|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie jest Wasze zdanie?
Tylko zauważ, że Madana biorąc opcję cytuj to pogrubiła wyraźnie to do czego się odnosiła..
A Ty rozumiesz, że jak zaznaczyła CAŁĄ wypowiedź to się tyczy mnie.. i już kij, że całkiem co innego pogrubiła ![]() ja też tak czasami na szybkiego zacytuję całą wypowiedź a i tak odniosę się do zaznaczonego kontekstu... Myśl andzia myśl... bo na opak tłumaczysz mi tu. autorka napisała Tak, a mój facet powiedział, że zostawi mnie dla innej, jeżeli nie dam mu tego, czego on chce, bo to nie jest normalne i on ma swoje potrzeby a Madana: - o, matko, jaki tekst. Tyle że zależy: tam nie ma żadnego słowa o nF !!!!!!!! a że zacytowała całą wypowiedź to nic nie znaczy. zrozum kobieto Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-12-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, to ja już nic nie mówię nawet.
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też już nic nie piszę.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-12-02 o 20:15 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Bez komentarza.
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks na pewno jest ważny. Przede wszystkim zbliża. Jest jednym z elementów miłości kobietą a facetem. Oczywiście, co innego, gdy ludzie są aseksualni i wcale nie mają potrzeby seksu. Jednak, generalnie każdy z nas potrzebuje seksu w związku. Dla mnie to szczególna bliskość, z ukochaną osobą, piękna, po prostu. Nie, nie mogłabym na dłuższą metę żyć w związku bez seksu. Nie, nie zdradziłabym. Zdradą się brzydzę, seks z kimś innym niż mój facet nie wchodzi w grę, nawet, gdyby wiele lat seksu nie było. Nie istnieje dla mnie seks bez uczucia., Po prostu odeszłabym. Ważne, by ludzie dobrali się podobnie z temperamentem seksualnym. Np nie mogłabym być z kimś, kto chciałby seksu codziennie po 5 razy, bo nie mam aż tak dużego temperamentu. \ Tak samo męczyłby mnie związek, gdzie seksu nie ma albo raz na pół roku. A gdy szwankuje seks to tak już cała relacja raczej. Ja mam standardowe potrzeby seksualne, mogę robić to co 2 dni, ale czasem i co tydzień nie jest źle. Nie wiem co by było jakbym mieszkała z TŻ-em, ale myślę, że byłoby w takich proporcjach. On ma podobnie. Np mój TŻ nie dałby rady 5 razy dziennie i nie chciałby, tak samo ja. Zdarza nam się nie kochać 2 tygodnie, ale to dlatego, że nie mieszkamy różnie i wiadomo, jak to bywa. Jakby któreś z nas było chore, to tez wiadomo. Czy jak mam okres, to wtedy raczej sie nie kochamy. W takich przypadkach to najbardziej normalne Oczywiście, może też nam zdarzyć sie ot tak nie miec ochoty i nie jest to ttragedia. POozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Ale moja wypowiedź to był komentarz do Twojego niezwykle 'delikatnego pytania'
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widzę że normalnyFacet się zamotał że hej, ironia to była ale autorki do Ciebie
![]() ja uważam że bez seksu nie ma udanego związku na dłuższą metę ale też zależy co jest przyczyna tego braku. komunikacja jest ważniejsza niż sam seks
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
1. Miłość
2. Zaufanie 3. Seks 4. Komunikacja Jeśli coś kuleje, to nie można powiedzieć, że związek jest dobry. I to właśnie seks może rodzić największe frustracje, więc bez niego - ani rusz.
|
|
#41 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Za to istotne są preferencje seksualne. Choćby partnerzy chcieli zawsze w tym samym czasie, ale jeden długo i spokojnie, a drugi szybko i z elementami BDSM, to już się raczej nie dogadają. A wtedy frustracja związana z brakiem dobrego seksu będzie ogromna. To nie może pozostać bez wpływu na związek. Sama nie umiałabym być w związku bez seksu (pomijam sytuacje, w których partner jest chory itd.), bo jestem istotą seksualną i potrzebuję seksu. Tak samo nie mogłabym być z kimś, kto ma inne upodobania łóżkowe. Za to nad libido już można pracować
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkie halo się zrobiło bo Madana wzięła to na serio na samym początku.. potem autorka, że żartowała heh i się uczepiły mnie bo między sobą żartowały lolps. trudno wyczuć żart po durnej emotce brzydala... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-12-04 o 01:20 |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz na samym początku napisałam, że żartowałam, jeśli już o to chodzi. No ale w sumie mogłam pomyśleć, że ktoś może to na powaznie wziąć, w końcu tu na wizażu jest masa takich przypadków i masa 'inteligentnych inaczej' facetów z czymś takim wylatuje.
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest forum na k. ,że można w tak prymitywny sposób kogoś obrażac. PS Zgłaszam |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, a mój facet powiedział, że zostawi mnie dla innej, jeżeli nie dam mu tego, czego on chce, bo to nie jest normalne i on ma swoje potrzeby Czyli po prostu mówią, że oni mają swoje potrzeby, chcą seksu i jak nie dostaną to poszukają gdzie indziej. Powinnam pomyśleć że ktoś to weźmie na poważnie, bo są takie przypadki.Bo jak napisałam są tu takie wątki i dziewczyny mają takie problemy, a to 'inteligentni inaczej' było o panach, którzy stawiają im takie ultimatum. I moja opinia na ich temat jest taka, jak jest. Ale ok, kogokolwiek z obecnych tu osób obraziłam to przepraszam ![]() I proszę, na przyszłość czytaj dokładniej, a potem mnie oskarżaj. PS. Nie uważam się za prymitywną osobę
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2011-12-04 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałem dokładnie. Na przyszłość pisz zrozumiale aby to miało ręce i nogi. A nie, że piszesz coś -> ktoś przeczyta to merytorycznie -> ktoś odpowie -> DOPIERO potem "żartowałam" -> i jeszcze pretensje o to no ludzie.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-12-04 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg, uwaga o facetach 'inteligentnych inaczej' nie tyczyła się Ciebie, ile razy mam powtarzać. A tymczasem dowiedziałam się już, że jestem prymitywna i bezczelna, zupełnie nie wiem czemu. Ponieważ ja Cię NIGDZIE nie obraziłam. I nie moja wina, kto jak odczyta kontekst mojej wypowiedzi, uważam, że moje wypowiedzi mają ręce i nogi, ale rozumiem, że nie każdy musi załapać o co mi chodzi
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Taki problem jak ktoś nie potrafi wyczuć ironii bo nie jest takie oczywiste że wszyscy ją potrafią wyczuć a później te dyskusje które swoją drogą moglibyście skończyć bo chyba nie o tym temat
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Taki jest problem jak ktoś, ktoś czyli normalnyFacet nad interpretuje pierwsza wypowiedź autorki, wysuwa pytania sugerujące pewne wnioski, a potem dziwi się, że ktos mu to wytyka lub poprawia. Aha bezczelnie to ja bym tu zinterpretowała pierwsze pytanie normalnegoFaceta, ale cóż ja to ja.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogonilabym w diably takich watkow juz bylo wiele i zle sformulowalas temat, bo dziewczyny sie rozpisaly, ale nie w tym nurcie poplynely przez to nakierowanie facet gnoj i tyle w temacie
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wracając do TEMATU to mam jedno zdanie: Nie da się mieć ciastko i zjeść ciastko. |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama widzisz
to już któraś osoba z kolei![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz doczytalam i uwazam, ze ironie trzeba umiec sformulowac
tu tego zabraklo
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Czy seks jest ważny. Jest i nie. Np. ja seksu nie potrzebuję, nie jestem rozbudzona pod tym kątem. Ciągle szukam partnera bardzo wyciszonego w sprawach seksu i niestety ciężko znaleźć.
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, ale dzięki za interwencję. Dostałam ostrzeżenie za to, że atakuję normalnego Faceta, tylko nie wiem w którym miejscu, ale ok
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie napisałaś normalnie czy wypowiadasz się negatywnie na temat normalnego faceta czy na temat tych facetów, którzy takie ultimatum stawiają dziewczynom
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Bez komentarza.