|
|
#4231 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
dla mnie to kosmos, tyle nie wydaję na ciuchy dla siebiemacham znad resztek herbaty, kawa w pracy się skonczyła
|
|
#4232 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4233 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
miałam rację że prawa przyrody nie pozwolą na dwie Spoory - ciekawe w kogo zmutuje Red? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-01 o 13:35 |
||||
|
|
|
#4234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fariatka ![]() Ja to już się wyspecjalizowałam w sprzątaniu moja Droga Nie liczy się czas, ino efekt Zresztą mam mało szafek, najgorsze se zostawiłam na kiedyś Cytat:
Już od małego jej zaniżasz rozmiar? Mam nadzieję, że ten did ma jak oddychać...Cytat:
Przecie takie dziecko to może tę sukienkę założy raz albo 2 i już będzie za mała Chociaż teraz robią takie duże ubranka, bo społeczeństwo grubieje Moje dziecię w niektórych spódniczkach chodziło jak miało 3 lata a rozmiar z metki był np. 18 miesięcy Ba zresztą teraz ma 3,5 i też ma jakąś spódniczkę z 18 miesięcy O a najlepsza to jest szerokość spodni albo sukienek , ja nie wiem czy oni myślą, że te dzieci 3-letnie mają w pasie po 70 cm? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4235 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pięknie to słowo wygląda
Cytat:
Chodzi mi o Zarę i nietopsza ![]() Ja swoją mamę często stopuję, żeby tyle nie kupowała wnukowi- bo wybiera tańsze sklepy, ale po co małemu 10 bluzek i 15 par skarpet Więc jak dzwoni i pyta czy brać to Jej zabraniam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
z wosku wyszedł mi cieknący kran albo potwór z Loch Ness więc albo hydraulik albo Szkocja ![]() koleżance ch*j wyszedł
|
#4238 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jest szczupła w matkę 3. ja chyba mutuję w Winter bo ostatnio stwierdziłam, że dobrze wyglądam w spodniach. Cytat:
Natomiast nietopesz nie zwraca uwagi na ceny, bierze "bo ładne i nowa kolekcja". Czasami są to rzeczy doprawdy bzdurne jak sukienka za stówę na rozmiar 62 - toć to nie posiedzi w takiej bo tylko leży, efekt żaden. Na szczęście kiecka jest duża więc będzie na przyszłość. Albo bardzo ładne welurkowe śliniaki - welurkowe śliniaki! I weź to użyj, przecież jak się zaświni marchewką to kuniec. Na szczęście powstrzymała się przed kupnem płaszczyka na zimę kiedy jej wytłumaczyłam, że po co leżąco-siedzącemu didowi płaszczyk. Oczywiście to bardzo miło z jej strony ale szkoda kasy... I walczę z kupowaniem różowych rzeczy ale ciężko jest ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4239 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
fajne?
rozważam wersję szydełkową i drutową... przy ubieraniu płaszczydła to się chyba mota drugi raz i na szyję przesuwa ![]() co do pani wydającej na ubrania didowe, to skadś ciuchlandy muszą zaopatrywać w towar pt: firmowe niezniszczone... ![]() znicze olejowe nie sprawdzają się do wróżb a wszystkie świeczki mieliśmy niekapiące ![]() był pomysł roztopienia takiej jednej w mikrofali ale mogłoby wyjść z tego nic...
|
#4241 |
|
BAN stały
|
Red, taki pytanie z ciekawości mi się nasunęło: wymsknęło Ci się kiedyś "nietoperz" w realu do tżta czy kogoś?
|
|
|
|
#4242 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
może być szkocki hydraulik ![]() a to coś to mi płodzik przypomina ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Rzygam dalej jak widzę. I siedzę sobie w pracy
Życie jest piękne
|
#4244 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ves
Cytat:
![]() a zamotać można i na szyję i na głowę jako ocieplacz kapturopodobny, używałabym takich gdyby nie łatwodredzące się włosy...
|
|
|
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klontfa cieżarnej za perfumy ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
i używam ajko szalika i komina na łep w jednym - baaaaaardzo ciepłe - nic cieplejszego nie maiałam na siem nigdy właśnie mi przypomłaś że musze nakupić moheru ( |
||
|
|
|
#4246 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Betty, fajne. |
|
|
|
|
#4247 | ||||||
|
Panaroja
|
ziut
Fcale sze nie Cytat:
i nie znam na to środka , znaczy pewnie by pomogła punkcja i płukanie zatok antybiotykiem ze sterydem , ale nie mam czasu na chodzenie po lekarzach byłaś u laryngologa ? Też mam wrażenie , że jedynym skutecznym lekarstwem jest dekapitacja , ale samemu trudno ją wykonać , bo ciachnąć sobie samemu głowę leżącą na pieńku jest trochi trudno ![]() Jak łogólnie to może być , w didowracza niu niu niu ![]() Cytat:
?Cytat:
2.nie z zasady , ale w wypadku kiedy jest jedyna małoletnia/małoletni to jest , oraz kiedy na skutek pojawia się did . 3.wycofią jak nic ja mam klontfe Polly od dziecka Cytat:
2.no chiba nie - dziewczyny piszą , że już oficjalnie mówią o wycofaniu . Pozostałe Neonatury już są wycofane . Cytat:
Cytat:
Kupiłam w Empiku bombki styropianowe - zobaczymy , co mi sie uda spłodzić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4248 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.konik morski albo fragment jelita
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4249 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieci po prostu nie odpowidaja za swoje czyny i nie moga byc za nie karane.. bo jak to? jakby dwóje 12-latków "bawiło sie siusiakami" to po osiagniecieu odowiedniego wieku by ich sądzono? ![]() edit-chyba ze cos nie zrozumiałam i chodzi ci o co nnego
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-12-01 o 15:50 |
|
|
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Głodnemu chleb na myśli
![]() Cytat:
To na pewno nieprawda Ale to czemu do domu nie pójdziesz? Nie chcą Cię puścić? Może obrzygaj szefa sposobem na Gucia? ![]() Cytat:
![]() A co kcesz płodzić?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4251 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie zrozumiałam Cię, bo mówiłaś na początku o wzorach przemysłowych i o modzie na meble i jakoś w inną stronę myślami poszłam a mechanizm "inspirowane projektem projektanta X" nie mam pojęcia jak działa, ale coś chyba musi być z prawem autorskim... a te inne sklepy co wymieniłaś, kartell itp., to są firmy które jako pierwsze wyprodukowały dany wzór? chociaż meble w zalinkowanym sklepie i tak są kosmicznie drogie, więc co to za różnica
|
|||
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z nad tabletek i mleka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4254 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.wtedy na pewno dida by nie było ( i nie byłoby sprawy , gdyby nikt się nie dowiedział)Cytat:
2.bompki choinkofe Cytat:
![]() 2.przestępstwem jest doprowadzenie do czynności seksualnej osoby ponizej 15 lat i jest to ścigane z urzędu , niezależnie od chęci/woli uczestników . W wypadku jeżeli on był młodszy , ona będzie odpowiadać , jeżeli 15 skończyła .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-01 o 16:33 |
|||
|
|
|
#4255 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ten fotelik: http://www.decolab.pl/fotel-inspirow...h-r-eames.html w oryginale kosztuje ponad 5 tysiecy euro ![]() tak te firmy co wymieniłam maj licencje na te meble... no bo generalnie projekty mebli powstają na zamówienie konkretnej marki-tak samo jak ikea ma swoich projetanktów, tak np kilka mebli dla Kartell zaprojektował Starck.... ale jak widac decolab tesz posiada starcki
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-12-01 o 17:10 |
|
|
|
#4259 | |||||
|
BAN stały
|
Z rybich łbów lepsza
![]() Cytat:
Wszystko ku uciesze mojego Kfiatószka Na moje to embrion owcy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to Barcelona, albo "kostki" Corbusiera |
|||||
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

) bliźniaczki i co miesiąc wydaję na ubranka dla każdej z nich po 700 zł.... no chyba przesada jakaś, nie
kto ma tyle kasy żeby na same dzieckie ciuchy wydawać miesięcznie półtora tysiąca? a nawet jeśli ma, ile tych ciuchów musiało by się kupować miesiąc w miesiąc żeby tyle wydać?
dla mnie to kosmos, tyle nie wydaję na ciuchy dla siebie

Może później. Sprzątanie ogólnie jest bez sensu, dobrze, że nie jestem pedantem, bo bym zwariowała 

fariatka
Już od małego jej zaniżasz rozmiar?

Ale to czemu do domu nie pójdziesz?