|
|
#1921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- http://avanti24.pl/moda/1,103631,107..._trylogia.html w tej kolekcji podoba mi sie tylko nazwa ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- http://avanti24.pl/moda/51,103631,10732927.html?i=19 yyychhhh
|
|
#1922 |
|
Rozeznanie
|
Obchodziłam dzisiaj niemal całe miasteczko w którym się uczę (chyba z ponad 20 punktów sprzedaży) i nie znalazłam ani jednego egzemplarza już ;(
A przyszłam do kiosku w mojej małej miejscowości i tam było 5 A w drugim widziałam jeszcze kilka, ale finansowo na razie ze mną krucho, a poza tym nie popadajmy w paranoję: 5 mi w zupełności wystarczy Strasznie się cieszę
John Frusciante Edytowane przez atilav Czas edycji: 2011-12-02 o 17:52 |
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
Do kiedy trwa promocja na kurtki i płaszcze? Do niedzieli?
|
|
|
|
#1926 | |
|
Raczkowanie
|
Ja widziałam wczoraj w CH Targówek!
![]() Cytat:
Wczoraj sie wybrałam, warto bylo, kupiłam ta futrzaną kamizelke za 59,90, była pełna rozmiarówka, nawet Ske udało mis ei dorwać! Też jak tam byłam odniosłam wrażdenie, że jest sporo rzeczy, których albo już nie ma w innych h&mach albo nigdy nigdzie ich nie widziałam
|
|
#1927 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj tylko na moment zerknęłam do H&M'u przy okazji zakupu odłożonych Avanti w Empiku (miny ludzi w kolejce na widok 23 sztuk - bezcenne
To chyba nowość, nie widziałam go wcześniej. Kosztuje 79,9 zł, skład ma nawet niezły bo na 34 % składa się bawełna, wełna i moher. Z moim 168 wzrostu mogłabym go spokojnie nosić do rajstop. W ostatniej chwili powstrzymałam się przed pójściem z nim do kasy z nadzieją, że uchowa się do 15-stego.. Mierzyłam marynarkę z czarnymi klapami, miałam ją kupić online, ale w przymierzalni stwierdziłam, że czuję się w niej zbyt poważnie ![]() Posiadam już 30 gazet ale po zrobieniu listy zakupowej stwierdzam, że powinnam jeszcze dokupić ![]()
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2011-12-02 o 19:24 |
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż... parę rzeczy mi się podoba. ![]()
|
|
|
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy będzie można za równowartość kart z Avanti kupić standardową kartę ważną 2 lata
orientujecie się czy jest taka opcja?
|
|
|
|
#1931 |
|
Rozeznanie
|
głównie nastawiłam się na Trend a tam rzeczy raczej nie wyprzedają się tak szybko bo są sporo droższe.. Myślę, że akcja Avanti jest jedyną okazją, by kupić stamtąd coś za niską cenę mam nadzieję, że to, co sobie upatrzyłam poczeka na mnie do 15-stego a jak nie to już ja tam coś wymyślę
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na odwrocie jest informacja "Niniejsza karta nie może zostać wykorzystana na zakup karty upominkowej H&M" Ale myślę, że jeśli ktoś by dokonał zwrotu, to równowartość zostanie nabita właśnie na 2-letnią kartę, więc można i tak Zobaczymy, w jaki sposób będzie to egzekwowane
|
|
#1934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1936 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet chciałam oddać 14-stego i poprosić o odłożenie do następnego dnia ale stwierdziłam, że sprzedawca się nie zgodzi (choć spróbuję.. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
czy w silesi jest trend?
|
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-97tK...layer_embedded
Marni robi wiosnę dla ejdżendemu...
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie...
chciałam sobie za te karty kupić futrzaną kamizelkę za 59,9 i białą marynarkę z czarnymi klapami za 199zł, dziś byłam w h&m i kamizelka została ostatnia, a marynarki same ogromne rozmiary... wątpię, że będzie dostawa tych rzeczy.... chciałam też ten sweterek z załącznika, myślałam, że za taką cenę (99,9) będzie w miarę porządny, a jest tragiczny!! mega cienki, prześwitujący, niemiły w dotyku, eh rozczarowałam się nim już ten z sercem, który kupiłam z 1,5 roku temu za 39.9 jest o wiele lepszej jakości!! Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2011-12-02 o 20:48 |
|
|
|
#1942 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chwilę potem szukając jeszcze pojedynczych egzemplarzy niestety nie trafiłam na ani jedną sztukę.. spróbuj może na stacjach benzynowych albo w większych sklepach typu Tesco/Auchan itd. Cytat:
wczoraj w rzeszowskiej Graffice były i futrzane kamizelki i marynarki w wielu rozmiarach. kamizelkę kupowałam jakiś czas temu a później już jej nie widziałam, więc najwyraźniej cały czas są ich dostawy
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze: http://www.zeberka.pl/art.php?id=15461 |
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
A w H&M też można oddawać towar tak jak w Zarze ?
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się ta kolekcja Stockholm straaaaaaaaaasznie spodobała
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
A czy ta promocja H&M na bony 20zł wchodzi też na męskie kolekcje ?Avanti to damskie pismo ale chętnie bym kupił sobie 5 gazet i mieć to 200zł na jakieś koszulki itd bo w sumie 150zł jestem do przodu z tą promocją.
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nigdzie nie ma tego avantii już: ( A tak poza tym kupiłam sobie sweter http://www.hm.com/de/product/92819?article=92819-E
na 3 stawach w Katowicach za 40 złoty a ten sam sweter w silesi za 60 był naprawdę różnice w tych cenach są duże Jak myślicie dziewczynki gdzie te avanti można jeszcze dorwać
|
|
|
|
#1950 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Ale zauważyłam, że są tam rzeczy, których nie ma w innych H&M, np. dzisiaj kupiłam ciemnoróżową marynarkę, której nigdzie indziej nie widziałam i skórzaną spódnicę, z której mojego rozmiaru już nigdzie nie ma.
To chyba nowość, nie widziałam go wcześniej. Kosztuje 79,9 zł, skład ma nawet niezły bo na 34 % składa się bawełna, wełna i moher. Z moim 168 wzrostu mogłabym go spokojnie nosić do rajstop. W ostatniej chwili powstrzymałam się przed pójściem z nim do kasy