|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Ooooo, nie, ja bym na miejscu Capri KAZAŁA tej laseczce zapłacić i g by mnie obchodziło, co miałaby do powiedzenia... A już napewno, jeżeli chodzi o zniszczenia takiej wysokiej wagi. Ale jak się ze mną zadrze, to nie ma zmiłuj
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze jak coś u kogoś zepsuję to tak strasznie mi głupio i wstyd mi potem tam wracać
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks mnie też się podoba
idę spać, do jutra
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
aleks - śliczna jest ta suknia
naj - jak zwykle zdolna i bystra ![]() idę spać jestem zmęczona!słodkich snów
|
|
|
|
#1806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() wróżby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny, naprawdę mogę na Was liczyć w trudnych chwilach - jesteście nieocenione!
|
|
#1807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do testów to łopatologicznie tłumacząc w nietolerancji są takie przeciwciała IgG. I są sobie tak we krwi, więc można je wykryć, co jest duzo dokładniejsze od testów skórnych. Test który robiłam polega na tym, że najpierw się rozprowadza na takiej płytce z dołeczkami krew wyciśniętą z palca (w dołeczkach są już alergeny). Gdy masz na coś nietolerancję, te IgG przyklejają się do konkretnego dołeczka i po zalaniu płytki barwnikiem dołki, w których są te uczulające substancje (np. z orzechów), robią się niebieskie To, co nie wywołuje nieprzyjemności, czyli dla tego czegoś te IgG nie reagują, nadal pozostaje bezbarwne Cytat:
![]() A co jadłaś z brazylijskich dań? Cytat:
Cytat:
![]() Aleks, suknia bardzo ładna, szczególnie góra i tył
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-12-01 o 23:24 |
||||
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ja chcę iść z Tobą na mierzenie sukni
Przejdziemy się po salonach? ![]() I tak w ogóle - ja chcę już mój prezent na mikołaja ![]() A Tżta zaproszę w ramach Mikołaja do Sfinksa - wiem, że lubi. A ostatnio oszczędzamy i nie chodzimy na jedzenie na mieście, więc na pewno się ucieszy ![]() EDIT: Albo wiem - wypisze na bileciku zestaw różnych restauracji (do wyboru)
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-02 o 00:21 |
|
|
|
#1809 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
no fajne, ale mam już obsesje chyba, bo tylko to w głowieNie miałam kiedy Was nadrobić (duużo seksu z tż i nie mam na nic poza tym i uczelnią i snem czasu ) ale sytuacja się sama rozwiązała, bo miałam właśnie koszmar i uznałam, że na razie nie zasnę, więc siedzę nagusieńka przy lapku tż, a on śpi
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wpadłam tylko się przywitać i uciekam na uczelnię dziś na szczęście tylko do 15Miłego dnia
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Tośka, mam wrażenie, że Ty ostatnio nie robisz nic oprócz uprawiania seksu ![]() Wczoraj na uczelni wpadłam w dziewczynę, która wyglądała jak rain ![]() Śniło mi się, że pojechałam z bratową i młodą na... Hawaje. Ale takie dziwne, dużoooo lasów, jakieś malutkie wodospady, woda zimna, bo to był gdzieś luty. Moja były młodej koleżanki z rodzicami i młoda się kąpała w tej lodowatej wodzie. Był z nami jakiś fajny piesek i jakoś wracałyśmy z młodą do domku, mijałyśmy bratową i jej koleżankę i bratowa do mnie: "Idziecie się pobawić? A chcecie kolczatkę?" i pokazuje mi taką piłkę całą w kolce jak pieszczochy A w ogóle to mam Dzień Kupy. Rano stałam przed lustrem i tak sobie myślałam: ale super, jest już grudzień, a ja jeszcze nie chorowałam. I wtedy... w pół godziny bum! gardło, z nosa cieknie... mam nadzieję, że opanuję to dzisiaj. I właśnie sobie przypomniałam, że przecież chorowałam, miałam wtedy wolne, pojechałam do Rytra i musiałam zejść z trasy po 20 minutach, bo myślałam, że wyzionę ducha chyba czas zacząć brać witaminki.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-12-02 o 07:46 |
|
|
|
#1812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do choroby, to nie wolno kusić losu ![]() Mi się śniło, że uderzyłam jakiegoś faceta, on upadł, rozłupała mu się trochę czaszka i w tej czaszce był jakis płyn. Wyglądał jak zielona lawa. Potem ta czaszka stała się taka wielka, że mogłam stanąć na jej brzegu i ten koleś miał mi wybrać suknię ślubną. Wyglądało to tak, że wrzucałam po kolei do tej lawy suknie i ta, która się stopiła była przez niego odrzucana. Okazało się, że jedyne suknie, które on akceptuje są zrobione... z ziemniaków. Więc mając dwie do wybory wybrałam taką z chipsów, które układały się w a'la falbany, bo do wyboru miałam jeszcze kieckę z ...frytek
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-12-02 o 08:32 |
||||
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Carmi jesteś zdrowo walnięta Józia zdrówka! Mnie się udało w 2 dni praktycznie opanować totalne grypsko, wiec jak szybko zadziałasz to moze się udac ![]() wygenerowałam wczoraj super proffesional CV z golden line ;] w weekend chce pogadac z tą znajomą, bo się waham miedzy dwoma ofertami i nie wiem co lepsze, ew. wyślę do obu działów Dzisiaj mam 3 godziny jazd. Trzymać kciuki, ja już straciłam nadzieję. Miłego dnia
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki. Obyś dostała tę pracę No i powodzenia na jazdach ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- A w ogóle to bridesmaid gate ciąg dalszy. Moja mama ma przyjechać do Krk 10.12 ze swoją koleżanką (mamą Ilo). Jak pisałam I. ma wtedy zajęcia i nie określiła się, czy może iść ze mną wybrać suknię. No i jej mama powiedziała mojej, że jak będą wtedy w Krakowie, to ja i moja mama pójdziemy kupić suknię, a Ilo zerwie się z zajęć i pójdzie ze swoją mamą na shopping. Mam nadzieję, że to tylko wersja mamy I. (która lubi sobie dopowiadać różne rzeczy), bo inaczej to... |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmel...Ty się lecz! albo nie wciągaj tyle przed snem Śnił mi się płaszcz Frezi..., że zaciągnęła mnie do sklepu z butami i tam na wieszaku wisiały dwa..jeden xs a drugi odłożony tylko dla niej, był identyczny jak ten na zdjęciach z allegro (właśnie jeszcze raz się mu przyjrzałam) tylko w dotyku ten materiał był trochę jak chropowata skóra i był cienki...a w środku miał futro w cętki a jak go przymierzyłam to okazało się że rękawy ma strasznie krzywo wszyte...więc jej odradziłam ![]() potem w tym sklepie była impreza i rzuciły w stronę chłopaków...na to oni szybkim ruchem pozbyli się swoich majtek rzucając je w naszą stronę, a później to już tylko była imprezka i ja takie ciachunio wyrwałam...mmmm... |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Maya widzę, że korzystałyśmy z usług tego samego dealera
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
eee
tylko ja biorę bardziej lajtowe rzeczy bo nie śnią mi się rozłupane czaszki z zielonym mózgiem a tylko takie bardziej realne sprawy...
|
|
|
|
#1818 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
wczoraj TŻ wrócił z siatkówki z kolegą i jeszcze piwko zrobiliśmy wieczorem I dziś mi się nie chciało wstać.Załamania nad cerą ciąg dalszy, podobno dziś po zabiegach u kosmetyczki jest ciut lepiej, ale ja nadal załamana. Chociąz po przemywaniu twarzy nagietkiem, skóra jakby bardziej oddychająca i mniej swędząca. Więc może coś działa. Cytat:
W środę zrobiłam pieczone ziemniaczki ale z polędwiczką.Nie mogę być taka młoda, jak chcę startować na wyższe i bardziej odpowiedzialne stanowiska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Józiu, Ty strasznie osłabiona musisz być. Ciągle coś Cię łapie Aleks sukienki nie widzę - ban na allegro ![]() Carmel, to chyba by przeważyło szalę. I. przysparza Ci niepotrzebnego stresu, zamiast Cię wspierać. Więc chyba czas na rozmowę |
|||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Stefka te problemy z cerą mogą oznaczać że uprawiasz za mało seksu (teoria mojej mamy
),
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() ![]() ![]() Capri, współczuję bardzo i nie wiem co powiedzieć... A ta koleżanka bezmyślna na maxa... Trzymam kciuki, aby udało się szybko i jak najmniejszym kosztem naprawić zniszczenia... ![]() A ze snami to leczcie się wszystkie ![]() Choć mi się dziś śniło, że spotkałam się z kolegą, strasznego miałam doła i on mnie przytulił tak po koleżeńsku, bo bardzo tego potrzebowałam, a mama TŻ-a nas zobaczyła i potem ciągle pilnowała, żebyśmy nie mieli kontaktu ![]() No i ten tego... Co tam jeszcze... Aaaaaaa, jadę jutro do Karpacza na "zjazd wyjazdowy" z uczelni Będziemy grać cały dzień w jakąś grę strategiczną, a wieczorem w programie po kolacji napisali "...", więc nie wiemy co to znaczy Hotel mamy z jakimś spa, basenem, jaccuzi, itp., ale nie wiem czy będzie czas z tego korzystać W niedzielę po 15-tej powrót.---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Ostatnio wszyscy chwalą moją cerę, a sexu zero...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-12-02 o 09:14 |
|
|
|
|
#1821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() WYGRALIŚMY Z WŁOCHAMI W SIATKĘ!!! ![]() Nie poszłam z tej okazji na zajęcia
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam coś w klubie, dla tych które jeszcze mają siły czytać moje marudzenie...
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Jest straszną fanką siatkówki, normalnie ma fioła jak dla mnie na tym punkcie
|
|
#1824 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
ale za to nie będę się przeziębiać, poza tym, służy mi do emisji głosu [mam polecenie służbowe ] (teoria mojej nauczycielki, działa w 100%, koleżanki z grupy chodzą sfochane, że śpiewam najwyżej z nich teraz i najlżej )Cytat:
My dopiero wstaliśmy, nockę od snu miałam mocno rwana, więc się nosem podpieram, o 13 widzę się z Siostrą
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Capri dobrze, że Wam się nic nie stało |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1828 |
|
MBZ♥
|
Carmi i Maya dawać mi tu szybko namera do dostawcy kolorowych cukiereczków co robią takie cuda w głowie, że się snią zajefajowskie senki
![]() Zuz trzymam kciuki ![]() Magda również obalam jak nie było bugabu to cra jak marzenie-jest bugabu i odrazu, bez uprzedzenia dioda na czole![]() Carmi jeśli tak zrobi to nie chciej Jej na świadkową już. wybierz Frezi![]() Tysia znów choroba? Tosia mam to samo wrażenie co JustynaStef współczuję kłopotów z cerą ![]() Aleks nie widzę sukni Med fajnie się udało z tymi testami, ale że na pomidoraski ![]() dzień dobry ![]() rok temu sprzedałam na all buty i dziewczyna wpłaciła mi kasę przez płacę z all- no i wczoraj coś tam grzebię na swoim koncie allegrowym i patrzę, że miałam zaznaczoną opcję: przelew z płacę z all na żądanie no i dopiero transferuję sobie kasę na moje konto zdolnym być![]() no i sprzedałam sukienkę z asosa byłam w nij tylko raz na weselu i mi sięjuż nie podoba
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 |
|
MBZ♥
|
a i cieszę się, że Polacy wygrali
siatkówka powinna być naszym sportem narodowym a nie piłka nożna![]() Frezyjko ładny płaszcz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Też kupiłam formę silikonową do muffinek,ale co z tego jak piekarnik nie podłączony?

i młoda się kąpała w tej lodowatej wodzie. Był z nami jakiś fajny piesek
chyba czas zacząć brać witaminki.