|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
Ale jak bede leżeć to ona sie wydłuży czy nie bedzie sie dalej skracać? |
|
|
|
|
#1322 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() robiłam - bardzo dobre są Cytat:
ponieważ staram się używac regionalnych produktów w domu zawsze kupowałam w kubeczku 12%. Jak się przeprowadziłam do TŻowego miasta to ich sm takiej nie produkowała - tylko 18% mają. I kiedyś się w sklepie zastanawiałam i narzekałam do TZa, że w tym mieście nawet śmietany nie mają a jakaś starsza babka podeszła i mówi że jak to ? ta jest bardzo dobra ![]() no to też ją pozdrów Cytat:
Cytat:
pochwaliłam się w k.
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
nasza tez byla na mikolaja hii ale jakos sie pomyslil i wczoraj przyszedl
![]() na mikolaja pewnie dostanie od babc i cioci prezenty tp trzeba troche dozowac. a i tak za kilka dni mu ja schowam![]() opanowal wyciskarke i ma ubaw jak mu takie glutowate wlosy wychodza z niej ![]() Cytat:
ja jak na razie nie przejechalam sie na rozmiarowkach zamawianych rzeczy z all ale zawsze moze sie zdarzyc, tym bardziej jak jakas rzecz jest za mala i nie rozciagliwa Cytat:
![]() Rosi - ja sie podpisuje dwoma rekami pod tym co napisalas o paleniu! ja nigdy nie palilam,nie ciagnelo mnie do tego i jakos nie podoba mi sie po prostu jak ktos pali. Moi rodzice kiedys oboje palili ale na szczescie rzucili calkiem kilkanascie lat temu. Moj tata przeliczyc kase jaka wydawal na papierosy na ilosc cegiel jaka za to moglby kupic i od temtej pory zaczeli budowe domu ![]() Tom spi,maz sobie poszedl i zostalam sama ale sie zezlościlam troche na niego-to ze moge sobie teraz odpoczac to fajnie ale znow siedze sama w domu-niedlugo tu zwariuje ![]() ach przez ta noge jestem momentami tak zmierzła ze sama z soba nie umiem wytrzymac :yyy: Potrzebuje porady-musze zamowic te multiramy dla tesciow, tylko musze wybrac uklad-a ze Tz sobie poszedl to wybor znow na mojej glowie. Bede zamawiac 6 ramek - mysle ze tesciowa bedzie chciala dac do polowy z nich Tomka,Tomka z nami a do pozostalych trzech druga wnuczke z jej rodzicami. Ktory uklad zamowic? http://allegro.pl/na-swieta-supermod...921072019.html wybieram pomiedzy modelami 75,76,77,78,79 |
||
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo 2 razy po modele z trzema ramami
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2011-12-02 o 13:10 |
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dwie po 3 nie bardzo bo nawet domyslam gdzie beda te ramy wisiec a tam jeden haczyk w scianie wbity po starym obrazie
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie sie najbardziej widzi 77 i 79 no to chyba powinniscie sie po połowie rodzinami poskładac... dziwnie tak
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
ania nie bedzie sie skracac tylko. po prostu kaz sobie ja sprawdzac na kazdej wizycie, najlepiej na usg
i bedziesz miala jasnosc.anika cos na swieta!! moze zrobie. ![]() tylk oboje sie ze moj ekstrakt z wanilii zwazy smietane http://mojewypieki.blox.pl/2011/12/B...e-Rudolfy.html |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze tesciowa by chciala miec takie fajne ramki i w nich zdjecia wnukow wiec im damy na swieta |
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie zwykła, bleee. mam ja brac od 14 dnia cyklu przdez 10 dni i tak przez 3 miechy. a ta luteina to glownie dlatego, ze mam nieregularne miesiaczki, dosc długie- bolesne, bolesna tez jest owu. i chce zoabczyc czy cos sie zmieni po tych 3 m-ach.
Wiesz ja tez wyznaje taka zasade, ze najpierw badania potem leki, ale jak widac nie kazdy lekarz. Ostatnio nawet podniosłam bunt, gdy mi laryngolog zapisał antyalerg. leki bez testów, poszłam do niego z zatokami. no ale leki zaczełam brac i od wrzesnia nie choruje- a to normalnie cud, bo od kilku lat raz lub 2 w miesiacu chwytałoi mnie przeziebieni. moze to zbieg okolicznosci ja sie ciesze, ze efekt na razie jest super.Cytat:
zgadzam się ![]() rosi a co do fajek miałam podobna akcje jak ty. tez paliłam i byl okres, ze nawet sporo, ale po prostu postanowiłam, ze rzucam i tak sie stało. dla mnie to nie był problem. teraz zdarza mi sie zapoalic do piwka, a najwieksza przyjemnosc sprawia mi to wieczorem latem przy piwku pod parasolkami. aaa pale tylko wtedy gdy w towarzystie mam palacza oczywiscie nie zawsze mam ochpte, ale tak jakos czasem mnie nachodzi. zauwazyłam tez, ze mam problem aby wypalic fajke do konca, wiec sie nie zmuszam ![]() wrociłam od laryngologa, dostałam skierowanie do alergologa i uwaga... zapisałam się otrzymujac numerk 369 ale w innej przychodni udało sie na 31.01. oprócz tego byłam u fryzjera i od razu lepiej sie czuje |
|
|
|
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
india kolega z pracy mi mówił, że do kardiologa u niego w przychodni zapisują na 2013 r
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zacznę tak robić jak ty :Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boskie ty wiesz co ekstrakt waniliowy to to samo co olejek waniliowy???
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty się ciesz że chociaz na przyszły rok.. ale z drugiej strony zdąży człowiek umrzeć zanim dostanie się do specjalisty który jest tak obładowany że ma dla ciebie 5 minut..
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
martus ja sie smieje z tego składkowego bo wiem jaka jest "ukochana" bratowa Kasi....
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
Tylko najgorsze jest to, że jak masz znajomości albo zapłacisz to kolejki nie ma
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam gdzie mnie pani zapisała na 31.01.12 to ogolnie powiedziała, ze moje skierowanie bedzie juz niewazne. bo te z 2011 sa tylko na wizyty w 2011 roku- no ale dała sie przekonać ![]() wczoraj zapisałam się do dermatologa na 14.12.11 mozna? można ![]() do gina zapisywałam sie 2 tyg temu, najpier usłyszałam termin luty 2012. po krotkiej rozmowie pani zminaila na 14.12- no ale, ze mi akurat @ by przypadła, wygrzebała termin 1.12 ![]() ze mna o tyle trudniej bo mnie interesuja tylko godziny miedzy 8-9 ![]() chyba miałam duzo szczescia, albo maja dosc mojego gledzenia i dla siwetego spokoju daja wczesniejszy termin hihi |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
India Super się odstresowałaś u fryzjera!
Terminy u specjalistów mnie też rozwalają i jak tu nie chodzić prywatnie... Co do papeirochów to ja też podpalam. Szczególnie przy alkoholu i czasami z teściową. Ona pali i zawsze dla towarzystwa z nią zapalę. ![]() Katunia te 77 mnie również się podobają
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Samba mi się takie statuetki nie podobają, więc nie powiem. Może lepiej zwykłe kwiaty i winko?? + ten portret. Gucia jak mogłaś wspomnieć o sushi wiesz jak bym zjadła?? z łososiem szczególnie ech...Aniu odpoczywaj ![]() Dziewczyny wczoraj czułam takie puknięcia w brzuchu a jak przyłożyłam rękę do niego te czułam mocniej, czy to mogły być jakieś pierwsze lekkie kopnięcia?? Nie za wcześnie?? |
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia z tych co podałaś to 76 lub 77
![]() a moze lepiej 2 razy po 3 zdjecia bo tych 6 to taki natłok ujęć
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tez na poczatku odczuwałam własnie takie pykniecia ![]() madzia nie ma chyba czegos takiego jak za wczesnie kazda z nas inna jest ty jestes szczuplutka a szczupłe dziewczyny czesto duzo wczesniej czują ruchy (dzieci im na kościach grają ja tez wczesnie poczułam pierwsze ruchy)
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-12-02 o 14:19 |
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kilka takich poczułam. I aż sie zdziwiłam.
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
to sie nie ma co dziwic to sie cieszyc trzeba
![]() małe jest ruchliwe to dobrze bedziesz czuła ze sie rusza coraz mocniej ![]() ![]() tylko se zas nie wkrecaj jak troche dłuzej nei bedziesz nic czuła maluszki maja swoje okresy aktywnosci i wyciszenia moja szalała zawsze pod wieczor od 20 do 23 były mega kopniaki az kołdra skalała i nad ranem tak od 5 do 8
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#1346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć gdyby nie napis ergonomiczne to nie wiem czy bym poznała... wątpię...Cytat:
super ![]() Cytat:
Hej hej ![]() a ja padam jak ostatnimi czasy do tego ciągną mi kanaliazację pod domem... nie ma jak wjechać, nie ma jak wyjechać no i chcąc nie chcą wjechałam dzisiaj w słupek :/ szlak by ich... już mam dosyć tego rozkopu!!!![]() Tydzień był męczący, a czasu na odpoczynek brak miałam dwa zastępstwa, dwa razy na 6 do pracy... + kurs i rehabilitacja... a w weekend na uczelnie pfffNo i przyszły tydzień nie lepszy, bo w pracy impreza za którą jestem odpowiedzialna... |
|||
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jak poczułam "rybkę" to od razu wiedziałam, ze to dzidziol. A wczoraj te lekkie kopnięcia. Myślałam, ze to jest za wcześnie więc nie chciałam się wkręcac , ze to to.
Anika ja tez jak już czuję to właśnie w okolicach 19-23 |
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi lekarz mówił że kobieta szczupła to koło 19 tyg czuje trochę tęższa później.. owszem można wczesniej choć czasem jest to mylone właśnie z jelitami które robią miejsce, a nie wszystkie są książkowe.. ale tak na prawde nikt ci na twe pytanie "czy to kopanie czy nie" odpowiedzi nie udzieli bo nikt nie nosi za ciebie brzucha i nie ma takich odczuć jak ty więc.. albo czujesz albo ci się wydaje albo nie czujesz tyle.. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() tule tule ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-12-02 o 14:40 |
||
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze kopnięcia były
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

wiec sie nie boj. 

a na dodatek jeszcze skróconą szyjkę macicy 

ja sie ciesze, ze efekt na razie jest super.