|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
![]() ![]() Jasne ![]() Mi dzisiaj przyszedł ten kombinezon za 12 zł. Gratis była czapka i szalik. Idealnie w kolorach tego zielonego z Coccodrillo ![]() Może nie najpiękniejszy ten komplecik, ale na zmianę bedzie ![]() A sam kombinezon, jak nowy ze sklepu Kupiłam Antosiowi/Bartkowi i Bratanicy puzzle drewniane z ramkami. Wysyłałam ich zdjęcia, zeby były na tych puzzlach
|
|
#692 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję,że już jest lepiej.Cytat:
Ten jest super Cytat:
![]() Cytat:
aby tych problemów zdrowotnych Antosia w przyszłości,było jak najmniej najlepiej,żeby nie było ich wcale Antoś naprawdę świetnie się rozwija Cytat:
![]() Wszystko się wyjaśniło kombinezon dzisiaj przyszedł,a babka rano napisała meila,że we wtorek rano posłała kombinezon ![]() No właśnie,tylko sęk leży w tym,że pediatra musi chcieć też w większości jeżdżę prywatnie,a pediatra w przychodni,nie jest skora do współpracy ![]() Cytat:
jestem żądna wiedzy ******************** Nadrobiłam,ale nie wiem,czy mi czegoś jeszcze nie zjadło ![]() Damian z Bartoszem,tak dają czadu dzisiaj,że a Bartoś nie spał dzisiaj na południe położył się,ale po 15 min,wołał:mamusio,wyspałem się już
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-12-01 o 16:50 |
||||||
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super ![]() Prawda, wszystko zależy, na kogo się trafi, moja pediatra jest do rzeczy (ale zmieniałam ) , a Bartoś często nie ma drzemek?
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
Włożyłam do albumu zdjęcie kombinezonu z moim hipiskiem
(jedno,bo nie był skory do współpracy chyba przez to niespanie dzisiejsze,nie chciał mierzyć,nie chciał zdjęcia i wogóle ) i jeszcze dwa bonusiki z wczesnej jesieni .Kombinezon naprawdę super,nic nie zniszczony
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
nie wchodziłam w linki, nie cytuję ![]() wpadlam do was z tęsknoty i jeszcze chciałam napisać że do mojego folderu "śpioch" powinnam wrzucić film z dzisiejszego spaceru.Laura szła i spała ![]() Potykała się co krok,a jak się zatrzymałyśmy to się chwiała i spała.Nakręciłam krótki filmik-5sekund bo taką miałam ustawione w kom na film do mms. Wczoraj też szła wzdłuż ściany naszego domu i uderzyła głową w klimatyzator też już spała i słaniała się byle dojść do domu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, denerwuje i to bardzo, szczegolnie, ze zawsze mowilam o wszystkim, co mnie niepokoilo, na szczescie tamte sprawy sa w miare wyprostowane.
Sylko
|
#697 |
|
Ola-Unhola
|
Wrocilismy z pianina
![]() Kasiu, no to niezłym Laurka jest śpiochem
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Svi "krejzolko" ![]() Sylka kombinezon faktycznie fajny a Bartoszek jest super gość i jakie ma fajne włoski ![]() Wpadłam i mówię już dobranoc chyba ![]() wzięło mnie na galarete mięsną (z kurczaka) właśnie mi się mięsko i wywar gotują, muszę przygotować sobie foremki... Boszeee te zachcianki mnie wykończą ![]() to na razie |
|
|
|
|
#700 |
|
Ola-Unhola
|
mmm galaretka z kurczaka. Mój Tata robi pyszną
![]() Na święta pewnie dostanę ![]() Dziewczyny, Kasiu ![]() Którą kiełkownice polecacie? I jakie kiełki? Kupiłąm dzisiaj płatki ryżowe z malinami. Kupowałyście kiedyś, jedzą Wasze dzieci?
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sama jakoś nie mogę jej kupić ![]() że co kupiłaś
|
|
|
|
|
#702 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
Cytat:
A czemu ja o nim nic nie wiem pokażesz? ![]() Też bym chciała zobaczyć te puzzle ![]() Cytat:
![]() A moja jest zupełnie do bani i nie mam opcji zmiany,bo tylko ona przyjmuje w tej przychodni,także jak coś,to przeważnie prywatnie jadę ![]() Zdarzy się tak raz na tydzień,teraz jest ciężko,bo Damian siedzi w domu i jak się rozbrykają,to masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też myślałam ostatnio o galaretce ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, teraz ciągle chce owsiankę ![]() Niestety ![]() Hehe ![]() Jestem umęczona i sama nie wiem, co jeszcze. Małż padł po popołudniu opieki nad synkiem , idę go obudzić, mamy wypożyczony "Czas honoru" - nie oglądaliśmy od początku, a spodobał się nam
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-12-01 o 20:45 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Chodźcie na chwilę do klubu
|
#705 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O taki ![]() O takie: http://allegro.pl/puzzle-drewniane-d...941839660.html http://allegro.pl/ramki-do-puzzli-i1942540625.html I takie Smakosz tylko z malinami smakosz.jpg
|
|
#706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() Miłego oglądania Wylicytowałam Bartoszowi,jeszcze dwie pary spodni jedne już przyszły,fajne-ładniejsze niż na zdjęciu ![]() I myślę nad tym badaniem z krwi na pasożyty
|
|
|
|
|
#707 |
|
Ola-Unhola
|
Joluś, Kuba chyba chce rózgę pod choinkę
![]() sylko, pokaz spodnie ![]() Ja tez muszę jakieś węższe i chyba w rozm 92 bo wszystkie inne za szerokie w bioderkach
|
#708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prawie do zabaw na śniegu ![]() Fajne te puzzle Nie widziałam takich ![]() Cytat:
),bo tu widzę,że nie oddają rzeczywistości,przynajmni ej te jedne,co już przyszły Ja borę na 98,z tym,że one mają gumki do regulacji w środku,bo inaczej,ciężko by było ![]() Nie wiem czemu,teraz zdjęcia mi się nie chcą otworzyć,tych co jeszcze nie przyszły tylko taki mały kawałek tyłu przyjdą to zrobię |
||
|
|
|
#709 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Nie kumam ![]() ![]() Fajne Ja tez kupuje z gumkami, ale w pupie za szerokie i nogawki tez w udkach ![]() Chciałabym ocieplane rurki, a takie drogie ![]() Te chciałam, ale jeszcze nie zwariowałam - 100 zł ![]() http://allegro.pl/zara-odlotowe-jean...957501595.html
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy a na co sa ultradzwieki
znaczy odmladzaja?musialabym kosmetyczke zapytac czy robi, ale w sumie powiedziala ze mam ladna cere juz jedynie to naczynka mi powylazily Kasiu ta Twoja Laura jest niemozliwa -spiaca krolewna ![]() Sylko lece do albumu Miramej wojowniczy nastroj powiadasz
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czego nie kumasz? Kombinezon do zabaw na śniegu ![]() Ja jakoś tak trafiam,że idelanie leżą,nawet jak ureguluję gumkę,to fajnie się układają i też nie lubię szerokich nogawek,raczej klasyczne ![]() Podobają Ci się takie z krokiem w kolanach cena zawrotna,jak na używane
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko, spodnie fajne
Miramej , Antonio tez ostatnio wojuje, glownie, gdy Tatus jest w polu widzenia . tak wymusza wszystko placzem, ze mam dosyc, bije piesciamiw co sie da, a ostatnio nawt czolem w podloge . Zdarzylo sie to tylko kilka razy, ale mnie smuci. Jeszcze wczoraj na placu zabaw byla pani z trojka dzieci i jeden bardzo przeklinal, rzucal slowem na "f" na prawo i lewo. Zgadnijcie, co moj synus dzis mowil caly czas, szczegolnie, gdy cos bylo nie po jego mysli ![]() Szczegolnie teraz tak wszystko powtarza Chcialam wszystkim podziekowac za przemile komentarze w albumie Serce matki rosnie
|
#713 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Mozna wtlaczać rozne witaminy w wysokich stężeniach, aktywne preparaty pod skórę. Jak Ci wyszły naczynka to pełno jest właśnie preparatów do ultradźwięków na zminimalizowanie ich. Pomaga, bo i ja mam ten problem a znikaja. Cytat:
![]() To fajnie. Ja własnie jeansików nie mam ocieplanych a one sie ładniej układaja niz te materiałowe. Podobają, ale cena z kosmosu....
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też Bartosz bardziej rozrabia przy mężu i Damianie ![]() tak,teraz są w takim wieku,że wszystko powtórzą i szybko na tapetę łapią,niestety to co nie trzeba też nie zwracaj uwagi,może samo przejdzie czasem powtórzy,a później chyba zapomina,bo nie używa.Jeszcze raz dziekuję za komentarze Jutro mąż wraca Dobranoc |
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze poczytac w necie wiecej, a ile taki zabieg kosztuje? no i czy 1 wystarczy?
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
A o to prawie Ci chodzi
no bo,tamten co kupiłaś z Coccodrillo jest ładniejszy,może być od większych wyjść nie żebym się wyśmiewała,ja drugiego nie mam |
|
|
|
#717 | |||
|
Zakorzenienie
|
No nie, ale ja mu kupiłam różne płatki, orkiszowe, pszenne, owsiane i tak mu daję.
A wiesz, że możliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brzydkie ![]() Ta , ja i syn ![]() Cytat:
, a potem mówi "na ręce i przytulić Tubusia" ![]() A jeszcze jak coś spsoci, to patrzy na moją minę i mówi "Nie smutna mama", i głaszcze mnie i całuje ![]() Ja staram się nie zwracać uwagi, bo jak tylko Kuba zobaczy, że coś jest na rzeczy, to go bardzo kręci powtarzanie. Od nas załapał na razie "tulde"
|
|
|
#718 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ale nie powinien być droższy niż mikro. Hmm jeden nie wystarczy, to tak jak ze wszystkim ![]() Trzeba systematycznie chodzić, żeby poprawić wygląd. A dożywiać zawsze warto. Jak teraz dłuzej na mikro nie pochodzisz, to za jakiś czas znowu będziesz serię zaliczała Cytat:
)Ale lepiej wygląda niż na foto Cytat:
To będzie gorący weekend ![]() Dobranoc
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Zasiedziałam się, śpijcie dobrze
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
nie,już dawno nie śpi.Jak sięgam pamięcia to jakoś od początku lata.Mówię jej żeby poszła się położyć i zdrzemnęła, ale nie chce.Nie to nie
Za to już od 18 prosi o kąpiel i przed 19 leży w łóżku i po chwili zasypia.Ola, ja mam tą: http://allegro.pl/kielkownica-nasion...958676485.html wróciłam z kijków.Zajadam sorbet truskawkowy.Mąż poszedł z psem biegać.Blanka mi towarzyszy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

, siedzę i nie mam siły
mam nadzieję,że już jest lepiej.
aby tych problemów zdrowotnych Antosia w przyszłości,było jak najmniej 
też w większości jeżdżę prywatnie,a pediatra w przychodni,nie jest skora do współpracy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko taki mały kawałek tyłu 
. Zdarzylo sie to tylko kilka razy, ale mnie smuci. Jeszcze wczoraj na placu zabaw byla pani z trojka dzieci i jeden bardzo przeklinal, rzucal slowem na "f" na prawo i lewo. Zgadnijcie, co moj synus dzis mowil caly czas, szczegolnie, gdy cos bylo nie po jego mysli