' to dziwny twór wiszący w powietrzu ja potrzebuje konkretów a niestety: brak pracy=brak konkretów
jakbym miała robotę to chętnie planowałabym ten mój wymarzony 2012, ale teraz to

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 05:45   #2771
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
oj Dziewczyno, już daj spokój, dostaniesz prezent i już gratuluję!
gratuluję również studi i kawa_tylko_z_mlekiem! dajcie znać czy działają te kosmetyki
jakie kosmetyki?
nie pierdziel, że wygrałam

właśnie sprawdziłam i rzeczywiście a ja już się dawno poddałam jak zobaczyłam, że dziewczyny mają po tysiąc głosów
w takim razie czekam na kosmetyki
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 05:58   #2772
natasia20
Zakorzenienie

Rudy_moniq dziękuję za przywitanie
a tak właściwie to cześć wszystkim
ja zaraz zasuwam na uczelnię i wrócę gdzieś po 18 więc miłego dnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 07:24   #2773
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
postanowilam wyhodowac sobie super mocne, długie pazurki kupie sobie Nail Teka i bede regenerowac.. siakies witaminki by sie przydaly tez mmmmm
Good idea tez chcialam ale stwierdzilam,ze skoro nie zeluje to wole krotkie

Cytat:
ala, akurat rodzinka pl sie konczy jak modelki sie zaczynaja
No cóż nie lubie tego jak nie wiem...

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
w niedziele wieczorem będzie decyzja na 100 % na razie nie chce pisać bo jeszcze zapesze..zreszta sama przekonana nie jestem..tak dziś z mama podjelysmy rozmowe o tym..zreszta sama o tym już myślalałam..w sumie to nic takiego szczegolnego. żądnych fajerwerków
Tak pomyslalam, ze moze jakas niespodzianke dla przyszlego meza szykujesz?

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Ala czemu sprzedalas maszyne do pieczenia chleba??nie przyda wam sie?? neidlugo caly dom wysprzedasz ,ja bym chciala pare kiecek sprzedac ,bo i tak w nie juz nie wejde,ale kto mi kupi
No jak sie nie uzywalo to sprzedalysmy poza tym nie ja tylko mama sama chciala. Ja jestem za pozbywaniem sie zbednych gratow - czy to sprzedaniem czy oddaniem czy po prostu wyrzuceniem. nie lubie jak mi cos w domu zalega bez sensu

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:17   #2774
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to sie martwie stanem mojego ryja.... mam masc z antybiotykiem, uzywam odpowiednich kosmetykow, ale i tak mi wyskakuja wstreciole;/ mam antybiotyki tez w tabsach, ale staram sie przeciagnac sprawe jak najbardziej moge, zeby nie bylo tak, ze odstawie miesiac przed slubem a ty sie okaze, ze mi tradzik wroci;/ juz nie mam sily normalnie... chociaz i tak kwasy mi duzo sprawe poprawily mam nadzieje, ze sie wylecze z tego gowna do maja
mi też kwasy bardzo pomagały,ale te salony, wktórych miałam przeprowadzane zabiegi z kwasami wycofały się z tego, proponując bardzo dorbie (200zł) zabiegi na twarz z problememami trądzikowymi....
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:25   #2775
jlys
Zakorzenienie

Ala nie nic z niespodzianka dla męża . ale co do tego to chce mu dać spinki jak bedziemy jechać do Kościola
dobra napisze wam- chyba bedziemy zmieniac sale, na wieksza, trozszke drozsza- byloby wiecej osob napisze wam potem dlaczego chcemy zmienic

mamy obrączki!!!

grawer :
moja- Obiecuję...IMIĘ TŻ
Tż-Obiecuję...MOJE IMIĘ
zalaczam fotki, niestety z góry lepszego zdjecia nie moge zrobić:/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32.jpg (19,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 324.jpg (16,9 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:35
Stary 2011-12-01, 10:38   #2776
aluniaaaaa
Zakorzenienie

jlys, piekne obraczki, a grawer po prostu..... wzruszylam sie na serio

Wiemy czemu zmieniacie sale bo sekte zapraszasz

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-01, 10:43   #2777
santom
Zakorzenienie

adela, ja kwasami sama sie zajmuje bo to banalnie proste, a nie place za sama usluge i duuuuuzo taniej wychodzi

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-01, 10:45   #2778
jlys
Zakorzenienie

nie no nie do końca ale może może ;D
po 1 tamta sala na 50 osób maluśka strasznie, ani potańczyc ani nic.. cięzko by bylo sie pomieścic tam, mysle ze byloby 30 osob to ok, no ale 50 moze byc sredniawo po za tym kwestia rodziny mojego ojca(tj ok 10 osób)-wypada zaprosic, tym bardziej, ze dostalam od niego taka pomoc. zależy mi tez żebym mogla zaprosić 1 koleżanke z LO jako wyjątek bo znajomych nie bedzie jeszcze moja rodzinka - np ciocia ze swoja rodzina, ktora mieszka z mama-babcia siostry- nie wypada zaprosić np tylko jej czy na odwrot itd .... no i ogolnie dyskutowalam z mama i stwierdzilam, ze wesele moge miec 1 w życiu(mam nadzieję ) i skoro teraz mam pieniazki to zrobie je za to co mam. Chce miec wspomnienie, ze tanczylam na weselichu swoim do bialego rana, byla stonoga i w ogole . po za tym ta sala co bedziemy w niedziel ogladac ma noclegi w okolicy- i z 10 moglabym wykupic nie martwiac sie gdzie rodzine poloze.
Trudno nie zostanie mi na podróż z tych pieniążkow ale mysle , ze z tych dostaniemy to pojedziemy i tyle chce miec wspomnienie, ze bylo weselicho porządne na pięknej sali z tańcami do rana i tyle

Ala ciesze się, że grawer sie podoba myslelismy jesze nad gdzie ty...tam i ja - ale zdecydowalismy sie na to obiecuję

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:56
Stary 2011-12-01, 10:46   #2779
santom
Zakorzenienie

jlys sliczne te obraczkiiiii;D az sie zastanawiam jam moje wygladaja ja to musze sie w cierpliwosc uzbroic, bo ani zaproszen nie widze, a juz tez doszly, ani obraczek, ani nic;/ grrrrr;/ nie lubie tego;/ a co do zmiany sali nonono i z malego przyjecia zrobi sie weselicho jak sie patrzy ile teraz planujesz ludzi??

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:48
Stary 2011-12-01, 10:53   #2780
jlys
Zakorzenienie

nie no osoby sie w sumie nie powiększa jakoś bardzo- ok 60 -65osób, z tym , ze licze sie , ze np rodzina ojca nie wszyscy przyjada- o ile w ogole by przyjechali, wiec praktycznie osób tyle samo, tylko sala zmieniona na większa no i razie czego nocleg by byl i dla nas i dla gości
strace tylko 500zl zaliczki jesli zrezygnuje z tej co mamy teraz

od kiedy przyszlismy z obraczkami do domu caly czas je ogladalam i non stop na palucha sobie wsadzam moją

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-01 o 11:00
Stary 2011-12-01, 11:01   #2781
santom
Zakorzenienie

acha, bo myslalam, ze sporo ludzi Wam jeszcze dochodzi stad ta zmiana sali

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-01, 11:03   #2782
jlys
Zakorzenienie

nie, ale tak jak tam edytowalam..na tej co mamy to tak 30 osob to luz, stoly tance itd, po za tym tam filary sa chyba 4 i naprawde mogloby byc ciezko, a tak tanczenie na 5 m 2- nie wiem czy byloby wygodnie.. a jak za niewiele drozej mam normalna sala weselna, elegancko przystrojona itd...tam przystrojenie n wlasna reke i w ogole takie...:/ zalowac tej sali juz zaczelam od paru miesiecy , ze tak sie na nia od razu zdecydowalismy;/

w niedziele tutaj jedziemy : http://polnaroza.pl/
ceny sa nawet troszke niższe niz jak na stronce z tego co z facetem rozmawialam no i ta sala w porownianu do tej co mamy-niebo a ziemia..a ,ze termin nasz maja wolny-musi być jakiś znak

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-01 o 11:05
Stary 2011-12-01, 11:12   #2783
santom
Zakorzenienie

aaa;D ja tez chce ubrac moja chociaz niby nie powinno sie ubierac ja to sie np boje, ze obraczka T. zrobi sie za mala na niego i nie bede mu mogla wcisnac na palucha

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

no pewnie, ze nie ma co sie ogladac, jesli za nie wiele wieksza cene mozecie miec lepsza sale i w sumie Ci sie nie dziwie... mi samej przez mysle przebiegla opcja zmiany sali, ale my bysmy tysiaka stracili, a jednak to juz jest sporo...zreszta na dobra sprawe nawet nie za bardzo mamy inny wybor, bo w naszej okolicy tak srednio z salami jest;( wiec juz zostaniemy tam gdzie jestesmy, mam nadzieje, ze bedzie ok, mimo, ze sa np 2 osobne sale do jedzenia i tanczenia... przynajmniej tak mi sie zdaje... no ale moze to dobrze, bo tam gdzie by sie jadlo, to ne bedzie problemu z rozmowa

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-01, 11:22   #2784
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
No wlasnie, Polska jakos nie za bardzo pomaga mlodym ludziom wchodzic w dorosle zycie
so trueee
Cytat:
dziękuję
ok jak wrócę to też stawiam a co nie przeszkadza Wam adwent?
A co to takiego?
Mi tam nie przeszkadza

Jlys, piękne obrączki
Fajnie, że zmieniacie sale, skoro większa i nie wychodzi tak dużo drożej A jakbyście znaleźli parę, której byście odsprzedali ten termin w tamtej sali, to może byście nie stracili zaliczki?
Może ogłoś się na wizażu?

Heloł
A my wczoraj byliśmy na urodzinach jednego Niemca Całkiem w porządku było Opiłam się wina, nagadałam się jak trajkotka, tylko dzisiaj miałam straszny problem ze wstaniem z łóżka Ale się udało

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:26   #2785
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Spojrzcie dziewczyny http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/landing/284/639/mikolajki niektore takie piekne, ze sama sie slinie koszulki oczywiscie

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-12-01, 11:35   #2786
jlys
Zakorzenienie

santom wiesz 500zl tez nie malo... ale mam nadzieje, ze bedzie warto
wątpie zeby ktos chcial ta sale bo wiecie , ze wesela na ok 30-40 osob rzadkie są..ale moze gdzies oglosze, zobaczymy
Ala super niektore są , spodobalo mi sie to najbardziej: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/2...ett_Set/lp/284
Stary 2011-12-01, 11:44   #2787
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
adela, ja kwasami sama sie zajmuje bo to banalnie proste, a nie place za sama usluge i duuuuuzo taniej wychodzi
to podziwiam
Stary 2011-12-01, 11:54   #2788
santom
Zakorzenienie

a tutaj cos z kokardka http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/2...is_Love/lp/284

jlysno pewnie, ze 500zl to nie malo ale pomysl to "nie malo"x 2 dlatego juz nie bedziemy kombinowac tym bardziej, ze miejsce na zywo jest fajne i klimatyczne im blizej maja, tym ja bardziej nie moge sie doczekac na poczatku nawet nie myslalam o slbie, a teraz zaczynam miec motylki w brzuchu na sama mysl

mutny ale ja bym sobie na jakas impreze poszlaaaaaa;/

adela nie ma co podziwiac, bo spokojnie i Ty sama sobie moglabys robic

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-01, 12:31   #2789
jlys
Zakorzenienie

no wiadomo santom..ale naprawde jeśli okaze sie tak jak gościu mówil przez tel. to bierzemy tą sale od razu a tam dzownie i rezygnuje. tak ostatnio myslelismy to nawet nie wiem czy na tej co jeszcze mamy dj by sie mogl spokojnie rozlożyć ze sprzętem. mam kasę to już zrobię prawdziwe wesele bo wiadomo gdybym nie dostala to by kombinacji nie bylo
Stary 2011-12-01, 12:32   #2790
adela50
Wtajemniczenie

a te kwasy na allegro można zamówić?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości