|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
tu jest lista wszystkich sklepów
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinnam się zbliżać do sklepów.
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
To najlepszy sposob na odwyk, nie chodzic po sklepach
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam swój bilans. Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej...
Zużyte w listopadzie: Lactacyd Acti-fresh płyn do higieny intymnej 200ml Avon Planet Spa peeling do ciała tropikalny z brązowym cukrem 150ml pasta blend-a-med 100ml próbka kremu LRP Toleriane riche 2ml Delia Glamour bioaktywne szkło lakier do paznikci french 10ml Antyperspirant Rexona sexy spray 150ml Kupione:
Jestem zadowolona, ze tak mało wydałam. To najlepszy miesiąc w tym roku pod tym względem!
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładny!
W sumie rzeczywiście w pielęgnacji zakupy są nawet wskazane. ![]() Mi też! ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30811734] Mój raport.... Jestem średnio zadowolona. Niby ubyło mi sporo, ale zużyłam tylko JEDNĄ rzecz, reszta poszła w ramach wyprzedawania moich wygranych w konkursach zapasów [/QUOTE]Nie jest źle, w przyszłym miesiącu będzie pewnie więcej zużyć. ![]() Cytat:
![]() Czyżby za duże zakupy? ![]() Jest całkiem dobrze i zakupy w granicach rozsądku! ![]() Mój bilans będzie troszkę później.
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Asceza totalna! Wezwać egzorcystę! ![]() Cytat:
Nie robiłam wersji pikantnej, za to słodką wielokrotnie: bez dodatków, z rodzynkami, z pokrojonymi suszonymi morelami, na jogurcie naturalnym i na owocowym ![]() Eeee, w dobie internetu nie trzeba nawet chodzić po sklepach ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Mój bilans ![]() Weszło: Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Lawenda 200ml Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Ziarna kawy 200ml Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Kwiat lotosu 200ml Woda YR So Elixir EDP 30ml (gratis) YR kuracja usuwająca oznaki zmęczenia - krem rewitalizujący 15ml (gratis) Krem nawilżający Avon Foot Works Cynamon i Pomarańcza 75ml Krem do rąk i paznokci Avon glicerynowy - edycja świąteczna 100ml Krem do rąk i paznokci Avon glicerynowy - edycja świąteczna 100ml Spray termoochronny do stylizacji włosów Avon 100ml Pharmaceris T krem peelingujący 5% 50ml Mój debiut w YR - wydane tylko 26,70zł, a tyle dobra . Wpadł jeszcze tusz do rzęs, ale to kolorówka i nie jest ujęta w tym bilansie Avon - W tej chwili niekoniecznie potrzebne, ale niedługo się przydadzą ![]() Kosztowny wymóg mojej dermatolog ![]() Wydane: 74,88zł Wyszło: Nic ![]() Oddałam tylko TŻ 3 miniaturki - toniki i krem Vichy
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
Aaaahaaa.
Nie jest chyba aż tak źle, zużycia będą w nowym miesiącu. ![]() Mój bilans listopad 2011. Zużyte: Avon Magix, bezbarwny podkład SPF 20 (miniatura 5ml) Oriflame, Nature bath & shower, żel pod prysznic z limonką i imbirem Ziaja Pro, maska zwężająca pory (niestety końcówka wyrzucona) Garnier Naturalna Pielęgnacja, odżywka do włosów olejek z awokado i masło karite Nivea, Flexible curls, szampon do włosów kręconych Garnier Podstawa pielęgnacji, tonik dynamizujący Yves Rocher, Eclat Radiance, płukanka octowa z malin Avon, Super Enchant, tusz do rzęs Yves Rocher, Plaisirs Nature, balsam do ust Wanilia Zakupy: Avon, Naturals, żel pod prysznic Truskawka i guawa (dostałam za 1zł) L'oreal, Elseve Color- Vive, odżywka do włosów farbowanych ?? Woda do twarzy Yves Rocher, Eclat Radiance, płukanka octowa z malin (3 sztuki) Yves Rocher, Jardins du Monde, żel pod prysznic Ziarna kawy Yves Rocher, Jardins du Monde, żel pod prysznic Kwiat lawendy z Prowansji Yves Rocher, Fraicheur Vegetale, żel Werbena Podsumowując: jestem zadowolona z tego miesiąca, jak na mnie to całkiem sporo zużyć, zakupy w miarę usprawiedliwione. Odżywkę i tą wodę musiałam kupić na wyjeździe, płukanki z YR uwielbiam, więc zapas jest wskazany, a żele dobrałam do bezpłatnej przesyłki. Wprawdzie mam ich nadmiar, ale zużywają się szybko. Zakończył się mój trzymiesięczny ścisły odwyk. I muszę przyznać, że poszedł mi dobrze, nie kupiłam nic z zakazanych kategorii (poza właśnie tymi 3 żelami YR). Postanowiłam przedłużyć ten odwyk o kolejne 3 miesiące, a kupione żele są do tego dodatkową motywacją. Wyjdę w końcu z tych zapasów żeli i smarowideł.
