Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 17 32,08%
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy 1 1,89%
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! 5 9,43%
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. 0 0%
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! 3 5,66%
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. 0 0%
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. 0 0%
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. 2 3,77%
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. 0 0%
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. 18 33,96%
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. 0 0%
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! 2 3,77%
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. 3 5,66%
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. 2 3,77%
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. 0 0%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 20:27   #3001
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
swe słodkie niemowlęce nóżęta

lecę dorwać tż-owego banana gdzieś mi tu przed chwilką smyrgnoł

biedny TŻ
a za tłumaczenie dziękuję

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Po wizycie z USG bioderek wszystko jak w najlepszym porządku.Ile mieliście wizyt z bioderkami ? moja to jest już 3 i jeszcze czeka mnie kolejna za 2 miesiące,mimo że bioderka Emilie są ok.Dziwię się, że jak jest wszystko w porządku ponownie mamy się zjawić u doktorka,choć z drugiej strony lepiej chuchać na zimne.
my mieliśmy dwie, i na tym koniec...

Zmykam do spania, mały usnął a ja jestem zrąbana jak koń po westernie, więc spadam. Dobrej nocy!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:30   #3002
agadus
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

a mnie Natalia gryzie jak ją karmie, mimo, że nie ma zębów, tak ścisnie i ciągnie, albo ściśnie i się po pokoju rozgląda, jak tak dalej pójdzie, to na sutkach będę mogła sobie supełek zrobić

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:36   #3003
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zapałeczka
Natan ma dokładnie 16 tygodni i w ogóle nie wyciąga rączek żeby chwytać jakieś zabawki itp Patrzy na nie ale sam nie chce ich zupełnie łapać
Jak coś mu się do ręki włoży, to chwile z trudem potrzyma i wyrzuca...
Pediatra powiedziała, żeby mu zbadać wzrok... Ale ja zastanawiam się, czy oprócz tego nie zrobić mu jakichś badań ? Do jakiegoś innego lekarza iść? Tylko do jakiego?
Kochana, tak jak piszą dziewczyny, można by się pokzać neurologowi i okuliście. Chociaż mi się zdaje że może lepiej pójść najpierw do innego, dobrego pediatry, skoro nie ufasz swojemu. I zobaczyć co on powie.
Mam nadzieję, że Natan to po prostu mały leniuszek i woli sobie tylko popatrzeć, a jak mu się zachce to bez trudu sięgnie po zabawki

Cytat:
Napisane przez Kajool
ja tez sie z tym niespotkalam ale zanneta pisala, ze to takibiedulek. mi sie wydaje, ze to przekrecone "nieboraczek". Pamietasz taki wierszyk:"idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie bedzie znaczek".
Pewnie że pamiętam! Bawimy się w to z Tymciem codziennie

Cytat:
Napisane przez Bartessa
mamy pierwszego zabka
Brawo dla szczerbulca

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Laski, a kazała Wam pediatra obciągać ptaszka u chłopców ?;> Bo u nas kazała.
Nie wolno!!! Wszystko jedno co pediatra gada, nie wolno tak robić. Obejrzyjcie sobie dziewczynki ten film, co kiedyś youyou do niego link wstawiała. Tam facet, który naprawdę się na tym zna, wyjaśniał czemu nie wolno. Tzn. moża leciutko skórkę odsuwać, ale tylko tyle ile sama zechce zejść. NIe można tej dziurki na siłę powiększać ani próbować zsunąć bardziej.

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
czytasz mi w myslach?? Bo mialam was pytac o wyglad siusiakow waszych malych mezczyzn. U nas ta dziurka jest bardzo sklejona. Lekarka akazala odciagac ale slyszalam, ze nie wolno i teraz ten jego siusiak mnie zaniepokoil. Bo to wyglada tak jakby ta dziurka byla zarosnieta....
Na początku jest prawie zrośnięta. Z czasem będzie się powiększać.

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Madziula, miałąm właśnie pytać, co się z Tobą dzieje Chyba Cię myślami ściągnęłam

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Ja z chęcią bym przygarnęła, nawet od kilku z Was...
No to bierz!!!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Jutro mam pierwszy zjazd na podyplomówce
To pracowity koniec tygodnia Ci się szykuje

Cytat:
lot is dat bracliki?? Slazaczki bez slangu mi tutaj!!!:P
Jak one zaczną po swojemu gadać, to Klub nie będzie potrzebny do wyjawiania tajemnic, bo i tak nic nie zrozumiemy

Cytat:

Po wizycie z USG bioderek wszystko jak w najlepszym porządku.Ile mieliście wizyt z bioderkami ? moja to jest już 3 i jeszcze czeka mnie kolejna za 2 miesiące,mimo że bioderka Emilie są ok.Dziwię się, że jak jest wszystko w porządku ponownie mamy się zjawić u doktorka,choć z drugiej strony lepiej chuchać na zimne.
Brawo U nas chyba tylko dwie są...

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
u mnie tak pieje od prawie dwóch tygodni

i na dodatek mam problem z Emilem. wczoraj pojechałam do polskiego pediatry prywatnie, bo niepokoiły mnie krzywe żeberka Emila. tzn. z jednej strony wydawały się bardziej wypukłe niż z drugiej. jak pytałam ludzi o opinie, to sugerowali mi że coś sobie uroiłam. no więc nie uroiłam. Pani doktor obejrzała go i powiedziała że brakuje mu witaminy D. cholerna angielska służba zdrowia.. Tu nie podaje się witaminy D do 6 miesiąca. Pani doktor powiedziała, że w porę zareagowałam i że dobrze, że słucham swojej intuicji. i teraz podaję mu po 3 kropelki dziennie Devikapu. Ach..... ale strach był. no i z pozytywnych rzeczy to wodniak mu się wchłonąłno i mały ząbek mu wyszedł.
I nie ogłuchłaś jeszcze?

A co do synka, to jesteś świetną mama!!! Spisałaś się na medal, że zauważyłaś coś takiego i w porę poszłaś do lekarza Emil ma super mamę

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a kto mial dac?
Ty Sorki, nie zauważyłam, że już go dałaś
Pytanie anulowano
Stary 2011-12-01, 20:36   #3004
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Scio, a co to za krem? Mozesz mi wyslac na PW? Nadrobilamm klub, chcialam poczytac watek, ale juz nie dam rady....
Brunetka - jestem myslami z Toba.
Robiony w aptece. Za całe 5 zeta

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Dziękujemy

Ja też się czuje jak w 6 miesiącu ciąży niby wszystko pięknie ładnie no ale brzucha to ja się nie mogę pozbyć i w ogóle za dużo tej skóry na nim

Nam ortopeda na pierwszej wizycie powiedział, że jak przy drugiej kontroli będzie wszystko ok to nie trzeba będzie więcej sprawdzać.. dziwne, że skoro u Emilie wszystko ok to nadal każą przychodzić

Tak piszecie o tym jedzeniu że i ja się głodna zrobiłam nigdy nie schudnę!!!!!! a do kwietnia muszę być laska bo się w żadną suknię ślubną nie zmieszczę

A chrupki orzechowe się uśmiechają do mnie z szafki muszę się wziąć w garść nie jestem głodna.. nie jestem głodna.. wcale nie myślę o jedzeniu... wcale nie mam w głowie jedzenia... kuuuurde idę chociaż po marchewkę zaraz kuchenne rewolucje
Uwielbiam chrupki orzechowe
My tez po 2 kontroli mamy spokój z bioderkami.

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
pół dnia człowieka nie ma i 5 stron nadrabiania miałam u siebie siostrzenicę więc trzeba było dzieci zabawiać i nie było jak siąść na kompa
ale zanim zacznę nadrabiać to napiszę, że już po wizycie u kardiologa...uffff....naj ważniejsze: na razie zabieg nie jest zdaniem pani doktor konieczny!! więc obserwujemy, kontrolujemy i czekamy co to będzie z Haniowym serduszkiem. dziurka nie zwiększyła się, gradient ciśnień miezy komorami wzrósł, a zastawki trzymają no i nie ma objawów choroby niedokrwiennej co prawda lewa komora nieznacznie powiększona, ale na razie wg lekarki nie ma nic zagrazającego Hani mamy nadal leki podawać i pilnować żeby mała przybierała i się prawidłowo rozwijała następna wizyta w marcu.

hanka właśnie strzeliła koopę - lecę przebrać pieluchę i wracam poczytać jak Wam dzień minął.
no to super

Moj dziec spi od 20

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:36   #3005
ellika
Rozeznanie

pieleszka bardzo się cieszę z udanej wizyty u kardiologa

agadus moja też tak robi już i tak mam pancerne sutki, nawet pod grubym biustonoszem przebijają i wygladam jakbym wiecznie orzeszki przemycała
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:37   #3006
brumek
Zakorzenienie

Justyna, melduj się. Nasza pora nadchodzi

.

Stary 2011-12-01, 20:41   #3007
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju jak ona będzie taka marudna do 7 miesięcy,
to przecież Ja padnę
czemu do 7 miesiecy? idziesz wtedy do pracy czy myslisz ze zeby wyjda do tego czasu? jak to drugie to nie pociesze - wychodza czasem az do 2 roku zycia... syn zaczal zabkowac zaraz po skonczeniu kolek, a pierwszy ząbek po pół roczku dopiero był...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:41   #3008
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
pieleszka bardzo się cieszę z udanej wizyty u kardiologa

agadus moja też tak robi już i tak mam pancerne sutki, nawet pod grubym biustonoszem przebijają i wygladam jakbym wiecznie orzeszki przemycała
no a u mnie to wygląda, jakbym cały czas podniecona chodziła,tak sutki mi stoją

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:43   #3009
marzena_S
Zadomowienie

Monia, ja psiara i też bym w życiu nie pozwoliła Hani grzebać w borysowej misce , czy też wchodzić na psie posłanie, które jest dla Borysa azylem.
Uświadomiłaś mnie swoim postem, że na tych seansach dla mam z dziećmi to nie tylko same bajki puszczają - muszę się wybrać!
No i tym pisiakiem mnie rozłożyłaś na łopatki.

Brunetko, to już czysta formalność na pewno pójdzie Ci wyśmienicie- będę mocno trzymać kciuki!

Cookie, gratulacje dla koleżanki! No i jakie imię ładne, na cześć cioci?

Bartessa, gratuluję ząbka!

AgaG,uu i u Was choróbsko- wracajcie szybko do zdrowia.

Wodaqua, należy Ci się wychodne- idź i się zabaw!

Zmalowana, mówisz że pediatra kazała Ci obciągać ptaszka...
Super avatar!

Jacieee, Shira+banan= niebezpieczeństwo. No i Brumek mówiła, że od banana nogi się same rozjeżdżają!

Zaneta, super że bioderka zdrowe. My byliśmy dwa razy, ale jeśli masz okazję sprawdzać częściej to na pewno Emi na tym nie straci, a skorzysta.

Agni, kolejny forumowy ząbek. . Ale wam szybko poszło, Hania z tego samego dnia co Emil i męczy się strasznie.
Stary 2011-12-01, 20:43   #3010
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja miałam już 3. Kolejna ma być jak mały skończy pół roczku i kolejna jak zacznie chodzić, a też wszystko już jest ok

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:49   #3011
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Jacieee, Shira+banan= niebezpieczeństwo. No i Brumek mówiła, że od banana nogi się same rozjeżdżają!
To ja już wiem, co Shira będzie robić jak męża dorwie i jej się na tym bananie nogi rozjadą

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 20:50   #3012
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
ale zanim zacznę nadrabiać to napiszę, że już po wizycie u kardiologa...uffff....naj ważniejsze: na razie zabieg nie jest zdaniem pani doktor konieczny!! więc obserwujemy, kontrolujemy i czekamy co to będzie z Haniowym serduszkiem. dziurka nie zwiększyła się, gradient ciśnień miezy komorami wzrósł, a zastawki trzymają no i nie ma objawów choroby niedokrwiennej co prawda lewa komora nieznacznie powiększona, ale na razie wg lekarki nie ma nic zagrazającego Hani mamy nadal leki podawać i pilnować żeby mała przybierała i się prawidłowo rozwijała następna wizyta w marcu.
Świetne wieści- cieszę się razem z Tobą!

Cytat:
i tak mam pancerne sutki, nawet pod grubym biustonoszem przebijają i wygladam jakbym wiecznie orzeszki przemycała
Stary 2011-12-01, 20:50   #3013
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Madziula, miałąm właśnie pytać, co się z Tobą dzieje Chyba Cię myślami ściągnęłam
Brumku strasznie mi miło, że o mnie pamiętasz
Niestety moje dziecko ' popsuło się ' i nie mam wcale czasu na wizaż
Mogę jedynie zajrzeć jak mały śpi...

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2011-12-01 o 20:53 Powód: Literówka
Stary 2011-12-01, 20:54   #3014
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
jak tak dalej pójdzie, to na sutkach będę mogła sobie supełek zrobić
Cytat:
już i tak mam pancerne sutki, nawet pod grubym biustonoszem przebijają i wygladam jakbym wiecznie orzeszki przemycała

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-01, 20:56   #3015
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
To ja już wiem, co Shira będzie robić jak męża dorwie i jej się na tym bananie nogi rozjadą
Ja też wiem Shira + banan = ciąża!

Cytat:
Brumku strasznie mi miło, że o mnie pamiętasz
Niestety moje dziecko ' popsuło się ' i nie mam wcale czasu na wizaż
Mogę jedynie zajrzeć jak mały śpi...
To mam nadzieję, że szybko się naprawi, bo brakuje tu Ciebie
Stary 2011-12-01, 21:01   #3016
piwnooka77
Raczkowanie

Dobry wieczór

Szalejecie dzisiaj z tym pisaniem. Udało mi się wszystko (mam nadzieję) przeczytać.
Dzisiaj Helenka trochę marudna była i nie dała mamie dużo wolnego czasu. Jak tylko zasiadałam do komputera to ona już mnie "wołała" do siebie.
Także nic dzisiaj konkretnego nie zrobiłam, na co nałożył się też leń (o którym niektóre dzisiaj wspominały)

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
hmmm ... do kiedy karmic piersia dziecko? http://www.youtube.com/watch?v=qRqGXS6RmKs
moje skromne zdanie: (nie bijcie) jak zaczyna gadac z sensem to juz troche dziwnie bym sie czula karmiac piersia...
ja bym chciała karmić tak do roku, potem chce sie starać o drugie dziecko

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
ale ale kochane baby zapomniałam Wam napisać wczoraj! Żbik ma dobre bioderka jeszcze wczoraj byliśmy na usg wszystko ok rozwalił klepeta jak kermit żaba dalsze kontrolowanie nie jest potrzebne!!!jedno z bani
klask i: za bioderka

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
własnie mam pytanie... nie lepiej kupić taki chodzik jak w załaczniku? ponoć tę piłkę można demontować i dziecko jak jest malutkie bawi się nia w łapkach, a później może z tym chodzić
tylko nie jestem do końca pewna że to jest to samo, czyli twardośc itp taka sama
macie zdanie na ten temat? któraś ma oballa z rączką?
Ja to zamówiłam (wczoraj) dla mojego bratanka na prezent pod choinkę. Bratanek ma 9 miesięcy. Wydaje mi się, że piłeczka to "zwykły" oball 15cm. Jak przyjdzie przesyła to powiem więcej.

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Więc nie tylko ja mam lenia i nie idę na spacer ;>
Ja też miałam, tym bardziej perspektywa znoszenia wózka dodatkowo mnie zniechęciła. Na co dzień trzymamy wózek w samochodzie, ale jeden samochód na przeglądzie a drugim mąż jeździł. Wczoraj wnosiłam, dzisiaj już nie.

Cytat:
Moje Dziecię wali się Oballem po głowie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hej ja tak na szybko.
Chciałam prosić bardzo, bardzo, bardzo o wasze działające cuda kciuki bo jutro sądny dzień przede mną Wszystko zaczyna sie o 8:30, ale w domu będę dopiero wieczorem. Napiszę którejś smska

My na kontroli bioderek byliśmy 2 razy i już ortopeda nie kazał nam przychodzić, ponieważ jest wszystko w porządku. Chociaż ja bym nie miała nic przeciwko jeszcze się tam pokazać, a raczej bioderka Heleny pokazać

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

ledwo skończyłam pisać posta a tu tyle już nowych....
nie ma co idę na orbitreka
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:01   #3017
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:

Świat stanął na głowie ! Shirka z bananem w ciążę zajdzie

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-01, 21:05   #3018
Kajool
Zadomowienie

Cytat:

i urodzi banianiatko??
Stary 2011-12-01, 21:07   #3019
83monia
Zakorzenienie

ja zawsze ide na spacer po 16, bo od razu po starszego do przedszkola. a dzis, w dzien lenia śmierdzacego, nie poszlam bo akurat zaczelo padac

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
i urodzi banianiatko??
z bananem do twarzy

i na banoanowo - pioseknka: http://krzykul.wrzuta.pl/film/1POdpR..._bananowy_song

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 21:07   #3020
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej ja tak na szybko.
Chciałam prosić bardzo, bardzo, bardzo o wasze działające cuda kciuki bo jutro sądny dzień przede mną Wszystko zaczyna sie o 8:30, ale w domu będę dopiero wieczorem. Napiszę którejś smska

TRZYMAJCIE KCIUKI

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:07   #3021
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
i urodzi banianiatko??
I to bananiątko nie będzie puszczać banana-bąków, bo Shirka ma zapas SabSimplexu
Stary 2011-12-01, 21:10   #3022
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Świat stanął na głowie ! Shirka z bananem w ciążę zajdzie
I to powiedziała gadająca krowa.
Stary 2011-12-01, 21:12   #3023
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zołza alia Justysia-Gęsiareczka
NIe bij...
Eh ja Was dziewczyny tak lubię, że pozwalam sobie bezkarnie ubliżać .

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
robie juz godziną zadanie z hiszp. i już 4 razy sprawdzałam jedno i to samo słowo w słowniku
głupia żem jak kartofel

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Jeszcze odnośnie Czesława, to mój Tż załapał się z nim w lokalnej gazetce na zdjęcie
Jak mój Tż bedzie już sławny, to pozwiamy gazetę za udostepnienie wizerunku bez zfody czy cos takiego :P
Wodaqua weź dla mnie autograf od Tż!

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
ja ja - mam kanapki!
a czemu Ty tak malo jesz?? herbatniki, batoniki, ciasta i j ogurty to dla mnie nie jest jedzenie tylko przegryzki czyli wychodzi na to, ze nic prawie dzisiaj nie zjadlas! prosze to natychmiast nadrobic
To też "godny"obiad. Tak, tak Telik nic żeś dzisiaj nie zjadła .

Cytat:
Hej ja tak na szybko.

TRZYMAJCIE KCIUKI

Cytat:
Ale jestem wściekła... Przyszedł dzisiaj oball i to na bank jest podróbka!
Dzwonię do sprzedawcy i mówię o co chodzi, a baba mi kit wciska, że to oryginał.
Eh, no i muszę ruszyć tyłek na pocztę żeby to odesłać...
Co za gady

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Ja też się czuje jak w 6 miesiącu ciąży niby wszystko pięknie ładnie no ale brzucha to ja się nie mogę pozbyć i w ogóle za dużo tej skóry na nim
Tak piszecie o tym jedzeniu że i ja się głodna zrobiłam nigdy nie schudnę!!!!!! a do kwietnia muszę być laska bo się w żadną suknię ślubną nie zmieszczę
Mam tak samo, tylko ja do czerwca muszę się ogarnąć, żeby jako-tako wyglądać .

Cytat:
Strasznie się cieszę, że wizyta udana!

Cytat:
Justyna, melduj się. Nasza pora nadchodzi
Na posterunku! Zwarta i gotowa . Które dzisiaj z nami buszują?

Cytat:
Rodzeństwo dla Żbika

Zdrówka dla wszystkich chorowitków! Maluchy leżą a ja buszuję za prezentami świątecznymi.
Marzena polecasz tego konika morskiego, co ma Haniołek? Bo chyba kupię małej.

Youyou jak tam? Leć z tym koksem i pisz na bieżąco.

Natko co z Tobą? Nerola, Babonik, DaKaro?

Objadłam się bigosu, bo Tż przywiózł od mamy. Jak to się mówi? Kradzione nie tuczy... a teściowe pewnie podwójnie tuczy Będę się kulać .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:19   #3024
marzena_S
Zadomowienie

Iustyna, koniu super się sprawdza przy zasypianiu, więc polecam.
Stary 2011-12-01, 21:25   #3025
wodaqua
Zadomowienie

Iustyna, a idź Ty, idź
A ja idę spać Moja gloria śpi, więc i ja skorzytsam...
Cos czuję, że mni etu niezła imprezka ominie
Dobrych snów i długich :P
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:30   #3026
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Widzę, że dzisiaj również Wam humor dopisuje

Dziewczynki uciekam już spać, bo padam na pyszczek
I proszę skromnie o kciuki, bo jutro mamy z Szymciem wizytę w poradni rehabilitacyjnej

Dobranoc

Stary 2011-12-01, 21:31   #3027
youyou
Zakorzenienie

hej laseczki
nie mam weny i humor do bani, fatum k.urwa nade mną wisidziś tżtowi na parkingu pod sklepem ktoś wjechał w samochód
jest wgniecenie, koleś się ulotnił ale są świadkowie (uczynni menele przedsklepowi) i namiar na samochód..
jutro będzie go poszukiwał

brunetka
trzymam kciuki za jutro!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 21:33   #3028
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Iustyna, koniu super się sprawdza przy zasypianiu, więc polecam.
to i ja kupuje

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Iustyna, a idź Ty, idź
A ja idę spać Moja gloria śpi, więc i ja skorzytsam...
Cos czuję, że mni etu niezła imprezka ominie
Dobrych snów i długich :P
taa ja stawiam mleko, brumek tez i impra na calego.Zaluj,zaluj :P
Stary 2011-12-01, 21:37   #3029
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Carmela, no i od razu widać, że ten który ma Sarenka to jest oryginał!
Gdzie zamawialiście? Tublu?
Ja zamawiałam w tublu
i polecam ten sjlep, piłeczka oryginalna a i wysyłka szybka

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę pomóżcie, bo się zamartwiam okropnie

Natan ma dokładnie 16 tygodni i w ogóle nie wyciąga rączek żeby chwytać jakieś zabawki itp Patrzy na nie ale sam nie chce ich zupełnie łapać
Jak coś mu się do ręki włoży, to chwile z trudem potrzyma i wyrzuca...
Pediatra powiedziała, żeby mu zbadać wzrok... Ale ja zastanawiam się, czy oprócz tego nie zrobić mu jakichś badań ? Do jakiegoś innego lekarza iść? Tylko do jakiego?

Wydaje mi się to dziwne, z resztą nie tylko mi...
Pomoże mi któraś z Was?
Jaś ma 13,5 tygodnia i też mistrzem chwytania nie jest
to znaczy złapie na chwile zabawkę ale nie potrafi dłużej trzymać
wzrok miał badany
myślę że takie ma tempo rozwoju
ale o wizycie u neuurologa też myślę

Cytat:
Widzę, że dzisiaj również Wam humor dopisuje

Dziewczynki uciekam już spać, bo padam na pyszczek
I proszę skromnie o kciuki, bo jutro mamy z Szymciem wizytę w poradni rehabilitacyjnej

Dobranoc
Trzymam kciuki!!!

Przymiejcie telika-menelika na swoją nocną imprezkę
Stary 2011-12-01, 21:39   #3030
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
hej laseczki
nie mam weny i humor do bani, fatum k.urwa nade mną wisidziś tżtowi na parkingu pod sklepem ktoś wjechał w samochód
jest wgniecenie, koleś się ulotnił ale są świadkowie (uczynni menele przedsklepowi) i namiar na samochód..
jutro będzie go poszukiwał
Co to za czarna seria, do diabła ciężkiego
Tak mi przykro

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Przymiejcie telika-menelika na swoją nocną imprezkę
O, Telik marnotrawny powraca?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości