Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 18:20   #31
Candy_lips
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Cytat:
Napisane przez nikulek1 Pokaż wiadomość
mnie zdziwił facet w drogerii, który wszedł, spryskał się perfumami i wyszedł.. ekspedientki zaniemówiły
Jak tylko wszedł i spryskał się, wyszedł, to faktycznie.
Chciał po prostu skorzystać.
No, ale co innego jak ktoś po prostu testuje, a potem przeciez i tak może sie rozmyślić i żadnego nie wziąć zapachu/.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 19:50   #32
czarno czarna
Raczkowanie

Mniei się wydaje że jeśli jest tester, to po to on jest by z niego korzystać ale nie tak dobitnie . Swoją drogą chyba nie przychodzi codziennie, to by dopiero było dziwne i wtedy można by było zwrócić uwage może jakaś sytuacja wyjątkowa, nie wiem. Za to wkurzają mnie kobiety które w drogeriach robią sobie pełny makijaż. Malują oczy tuszem później idą dalej i testują błyszczyki, później jeszcze coś itd. Jedna pani nawet paznokcie malowała o.O!
Swoją drogą ja uważam to za nie przestrzeganie zasad higieny to całe testowanie kosmetyków w sklepach. Przecież tam się przewijają setki ludzi i jak kazdy pomaluje się tym samym błyszczykiem czy czymś innym, to roznosi się mnóstwo bakteri. Chociaż patrząc na to co się tam dzieje, nikt chyba nawet o tym nie pomyślał
Stary 2011-11-30, 20:06   #33
Candy_lips
Zakorzenienie

Ojj tak, czegoś takiego ja nie widziałam, ale to jest bezczelne. Ja mogłabym przetestować np jedną rzecz, ale nie całą gamę. No, ale są ludzie i parapety.
Stary 2011-11-30, 20:15   #34
Tygrysiak
Rozeznanie

pamiętam jak kilka lat temu zaobserwowałam to zjawisko za granicą w jakiejs drogerii, wiele kobiet wchodziło, psikały się perfumami i wychodziło i tam to wyglądało jak zupełnie naturalne zjawisko... ale mi byłoby jakoś glupio chyba

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:26   #35
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
dziewczyny - ale ze strony sklepow to jest irytujace ze sa otwarte drzwi do 22 ale zakupy mozesz robic do 21.50 bo inaczej zmierza cie wzrokiem

powinni wpuszczac do 21.30, o 22 zamknac kasy. Wtedy wszystko jest jasne. To nie wina klientow czy obslugujacych ale tych co tymi sklepami zarzadzaja.
No właśnie, w moim markecie tak jest. Jakieś 20 minut przed oficjalnym zamknięciem po prostu dwa wejścia "na sklep" są czymś zatarasowane taka subtelna aluzja, żeby sobie już dać spokój z zakupami..

A jeszcze a propos sklepowych zwyczajów. Jest w Krakowie takie jeden sklep, który mnie rozwala- wywieszki na szybach dumnie głoszą, że jest "otwarty 24 na dobę"," bez przerwy", a jak rano (o mojej stałej porze) chcę coś kupić to jest zazwyczaj zamknięty... Tylko, że w środku się świeci, widać wyraźnie całą liczną ekipę, która zgromadzona przy kasie popija kawkę, je śniadanko, plotkuje, widzi ludzi przed drzwiami i ma to totalnie w...

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2011-12-01 o 11:31
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:37   #36
honey6678
Raczkowanie

Hej dziewczyny moja pierwsza wiadomość w wątku, ale podczytuję od dawna.

Jak zaczęłyście pisać o testerach przypomniała mi się okropna sytuacja z Rossmana sprzed miesiąca.

Przyszła kobieta, zadbana elegancka, ze strasznymi pryszczami na buzi. Zaczepiła sprzedawczynie i poprosiła o pomoc w wyborze korektora. Sprzedawczyni podała jej pierwszy tester patrze, a ta kobieta nim prosto na pryszcza się maże !!I tak sprzedawczyni pokazywała jej wszystkie korektory od najtańszych do najdroższych, w paru firmach akurat nie było testera danego koloru więc kobieta wzięła nowy kosmetyk i też prosto go na następnego pryszcza

Co najbardziej mnie zdziwiło robiła to przy sprzedawczyni, od tamtego czasu nie kupuje nic w Rosmanie z kosmetyków.
honey6678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:48   #37
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Albo pamiętam ludzi, którzy np jak było zamykane o 21 to o 20:55 czy nawety jeszcze o 21 mimo tego, że puszczaliśmy i mówiliśmy, że zaraz zamykamy, to oni nadal patrzą po półkach , zastanawiają się nie wiadomo ile... nie szanując tego, że przecież my już zamykamy. Masakra.
Wez... Ja pracowalam w Maku (az 19 dni) i kierownictwo dawalo mi ciagle za☠☠☠iaszcze zmiany typu od 15 do polnocy
I w ciagu mojej mini kariery tam na kasie, to mielismy pare ciezkich przypadkow dresow, ktorzy wchodzili doslownie jak mielismy zamykac (czasem 23:57) i rozbawieni sie rozgladali po "restauracji" i dymali glosno czy powinni cos kupic czy nie.
Albo tego typu ludzi kupia cheesa i placa stowa. I tak pare razy w ciagu dnia

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.

Edytowane przez Ivi 1988
Czas edycji: 2011-12-01 o 13:49
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:03   #38
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
dymali glosno
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:06   #39
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Zboczuchu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:26   #40
Ibi162
Przyczajenie

Witam. Mam problem z natury dziwnych zachowań ludzkich i proszę o poważne podejście do tematu. Studiuję , oprócz zaocznych studiów pracuje w sklepie po 12 h/ dziennie. Wracając z pracy muszę wszystko sprzątać, ponieważ moja matka nic nie robi. Czyli wracając 22 sprzątam, grzeje ojcu obiad (nie zawsze jest). Mam dwa dni wolnego na cały tydzień: weekend studia, 3 dni w tyg praca. W te dwa dni moja matka wymaga ode mnie gruntownego sprzątania całego mieszkania, więc nie zostaje mi czasu na naukę. Traktuję mnie jak gosposie, ciągle wypomina mi, że mi płaci za studia i że mnie utrzymuję, daje jeść itd, ogólnie gratis poniża(nie będę lepiej przytaczać) W związku z czym zamierzam się wyprowadzić do dziadków, jednak pracuję na umowę zlecenie, więc nie mam pewności finansowej. Czy w razie utraty pracy mam szansę o alimenty? (mam 19 lat).

PS, Proszę o nie komentowanie typu "matka jest jedna", dziadkowie popierają moją decyzje i wiedzą jak jest. I nie jestem rozpieszczoną paniusią, która narzeka, że musi coś robić. Chodzi o to, że ona nic nie robi, zero, mało tego na okrągło wytyka wszystkie błędy i wyżywa się na mnie. Nie da się jej zmusić, żeby trochę pomogła dbać o dom.
Ibi162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 17:28   #41
Lillian_
Rozeznanie

hej dziewczyny, a ja powiem czego wprost nienawidzę :
Jak dzeiwczyny nie myją włosów. Miałam jedną koleżankę w liceum kujon nie z tej ziemi genialne oceny intelgenta bardzo ale miała tak tłuste , krótkie do ramion włosy że szok tak megaaa TŁUSTE że się haftować chciało, ok liceum dojrzewanie , hormony itd,

Ale mam teraz znajomą to samo, fajna dziewczyna , fajny charakter, inteligentna, na co dzień spotyka się z ludźmi , odwiedza ich - taka praca chodzi w spódniczce i po prostu ma tak tłuste obrzydliwe długie czarne zaniedbane włosy z dodatkowym łupieżem że szok. mój TZ twierdzi że może sobie na tych kudłach schabowe usmażyć BLEE!!
dlaczego młoda, nie głupia dobrze zarabiająca kobieta nie umyje głowy 3 razy w tygodniu???
przecież te 2 kilo włosów ( ma bardzo grube ) zwyczajnie śmierdzi uwierzcie mi ale ona śmierdzi nie umytymi włosami. W koło niej aura smrodu brudnych włosów nie przesadzam, słowo daję
Dlaczego tak jest.
PS. nie brak jej wody i mydła, maż zarabia dobrze, budują się wiec why????
na kosmetyki tez wydaje sporo, ma zawsze makijaż ...
Lillian_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 17:45   #42
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
Jak dzeiwczyny nie myją włosów. Miałam jedną koleżankę w liceum kujon nie z tej ziemi genialne oceny intelgenta bardzo ale miała tak tłuste , krótkie do ramion włosy że szok tak megaaa TŁUSTE że się haftować chciało, ok liceum dojrzewanie , hormony itd,

Ale mam teraz znajomą to samo, fajna dziewczyna , fajny charakter, inteligentna, na co dzień spotyka się z ludźmi , odwiedza ich - taka praca chodzi w spódniczce i po prostu ma tak tłuste obrzydliwe długie czarne zaniedbane włosy z dodatkowym łupieżem że szok. mój TZ twierdzi że może sobie na tych kudłach schabowe usmażyć BLEE!!
dlaczego młoda, nie głupia dobrze zarabiająca kobieta nie umyje głowy 3 razy w tygodniu???
przecież te 2 kilo włosów ( ma bardzo grube ) zwyczajnie śmierdzi uwierzcie mi ale ona śmierdzi nie umytymi włosami. W koło niej aura smrodu brudnych włosów nie przesadzam, słowo daję
Dlaczego tak jest.
O też mnie to zawsze zastanawiało. Mam taką koleżankę, w ogóle jest miła, sympatyczna, lubię ją, ale włosy ma tak tłuste, że aż strąki się robią. Kurczę, wcale nie trzeba wylewać hektolitrów wody, żeby umyć włosy, przecież tu o higienę chodzi. Wydaje mi się, że pewne osoby po prostu mają pewne nawyki z dzieciństwa i potem tego nie zmieniają- na mnie też ojciec krzyczał, że codziennie myję włosy. A co miałam robić, jak mi się przetłuszczały? Przecież w okresie dorastania to normalne, tylko dzieci mają pachnące główki.
Stary 2011-12-01, 17:52   #43
Chatul
ma zielone pojęcie

Wiecie, niektórzy też mają problemy ze skórą głowy... Są osoby, które rano umyją włosy, a po 10 godzinach mają już straszny tłuszcz
Stary 2011-12-01, 17:58   #44
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Wiecie, niektórzy też mają problemy ze skórą głowy... Są osoby, które rano umyją włosy, a po 10 godzinach mają już straszny tłuszcz
Chatul, moja koleżanka na pewno nie ma Przez 2 dni ma ładne włosy, a 3 dzień to sam smalec po prostu...
Stary 2011-12-01, 18:16   #45
Lillian_
Rozeznanie

Moja koleżanka tez na pewno nie ma z tym problemu- znam ją bardzo dobrze i widze jaki ma typ wlosów i nie jest to typ "szybko przetłuszczające się" na prawdę rzadko niezwykle rzadko zdarza się że ma umyte - wtedy je rozpuszcza ale 99% przypadku to widac - zwykłe niedbalstwo i niechlujność fuj...
Lillian_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 19:43   #46
ladylajla
Zakorzenienie

Dziwi mnie, przeraża i nie rozumiem, jak można po raz 3(!) wracać do faceta, który ma gdzieś potrzeby swojej "dziewczyny", manipuluje nią, zdradza i traktuje nie jak partnerkę życiową, ale jak darmową panienkę do łóżka.

Mam w bliskim otoczeniu taki przypadek i tracę nadzieję, że ta dziewczyna kiedykolwiek przejrzy na oczy i zacznie się szanować, bo ani fatalne doświadczenia ani racjonalne argumenty do niej nie przemawiają. Ona płacze i cierpi, on wraca i obiecuje poprawę, ona wybacza i w koło Macieju.
Raz się można przejechać, nikt nie jest nieomylny. Drugi raz - dopuszczalny, niektórzy zasługują na drugą szansę i zawodzą, wiadomo. Ale trzeci?Jak można w ogóle nie wyciągać wniosków, niepojęte
Stary 2011-12-01, 20:12   #47
pingwinek=]
Zakorzenienie

Mnie w ogole przerazaja i zadziwiaja kobiety ktore w ogole sie nie szanuja i leca jak glupie ciagle do tych samych facetow, ktorzy robia z nimi co chca. To nie milosc, to chora relacja.
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:43   #48
Finlora
Zakorzenienie

Dziwi mnie jak ludzie mogą być tak zaślepieni i wpłacać mnóstwo pieniędzy na radio maryja. Wczoraj miałam klientkę, która wpłacała na tę instytucję 15 000 zł ... Mam nadzieję, że ja nie zidiocieję na starość i nie będę robiła takich głupot
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:50   #49
ladylajla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Mnie w ogole przerazaja i zadziwiaja kobiety ktore w ogole sie nie szanuja i leca jak glupie ciagle do tych samych facetow, ktorzy robia z nimi co chca. To nie milosc, to chora relacja.
Z czegoś się musi brać co drugi wątek na intymnym"Ja wiem, że on nie jest idealny(!) i że się na nim tyyyyle razy zawiodłam, ale ciągle coś do niego czuję, a i on mówi, że się zmieni". Tja
Może taka rola tych dziewczyn, by te ciut rozsądniejsze uczyły się na ich błędach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 20:51   #50
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
15 000 zł
To są jej pieniądze i nic mi do tego, ale mam wrażenie, że ta stacja robi odbiorcom pranie mózgu.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:58   #51
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
To są jej pieniądze i nic mi do tego, ale mam wrażenie, że ta stacja robi odbiorcom pranie mózgu.
Ja wiem, że to jej pieniądze i nic mi do tego jak je wydaje ale nie mogę słuchać jak ktoś przychodzi i stęka jakie to życie ciężkie, jakie to wszystko drogie itd a potem robi coś takiego.

Kiedyś przyszła staruszka (ok 75 lat) po pożyczkę i zaczęła opowiadać, że ona od kilku lat bierze kredyty po 2-3 tysiące i wpłaca to na radio maryja a potem spłaca przez 2 lata, a jak spłaci jedną to idzie po kolejną
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:24   #52
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dziwi mnie jak ludzie mogą być tak zaślepieni i wpłacać mnóstwo pieniędzy na radio maryja. Wczoraj miałam klientkę, która wpłacała na tę instytucję 15 000 zł ... Mam nadzieję, że ja nie zidiocieję na starość i nie będę robiła takich głupot
O ja Cię... A myślałam, że to takie bajki...

Swoją drogą zdziwiło mnie dzisiaj trochę zachowanie jednego pana na wózku inwalidzkim. Była dość spora kolejka do kasy w markecie, a on po prostu przejechał wzdłuż niej i wbił się na początek. Czy tak trudno zapytać: "Czy mogę być przed państwem?".

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:39   #53
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość

Dlaczego tak jest.
Bo im sie NIE CHCE. Rano zaspane, leniwe, szybko makijaz (moze z dnia poprzedniego..), moze sie podmyja, moze nie a komu by sie chcialo wlosy myc? i potem suszyc? Takim dziewczynom sie po prostu NIE CHCE. Pewnie rowniez nie obchodzi ich, jak odbiera to otoczenie..

Cytat:
Stary 2011-12-01, 21:39   #54
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
O ja Cię... A myślałam, że to takie bajki...

Swoją drogą zdziwiło mnie dzisiaj trochę zachowanie jednego pana na wózku inwalidzkim. Była dość spora kolejka do kasy w markecie, a on po prostu przejechał wzdłuż niej i wbił się na początek. Czy tak trudno zapytać: "Czy mogę być przed państwem?".
w kasach z pierwszeństwem każdy ma obowiązek przepuścić niepełnosprawnego lub kobietę w ciąży. i nie muszą się oni pytać innych o zgodę.
za to dziwią mnie ci, którzy nie chcą takich ludzi w takich kasach przepuszczać.
Stary 2011-12-01, 22:03   #55
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
w kasach z pierwszeństwem każdy ma obowiązek przepuścić niepełnosprawnego lub kobietę w ciąży. i nie muszą się oni pytać innych o zgodę.
za to dziwią mnie ci, którzy nie chcą takich ludzi w takich kasach przepuszczać.
Może nie muszą, ale powinni. Obowiązek to jedno a grzeczność to drugie. Mogła tam stać kobieta w ciąży, a on nawet nie spojrzał tylko wbił na początek.
Nikt z kolejki nie robił problemów, ale mi się to nie podobało. Oczywiście, to miejsce w przy takiej kasie mu się należy(jeśli przed nim nie ma żadnych niepełnosprawnych i kobiet w ciąży), ale sposób w jaki to zrobił nie najlepiej o nim świadczy.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:05   #56
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Ale czym innym jest powiedzieć 'przepraszam, mam pierwszeństwo, prosze się przesunąć', a czym innym jest wciskać się na chama, najeżdżając komuś na stopę przy okazji 'bo mnie wolno i na widok wózka ludzie powinni robić mi miejsce już z daleka'

Jean Cocteau

Edytowane przez Ejniacz
Czas edycji: 2011-12-01 o 22:08
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:10   #57
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... Niepelnosprawnosc i bycie w ciazy nie usprawiedliwia chamstwa. A chamstwo , to jest wbicie sie w kolejke bez slowa. Niewazne, kim jestes.
Umiesz mowic, to zapytaj, przepros. Ach te korony robia sie niektorym wieksze i ciezsze

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 23:01   #58
Candy_lips
Zakorzenienie

No mnie też to dziwi, ale cóż zrobić.
Sama myję włosy co 2-3 dni, bo często się przetłuszczają. Na szczęście nie muszę codziennie. Choć oczywiście, że następnego dnia po koniec nie są takie jak świeżo po myciu, ale też są ładne, nietłuste, tylko wiadomo, trochę oklapłe itp. Źle się czuję jak mam tłuste włosy. Jasne, zdarzyło mi się być z tłustymi włosami, nawet przy facecie, ale to z raz czy dwa i wtedy naprawdę nie miałam jak umyć. A jak np szłam do sklepu i akurat nie miałam umytych, to czapka na głowę jak zima i bęc. Ale to tylko sporadyczna przypadki, nie jest to na co dzień. Moją zmorą jest niestety też łupież, którego niestety czasem mam trochę, ale bez przesady, nie sypię się tak itp, a ja niestety mam tak, mimo mycia dobrymi szamponami przeciwłupiezowymi.
A i czasem myślałam, że mam siwe włosy gdzieniegdzie, jakaś znajoma też nigdy kiedyś u mnie dostrzegła, ale to chyba tylko moje wymysły, czego to kobieta sobie nie wkręci
no, ale gorzej jak ktoś się nie myje i od niego śmierdzi.
No, ale znałam taką tylko jedną osobę.
No i był to chłopak, który kiedyś przyszedł do mnie z moją znajomą, był wtedy jej chłopakiem. Strasznie od niego śmierdziało/.
I cięzko to usprawiedliwić. Przeciez umycie się to chwila. Ja myję się szybko, z 5 minut i jestem czysta. Wiadomo, niektórzy kąpią się dłużej, ale da się szybko umyć. Wtedy od Ciebie nie śmierdzi. Nie musisz się pucować, ale jesteś umyty. Dodatkowo warto antyperspirant pod pachy i jest całkiem OK. A jedna wada tego, to to że po antyperspirancie zrobiła mi się pod pachą mała gulka, ale zniknęła, więc OK. No, ale nie ma smrodku, mój facet często myśli, że używałam perfum, ale ja nie, tylko antyperspirant, nie lubię perfum. Jak widać nie śmierdzę, a wręcz ładnie pachnę. Mycie włosów to też chwila, ja myję może z 10 minut, potem suszę tez z 5-10 minut i jest w porządku. No, a jak ktoś ma nieumyte, bo nie mógł, to chociaż w kucyk wziąć czy coś. Wiadomo jednak, że inaczej jak ta osoba ma raz nieumyte czy dwa, a co innego jak codziennie tłuste.
a na umycie się chyba każdego stać, szampony i mydło tez nie są drogie.
I tu chodzi o podstawową higienę. Chyba nikt nikomu nie będzie wypominał braku makijażu, bo to kwestia osobista [ja się nie maluję], ale czystość to jednak podstawa.
A masakra, że ktoś np umaluje się, a śmierdzi.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-12-01 o 23:09
Stary 2011-12-01, 23:04   #59
Ivi 1988
Zakorzenienie

Faceci poca sie bardziej i smierdzi (niestety) od nich intensywniej, wiec tym bardziej sie dziwie, ze tak wielu nie chce sie myc Co oni mysla,ze tego nie czuc?
Mialam kolege w liceum, naprawde przystojny. A tak smierdzial,ze tracil swoj caly czar...
Oni mysla,ze sie nie poca? Nie spoca? Echhh

Cytat:
Stary 2011-12-01, 23:12   #60
Candy_lips
Zakorzenienie

To prawda. Całe szczęscie, że mój facet nie unika mydła, choć gdyby tak było, to pewnie bym wyczuła na początkowych spotkaniach
A od tamtego chłopaka, co mówiłam, że był u mnie z moją znajomą, to śmiedziało w całym pokoju. A widzicie, to dziwi tym bardziej, że czasy mamy jakie mamy, dostęp do wody bardzo dobry itp. No i ja nie mam wyczulonego węchu, a tak mocno czułam. To jest wtedy pewne, że ta osoba się nie myje lub myje bardzo rzadko. Gdyby mył się chociażby co 2 dzień, to na pewno by nie śmierdziało, a przynajmniej nie aż tak.
A on pewnie do tego sie przyzwyczaił, no ale chyba powinien mieć świadomość jak to jest jak tak kompletnie mydła się nie używa.
I rozumiem, gdyby mycie było czasochłonnym zabiegiem, ale skoro można to zrobić w 5 minut, po prostu użyć mydła, ewentualnie gąbki, wypłukać i po sprawie, to nie wiem co w tym męczącego .
moja znajoma potem też mówiła, że to czuje
naprawdę byłam zdziwiona, że ona nadal z nim chce być .,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości