Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 15:31   #1471
cziqua
Zadomowienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

e to ja juz mam poogarniane

od 8 rano walczyłam z mieszkaniem zrobiłam porządki w kuchni - w każdej szafce i o dziwo nic nie stoi na szafkach tylko wszystko pochowane
łazienka tez zrobiona a jutro mama z Sebastianem myją okna mnie nie pozwolili mężu już żartuje że sanepid (mama) + Hitler(ja) = masakra ale i tak kocha swoją teściowa i żonę i cieszy sie że babcia nie przyjdzie pomóc bo wtedy to nawet ja nerwowo wysiadam w zestawieniu mama +babcia

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:33   #1472
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Wiesz, tak piszesz, że przypominam sobie o mojej dawnej psince, która była pudelkiem. Nie tknęła niczego chodźby nie wiem jak to pachniało i dobre było. Ale ona cwana była bo owszem zjadła by to- pod warunkiem, że dasz jej z ręki. Bo z miski czy z podłogi to nie tknęła. A jak była na podwórku ( jestem przecież ze wsi) to wszystkie kupy wyjadała i smród był straszny. Wredna była nie ma co
Oj, moja może być głodna a z ręki też nie ruszy. A jak je, to cieszę się jakbym z 1000 zł dostała
Ostatnio zajadała się Kitekatem, ale jedna mała puszka to na trzy dni u mojego psa jest :/ a powinna 1,5 puszki dziennie plus porcja suchego żarcia.
Ale i tak ma dobrze.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:33   #1473
Mała!
Zakorzenienie

Hello
U mnie dziś na obiadek buraczkowa... bo kurcze ciągle mi ta waga rośnie...ja nie wiem???

cziqua nom śliczna ciężarówka z ciebie...

* dziewczyny mój mąż jak ma wolną chwilkę po pracy to gra na PS ale zawsze wszystko jest zrobione...z tym, że w kuchni tylko ja siedzę on nie cierpi gotować nawet kanapek robić troszkę nad tym ubolewam...ale widziały gały co brały...więc...

U nas to ja jestem krzykaczką..i zawsze stawiam na swoim...jestem raczej ostrą żonką...i potrafię nakrzyczeć...Kurcze cytrynka dziwny teks Ci TŻ zapodał...ja bym od razu powiedziała i wicewersa...ciekawe czy on robi wszystko aby było OK! u mnie by mąż miał po takim tekście wojnę ... i nawet jeśli to było by powiedziane w złości...to takie teksty nie mogą mieć miejsca!!! ale każdy ma inne sposoby na Mężów więc trzymam kciuki

Mój mnie drażni jak nie docenia...i uważa, że ciąża to nie choroba...nigdy tego nie powiedział...ale wiecie to podejście... typu: że jak to po czym ty jesteś zmęczona???

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:36   #1474
karolca
Zakorzenienie

Byłam jeszcze u mamy, oczywiście siostra też musiała przyjsć po pracy.
Położyłam się, bo koniecznie chciała poczuć kopniaki. A malutka poza domem jest spokojna
Więc leżę, leżę, leżę... nic. Pokołysałam brzuchem, przyłożyłam ręce, kopnęła. Siostra kładzie ręce - spokój. I tak się "bawiła" przez prawie godzinę. Aż moja macica miała już dość, postawiła się i powiedziałam, że innym razem może. Dostała jakiś tam lekki kopniaczek, ale pocieszona nie była

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 15:37   #1475
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
To jest właśnie straszne,że sobie człowiek żyje i nagle taki cios...
Trzeba się cieszyć tym co się ma, szczególnie zdrowiem i doceniać każdy dzień
Wczoraj wieczorem zmarł nagle mój 10letni kuzyn ogólnie był wcześniakiem (urodził się w 6. m-cu) i miał duże problemy ze zdrowiem i samorozwojem, ale wujek z ciocią pakowali w niego duże pieniądze, od małego pozostawał pod opieką bardzo dobrych lekarzy i wydawało się, że z wiekiem jest coraz lepiej, chodził normalnie do szkoły i był nawet w tamtym roku u Komunii. Przyjeżdżali do nas co roku na wakacje i zawsze było tak wesoło, a teraz spadła taka niespodziewana i niczym nie zapowiedziana śmierć Dzisiaj miała być sekcja zwłok, ale jeszcze nie mam żadnej informacji co było przyczyną. Także od wczoraj to ja już w ogóle nie mam humoru... Nie lubię jak dzieci umierają
Koniakonia liczę, że córeczka Twojej koleżanki wygra z chorobą, przecież to się zdarza, nigdy się nie poddawać to podstawa.

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Tak sobie siedzę w pracy a malenstwo zaczęło mi się ruszać tak bardzo delikatnie
trzeba to oblać

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
aj a to ja 19tc+6dni i +6kg
no, no niezła mamuśka super brzusio!

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jakiej firmy kosmetyki dla niemowlaka sa wdg was najlepsze, albo jakie zamierzacie kupic chodzi mi głównie o chusteczki, srodek do kąpieli, krem?
Ja kąpać będę chyba w Oilatum, a inne kosmetyki wezmę chyba z nivea, bo mam bon -20% przy zakupach za 100zł. Chusteczki też chyba Dada lub pampers - jak znajdę jakąś promocję. Bo pieluszki na początek na pewno biorę pampersa newborn

Też szukam sobie sukienki na sylwestra lub jakiejś tuniki i fajnie, że wrzucacie linki i się dzielicie swoimi zakupkami większa szansa, że ja coś fajnego też znajdę

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:41   #1476
cziqua
Zadomowienie

słyszałyście tą piosenkę ??

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

mega wpadająca w ucho masakra żałuję że puściłam jąmężowi bo ten rano się obudził o 5 siadł przy kompie założyłsłuchawki i jak nie zacząłśpiewac Nosa Nosa i myślał że go nie słychac a kja w sypialni spac nie mogłam tak sie darł i chodzi i non stop śpiewa i tańczy wariat

ja tez należę do tych ostrzejszych żonek nie bez powodu mąż mi mówi że gorsza od hitlera jestem :P

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem zmarł nagle mój 10letni kuzyn ogólnie był wcześniakiem (urodził się w 6. m-cu) i miał duże problemy ze zdrowiem i samorozwojem, ale wujek z ciocią pakowali w niego duże pieniądze, od małego pozostawał pod opieką bardzo dobrych lekarzy i wydawało się, że z wiekiem jest coraz lepiej, chodził normalnie do szkoły i był nawet w tamtym roku u Komunii. Przyjeżdżali do nas co roku na wakacje i zawsze było tak wesoło, a teraz spadła taka niespodziewana i niczym nie zapowiedziana śmierć Dzisiaj miała być sekcja zwłok, ale jeszcze nie mam żadnej informacji co było przyczyną. Także od wczoraj to ja już w ogóle nie mam humoru... Nie lubię jak dzieci umierają
Koniakonia liczę, że córeczka Twojej koleżanki wygra z chorobą, przecież to się zdarza, nigdy się nie poddawać to podstawa.

trzeba to oblać

no, no niezła mamuśka super brzusio!

Ja kąpać będę chyba w Oilatum, a inne kosmetyki wezmę chyba z nivea, bo mam bon -20% przy zakupach za 100zł. Chusteczki też chyba Dada lub pampers - jak znajdę jakąś promocję. Bo pieluszki na początek na pewno biorę pampersa newborn

Też szukam sobie sukienki na sylwestra lub jakiejś tuniki i fajnie, że wrzucacie linki i się dzielicie swoimi zakupkami większa szansa, że ja coś fajnego też znajdę

big Mama

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2011-12-02, 15:41   #1477
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Przykre
My mamy taki przypadek co ma już 17 lat
Kazdy dzień jest niepewnością jutra. Też walczyliśmy o jego życie, zdrowie... i w sumie wiele się nie zmieniło...
Dzieci nie są niczemu winne a opuszczają świat... bardzo przykre

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 15:41   #1478
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Dzisiaj znowu mnie dobiła wiadomość .....zginął mężczyzna , ktory był moją pierwszą poważną miłością....dawno to było, ale sentyment pozostał
to bardzo przykre naprawde. zawsze sentyment zostaje no i szkoda mlodego chlopaka

i trzymam mocno kciuki za Malutka Twojej kolezanki.
jakie to niesprawiedliwe ze takie rzeczy spotykaja takie Malenstwa.
nigdy sie nie pogodze z tym ze tak jest

Cytat:
Ale Wy jesteście ja Wam tu piszę że maleństwo mi się poruszyło a Wy mnie macie w nosie
gratuluje pierwszych ruchow kruszynki!

dziewuszki slyszalyscie o zabawkach Lamaze?
Podobno jakies wyjatkowe sa no i chyba musza byc bo drogie...
nie wiem czy inwestowac czy nie?

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:42   #1479
Flowerbombka
Zadomowienie

Evcia przykro mi z powodu kuzyna Śmierc jest zawsze straszna, ale nagła i to jeszcze dziecka to coś makabrycznego.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:45   #1480
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj wieczorem zmarł nagle mój 10letni kuzyn

jak tu sie pogodzic ze smiercia dziecka? to najgorszy koszmar kazdego rodzica jest

Stary 2011-12-02, 15:45   #1481
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
dziewuszki slyszalyscie o zabawkach Lamaze?
Podobno jakies wyjatkowe sa no i chyba musza byc bo drogie...
nie wiem czy inwestowac czy nie?
Na wątkach odchowalniowych czytałam bardzo dobre opinie o zabawkach tej firmy i jakąś na pewno sprawię dzieciaczkowi, jak tylko coś wpadnie mi w oko.
Stary 2011-12-02, 15:46   #1482
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Evcia przykro mi z powodu kuzyna Śmierc jest zawsze straszna, ale nagła i to jeszcze dziecka to coś makabrycznego.
W dodatku nie pojadę na pogrzeb, bo to by było dla mnie za duże przeżycie. Na odległość jakoś łatwiej do tego podejść.

Tikki słodka fotka na mejlu

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:49   #1483
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Na wątkach odchowalniowych czytałam bardzo dobre opinie o zabawkach tej firmy i jakąś na pewno sprawię dzieciaczkowi, jak tylko coś wpadnie mi w oko.
a wiesz moze czemu sa takie dobre?
bardzo jestem zainteresowana - spotkalam kolezanke ktora twierdzi ze sa jakies wyjatkowo promujace rozwoj itd.
ale nie wytlumaczyla mi dokladnei o co chodzi bo ja tylko w przelocie widzialam

Stary 2011-12-02, 15:51   #1484
emigra
Zakorzenienie

Evcia wspolczuje kochana ..

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Karolca to mnie tak we wtorek kumpela meczyla, zeby mala ja pokopala ... wczesniej jak przykladalam latarke do brzucha to mala w latarke kopala i ta kumpela latala za mna z latarka a mala nic uparta byla hehe
wczoraj byla baaardzo aktywna, dzisiaj sobie chyba odpoczywa
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:56   #1485
Flowerbombka
Zadomowienie

Zariah generalnie zachwalane za wspomaganie rozwoju, a do tego za jakość no i wygląd.

Słodziaki
http://allegro.pl/lamaze-kolorowy-pi...949629559.html
http://allegro.pl/lamaze-kolorowy-pl...949629453.html
Stary 2011-12-02, 15:58   #1486
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Karolca to mnie tak we wtorek kumpela meczyla, zeby mala ja pokopala ... wczesniej jak przykladalam latarke do brzucha to mala w latarke kopala i ta kumpela latala za mna z latarka a mala nic uparta byla hehe
wczoraj byla baaardzo aktywna, dzisiaj sobie chyba odpoczywa
Moja mała kopie jak jestem w domu albo jak sama przykładam dłonie do brzucha
I pokazałam siostrze "Sztuczkę". Pukam delikatnie palcem w brzuch ze słowami "Przywitaj się z mamą" "Pokaż jak kopiesz" albo coś w ten deseń. I mam serię mocnych kopniaków
Moja siostra zrobiła to samo i cisza. Wypięła się dupką tylko

Dziś rano po pierwszym śniadaniu (tym o 5), Ewelinka coś zaspała. Więc przypomniałam, że ma się przywitać ze mną, bo mi przykro. Popisała się bardzo, potem pogłaskałam brzuszek, powiedziałam, że jest kochana i możemy teraz spać dalej. I się ładnie uspokoiła Posłuszne mam dzieciątko w brzuszku

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 15:58   #1487
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
a wiesz moze czemu sa takie dobre?
bardzo jestem zainteresowana - spotkalam kolezanke ktora twierdzi ze sa jakies wyjatkowo promujace rozwoj itd.
ale nie wytlumaczyla mi dokladnei o co chodzi bo ja tylko w przelocie widzialam
Cytat ze strony poniżej

Zabawki marki Lamaze są projektowane przy ścisłej współpracy z Lamaze International—America's , organizacją zajmującą się badaniami nad prawidłowym rozwojem dzieci i Uniwersytetem Yale. Zabawki Lamaze bawią i jednocześnie rozwijają od okresu niemowlęcia do pierwszych 3 lat życia.

http://www.familyshop.com.pl/marka.php?marka=Lamaze

http://www.lamaze.org/
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:01   #1488
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Oj, moja może być głodna a z ręki też nie ruszy. A jak je, to cieszę się jakbym z 1000 zł dostała
Ostatnio zajadała się Kitekatem, ale jedna mała puszka to na trzy dni u mojego psa jest :/ a powinna 1,5 puszki dziennie plus porcja suchego żarcia.
Ale i tak ma dobrze.
No to rzeczywiście jest z niej ewenement

Idę na maila Korzystam z okazji, że mam czas to was wkońcu pooglądam A jak dobrze pójdzie to postaram się pokazać wam coś od siebie
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:02   #1489
Flowerbombka
Zadomowienie

A ja lecę się zdrzemnąć, do wieczorka
Stary 2011-12-02, 16:02   #1490
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Wy jesteście ja Wam tu piszę że maleństwo mi się poruszyło a Wy mnie macie w nosie
super!!!! strasznie się cieszę!
Stary 2011-12-02, 16:04   #1491
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Moja mała kopie jak jestem w domu albo jak sama przykładam dłonie do brzucha
I pokazałam siostrze "Sztuczkę". Pukam delikatnie palcem w brzuch ze słowami "Przywitaj się z mamą" "Pokaż jak kopiesz" albo coś w ten deseń. I mam serię mocnych kopniaków
Moja siostra zrobiła to samo i cisza. Wypięła się dupką tylko

Dziś rano po pierwszym śniadaniu (tym o 5), Ewelinka coś zaspała. Więc przypomniałam, że ma się przywitać ze mną, bo mi przykro. Popisała się bardzo, potem pogłaskałam brzuszek, powiedziałam, że jest kochana i możemy teraz spać dalej. I się ładnie uspokoiła Posłuszne mam dzieciątko w brzuszku
hehe od malego wychowana jak nalezy
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-02, 16:07   #1492
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wspolczuje problemow z tz'ami - masakra. Moj to chyba uosobienie spokoju i bezpieczenstwa normalnie siedzi w domku, chodzi do pracy, nie szlaja mi sie z kumplami, nie pije, nie pali, dba o nas czuje sie z nim pewnie i bezpiecznie, mysle ze inaczej nie bylibysmy po prostu razem oboje jestesmy typami domownika, oboje spokojni i poukladani, jako dzieci bylismy tez dosyc grzeczni - nie liczac experymentalnej natury mojego meza w wieku kilku lat, ktory to np obalil teorie ze koty zawsze spadaja na 4 lapy (przywiazal kokardke do ogonka i puscil z okna, mial moze z 4 lata) i mojej fascynacji malusimi kaczuszkami ktorym ukrecalam glowki (jako 2latka)

ps apropos imienia Twojego syncia to moj dziadzius tez mial na imie Antoni i moja mama marzyla, ze nazwiemy tak naszego synka ja tez chcialam ale maz sie uparl ze nie. Dobrze ze bedzie corcia to problem z glowy
emigra, no to mamy podobnie - mój mąż też jest spokojny i kochany, bardzo się stara i dba o mnie i dzidzię Tez nie wyobrażam sobie takich dziwnych akcji (przeżyłam parę takich z byłymi i wiem że to nie dla mnie..). Oczywiście czasem się posprzeczamy, ale to takie normalne małe kłótnie

A mój dziadziuś tez Antoś, ale tż też się uparł że nasz ewentualny synuś nie będzie nosił jego imienia! choć też bardzo lubo mojego dziadka

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniqW Pokaż wiadomość
Wczorajszy basen był zbawienny żałuję, że dopiero teraz wpadłam na ten pomysł - jak długo można chodzić na basen ?
Kupiłam baterie do wagi i w 19 tygodniu mam +3,5 kg ...

Zaraz sie pakuje i jade do lekarza - trzymajcie kciuki bo mam pietra no i zeby pokazał co sie tam miedzy nózkami chowa
Zaczynam dość intensywnie odczuwać gilgotanie w środku i ciagle sie usmiecham

Aaa i jestem w lepszyn nastroju bo w koncu mam wyniki moczu do ktorych sie nie mozna przyczepić, ale woda wychodzi mi uszami
Powodzenia na wizycie! Trzymam kciuki

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-02 o 16:25
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:15   #1493
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Zariah generalnie zachwalane za wspomaganie rozwoju, a do tego za jakość no i wygląd.

Słodziaki
http://allegro.pl/lamaze-kolorowy-pi...949629559.html
http://allegro.pl/lamaze-kolorowy-pl...949629453.html
Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Cytat ze strony poniżej

Zabawki marki Lamaze są projektowane przy ścisłej współpracy z Lamaze International—America's , organizacją zajmującą się badaniami nad prawidłowym rozwojem dzieci i Uniwersytetem Yale. Zabawki Lamaze bawią i jednocześnie rozwijają od okresu niemowlęcia do pierwszych 3 lat życia.

http://www.familyshop.com.pl/marka.php?marka=Lamaze

http://www.lamaze.org/
nooo cudenka sa faktycznie.
dzieki za info.
100% cos kupie. Tylko na co tu sie zdecydowac
na all i na ebay ceny podobne... a myslalam wze w PL taniej a tu nic z tego.

Stary 2011-12-02, 16:16   #1494
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość

Hmm ja jeszcze nie mam żylaków, ale już mam pajączki na łydkach i nawet kucanie sprawia, że nogi mi ''mrowią'' także jaka kolwiek antykoncepcja hormonami u mnie odpada. Przynajmniej z tego co czytam. Niestety.
Nie lubię gumek, bo nie raz jak je używaliśmy to albo zostawały we mnie, albo się zsuwały. No i weź tu człowieku bądź mądrym jak ja już nie chce więcej dzieciaczków ( przynajmniej nie prędko)
mam dokładnie to samo -mam mrowienie i robią mi sie pajączki, co prawda ledwo widoczne na razie, ale wiem że to może być wstęp do zylaków (u mnie to rodzinne). Do tego jesczze takie ciągnięcie, szczególnie czuję po kąpieli albo jak dużo chodze.
Także tez zastanawiam się nad antykoncepcją po ciąży (gumki podobnie jak u Was - odpadają ) Daj znać jak coś wymyślisz

cziqa ale duży brzuś! ja jestem w podobnych czasie i mam maleńki...

evvcia współczuję biedne dzieciątko

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-02 o 16:26
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:25   #1495
emigra
Zakorzenienie

Ugotowalam gulasz i ... jem müsli tak mnie odrzucilo dzisiaj od miecha.... bleee
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-02, 16:28   #1496
lena_mi
Zakorzenienie

Cholera jednak piecyk psuje się bardziej niż myśleliśmy... teraz z niego kapie
naprawa - koło 200 zł (((

Małż zrobił pyszną tortille... to tak na pocieszenie
Stary 2011-12-02, 16:33   #1497
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
hehe od malego wychowana jak nalezy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-02, 16:33   #1498
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jakiej firmy kosmetyki dla niemowlaka sa wdg was najlepsze, albo jakie zamierzacie kupic chodzi mi głównie o chusteczki, srodek do kąpieli, krem?
a ja to zależy - od tego jak się PH-cze postarają, mój TŻ już uruchomił znajomości w Johnsonie i Nivei mam już obiecaną wyprawkę łącznie z przewijakiem - gadżetem reklamowym z Johnsona, muszę mu jeszcze przypomnieć o kontakcie do AA bo to ta sama firma co Oillan

zobaczymy, którzy się wywiążą i przyniosą prezenty Filipkowi

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:48   #1499
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Co do kosmetyków dla dzieci to z pewnością będzie Hipp ponieważ sama często używam

Objadłam się słodyczami i nie mam ochoty na obiad ;/
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:48   #1500
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
mam dokładnie to samo -mam mrowienie i robią mi sie pajączki, co prawda ledwo widoczne na razie, ale wiem że to może być wstęp do zylaków (u mnie to rodzinne). Do tego jesczze takie ciągnięcie, szczególnie czuję po kąpieli albo jak dużo chodze.
Także tez zastanawiam się nad antykoncepcją po ciąży (gumki podobnie jak u Was - odpadają ) Daj znać jak coś wymyślisz

cziqa ale duży brzuś! ja jestem w podobnych czasie i mam maleńki...

evvcia współczuję biedne dzieciątko

bo ja ogólnie duża jestem 87 na wadze wskazuje Big Mama

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości