"Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal: - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 22:30   #1801
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Ooooo, nie, ja bym na miejscu Capri KAZAŁA tej laseczce zapłacić i g by mnie obchodziło, co miałaby do powiedzenia... A już napewno, jeżeli chodzi o zniszczenia takiej wysokiej wagi. Ale jak się ze mną zadrze, to nie ma zmiłuj

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mi się podoba
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:30   #1802
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
kurde, właśnie zamiast do Deszczówki wysłałam SMS-a do Dentysty
Naj Ty to jesteś równie zdolna jak ja

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:43   #1803
kasia0912
Zakorzenienie

Ja to zawsze jak coś u kogoś zepsuję to tak strasznie mi głupio i wstyd mi potem tam wracać

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 22:44   #1804
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Aleks mnie też się podoba

idę spać, do jutra

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 23:11   #1805
frezyjka85
Zakorzenienie

aleks - śliczna jest ta suknia

naj - jak zwykle zdolna i bystra

idę spać jestem zmęczona!

słodkich snów
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 23:16   #1806
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

kochana, a myślisz, że właściciele nie zauważą nie tyle odświeżone ściany, ile nowy okap?
Myślę że nie zauważą, właściciele zmienili się we wrześniu i od tego czasu byli w mieszkaniu RAZ...także tego
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Capri...normalnie nie wiem co napisać...przecież mogłyście zostać poparzone tą parafiną...to są cholernie ciężkie obrażenia...
normalnie aż mi ciarki przechodzą jak pomyślę o głupocie tej laski...
jak dobrze, że nic Wam się nie stało!!!
Co do ścian mam identyczne zdanie co Justynka - nie kombinuj, jeżeli schodzi po przetarciu wilgotną szmatką to trzeba to zmyć i poczekać aż wyschnie, dopiero później pomalować
Wiesz co...dopiero teraz to do mnie dotarło, całe szczęście że miałyśmy otwarte drzwi z pokoju na korytarz o zobaczyłyśmy płomień...aż strach pomyśleć co by było gdyby drzwi były zamknięte...a my pijane, w pokoju, głosna muzyka...wszystko się mogło zdarzyć
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Capri o matko! Co za laska w ogóle!!
Dobrze,że nic więcej się nie stało!

Cytat:

Capri współczuję
dzięki
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Capri a po co ona w ogóle nastawiła ten wosk?
wróżby
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Capri, ja pierniczę! Dobrze, że nic Wam się nie stało. Odmalujesz kuchnię. I ja bym po prostu wszystkim powiedziała jaka jest sytuacja i że liczę na przyjacielską pomoc, nawet przy malowaniu. A od N. bym wzięła okap i już

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Ooooo, nie, ja bym na miejscu Capri KAZAŁA tej laseczce zapłacić i g by mnie obchodziło, co miałaby do powiedzenia... A już napewno, jeżeli chodzi o zniszczenia takiej wysokiej wagi. Ale jak się ze mną zadrze, to nie ma zmiłuj ;
tak zrobię.

Dzięki dziewczyny, naprawdę mogę na Was liczyć w trudnych chwilach - jesteście nieocenione!
Stary 2011-12-01, 23:21   #1807
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Capri o matko! Co za laska w ogóle!!
Dobrze,że nic więcej się nie stało!

Med fajnie,też chciałabym sobie zrobić taki test.Jak to działa,że wykrywa na co jesteś uczulona?Nie mogę sobie tego wyobrazić:P

A czy ja już mówiłam,że mam super Teścia i nadrabia za Teściową?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Med wow Twój brat przebił nawet podopieczną Zuzki

Justi zazdraszczam Też kupiłam formę silikonową do muffinek,ale co z tego jak piekarnik nie podłączony?
A gdzie kupić papilotki z muffinek?
No wiem, mój brat w ogóle wszystkich bije o głowę
A co do testów to łopatologicznie tłumacząc w nietolerancji są takie przeciwciała IgG. I są sobie tak we krwi, więc można je wykryć, co jest duzo dokładniejsze od testów skórnych. Test który robiłam polega na tym, że najpierw się rozprowadza na takiej płytce z dołeczkami krew wyciśniętą z palca (w dołeczkach są już alergeny). Gdy masz na coś nietolerancję, te IgG przyklejają się do konkretnego dołeczka i po zalaniu płytki barwnikiem dołki, w których są te uczulające substancje (np. z orzechów), robią się niebieskie To, co nie wywołuje nieprzyjemności, czyli dla tego czegoś te IgG nie reagują, nadal pozostaje bezbarwne
Cytat:
Znam ten ból bo u nas święta też osobno. Ale święta to tylko 3 dni

Capri współczuję

med gratuluję szczęścia w losowaniu. Może jakiś los na loterii jeszcze dziś powinnaś zakupić

Co do spotkania to mnie pasuje każdy dzień i każde miejsce - bezrobotni mają czas

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

A poza tym mam fajnego tż-ta. Zabrał mnie dziś na obiad do brazylijskiej restauracji Strasznie się objadłam pysznościami
Oj, do loterii to mam mieszane szczęście. Raz w krzyżówkach wygrałam plecaczek, a potem całe życie już nic. Wreszcie mi się należało!
A co jadłaś z brazylijskich dań?
Cytat:
Ilsa po prostu ze wszystkim chce nam pomóc.Chodzi mi o takie rzeczy techniczne w domu,zawsze znajdzie czas,doradzi.Dzięki niemu jutro będziemy mieć podłączoną płytę. I lubię go też za to,że tylu rzeczy nauczył mojego męża,przez co umie zrobić duuuużo rzeczy w domu (w przeciwieństwie do szwagra,który nie umie nic).

Frezi takie płaszczyki są teraz modne
Ja kupiłam podobny- z czarnym futrem na kołnierzu,tyle,że bez kaptura i też takiej długości i też z podobnym paskiem,tylko ja mam złote elementy
Kupiłam go u takiej pani,która ma niepozorne sklepiki i stoiska na RYNKU w Wiśle. Koleżanka mnie tam kiedyś zawiozła i ta babeczka sprowadza rzeczy z Włoch,które są niespotykane,często można wyhaczyć coś ładnego
Ma też różne podróbki znanych marek,ale wyglądajace naprawdę porządnie.Moja koleżanka jest fanką takich rzeczy,stać ją na drogie ciuchy, a kupuje u tej babki ( i wiele dzianych babek z naszych okolic u niej kupuje,chociaż chyba byłoby je stać na oryginały?)
Też kupiłam podobny plaszczyk do Frezi, z paskiem, tylko czekoladowy A włoskie rzeczy często mi się podobają
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
(...)
Med, też chce takie badania. W sumie jestem na jakieś testy zapisana za tydzień, ale zobaczymy jak to będzie
(...)
Byłam u kosmetyczki, podłamała się tym co zobaczyła. Ale zsypało mnie jak nastolatkę ostatnio. Będę się leczyć, jeszcze nie wiem czym na razie zaparzyłam sobie nagietek, będę przemywać buzie.
Biedna Mam nadzieję, że szybko Ci się cera poprawi Jak chcesz takie testy, to możesz sobie je zamówic

Aleks, suknia bardzo ładna, szczególnie góra i tył Nie wiem jak przód wygląda w trakcie poruszania się, ale bałabym się, że przez tą maksymalną gładkość i obcisłość będzie dużo brzydkich zmarszczeń.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-12-01 o 23:24
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 00:16   #1808
Zwies
Zakorzenienie

Aleks ja chcę iść z Tobą na mierzenie sukni
Przejdziemy się po salonach?

I tak w ogóle - ja chcę już mój prezent na mikołaja
A Tżta zaproszę w ramach Mikołaja do Sfinksa - wiem, że lubi. A ostatnio oszczędzamy i nie chodzimy na jedzenie na mieście, więc na pewno się ucieszy

EDIT: Albo wiem - wypisze na bileciku zestaw różnych restauracji (do wyboru)

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-12-02 o 00:21
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 02:45   #1809
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość

Toska a co Ty studiujesz? Bardzo fajne te bajki, gdzie będą wystawiane? (Aha trochę mi te piosenki przypominają chór z Hogwartu)
Edukację muzyczną no fajne, ale mam już obsesje chyba, bo tylko to w głowie

Nie miałam kiedy Was nadrobić (duużo seksu z tż i nie mam na nic poza tym i uczelnią i snem czasu )
ale sytuacja się sama rozwiązała, bo miałam właśnie koszmar i uznałam, że na razie nie zasnę, więc siedzę nagusieńka przy lapku tż, a on śpi

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 05:59   #1810
natasia20
Zakorzenienie

Dzień dobry
wpadłam tylko się przywitać i uciekam na uczelnię dziś na szczęście tylko do 15 a jutro już się spotkam imieninowo z TŻ
Miłego dnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 07:37   #1811
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Tośka, mam wrażenie, że Ty ostatnio nie robisz nic oprócz uprawiania seksu

Wczoraj na uczelni wpadłam w dziewczynę, która wyglądała jak rain kurde, kobieto, nie widziałam Cię na żywo, ale sądząc po tej dziewczynie, masz rewelacyjne kości policzkowe

Śniło mi się, że pojechałam z bratową i młodą na... Hawaje. Ale takie dziwne, dużoooo lasów, jakieś malutkie wodospady, woda zimna, bo to był gdzieś luty. Moja były młodej koleżanki z rodzicami i młoda się kąpała w tej lodowatej wodzie. Był z nami jakiś fajny piesek i jakoś wracałyśmy z młodą do domku, mijałyśmy bratową i jej koleżankę i bratowa do mnie: "Idziecie się pobawić? A chcecie kolczatkę?" i pokazuje mi taką piłkę całą w kolce jak pieszczochy

A w ogóle to mam Dzień Kupy. Rano stałam przed lustrem i tak sobie myślałam: ale super, jest już grudzień, a ja jeszcze nie chorowałam. I wtedy... w pół godziny bum! gardło, z nosa cieknie... mam nadzieję, że opanuję to dzisiaj. I właśnie sobie przypomniałam, że przecież chorowałam, miałam wtedy wolne, pojechałam do Rytra i musiałam zejść z trasy po 20 minutach, bo myślałam, że wyzionę ducha chyba czas zacząć brać witaminki.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2011-12-02 o 07:46
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:11   #1812
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
miasto im wielce pomaga - przez rok będą mieć darmową pielęgniarkę. nooo... lepszy rydz niż nic i dali im 20 tys. becikowego - to akurat spoko

kurde, właśnie zamiast do Deszczówki wysłałam SMS-a do Dentysty
Mam nadzieję, że to nie było nic sprośnego
Cytat:
Ładna, z klasą, ale moim zdaniem to "ramiączko" jest troszkę za szerokie.
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Aleks, suknia bardzo ładna, szczególnie góra i tył Nie wiem jak przód wygląda w trakcie poruszania się, ale bałabym się, że przez tą maksymalną gładkość i obcisłość będzie dużo brzydkich zmarszczeń.
Też bym się tego bała, że albo będzie się marszczyć, albo będzie bardzo sztywna i "nieruchliwa".
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry

Wczoraj na uczelni wpadłam w dziewczynę, która wyglądała jak rain kurde, kobieto, nie widziałam Cię na żywo, ale sądząc po tej dziewczynie, masz rewelacyjne kości policzkowe

Śniło mi się, że pojechałam z bratową i młodą na... Hawaje. Ale takie dziwne, dużoooo lasów, jakieś malutkie wodospady, woda zimna, bo to był gdzieś luty. Moja były młodej koleżanki z rodzicami i młoda się kąpała w tej lodowatej wodzie. Był z nami jakiś fajny piesek i jakoś wracałyśmy z młodą do domku, mijałyśmy bratową i jej koleżankę i bratowa do mnie: "Idziecie się pobawić? A chcecie kolczatkę?" i pokazuje mi taką piłkę całą w kolce jak pieszczochy

A w ogóle to mam Dzień Kupy. Rano stałam przed lustrem i tak sobie myślałam: ale super, jest już grudzień, a ja jeszcze nie chorowałam. I wtedy... w pół godziny bum! gardło, z nosa cieknie... mam nadzieję, że opanuję to dzisiaj. I właśnie sobie przypomniałam, że przecież chorowałam, miałam wtedy wolne, pojechałam do Rytra i musiałam zejść z trasy po 20 minutach, bo myślałam, że wyzionę ducha chyba czas zacząć brać witaminki.
No to dobry sen
A co do choroby, to nie wolno kusić losu

Mi się śniło, że uderzyłam jakiegoś faceta, on upadł, rozłupała mu się trochę czaszka i w tej czaszce był jakis płyn. Wyglądał jak zielona lawa. Potem ta czaszka stała się taka wielka, że mogłam stanąć na jej brzegu i ten koleś miał mi wybrać suknię ślubną. Wyglądało to tak, że wrzucałam po kolei do tej lawy suknie i ta, która się stopiła była przez niego odrzucana. Okazało się, że jedyne suknie, które on akceptuje są zrobione... z ziemniaków. Więc mając dwie do wybory wybrałam taką z chipsów, które układały się w a'la falbany, bo do wyboru miałam jeszcze kieckę z ...frytek

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-12-02 o 08:32
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:24   #1813
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej

Carmi jesteś zdrowo walnięta

Józia zdrówka! Mnie się udało w 2 dni praktycznie opanować totalne grypsko, wiec jak szybko zadziałasz to moze się udac

wygenerowałam wczoraj super proffesional CV z golden line ;] w weekend chce pogadac z tą znajomą, bo się waham miedzy dwoma ofertami i nie wiem co lepsze, ew. wyślę do obu działów Dzisiaj mam 3 godziny jazd. Trzymać kciuki, ja już straciłam nadzieję.

Miłego dnia
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:40   #1814
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Józia zdrówka! Mnie się udało w 2 dni praktycznie opanować totalne grypsko, wiec jak szybko zadziałasz to moze się udac

wygenerowałam wczoraj super proffesional CV z golden line ;] w weekend chce pogadac z tą znajomą, bo się waham miedzy dwoma ofertami i nie wiem co lepsze, ew. wyślę do obu działów Dzisiaj mam 3 godziny jazd. Trzymać kciuki, ja już straciłam nadzieję.

Miłego dnia
Dzięki

Trzymam kciuki. Obyś dostała tę pracę No i powodzenia na jazdach

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

A w ogóle to bridesmaid gate ciąg dalszy. Moja mama ma przyjechać do Krk 10.12 ze swoją koleżanką (mamą Ilo). Jak pisałam I. ma wtedy zajęcia i nie określiła się, czy może iść ze mną wybrać suknię. No i jej mama powiedziała mojej, że jak będą wtedy w Krakowie, to ja i moja mama pójdziemy kupić suknię, a Ilo zerwie się z zajęć i pójdzie ze swoją mamą na shopping. Mam nadzieję, że to tylko wersja mamy I. (która lubi sobie dopowiadać różne rzeczy), bo inaczej to...
Stary 2011-12-02, 08:45   #1815
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm co myślicie o takich zdjęciach?http://www.youtube.com/watch?v=TQRCF...eature=related
Dziwnie tak trochę,chociaż nie są jakieś przesadzone. Ładne są zdjęcia jak Tatuś tak tuli i całuje swoją biedną rodzącą kobietę i jak potem zajmuje się bobasem.
ja się poryczałam przy tych zdjęciach...zgadzam się z dziewczynami w kwestii dzielenia się takimi intymnymi wspomnieniami przez Youtuba....bo fotki jak dla mnie są ok...ale tylko do domowego archiwum.
Carmel...Ty się lecz! albo nie wciągaj tyle przed snem

Śnił mi się płaszcz Frezi..., że zaciągnęła mnie do sklepu z butami i tam na wieszaku wisiały dwa..jeden xs a drugi odłożony tylko dla niej, był identyczny jak ten na zdjęciach z allegro (właśnie jeszcze raz się mu przyjrzałam) tylko w dotyku ten materiał był trochę jak chropowata skóra i był cienki...a w środku miał futro w cętki a jak go przymierzyłam to okazało się że rękawy ma strasznie krzywo wszyte...więc jej odradziłam

potem w tym sklepie była impreza super wystrojone dziunie z megaprzystojniakami i podzieliliśmy się (bo ja też tam byłam) na dwa obozy - faceci/dziewczyny i ustawiliśmy się naprzeciwko siebie kryjąc się tak do połowy ciała za regałami z butami. Nagle padło hasło "dziewczyny logujemy się" i wszystkie zdjęły....majtki i rzuciły w stronę chłopaków...na to oni szybkim ruchem pozbyli się swoich majtek rzucając je w naszą stronę, a później to już tylko była imprezka ale bez seksu itp...
i ja takie ciachunio wyrwałam...mmmm...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:48   #1816
carmelova
Zakorzenienie

Maya widzę, że korzystałyśmy z usług tego samego dealera
Stary 2011-12-02, 08:52   #1817
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Maya widzę, że korzystałyśmy z usług tego samego dealera
eee tylko ja biorę bardziej lajtowe rzeczy bo nie śnią mi się rozłupane czaszki z zielonym mózgiem a tylko takie bardziej realne sprawy...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:52   #1818
Stefannia
Wtajemniczenie

Hej,
wczoraj TŻ wrócił z siatkówki z kolegą i jeszcze piwko zrobiliśmy wieczorem I dziś mi się nie chciało wstać.

Załamania nad cerą ciąg dalszy, podobno dziś po zabiegach u kosmetyczki jest ciut lepiej, ale ja nadal załamana. Chociąz po przemywaniu twarzy nagietkiem, skóra jakby bardziej oddychająca i mniej swędząca. Więc może coś działa.

Cytat:
Zupę cebulową, filet z kurczaka zapiekany ze szpinakiem i serem, do tego sałatka i pieczone ziemniaczki

Z tym, że wysyfiło to wiesz - jak się jest młodym to ma się trądzik (przynajmniej ja się tak pocieszam)
Smaczny obiadek W środę zrobiłam pieczone ziemniaczki ale z polędwiczką.

Nie mogę być taka młoda, jak chcę startować na wyższe i bardziej odpowiedzialne stanowiska

Cytat:
Stefka, kciukam za cerę!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Biedna Mam nadzieję, że szybko Ci się cera poprawi Jak chcesz takie testy, to możesz sobie je zamówic
Dzięki

Cytat:
Bry
Też mam takie wrażenie. Zazdroszczę jak diabli

Józiu, Ty strasznie osłabiona musisz być. Ciągle coś Cię łapie

Aleks sukienki nie widzę - ban na allegro
Carmel, to chyba by przeważyło szalę. I. przysparza Ci niepotrzebnego stresu, zamiast Cię wspierać. Więc chyba czas na rozmowę
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:07   #1819
carmelova
Zakorzenienie

Stefka te problemy z cerą mogą oznaczać że uprawiasz za mało seksu (teoria mojej mamy ),
Stary 2011-12-02, 09:11   #1820
magda2109
Zakorzenienie

Hi

Capri, współczuję bardzo i nie wiem co powiedzieć... A ta koleżanka bezmyślna na maxa... Trzymam kciuki, aby udało się szybko i jak najmniejszym kosztem naprawić zniszczenia...

A ze snami to leczcie się wszystkie

Choć mi się dziś śniło, że spotkałam się z kolegą, strasznego miałam doła i on mnie przytulił tak po koleżeńsku, bo bardzo tego potrzebowałam, a mama TŻ-a nas zobaczyła i potem ciągle pilnowała, żebyśmy nie mieli kontaktu

No i ten tego... Co tam jeszcze...

Aaaaaaa, jadę jutro do Karpacza na "zjazd wyjazdowy" z uczelni Będziemy grać cały dzień w jakąś grę strategiczną, a wieczorem w programie po kolacji napisali "...", więc nie wiemy co to znaczy Hotel mamy z jakimś spa, basenem, jaccuzi, itp., ale nie wiem czy będzie czas z tego korzystać W niedzielę po 15-tej powrót.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Stefka te problemy z cerą mogą oznaczać że uprawiasz za mało seksu (teoria mojej mamy ),
Obalam

Ostatnio wszyscy chwalą moją cerę, a sexu zero...

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2011-12-02 o 09:14
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:16   #1821
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:

Mi się śniło, że uderzyłam jakiegoś faceta, on upadł, rozłupała mu się trochę czaszka i w tej czaszce był jakis płyn. Wyglądał jak zielona lawa. Potem ta czaszka stała się taka wielka, że mogłam stanąć na jej brzegu i ten koleś miał mi wybrać suknię ślubną. Wyglądało to tak, że wrzucałam po kolei do tej lawy suknie i ta, która się stopiła była przez niego odrzucana. Okazało się, że jedyne suknie, które on akceptuje są zrobione... z ziemniaków. Więc mając dwie do wybory wybrałam taką z chipsów, które układały się w a'la falbany, bo do wyboru miałam jeszcze kieckę z ...frytek

Cytat:
hej

Miłego dnia

Cytat:
Dzięki

Trzymam kciuki. Obyś dostała tę pracę No i powodzenia na jazdach

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

A w ogóle to bridesmaid gate ciąg dalszy. Moja mama ma przyjechać do Krk 10.12 ze swoją koleżanką (mamą Ilo). Jak pisałam I. ma wtedy zajęcia i nie określiła się, czy może iść ze mną wybrać suknię. No i jej mama powiedziała mojej, że jak będą wtedy w Krakowie, to ja i moja mama pójdziemy kupić suknię, a Ilo zerwie się z zajęć i pójdzie ze swoją mamą na shopping. Mam nadzieję, że to tylko wersja mamy I. (która lubi sobie dopowiadać różne rzeczy), bo inaczej to...
oby nie... bo to już będzie szczyt szczytów
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość

Śnił mi się płaszcz Frezi..., że zaciągnęła mnie do sklepu z butami i tam na wieszaku wisiały dwa..jeden xs a drugi odłożony tylko dla niej, był identyczny jak ten na zdjęciach z allegro (właśnie jeszcze raz się mu przyjrzałam) tylko w dotyku ten materiał był trochę jak chropowata skóra i był cienki...a w środku miał futro w cętki a jak go przymierzyłam to okazało się że rękawy ma strasznie krzywo wszyte...więc jej odradziłam

potem w tym sklepie była impreza super wystrojone dziunie z megaprzystojniakami i podzieliliśmy się (bo ja też tam byłam) na dwa obozy - faceci/dziewczyny i ustawiliśmy się naprzeciwko siebie kryjąc się tak do połowy ciała za regałami z butami. Nagle padło hasło "dziewczyny logujemy się" i wszystkie zdjęły....majtki i rzuciły w stronę chłopaków...na to oni szybkim ruchem pozbyli się swoich majtek rzucając je w naszą stronę, a później to już tylko była imprezka ale bez seksu itp...
i ja takie ciachunio wyrwałam...mmmm...
kolejna z dziwnymi snami

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:28   #1822
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Brak mi słów na Ciebie, czubku!

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Hi

Capri, współczuję bardzo i nie wiem co powiedzieć... A ta koleżanka bezmyślna na maxa... Trzymam kciuki, aby udało się szybko i jak najmniejszym kosztem naprawić zniszczenia...
Dzięki Kochana

WYGRALIŚMY Z WŁOCHAMI W SIATKĘ!!!
Nie poszłam z tej okazji na zajęcia
Stary 2011-12-02, 09:34   #1823
magda2109
Zakorzenienie

Zostawiłam coś w klubie, dla tych które jeszcze mają siły czytać moje marudzenie...

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

Dzięki Kochana

Moja siostra też pewnie szaleje z radości Jest straszną fanką siatkówki, normalnie ma fioła jak dla mnie na tym punkcie
Stary 2011-12-02, 09:36   #1824
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Bry
Aj tam, aj tam, jeszcze męczę się na uczelni ale za to nie będę się przeziębiać, poza tym, służy mi do emisji głosu [mam polecenie służbowe ] (teoria mojej nauczycielki, działa w 100%, koleżanki z grupy chodzą sfochane, że śpiewam najwyżej z nich teraz i najlżej )

Cytat:
Yeah, a ja nie wstałam na mecz, dzięki za info, jaram się
My dopiero wstaliśmy, nockę od snu miałam mocno rwana, więc się nosem podpieram, o 13 widzę się z Siostrą

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:36   #1825
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
eee, dziękuję w imieniu swoim i tej dziewczyny

Capri dobrze, że Wam się nic nie stało
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:40   #1826
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:

Dzięki Kochana

to ja wracam do domu z tej okazji

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:41   #1827
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Moja siostra też pewnie szaleje z radości Jest straszną fanką siatkówki, normalnie ma fioła jak dla mnie na tym punkcie
No i chyba też nie poszła do szkoły, bo siedzi na fb i wypisuje komentarze "Thank you Poland"
Stary 2011-12-02, 09:41   #1828
BYou
MBZ♥

Carmi i Maya dawać mi tu szybko namera do dostawcy kolorowych cukiereczków co robią takie cuda w głowie, że się snią zajefajowskie senki

Zuz trzymam kciuki

Magda również obalamjak nie było bugabu to cra jak marzenie-jest bugabu i odrazu, bez uprzedzenia dioda na czole

Carmi jeśli tak zrobi to nie chciej Jej na świadkową już. wybierz Frezi

Tysia znów choroba?

Tosia mam to samo wrażenie co Justyna

Stef współczuję kłopotów z cerą

Aleks nie widzę sukni

Med fajnie się udało z tymi testami, ale że na pomidoraski

dzień dobry

rok temu sprzedałam na all buty i dziewczyna wpłaciła mi kasę przez płacę z all- no i wczoraj coś tam grzebię na swoim koncie allegrowym i patrzę, że miałam zaznaczoną opcję: przelew z płacę z all na żądanie no i dopiero transferuję sobie kasę na moje konto zdolnym być

no i sprzedałam sukienkę z asosabyłam w nij tylko raz na weselu i mi sięjuż nie podoba

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:42   #1829
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość

Yeah, a ja nie wstałam na mecz, dzięki za info, jaram się
My dopiero wstaliśmy, nockę od snu miałam mocno rwana, więc się nosem podpieram, o 13 widzę się z Siostrą
Tośka, dwa pierwsze sety przegrane, a potem dopadliśmy ich w końcówce! Mecz był GE-NIAL-NY!!!
Stary 2011-12-02, 09:43   #1830
BYou
MBZ♥

a i cieszę się, że Polacy wygrali siatkówka powinna być naszym sportem narodowym a nie piłka nożna

Frezyjko ładny płaszcz

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości