|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Cytat:
natomiast nie jestem pewna co do drugiego wymienionego pzrypadku przez Ciebie (poprostu jeszcze nie miałam takiej sytuacji) wiem, że miałam pierwsze zamówienie za ponad 100 pp i pomyliłam się podczas zamawiania, zrobiłam zwrot i musiałm jeszcze raz zamówić krem no i niestety poniosłam opłatę 7,90 zł
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj odebrałam od kuriera paczkę. Dość długo na nią czekałam. Załamałam się iloscią kosmetyków, które zamówiłam dla siebie.
Nie przypadł mi do gustu zestaw Delicacy. Ma dziwny zapach, nie taki jak perfumy. Zorientowałam się, że zapomniałam zamówić dwóch rzeczy optimals dla klientki. Ale tak to jest jak się składa zamówienie w porach rannych ![]() Katalog 1 wydaje mi się jakiś cienki. Spodobała mi się nowa wersja Elvie oraz błyszczyk o zapachu arbuzowym . ![]() A i co to w ogóle jest za promocja ' zrób zakupy za .. zł od..do' dziwne.
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie ten zapach też się bardzo podoba ![]() A tacie na święta zamówiłam S8, a kierowałam się komentarzami i oceną na stronie ![]() Mam nadzieje, że też będzie zadowolony xd |
|
|
|
|
#3094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze jakies opinie??
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
Moim faworytem jest Soul. Zapach olsniewający! Tata jest zachwycony, i nie chce żadnego innego.
|
#3096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko i wyłącznie w przypadku zamówienia na filię, jeśli w sumie w danym OOK osiągnęłaś co najmniej 80PP, to przy następnych zamówieniach próg zwolnienia z opłaty to 40PP jednorazowo. Co do mieszadełka, to wygląda jak małe śmigiełko. Jest średnicy ok 3 cm i jest płaskie przy dnie. Na dole kubka z zewnętrznej strony jest czarna, przyjemna w dotyku guma. Zabezpiecza ona baterie przed zalaniem, ponieważ w dnie kubka umieszczone są baterie. Pomimo tego kubek jest lekki, a dno wcale nie jest grube... Co do wyglądu, to jest on bardzo estetyczny. Prosty designe i ładne wykonanie. Moim zdaniem warto dać za ten kubek nawet 20 zł. A gdzie go w ogóle wyczaiłaś? I za ile jest?
|
|
#3097 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję raz jeszcze
wychodzi 13 zł z groszami - już nie pamiętam, bo nie jestem zalogowana teraz.
|
#3098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dałam się namówić na Avon zazwyczaj miałam później jakieś skórne sensacje. Każda ich perfuma pod koniec dnia śmierdzi tak samo, jakimś takim chemicznym podkładem, który u mnie wywołuje mdłości. Bardzo charakterystyczny zapach dla mnie. Pierwotnym moim zamiarem, jak zdecydowałam się zostać konsultantką, było kupowanie kosmetyków tylko dla siebie. Jednak kiedy przyniosłam katalog do pracy, moje koleżanki z pokoju zamówiły tyle, że wyrobiłam Program Witamy z górką. No i był komentarz: Nareszcie coś innego niż Avon! Skoro rynek pcha się sam w moje ręce, byłabym idiotką gdybym z tego nie skorzystała. ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- Drogie koleżanki, dzisiaj w kalendarzu adwentowym prezentujemy parasolkę Camilla za 27 zł. Żal.pl
Edytowane przez margotka80 Czas edycji: 2011-12-02 o 05:56 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie tylko. Wejdź na stronę Ori (musisz być zalogowana), zakładka Newsy.
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz mi napisać co było wczoraj ? Z góry dziękuję
Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-02 o 08:52 |
|
|
|
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj była torba Wellness, cena bez ekscytacji.
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
Proszę
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź, ja zawsze będę miło wspominał Oriflame bo kojarzy mi się ze szkołą średnią...ach... rozmarzyłem się... |
|
|
|
|
#3107 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam swoją paczkę. Te kokosowe Nature Secrets nie takie złe, ale szału nie ma (trochę duszące). Na Delicacy się zawiodłam, takie chemiczno-nijakie
Miałam chrapkę na Elvie White Magic jako, że Elvie bardzo mi się podobają ale na stronie katalogu pachną jakoś niespecjalnie, podstawowa wersja jest fajniejsza dla mojego nosa. Dokładnie, wszystkie śmierdzą tak samo. Śmierdzą, nie pachną. Dostałam ostatnio 2 próbki jakichś ich nowych "górnopółkowców" ale nawet nie pokusiłam się o to, by je otworzyć bo wiem czego się spodziewać. Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2011-12-02 o 11:38 |
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bronią się same, wystarczy jeden raz powąchać i można się zakochać...
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
H...j mnie strzeli na miejscu!Odebrałam paczke a w niej 10 katalogow nr 17 zamiast 1 a wpisywałam kod 620520 katalog na następny okres a dostałam aktualny!
Teraz co muszę na swój koszt 10 katalogów im odsyłac i jestem z 13 zł w plecy!!!!!!!Wrrrrrrrrrrrr rr Może ktos też dostał złe katalogi??
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szampon i odżywka M&H są rewelacyjne, włosy pięknie pachną, są miękkie, wygładzone, super A ten zestaw Delicacy faktycznie jakoś tak chemicznie pachnie. |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to ich wina i powinni mi dosłac te własciwe - ja nie powinnam ponosic kosztu zwrotu za ich błąd! Nie moge sie jak na razie dodzwonic do firmy zeby sie spytać co i jak. Zrobiłam tyle punktów ile było potrzebne przed 2 katalogi żeby miec je tańsze i ja musze płacić za ich błąd? Do tego mam paczke z boku cała obklejona taśma więc znów zaczyna sie kradzież kiedy przychodzi okres świąteczny dlatego dziewczyny uwazajcie bo mi co roku cos ginie z paczek grudniowych.
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2011-12-02 o 12:04 |
|
|
|
|
#3112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby co to jeszcze wyjaśnię
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
No tak oszczędzają na wysyłce - kiedys to było nie do pomyślenia żeby nie dosłali brakującego produktu teraz idą na łatwizne OSZCZEDNOŚĆ!!!.
Napisałam maila grzecznego bo sie dodzwonic nie moge zobaczymy co m i odpisza.
|
#3114 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam u góry odklejoną taśmę tak, że można było bez problemu odgiąć jedną stronę pudełka i powyciągać co się chce. Na szczęście wszystko mam co zamawiałam.
|
|
|
|
#3115 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam paczkę w porządku. Torebka puma fajnie wygląda
nie wstyd dać na prezent dla małej elegantki
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam gigantyczną dziurę z boku jednego pudełka zaklejoną taśmą kuriera , a drugie pudełko było żle zaklejone tasmą Oriflame i mozna było sobie wyjąc kosmetyki. Jednak zadnego nie brakuje
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
Moja paczka (kurier dostarczył ją dzisiaj) była w porządku.
Bałam się, że otrzymam stare katalogi, jak niektóre z Was, ale nie...dostałam komplecik jedynek. Aha, podzielę się jeszcze z Wami refleksją na temat świątecznego katalogu konkurencji. Klasa. Format książkowy, piękne zdjęcia. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nasze katalogi nie mogą tak wyglądać ![]() Przecież Ori na pewno również ma dział promocji, czy marketingu, który powinien się tym zająć. Chyba prześlę do nich swoje CV :P
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Ja sprawdziłam kosm. i tez nic mi na szczęscie nie brakuje ale im bliżej świąt tym może byc gorzej.
Mi w zeszłym roku skradli podkład giordani , mojej znajomej wode meska Eclat. Ciekawe co mi napiszą w sprawie tych katalogów a dowiedziałam sie że u mnie w miejscowości babeczce też źle włożyli i musiała specjalnie jechac do biura - ja nie zamierzam!
|
#3119 |
|
Konto usunięte
|
Słusznie, ja bym zrobiła awanturę i nie popuściła. W końcu chodzi o katalogi, materiały reklamujące ich kosmetyki, dzięki którym możesz dla firmy zarobić - powinni się pokajać w worze pokutnym i przesłać Ci je na swój koszt bez gadania.
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On najczęściej przemawia do facetów, na pewno bardziej niż kosmetyki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

a jest on ładny? Jak wygląda to mieszadło? Czy ten kubek mieszający to coś w rodzaju miksero-kubka (słowotwórcza jestem:P)? Próbuję sobie coś wyobrazić