|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30840329]A z łazienkowej półki zniknęło moje mydło Yardley, więc zgaduję, że ktoś je zużył do końca
![]() Mam już 1 in i 1 out [/QUOTE]Jak na pierwszy dzień miesiąca, to się już u Ciebie zadziało ![]() Pochwal się później wypiekiem |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do maniaczek Groupona. Wybrałam opcję przelewu, zalogowałam się na swój bank, zapłaciłam i teraz mam stronę na której pisze: "Brak potwierdzenia ze strony banku Prosimy o odczekanie paru minut i dokonania ponownego sprawdzenia płatności". Nie wiem czy mój bank autoryzuje transakcje o tej porze, czy muszę czekać aż się zmieni ten komunikat?
|
#1263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
a parę minut powinno być już ok
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to trwa już jakieś 10 min.
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatka, powinno normalnie autoryzować.
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Nie.
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
A jak na profilu wejdziesz w Moje konto>Moje zamówienia, to jaki jest status oferty?
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jej w ogóle.
|
#1270 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30823581]Skorzystałyście z DDD? ![]() [/QUOTE] nie, powstrzymałam się po tym jak zajrzałam do bilansu listopadowego ![]() a tam, nie fisiuj ![]() przynajmniej ładnie pachniała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę robić zadymę.
No tak, tam jeszcze nie robiłam.
|
#1273 |
|
Konto usunięte
|
Może Twój bank dopiero jutro to przekaże, nie nastawiaj się tak negatywnie od razu
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30840329] Zrobiłam sobie właśnie porządną kąpiel z porządnym oczyszczaniem twarzy, czuję się cudnie zrelaksowana... ![]() [/QUOTE] samo czytanie o tym już relaksuje ja zwykle biorę prysznic, a nie ma to jak kąpiel w wannie powodzenia na uczelni ![]() mój haniebny bilans: 11 Listopad 2011 Wyszło: Pielęgnacja: 1. Avon, Krem do rąk glicerynowy – 100ml 2. Biodrema, Sensibio H2O, Płyn micelarny – 250ml 3. BU, Hydrolat oczarowy – 200ml 4. Cleanic, Chusteczki do higieny intymnej – 10szt 5. Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy – 100ml 6. Herba Studio, Best, Maseczka do cery trądzikowej – 100g 7. L’Oreal, Casting Creme Gloss, Odżywka ochronna po farbowaniu z mleczkiem królewskim – 40ml 8. L’Oreal, Casting Sublime Mousse, Balsam po farbowaniu – 40ml 9. Lirene, Dermoprogram, Intensywny krem modelujący brzuch i talię – 150ml 10. Mazidła, Hydrolat lawendowy – 100ml 11. Oriflame, Milk&Honey, Scrub cukrowy do ciała – 200ml 12. PhytoPharm, Olej rycynowy – 100g 13. Ziaja, Krem redukujący trądzik – 50ml Saszetki: 1. Ava, Maseczka karotenowa – 7ml (na 2x) 2. Dermika, Satysfakcja, Odżywcza maseczka różana – 10ml (na 3x) 3. Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała karmel i cynamon – 4ml 4. Lirene, Peeling enzymatyczny – 10ml (na 3x) 5. Marion, Szampon koloryzujący 4-8myć – 40ml 6. Marion, Szampon koloryzujący 4-8myć – 40ml 7. Marion, MariColor, Maska ożywiająca kolor wł. farb. – 20ml ¬¬¬¬ Kolorówka: 1. Rimmel, Kredka podwójna brązowo złota 2. Avon, cień z trojki (użyty w 2/3), resztka wyrzucona-kamień Kupione: Pielęgnacja: 1. Artiste, Odżwyka int. regen. – 275ml 2. Artiste, Żel do włosów fioletowy – 150ml 3. Babydream, Fur mama, Oliwka – 250ml 4. Barwa, Balnea, Mydło specjalne antybakteryjne – 100g 5. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml 6. Dolce, Maska do wł. z proteinami mleka – 1000ml 7. Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy – 100ml 8. Fitomed, Mydlnica lekarska, Szampon ziołowy łagodny (do wł. suchych) – 250ml 9. Fitomed, Odżywka „Zioła i biotyna” – 200ml 10. Fructis, Czysty blask, Odżywka – 200ml 11. Gorvita, Panthenol żel – 100ml 12. Original Source, Raspberry & Vanilla Milk, Żel pod prysznic – 250ml 13. PhytoPharm, Olej rycynowy – 100g 14. YTC, Maska do wł. – 250ml Saszetki: 1. Ava, Maseczka karotenowa – 7ml 2. Bielenda, Ogórek i limonka – 2x 5g 3. Dermika, Satysfakcja, Odżywcza maseczka różana – 10ml 4. Lirene, Peeling enzymatyczny – 10ml 5. Marion, Szampon koloryzujący 4-8myć – 40ml 6. Marion, Szampon koloryzujący 4-8myć – 40ml +ok. 20 próbek twarz i ciało (prezent) Kolorówka: 1. Dermacol, Make-up cover nr 211 – 30g (12) 2. Kobo, Cień do palety 3. Kobo, Cień do palety 4. Miyo, Cień pojedynczy, nr 26 – 3g 5. Miyo, Cień pojedynczy, nr 36 – 3g 6. Miyo, Cień pojedynczy, nr 38 – 3g 7. Miyo, Cień pojedynczy, nr 39 – 3g 8. Tusz Rimmel – do recenzji zachcianki zachciankowe zielone sobie wybaczam (ale oczywiście mogłam się obyć) lub są potrzebne niebieskie gratis szaraki kupione i zużyte w listopadzie wszystko fajnie, poza tym, żę wydałam 246zł z groszami postanowienia na grudzień: włosowe: kupię sobie odżywkę tylko jak zużyję jakąś (skończyła mi się alterra morelowa-chcę kupić znowu, kończy się Garnier Avocado i karite-nie wiem jeszcze, może na razie nie, kończy się joanna lniana-niezbędna! no i chciałabym mniej wydać w grudniu ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- a propos bajzlu założyłam bloga, po tylu miesiącach odkładania na razie w powijakach wszystko http://bajzelkosmetyczny.blogspot.com/ ale zapraszam na przyszłość ![]() z tą grupą zamkniętą Złoś najlepiej podsumował
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-12-01 o 22:55 |
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
na początku "działalności" było trochę kasy z tego. a teraz..
![]() Cytat:
|
|
#1277 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może to i lepiej Cytat:
Cytat:
Sporo sobie tej kolorówki wybaczasz ![]() Super |
|||||||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, niefajny, nie nadaje się na dzień, świeci się, zmian w stanie cery nie stwierdzono, b. długo go męczyłam
Cytat:
cienie miyo, b. dobre. mam już 7 czy 8., same maty, bez bazy dają radę, pigmentacja świetna, zaskakująco świetna, cena 5 zł, duże, te mogę polecić i raczej kupię więcej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1322352817 bez bazy (czerwony i granat z miyo) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307994871 niebieski z miyo, ten jaśniejszy (i chyba też ten jasny w kąciku, ale nie pamiętam już), też bez bazy kobo chciałam wypróbować, bo nic z tej firmy nie miałam, nie kupiłam kolorów podobnych do tych co mam (13,99) jeden fajny, drugi już nie bardzo , ale te jeszcze muszę potestować, żeby coś więcej powiedziećdermacol kupiłam sobie pierwszy raz w życiu na spróbowanie też z tego czego nie powinnam sobie wybaczać to tyle rzeczy co kupiłam w ciągu ostatnich m-cy do włosów...ale są rezultaty to i więcej na to wydaję ![]() z YR już niczym nie kuszę, co tu wejdę to czymś skusicie ale b. fajna jest "biała" kredka Couleurs Nature 08 Blanc kredka jest bardzo bladziutko różowa, super do rozświetlania spojrzenia (w kącik i rozcieram) albo do linii wodnej nie jest tak "agresywnie widoczna" jak potrafi być biała ale się rozpisałam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-12-02 o 00:42 |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Maliniarka załozyła bloga, jaki czad
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w sumie za taką cenę to sobie można pozwolić. A co do włosowej manii - tylko że jak kupisz kilka(naście?) produktów do włosów, to po co kupować kolejne, zanim nie zużyjesz tych? Przecież nie da się używać wszystkiego na raz ![]() Właśnie kupiłam na All podkład Colorstay ). Poza tym wykorzystam kupon do YR i to mam nadzieję będzie koniec w grudniu.
|
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
no można spróbowac, jak nei podpasuje to za 5 złych nie będzie szkoda ![]() Cytat:
tylko, że mocno to się rozrosło ![]() Cytat:
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Oj oj, w grudniu musze odprawic pokutny odwyk, bom sie obkupila okrutnie...
![]() Polki pelne cudeniek, na szczescie mam sporo koncowek, niedlugo zrobi sie nieco luzniej Poza tym z kasa cienko (no nic dziwnego, jak wszystko wydalam!).
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie dostałaś jantara? ![]() Ale super Cytat:
|
||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że będę mega zadowolona z Colorstay'a Od długiego czasu się do niego przymierzałam, ale miałam za dużo podkładów i wcześniej nie mogłam sobie na niego pozwolić. I teraz jak się zawiodę, to byłoby spore rozczarowanie A co do Sleeków, to ja mam problem z tłustymi powiekami i głównie pod tym kątem muszą mi podpasować cienie.Nie żebyś kusiła ![]() Zużyłam krem do stóp antyperspirant. Kurde, mnie też coś choroba łapie Od wczoraj kiepsko się czuję, mam dosyć duży katar. Łykam Coldrex , bo nie chcę się całkiem rozłożyć. Tym bardziej, że jutro idę na Rynek na imprezę - pierwszą od długiego czasu - i nie mam zamiaru rezygnować
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-02 o 15:05 |
|
|
|
|
#1285 | |||||
|
Zakorzenienie
|
podobał mi się, ale miałam tylko 100ml, to trochę mało, sporo poszło na włosy w różnych psikadłach
a na buźkę: dość mocno ściąga (na pewno bardziej niż np oczarowy), odświeża, nie robi niewiadomo czego, ale podobał mi się, raczej jeszcze kupię Cytat:
wcześniej kupiłam w aptece w u mnie w mieście, zapytałam, babka zamówiła i na drugi dzien już był... to jakas bujda, że niby przestali go produkować Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), czasem nie mogłam go dobrze zaaplikowaćale ta trwałość i nie było zaraz podkładu na telefonie jak go przyłożyłam do ucha i na Sylwestrowym jak się przytuliłam ![]() Cytat:
zdrówka, mnie już puszcza choroba na szczęście
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-12-02 o 15:17 |
|||||
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie czytałam na KWC, że zapycha, ale zobaczymy. Najwyżej kupię jakiś drugi, żeby nie używać Colorstay'a codziennie. Oczywiście Kiedyś miałam Lumene, ale zupełnie mi nie podeszłam, potem ArtDeco i była średnia, a teraz mam Duraline i póki co spisuje się najlepiej. Marzy mi się Urban Decay To dobrze, że puszcza EDIT: Nie wiedziałam, że UD ma odcienie ![]() http://allegro.pl/urban-decay-primer...955671530.html Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-02 o 15:36 |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
A może któraś z was chciałaby sprzedac jakąś odsypkę? Nie chce kupować na all. Cytat:
Najchętniej to już bym go kupiła ale została mi reszta mineralnego loreala i jak kupie colorstaya to ten pójdzie w odstawkę a tego nie chce (projekt denko No i właśnie to moje niezdecydowanie kupić, nie kupić No a w grudniu powinnam wykończyć: -tusz clinique 4ml -serum vichy aqualia 5ml -żel pod prysznic palmolive granat (okropny) -deo w kulce vichy 50ml -szampon avon nabłyszczający 400ml -żel do mycia twarzy olay 200ml -tonik avon 200ml -krem do rąk mineral care 150 ml -krem do ciała po opalaniu -minaturkę sunflowers 7ml -podkład mineralny loreala No i pewnie parę próbeczek. Lista pokaźna a na pewno mi dojdzie maseczka z glinką z ori, żel rexona cytrusowy (to moja dzisiejsza zachcianka na poprawę podłego humoru, no i ewentualnie colorstay i ewentualnie odsypki meteorytków Nie żebyś kusiła ![]() Zużyłam krem do stóp antyperspirant. Kurde, mnie też coś choroba łapie Od wczoraj kiepsko się czuję, mam dosyć duży katar. Łykam Coldrex , bo nie chcę się całkiem rozłożyć. Tym bardziej, że jutro idę na Rynek na imprezę - pierwszą od długiego czasu - i nie mam zamiaru rezygnować
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
no ud ma, nawet 3
http://www.parokeets.com/en/2009/03/...dow-insurance/ http://www.musingsofamuse.com/2010/0...l-formula.html dla potrzeb zwykłego człowieka chyba najlepszy original, czyli fiolecik ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- porzeczko duże zużycia Ci się szykują
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-12-02 o 15:58 |
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo mi dziś doszło
![]() - zestaw 3 kosmetyków z białą herbatą PS z Avonu - krem, maseczka, żel (maseczkę i żel bardzo lubię, to już moje chyba trzecie opakowania), a licząc, że każda z tych rzeczy kosztowała mnie 7 zł żal było nie zamówić - 3 szampony z Avonu (nowe naturals herbal - pokrzywa+łopian i rumianek+aloes i z naturals makadamia+aloes) - dostałam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

nic mi się nie chce poza spaniem
ostatnio coraz częściej odpuszczam uczelnię, Ori też jakoś się wolniej toczy, z TŻ już była poprawa a teraz jest znów to samo co było, nic mnie nie cieszy
nie mam ochoty na nic

A co do Sleeków, to ja mam problem z tłustymi powiekami i głównie pod tym kątem muszą mi podpasować cienie.