|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Cytat:
![]() malo mnie tu widać to nic dziwnego,ze się mylę z kims innym
|
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam za tydzien wigilie z przyjaciolkami (lacznie bedziemy we 3 pary) i to mnie strasznie cieszy, uwielbiam takie spotkania. To juz bedzie takie trzecie w tym skladzie z facetami, a łącznie juz chyba 5 |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wigilię robicie. Szybko. Fajnie, wydłużysz sobie swój ukochany klimat świąteczny
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko
Posiadaczki EMU - czy to prawda że należa zamawiać buty rozmiar mniejsze?
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nawet powinnam kupić 2 rozmiary mniejsze. Ta wełna w środku się ubija i w ogóle same buty się trochę rozbijają.
|
|
#1176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aj tam aj tam dobrze pamietalas ze 1go tyle ze wrzesnia ![]() sto lat sto lat Cytat:
czesciej poprosze ![]() a ja mam juz wolne tralalalala dopiero w poniedzialek do pracy tralalala z milych wiesci info w klubie zeby nie bylo za milo sa tez gorsze wiesci i rowniez w klubie widze ze rozprawiacie o prezentach....ja mam juz pokupowane dla prawie wszystkich a jak nie pokupowane to napewno wiem co dla kogo tylko z Tztem mam problem no i z Maja
|
|||||
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, tym bardziej jak się ma wąską stopę |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, najserdeczniejsze życzenia
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
miśku, stokrotko sto lat pełnych szczęścia i radości
![]() Haniu gratuluję decyzji o wyjeździe ![]() Cytat:
dostałam kalendarz adwentowy nadal jestem dzieckiem
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z radości już przebieram nóżkami . Obyś była dzieckiem jak najdłużej ![]() Ja zawsze się tak czuję gdy mama przychodzi do mnie z czekoladą )
|
|
#1181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wigilia wczesnie, bo niestety przyjaciolki dojezdzaja do innego miasta na świeta i w kolejny weekend juz beda siedziec w swych rodzinnych stronach. i pomagac rodzinom. To taki nasz kompromis
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
miśku, stokrotko wszystkiego naj...najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
![]() super!!!! ja ostatnio byłam twarda i nie kupiłam, a rok temu kalendarz pochłonęłam w 20minut
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale entuzjastyczne powitania ![]() Jakie macie plany na weekend? ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Naszą wigilię chyba odbędziemy po świętach i połączymy z sylwestrem... nie mamy możliwości przed świętami niestety. |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostaję w domu i będę sprzątać, także ambitnie |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam trochę problem ze sprzątaniem, bo młoda wstaje przy wszystkich meblach i trzeba jej ciągle pilnować. I trochę szkoda mi tego czasu, który z nią spędzam, żeby przeznaczać go na porządki. Hmm.
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przede wszystkim chcę zrobić porządki w szafach i na półkach, plus ogólne mieszkaniowe.
Ale mam też szkolenie, więc zostanie mi tylko wieczór i nie wiem, czy się zmobilizuję. |
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
miśku, stokrotko wszystkiego najlepszego, spóźnione ale szczere życzenia dla Was ![]() Co do sprzątania to Asiuk u mnie ten sam problem tyle, że młoda już oprócz wstawania opanowała sztukę przemieszczania się i to błyskawicznego na dwóch nogach a najbardziej ze wszystkich zabaw lubi wyciągac różne rzeczy z półek. Na szczęście nadal ma dwie drzemki dziennie więc jak śpi to mam czas coś ogarnąć, niedługo muszę się za to wziąć bo 16 wyjeżdżamy już na święta. Proszę dziś o kciuki bo o 11 mam pierwsze USG, będzie sprawdzana przezierność karkowa i kość nosowa. Trochę się zaczynam stresować
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniu, trzymam kciuki dziś
Wszystko na pewno będzie ok ![]() Ja na weekend, standardowo, mam uczelniane plany...ale jutro może jeszcze skoczymy na urodziny do kumpla...chociaż mam wątpliwości co do swoich sił ![]() A sprzątania dzikiego przed świętami nie planuje, nie mam na to czasu.... mam nadzieję, że jakaś miła pani zrobi to za mnie
|
|
|
|
#1193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro urodziny mojej mamy w niedzielę teściowej. Muszę dziś upiec 2 porcje serniczków w związku z tym i iść do Empiku. Przypomniałam sobie że jest tak książka Danuty Wałęsy- mama na pewno będzie się z niej cieszyć..a teściowej coś znajdę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ah..pamiętam jak dziś jak się stresowałam przed tym..a to już 15 tyg temu było ![]() Właśnie wczoraj się zorientowałam że moje dziecko będzie miało "wypas" u nas w domu. Mamy tyle szuflad, szufladeczek i budełeczek że nie będzie wiedziała w co ręce włożyć Cytat:
Moja miła pani już mi okna pomyła ![]() A Ty nie świruj staruchy, znajdź siłę i idź choć na jedno piwko .
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie świruję staruchy...tylko wyobraź sobie dzień w dzień w pracy od 8 do 16, po pracy nauka i dom, a w weekendy zajęcia od 8:30 do 18:30....od końca września miałam 3 wolne weekendy To nie jest świrowanie, jestem po prostu zmęczona trochę i wolę odpocząć, jak mam okazję, niż siedzieć na imprezie i marudzić....
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
To napisałam wam trochę sensacji w klubie
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płacę obiadem ![]() Teraz to wydaje mi się abstrakcyjne..fakt. Ale jeszcze 4 lata temu miałam taki tryb włączony ![]() Wyjście z domu było odpoczynkiem.
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, a dla mnie to nie odpoczynek, dla mnie odpoczynkiem jest leżenie na kanapie pod pierzyną, albo spanie po prostu... |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja dopiero teraz, w ciąży, odkryłam że istnieje coś takiego jak odpoczynek na leżąco
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama ma chory kręgosłup - nie byłoby to zbyt miłe, gdyby musiała sama myć okna..i jeszcze mi... ![]() Haniu, widocznie Ty masz więcej energii... ja po całym dniu: najpierw praca, potem nauka, padam na twarz... Więcej energii mam, jak wracam z uczelni, bo jakoś tak pozytywnie mnie to nakręca... |
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama ma chory kręgosłup, zwyrodnienie stawów, jest po zawale, mastektomii i aktualnie ma nawrót wrzodów żołądka. ..no ale ona jest taka ze jak do mnie przychodzi to wypija herbę , je ciasto i mówi "to daj wymyje Ci okno". Ja na to mówię "oszalałaś" a ona na to "nudzę się, co tak będę siedziała bezczynnie" Idzie po sciere i okna mi myje. Ma 65 lat i ma caly czas energię jak 30 latka - albo i lepiej .Ja mam w sumie tak jak ona..z tym że ja ją wykorzystuję najczęściej na spacery, spotkania, gotowanie i zakupy - bo sprzątać nie lubię .
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

a i grzyby i kapusta mi nie służą