|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
ja bede ogladala dojczkow...a naszych obejrze jutro o 10 na Eurosport nie zajrze na wizaz zeby sie nie rozczarowac...albo tez nie dostac zawalu jak przeczytam ze wygramy a mam jakies dziwne przeczucia...
|
#22922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo kibicem trzeba być Gdzie ja kiedyś się piłką interesowałam :d jakby mnie ktoś zapytał co to jest spalony czy kto gra w naszej reprezentacji to bym zrobiła takie oczy ![]() Chociaż wcześniej znałam dwóch piłkarzy z reprezentacji, był to Dudek i Zurawski,
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22923 |
|
Zakorzenienie
|
A i mój kolega walnął fajny tekst
![]() "Zuraw władca muraw" ![]() ![]() Dobra lecę odrabiać lekcję, już za 2h mecz Już mam zrobiony zapas słonecznika Wpadnę w przerwie albo po meczu, miłych wrażeń
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja bym chciala byc dzieckiem... i zawsze ogladalam mecze z tata
|
|
#22925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już tak na 1h przde meczem to nie jem bo mnie potrm boli żołądek ze stersu
|
|
|
|
|
#22926 |
|
Zakorzenienie
|
mykam na razie
![]() POOOLSKA GOOLA
|
|
|
|
#22927 |
|
Konto usunięte
|
Hehe, dziś do mnie przychodzą kumpele na mecz, wszystkie przynoszą sobie chipsy i inne żarełko, a ja nie mam nic, bo wiem, że nie będę w stanie jeść
|
|
|
|
#22928 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki
właśnie wróciłam z uczelni i myśle, kurcze wcale sie nie dewneruje weszłam na wątek i od razu ciśnienie 220, dreszcze i motyle w brzuchu ![]() jeszcze bardziej się ciesze, że zobacze początek meczu dojczków
|
|
|
|
#22929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... jejejejeje.... jeszcze chwila...tralalala godzinka ![]() czuje, ze basti pokaze dzis klase ojjj... za dwóch... bo i za poldiego musi skoro ten nie moze grac Cytat:
wujek przyjezdzal z niemiec to zawsze z nami gral...tylko, ze to bylo raczej granie w noge bez szczegolnego znania zasad [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3084358]Hehe, dziś do mnie przychodzą kumpele na mecz, wszystkie przynoszą sobie chipsy i inne żarełko, a ja nie mam nic, bo wiem, że nie będę w stanie jeść[/QUOTE] tja... ja tez sie umowilam z kumpela na mecza co prawda ja chce dojczkow a ona sie musi dostosowac...ale...pewnie bedziemy ogladac tak jak ostatnio razem...troche tu troche tam zeby wilk byl syty i owca cała az mi sie w glowie wlasnie zakrecilo ;] ok...ide sobie cos zjem...albo nie wiem...bo cos robic musze a juz na kompie nie moge wysiedziec (dziwne) baj...nie wiem czy dzis wpadne... ale jutro jak wstane ... napewno ;] fotka: franek + werder av + majk aaa wiecie dziewczątka, ze ebisiówki sie otwarcie na wątku przyznaly, ze po kryjomu nas podczytuja... jedna nawet powiedziala, ze sie moze odwazy napisac...jakbysmy byly straszne... my aniolki...nikogo nie krzywdzimy...nikogo nie bijemy... nie wierzcie w to co mówią... przekonajcie sie na wlasnej skorze
|
|
|
#22930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie ma dojczowskie kanały (miszcz ma ) to nawet wiecej :P i wtedy pokazują pieknosci moje... a najbardziej w meczach dojczkow lubie hymn XD i relacje pomeczowe bo zawsze wygrywamy a tak sie dzis bedziemy cieszyc... jak majki ![]() ok lece
|
|
|
#22931 |
|
Zakorzenienie
|
ooo w koncu znalazłam swietny avek, ktory oddaje moje obecne uczucia i milosci
jejejejeja tu...znalazłam kolesia z reprezentacji dojczków u18 nie dosc, ze na nazwisko ma lehmann... to przypomina mi bastka ![]() dobra... juz naprawde mnie nie ma
|
|
#22932 |
|
Zakorzenienie
|
madzia zainspirował mnie Twój poprzedni avatar i nie mogłam się powstrzymać
![]() mi tam starczy 5 min z dojczkami tylko chciałam hymn zobaczyć
|
|
|
|
#22933 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh Werter ja pisałam analize porównawczą - obraz bitwy Potopu i Pamiętników Mirona BiałoszewskiegoCytat:
hie hie no bo ja ambitna jestem co mi sie tu śmiejesz z mojego Marcinka ![]() Cytat:
i coś jakby podobna do mnie no lae pech chciał ż enie mi przeznaczony był Werter Cytat:
Cytat:
hie hie fajny tekst [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3084358]Hehe, dziś do mnie przychodzą kumpele na mecz, wszystkie przynoszą sobie chipsy i inne żarełko, a ja nie mam nic, bo wiem, że nie będę w stanie jeść [/quote] co w Twoim podpisie robią moje ciastka a dokładnie Sobol, Darek i Kuba czy to jest skład na mecz czy jak ![]() Cytat:
i podobny
|
|
|
#22934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano ten watek to jet magiczny już czuję jak przedmeczowa adrenalina ,mi się uwalnia do krwiobiegu POLSKA GOLA Cytat:
no więc podczytywacze odzywajcie się Cytat:
i za chłopaków |
|||
|
|
|
#22935 |
|
Zakorzenienie
|
Trzech zawodników Wisły wyjdzie w pierwszym składzie reprezentacji Polski na dzisiejsze spotkanie el. Euro 2008 z Belgią. Na prawym skrzydle zagra Jakub Błaszczykowski, natomiast w środku pomocy grać będą Radosław Sobolewski i... Dariusz Dudka. Marcin Baszczyński zasiądzie na ławce rezerowywch
a co z Baszczem ![]() ![]() jak Leo Marcina nie wystawi to nawet meczu nie oglądam nie wiem wogóle czy będę oglądać, bo dzisiaj wymiotowałam cały dzień, teraz boli mnie brzuch i ogólnie jest nieciekawie
|
|
#22936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa już nie mogę się doczekać ![]() ![]() za nich ide zasiąść przed TV , do zobaczenia w przerwie |
|
|
|
|
#22937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Baszczu wejdzie na zmianę ojoj....to trzymaj się jakoś siostra |
|
|
|
|
#22938 |
|
Zakorzenienie
|
musi bo jak nie to
żeby ławe grzał ??rozumiem że długo nie grał w reprezentacji i są inni obrońcy ale skoro wraca to powinien grać w pierwszej 11 ![]() a do tego na mundialu grał ![]() dzieki siostro, może że widok Baszcza mnie uleczy ![]() tylko żeby jeszcze wszedł na to boisko
|
|
#22939 |
|
Raczkowanie
|
no ciekawe kto dziś wygra
|
|
|
|
#22940 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam panie.
Jak tam goraczka meczowa. Eidt: widze ze 1:0 do nas
'a jeśli herbatę będziesz pił..to daj mi łyk.. gdzieś znajdę ciepły kąt..ogrzeję dłonie i zaraz pójdę stąd' F. Inzaghi & M.Owen Milan Forever Edytowane przez Izka000 Czas edycji: 2006-11-15 o 19:57 |
|
|
|
#22941 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlochy narazie 1:1 ale to towarzyski, ale najlepsze ze za jednym razem zmienil 5 zawodnikow fajnie to wyglada
Dobranoc
|
#22942 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeee
![]()
|
#22943 |
|
Zakorzenienie
|
ZWYCIĘSTWOOOOOOOOOOOOOO
BELGIA POKONANA ![]() EBI, ARCZI, RADUŚ M, DRUŻYNO DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#22944 |
|
Zakorzenienie
|
yeaaaaaah! POLSKAAA BIAŁOCZERWONI!
![]() za chłopaków |
|
|
|
#22945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22947 |
|
Zakorzenienie
|
JUTRO WIECZOREM ZAPRASZAM NA IMPREZE KOŃCZĄCĄ TEGOROCZNĄ SERIĘ ROZGRYWEK W ME
![]() ![]() ale się cieszę sia la la la ........ mykam spac i zarzucam sobie CElebrate the day ![]() jutro wieczorem impra na cześć POLSKIEJ REPREZENTACJII |
|
|
|
#22948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiej imprezy nie można przegapić kocham tych chłopaków, za to jak zagrali i podziękowali kibicom, było widać jak cieszy ich ta wygrana ![]() ale Ci Belgowie poturbowali mi Kubusia |
|
|
|
|
#22949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocne, ja przeżyłam kilka zawałw ale już jestem zdrowa,a teraz lecę spać i śnić o mężu.Dobranoc
|
|
|
|
|
#22950 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny meczyk
![]() Arczi super bronił ![]() Nasza drużyna już pomalutku wchodzi na szczyt wielkiego podium, najpierw porażka z Finlandią na wzmocnienie sił, potem remis z Serbią, następnie wygrana z Kazachstanem potem wygrana z Portugalią, teraz Belgia, no bosko po prostu ![]() Oby tak dalej.Tylko szkoda że następne mecze dopiero pod koniec marca, będą grali w Kielcach i Krakowie, może ktoraś się wybierze?Ja bardzo chętnie ![]() A widziałyście jak non toper faulowali biednego Barneyka? szkoda go
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

koledzy tęz nie za bardzo ...

Już mam zrobiony zapas słonecznika

czy to jest skład na mecz czy jak 
siostra
żeby ławe grzał ??