|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
dniu dzisiejszym Emilian Dolha, Jacob Burns, oraz Piotr Brożek spotkali się z sympatykami „Białej Gwiazdy”. Pierwszy z wymienionych od godziny 16:30 rozdawał autografy w „Wiślackim Świecie” oraz pozował do wspólnych fotografii.
Do sklepiku klubowego przybywali fani w różnym wieku. Mając ze sobą klubowe gadżety rozmawiali z naszym bramkarzem na tematy związane z ostatnimi wydarzeniami ligowymi. Można śmiało stwierdzić, że wśród przybyłych panowała rodzinna atmosfera. Humor dopisywał szczególnie naszemu bramkarzowi, który starał się dowiedzieć dlaczego większość mężczyzn w Polsce nosi ... krótkie włosy ![]() Od godziny 18 sympatycy „Białej Gwiazdy” mieli możliwość porozmawiania z Jacobem Burnsem i Piotrem Brożkiem. Do restauracji „U Wiślaków” przybyło blisko 50 kibiców. W trakcie rozmowy poruszono między innymi kwestie długości kontraktów, konkurencji w zespole oraz współpracy z trenerami. Nawiązano również do formy rozstania z trenerem Petrescu oraz piłkarzami Radosławem Majdanem i Tomaszem Kłosem. Jak widać trudnych pytań nie brakowało. Jutro fani naszej drużyny będą mieli okazję spotkać się z Markiem Zieńczukiem oraz Marcinem Juszczykiem.Zawodnicy będą oczekiwali na kibiców w „Wiślackim Świecie” od godziny 17. czemu ja nie mieszkam w Krakowie
|
|
#22892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22893 |
|
Zakorzenienie
|
fotka nie przechodzi,za duża, ale przecież wiecie........ |
|
|
|
#22894 | |
|
Zakorzenienie
|
a wieczorem będziemy pić za mecz
![]() Cytat:
|
|
|
#22895 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa a co to za przystojniak
![]()
|
|
#22896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ba hmm chyba nie znam
|
|
|
|
|
#22897 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko panie
Mnie dzis jakos nie rusza ze sa mecze bo choc lochy graja to tak nic mi z tego bo Filippka nie ma a i tak nie ma jak ogladac. i Kicha Oj jak mi sie nie chce isc na 18 na zajecia ale coz
|
#22898 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee no jak go możesz nie znać
Cytat:
dziś mój Baszczu gra wiec jestem w miare zadowolona bo to jednak nie to samo co Wisełka ale gra jeszcze Sobol i Dudka
|
|
|
#22899 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Wam pokaże moich piłkarzy z prawdziwymi rodzinami
a więc tak to jest rodzinka Mauro : Mauro z żoną, Adrianną, synkami Mauro i Tiago i siostra Mauro Elizabeth PS. Nadanie dziecku imienia po ojcu podobno przynosi szczęście ![]() PS.2 a o to słowa Maura : - Legia? Nie, dziękuję. Noszę koszulkę Wisły i nie jest to dla mnie pierwsza lepsza koszulka. Nie zagram w innym polskim klubie
|
|
#22900 |
|
Zakorzenienie
|
Zieńczuk z córką Weroniką
|
|
#22901 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna Kubusia
|
|
#22902 |
|
Zakorzenienie
|
córka Sobola, Ada
|
|
#22903 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie przypomniałam że na jednym forum Wisły widziałam dziewczyne o nicku Ebika
|
|
#22904 |
|
Zakorzenienie
|
Po burzy słońce wychodzi zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów, o jednym marzę, o jednym wciąż śnię - MISTRZEM BĘDZIE WISEŁKA NAPEWNO TO WIEM !! "
jakie piękne hasło
|
|
#22905 |
|
Zadomowienie
|
Cześć luna
|
|
|
|
#22906 |
|
Zakorzenienie
|
Mario - człowiek sprężyna
|
|
#22907 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie ogladam skecze
![]() I mam humorek wiec fotki rodzinne ![]()
|
#22908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#22909 |
|
Zakorzenienie
|
i odrazu lepiej
a tu fotka zatytułowana sztuka nowoczesna, Michael i Hirstu zabawiają sie w skoki kangur
|
|
#22910 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam że Marek jest leworęczny
PS. ahh mój Baszczu
|
|
#22911 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Jeeeej Skąd ja niby miałam wiedzieć jak te zadania rozwiązać.. skoro w szkole mam tylko poziom podstawowy?! Powiedziała, że jak będę miała z tego poniżej 60% to się tego nie podejmie i mnie nie przygotuje do matury Co ja mam teraz zrobić, nie chcę rezygnować z niemieckiego.. Chyba będzie trzeba poszukać kogoś innego Aa ta dzisiejsza matura z polskiego nie była taka zła Wybrałam pierwszy temat o 'Cierpieniach młodego Wertera'
|
|
|
|
#22912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22913 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Gdybym ja miała jakieś ambicje Cytat:
Nie wspominam o marznięciu.. brr heheh złapa.ł i miałOdpisał mi dzisiaj na smsa ten Łukasz i jak się okazało.. Cytat:
Cytat:
A Bala Jaki pzystojnyy Cytat:
Ahh.. Simao Sabrosa.. tez jest niezły Cytat:
U mnie w klasie tylko 1 dziewczyna zdawała polski na rozszerzeniu Cytat:
Ale skoro się boi to jej nie zmuszę Wogóle to taka jakaś dziwna z niej babka
|
||||||
|
|
|
#22914 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
matko...... co ja za dzien dziś miałam tylko mecz światełko w tunelu ![]() ![]() jeszcze 4 h
|
|
|
|
#22915 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajna minka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uhuhu...jak ja dzisiaj usłayszłałam że taki temat był to uch...... jak ja bym taki chciała ![]() Cytat:
ehhh...Ci faceci pociszaj mnie j ateż mam zamiar zdawać polsi rozszerzony nie chciałabym ale coż...konieczność |
|||
|
|
|
#22916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No.. dla mnie temat nie taki trudny, bo na korkach niedawno miałam Wertera Facetów trudno zrozumieć Kolejna samobójczyni? Matko, u mnie w szkole zdawać maturkę z poslkiego na poziomie rozszerzonym to coś niespotykanego Tzn, w klasie polonistycznej to normalka Jak u nas w klasie mamy problem z podstawową.. Co dopiero wyżej.................... .. A ja jutro mam niemiecki rozszerzony Już to widzę.. Czemu ja wcześniej nie pomyślałam o korkach z niemca?! Teraz mam problem A i znalazłam fajną stronkę http://www.german.pl/ Są tu arkusze maturalne z ubiegłych lat Pliki do zadań ze słuchu I tak to mi nic nie da, bo z gramatyki nic nie zrobię
|
|
|
|
|
#22917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#22918 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja...kibicujemy hihih... jakie smieszniutki tu :P cool Cytat:
ja tam sie emocjonuje... chociaz wydaje mi sie, ze bardziej dojczkami niz naszymi...az z tego wsyzstkiego chcialam zamiast niz...napisac nisz XD Cytat:
myslałam, ze ojciec ma na imie mauro...syn ma mauro i siostra tez mauro XDbtw moj tata tez ma imie po swoim tacie :P czyli moim dziadku ;] Cytat:
![]() a co do łukasza... jego szczescie :P ![]() jakos tak przypadkiem mi sie te foty zxnalazły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ok ide podrobic szybko lekcje...masa slowek z angola i te pe... ;] zeby nie narobic sobie zaleglosci przez meczyk
|
|
|
#22919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak ja usłuszłam że Werter to myslałam że żartują taaa... kto by tam za facetami trafił nie martw się dasz radę
|
|
|
|
|
#22920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej tłinsie energia dochodzi ![]() ja też sie szybko ze słówkami z angola uporałam i oczekuję POOOLSKA GOLA a jutro nie mam pierwszych 3 h bo idziemy do kina
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

jakoś mi poszło na szczęście

co ja za dzien dziś miałam
Tzn, w klasie polonistycznej to normalka
dasz radę