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde zgubiłam notes gdzie był wszystkie moje zapiski kosmetyczne
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30811734]Jestem średnio zadowolona. Niby ubyło mi sporo, ale zużyłam tylko JEDNĄ rzecz, reszta poszła w ramach wyprzedawania moich wygranych w konkursach zapasów
[/QUOTE]Zużycia przyjdą w grudniu. Fajnie, że trochę rzeczy posprzedawałaś - luz w szafce, kaska w portfelu. Aaa, i byłam dziś w Biedronce po ciasto francuskie - 2,49 zł płaciłam. Z opakowania wyczytałam, że robi je Henglein. ![]() Cytat:
za zużycia i mały wydatek w tym miesiącu. I szczególne gratki za lakier do paznokci. ![]() Sporo przyszło, hihi. Używasz już, jak się podoba? ![]() Cytat:
). Ja sama też bardzo lubię te żele, teraz pod prysznicem używam Kwiat lotosu. ![]() Upiekłam ciasteczka z dżemem i się nimi objadam, chociaż to chyba nie jest najlepsza pora na słodkości.
|
|
#1211 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Niczego nie kupiłaś? ![]() Bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To czemu masz nie chodzić po sklepach? ![]() Oj musisz się postarać w grudniu ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za dalszą wytrwałość ![]() Teraz mój bilans ![]() Wyszło: 1) Avon, Nail Experts, Peeling And Brittleness Solver, Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się, 12 ml 2) Avon, Solutions Body, Wyszczuplający krem antycellulitowy, 50 ml 3) Avon, Płyn do kąpieli Sorbet Truskawkowy, 500 ml 4) Bioavena, Żel do higieny intymnej łagodzący podrażnienia Nagietek, 500 ml 5) Lirene Dermoprogram, Krem odżywczy do stóp, 100 ml 6) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 7) Rossmann, Vitamin E, Krem do ciała, 100 ml 8) Yves Rocher, Baume Nourissant, Balsam odżywczy do ust z olejkiem migdałowym, 4 g 9) Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem 2w1 (Fair), 15 ml 10) Yves Rocher, Pure System, Maseczka głęboko oczyszczająca, 4 ml 11) Olay, Gentle Cleansers, Odświeżający tonik do twarzy, 200 ml 12) Wibo, Beautiful As Rose, Maskara do rzęs pogrubiająco-wydużąjąca, 6 ml 13) Oriflame, Nature, Hand & Nail Cream with Revitalising, Apricot & White Tea, Krem do rąk i paznokci z ekstraktem z moreli i białej herbaty, 75 ml 14) Rossmann, Synergen, Łagodny żel pod prysznic Emotion, 300 ml 15) Rimmel, Stay Matte, Pressed Powder (005 Silky Beige), 14 g 16) Venus, Żel do higieny intymnej Kora Dębu, 500 ml – z mamą 17) Delia Cosmetics, Dermo System, Dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust, 210 ml 18) Maybelline, Superstay Silky Foundation, Dwufazowy podkład (10 Ivory), 30 ml - próbki: 1) Farmona, Dermacos, Anti-Acne, Krem matujący UVA/UVB, 2 ml 2) Bioderma, Sébium, Pore Refiner, Korygujący preparat zwężający pory, 2 ml 3-4) Sanoflore, Orzeźwiający krem przeciw niedoskonałościom z olejkiem eterycznym z Trawy Cytrynowej BIO, 1,5 ml Przyszło: 1) Yves Rocher, Gommage gourmand, Peeling morelowy, 50 ml 2) Yves Rocher, Pure System, Maseczka głęboko oczyszczająca, 2 x 4 ml 3) Lirene, Odżywianie, Maseczka samowchłaniająca z witaminami E i PP, 10 ml 4) Nivea, Sunny Melon & Oil, Żel pod prysznic, 250 ml 5) Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum modelujące do biustu Total Push-Up Effect, 200 ml 6) Eveline, Spa! Professional, Masło do ciała Soczyste Mango, 200 ml 7) Eveline, Masło do ciała z ekstraktem z orzeszków makadamia, 200 ml 8) Rimmel, Match Perfection, Korektor rozświetlający (030 Classic Beige), 7 ml 9) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką, 75 ml 10) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu, 50 ml 11) Avon, Planet Spa, Kojące serum do pielęgnacji okolic oczu ze śródziemnomorską oliwą z oliwek i kwiatem pomarańczy, 15 ml 12) SI Świt, Exclusive, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml - prezent / gratis: 1) Fa, Yoghurt, Aloe Vera, Żel pod prysznic, 400 ml Wydane: 105,98 zł Sporo wydałam, ale tylko masła były zachcianką, poza tym przeważają zużycia, więc ogólnie jestem zadowolona |
|||
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A internetowo na szczescie nie kupuje. |
|
|
|
|
#1213 |
|
Konto usunięte
|
Skorzystałyście z DDD?
![]() Ja tak Ale nie poszalałam jakoś specjalnie, bo kupiłam:- paletę Sleek Original - to w sumie prezent, bo TŻ płacił, w ramach Mikołajek ![]() - peeling Himalaya z miodlą - mam jeden, a się kończy ![]() - krem regenerujący do rzęs L'Biotica - wszędzie zachwalają, a mi rzęsy lecą z oczu jak szalone... |
|
|
|
#1214 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
mnie strasznie kusiło Bandi, ale się powstrzymałam...
|
|
#1215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje zużyć wszystkim
Jest zupełnie inna od klasycznej edp. Zero słodkości, pieprzny pazur, trochę żywiczny, trochę miodowy. Na pewno bardzo zauważalny. Tata mnie za każdym razem komplementuje i mówi, żebym dała odlewkę Mamie, bo chce żeby tak pachniała bardzo ładny bilans ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30811734] PRZYBYŁO: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. Alterra, Olejek Brzoza i Pomarańcza, 100ml – 13,29zł 2. BabyDream, Szampon dla niemowląt, 250ml – 3,49zł 3. Herbamedicus, Płyn do kąpieli Eukaliptus, 500ml – 7,99zł 4. OnLine, Sól do stóp Eukaliptus i Mięta, 750g – 5,49zł 5. Parachute, Olej kokosowy, 200ml – 16,95zł 6. Sandrini, Olej z pestek winogron, 250ml – 3,25zł 7. Avon Naturals Herbal, Szampon Pokrzywa i Łopian, 250ml – 4,00zł 8. Original Source, Żel pod prysznic Malina i Wanilia, 250ml 9. Original Source, Mydło w płynie Malina i Wanilia, 250ml 10. Original Source, Płyn do kąpieli Mango i Makadamia, 500ml 11. BioCosmetics, Nawilżająca maska algowa, 40g 12. BioCosmetics, Glinka zielona, 125g 13. Fitomed, Ziołowy żel pod prysznic, 200ml 14. Fitomed, Ziołowy płyn do kąpieli, 300ml 15. Clean&Clear, Głęboko oczyszczający chłodzący tonik, 200ml 16. Clean&Clear, Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, 150ml UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane 1. Marba Body Club, Musująca kula do kąpieli Limonka i Kawa, 165g 2. Lirene Intensywna regeneracja, Peeling do ciała, 200ml + 10zł 3. Pharmaceris T, Sebostatic Matt – intensywnie matujący krem do twarzy, 50ml + 20zł 4. Lirene Intensywna regeneracja, Balsam do ciała, 250ml + 8zł 5. Under20 Anti! Acne, Kremowy żel do mycia twarzy, 150ml +8zł 6. Original Source, Żel pod prysznic Mango and Macadamia, 250ml +8zł 7. Original Source, Żel pod prysznic Mango and Macadamia, 250ml +8zł 8. Original Source, Żel pod prysznic Lime, 250ml +8zł 9. Soraya SPA, Nawilżające mleczko do ciała Algi i woda morska, 400ml +8zł 10. Bielenda Awokado, Subtelny peeling do ciała, 200ml +10zł 11. Bielenda Awokado, Masło do ciała, 200ml +10zł [/QUOTE] Całkiem nieźlke, ważne że pozbywasz się nadmiarów Cytat:
![]() Teraz mi smutno, tak Ci zachwalałam, a tu Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam So Elixir Cytat:
Bardzo ładnie Ci poszło ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30823581]Skorzystałyście z DDD? - paletę Sleek Original - to w sumie prezent, bo TŻ płacił, w ramach Mikołajek [/QUOTE] Chciałam kupić siostrzenicy pod choinkę perfumy Disneya, ale nie zdążyłam, bo wykupili ![]() Original jest boska Mój listopad: Zużyte: 1. Peeling do ciała Borówka BeBeauty Expertiv, Biedronka (200 ml) 2. Ekskluzywny płyn micelarny Royal Pearl Elixir, Eveline (200 ml) 3. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust Dermo System, Delia (210 ml) 4. Kąpiel ziołowa Jałowiec & Świerk, Dresdner Essenz (saszetka) 5. Kąpiel ziołowa Eukaliptus & Cytrus, Dresdner Essenz (saszetka) 6. Odlewka Aqua Allegoria Tiare Mimosa, Guerlain (10 ml) 7. Bezacetonowy zmywacz do paznokci ananasowy, Drogeria Uroda (150 ml) ![]() 8. Intensywnie ujędrniające serum do biustu i dekoltu AA Ciało Szczupłe, Oceanic (100 ml) 9. Intensywnie regenerująca maseczka do włosów blond Biovax, L'Biotica (250 g) ![]() 10. Pielęgnujący żel pod prysznic z perełkami olejku i ekstraktem z trawy cytrynowej Lemongrass & Oil, Nivea (250 ml) 11. Żel chłodzący Rebuild Termo Wyszczuplanie, Ziaja (270 ml) 12. Krem nawilżający matujący Kremy 25+, Ziaja (50 ml) 13. Jedwab w płynie Biovax Silk, L'Biotica (15 ml) 14. Maseczka drożdżowa silnie oczyszczająca Care&Control Antybakteryjna, Soraya (saszetka) 15. Olej tamanu, Biochemia Urody (15 ml) ) 16. Odlewka Si Lolita edp, Lolita Lempicka (5 ml) Kupione: 1. Odżywka wzmacniająca z diamentami Nail Therapy Professional, Eveline 2. Odlewka J'aime La Nuit, La Perla 3. Acetonowy zmywacz do paznokci truskawkowy, Drogeria Uroda 4. Żel pod prysznic Mystic Moments, Fa 5. Żel pod prysznic Kokos, Marks&Spencer 6. Żel pod prysznic Borówka i Wanilia Alterra, Rossmann 7. Peeling do ciała Żurawina i Figa Alterra, Rossmann 8. Próbki kremu Mat Cream, Clarena 9. Si Lolita edp, Lolita Lempicka 10. Le Premier Parfum, Lolita Lempicka 11. Próbka Manifesto edt, Isabella Rossellini 12. Odlewka Rouge & Noir, Eisenberg 13. Odlewka Aqua Allegoria Pivoine Magnifica, Guerlain 14. Mgiełka wzmacniająca do włosów zniszczonych Radical, Farmona Potrzebne i od razu używane chwilowa utrata świadomości wymiana perfumowa ze wspólnych zakupów nowe flakony Jestem bardzo zadowolona. Zużyłam mnóstwo, przy 4 październikowych denkach listopad jest imponujący. Perfumowo poszły dwie odlewki, przybyła jedna i 3 próbki (no i dwa flakony, ale nie mogłam się powstrzymać ). Zapowiadałam perfumowy odwyk, ale nie umiem się opanować A wiadomość dnia dzisiejszego: dostałam pracę!
|
|||||
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
BILET ZAMOWIONY!!!
Jutro was doczytam i pogratuluje komu trzeba! |
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czeka mnie jeszcze zakup 10% Kremu już używam, jest wygodny w stosowaniu i przyjemny. Póki co nie zauważyłam, by mi jakąś krzywdę wyrządzał i podejrzewam, że mogę należeć do opcji "gruboskórnej", która dopiero przy 10% coś poczuje Niespodzianek póki co brak, a czy to zasługa kremu - okaże się za jakieś 2 tygodnie ![]() Cytat:
. Okazja trafiła się w zasadzie sama i to bardzo prędko Dobrze Ci poszło . Zużyć sporo, a utrata świadomości niezbyt rozległa ![]() Gratulacje ![]() Pierwszy krok do szaleństw kosmetycznych w Polsce wykonany
|
||
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30823581]Skorzystałyście z DDD?
![]() Ja tak Ale nie poszalałam jakoś specjalnie, bo kupiłam:- paletę Sleek Original - to w sumie prezent, bo TŻ płacił, w ramach Mikołajek ![]() - peeling Himalaya z miodlą - mam jeden, a się kończy ![]() - krem regenerujący do rzęs L'Biotica - wszędzie zachwalają, a mi rzęsy lecą z oczu jak szalone...[/QUOTE] Skorzystałam, ale nie dla siebie - zamówiłąm książkę chrześnicy pod choinkę ![]() Księżniczko: gratuluję!
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama masz kilkanaście zużyć, więc też wielkie gratulacje ![]() Aż taka porażka? ![]() Super! Dziewczyny... http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...opping/1866975 (choć zapewne 69 zł)EDIT: Kupiłam Ten za 69 zł Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-01 o 10:17 |
|
|
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o konkurs eucerinu, złoś poblokował tych którzy sobie dobijali głosy
![]() To prawda, od kąd nie mam czasu na chodzenie po sklepach, galeriach moje zakupy są minimalne a często zerowe Cytat:
Cytat:
Mój blinas jest taki: zużte 2 rzeczy: -odżywka timotei 200ml -maseczka sake 75m + kilkanaście próbek i miniaturek kupione : -nic ![]() No i w grudniu szykuje się spora lista zużyć. |
||
|
|
|
#1221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Utrata świadomości jedynie pod postacią żeli pod prysznic. Nie jest źle. I gratulacje w związku z pracą! Cytat:
Pochodziłam po kilku aptekach i zapłaciłam za niego 38 zł, co było najtańszą opcją. U mnie dalej zero krzywdy i nie zanosi się na żadną zmianę w tej kwestii, jestem chyba maksymalnie gruboskórna. Cytat:
Szkoda, że to tylko wysyłkowo. Wolałabym stacjonarnie.
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo za bilans ![]() A jakie to ma znaczenie w tym przypadku? |
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Po wakacyjnej akcji z kuponami potrzeba mi kilku pieczątek, żeby zapełnić 3 poziom i odebrać prezent, więc jak już miałabym wydawać pieniądze w YR, to chciałabym w zamian pieczątki, a wysyłkowo niestety ich nie dostanę.
Zdaję sobie sprawę, że ta cała zabawa z pieczątkami jest ostatecznie średnio opłacalna, ale na tym etapie szkoda mi odpuścić.
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
A ja będę twarda i nie wykupię groupona YR!
Chyba, że podam mamie, ona jakieś zamówienie chciała składać, więc może tak jej się będzie bardziej opłacać ![]() Tak czy siak dla siebie będę brać tą płukankę, tzn. podepnę się pod zamówienie mamy
|
|
|
|
#1225 |
|
|
księżniczko gratulacje!!!!!!
![]() Nagrzeszyłam na otwarciu nowego Marionnaud w Warszawie. Zniżka na cały asortyment 23% mnie zabiła.
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
właśnie miałam pisać na wątku Sephorowym że Nosek szaleje
![]() Nosku, jestem super zadowolona z Almost Powdera
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() ![]() Cytat:
mało odporna jestem ostatnio na zakupy a to pewnie temu że nie zapisuję co i za ile kupiłam
|
|
#1228 | |
|
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że jesteś zadowolona !!! Ja przez Ciebie kupiłam znowu... A w ogóle on pod koniec opakowania się kruszy na maksa, więc do rozdrobniłam, miałam też końcówkę Lucidity 06 i końcówkę pryzm Soft White i sobie to wszystko razem wymieszałam i wyszedł mix idealny. ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- nynko no ja właśnie też nie zapisuję a to chyba błąd. szybko bym otrzeźwiała gdybym zapisywała
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie, przez to że AM jest taki dobry, boję się że będę chciała już tylko jego... i co wtedy?
![]() na lucidity też się czaję i na pryzmy też, ale w polsce nie ma tych kolorów pryzm które mnie interesują, no może ten beige byłby ok
|
#1230 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

W sumie rzeczywiście w pielęgnacji zakupy są nawet wskazane.
[/QUOTE]
mam zamiar kupić foremki i zacząć piec te wynalazki 

Ale nie poszalałam jakoś specjalnie, bo kupiłam:
) 

Zdaję sobie sprawę, że ta cała zabawa z pieczątkami jest ostatecznie średnio opłacalna, ale na tym etapie szkoda mi odpuścić.