|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Wczoraj odebralam paczke. Zamowilam w ciemno wode Dazzling Grace i powiem wam, ze d**y nie urywa, slaby zapach z gatunku swiezych, ledwo wyczuwalny, do tego strasznie nietrwaly. Na razie ja zostawilam, ale nie wiem, czy nie zwroce...Swoja droga ta woda jest bardzo podobna do nowej Elvie White Magic, ktora wachalam z probki. Tez swieza i bardzo slaba.
|
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech ktoś się tym wreszcie zajmie bo jak jeszcze raz usłyszę że Avon ma lepsze to i tamto i siamto to mnie coś trafi Chociaż myślę że to CV musiałabyś chyba wysłać do Szwecji...
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, znam go aż za dobrze, ale marketing wielopoziomowy do mnie nie przemawia. Nie interesuje mnie ganianie za ludźmi i namawianie ich do zostania konsultantem. Miałem przykład w szkole średniej jak łatwo całe to przedsięwzięcie może obrócić się w farsę... No bo pomyślcie tylko, jeżeli będzie coraz więcej konsultantów to komu będziecie kosmetyki sprzedawać? Same sobie? Mnie interesuje dobry produkt, kosmetyk, to czy ma oczekiwane działanie.
|
|
|
|
#3124 |
|
Rozeznanie
|
|
#3125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak każdy plan marketingowy, musi być realizowany z głową. Tej niestety wielu osobom brakuje. Średnio wyrabiam grubo ponad 200 PP, więc punkty między 200, a 445 PP dla mnie jakby idą w próżnię. Jednakże nie zaproponuję moim dobrym klientkom aby zostały konsultantkami, bo obracamy się w tym samym gronie znajomych i będziemy sobie podkradały zamówienia. Niedługo zmieniam miejsce zatrudnienia, dopiero wtedy zaproponuję mojej klientce współpracę na trochę innych warunkach.
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak samo, piękny zapach. Z kolei z takich 'mocniejszych' (co mi się wydaje, że idealnie pasuje do dojrzalszych panów) jest woda Signature. Mój tata ją uwielbia
![]() Dziewczyny, nie otwiera mi się ten kalendarz adwentowy. Tzn mam tylko jakby tło, ale zero treści czemu tak jest? czy Wy też macie z tym problem?Odpowiadając na pytanie co mnie skłoniło do bycia w Oriflame, to banalnie zabrzmi, ale po prostu kosmetyki, ich różnorodność, piękno zapachów oraz ciekawość :P Rejestrując się nie miałam żadnego biznesplanu itp Zamawiałam dla tylko dla siebie. Potem trochę dla najbliższych. Inni zauważyli np nowe perfumy, czy nowy cień do powiek. Następowało pytanie jaka firma, komplement, że bardzo ładny zapach/wygląd itp I tak nawiązywała się rozmowa nt Oriflame. W sumie nie musiałam jakoś reklamować, namawiać (choć przyznaję, nie mam nikogo 'pod sobą', ale mam klientki). Po prostu opowiadam o tym co mi się podoba, ale gdy coś mi się nie podoba, to też tego nie ukrywam
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Proszę o opinie nt. pudru prasowanego Oriflame Beauty Studio Artist (K17, s.78)
|
#3128 |
|
Przyczajenie
|
Ponawiam pytanie - czy któraś z Was widziała może na żywo biżuterię Celinne i zegarek męski Elite?
|
|
|
|
#3129 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez kasiakaka Czas edycji: 2011-12-02 o 20:11 Powód: . |
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
gdzie teraz na stronie Oriflame dostać się do regulaminu?? Pozdrawiam |
|
|
|
#3131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystkie wody z ori tak psikają? bo te z avonu tylko takim... czymś mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeglądam nowy katalog,perfumy Elvie white magic piękne są
|
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
Co myslicie o tuszu pogrubiającym rzęsy Oriflame Beauty Maxi Lash [ten czerwony ] ?
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapach bardzo kiepski taki babciowato - różańcowy różany moze z 2 godziny czułam go na rece. Można taki produkt zwrócić i w zamian wziąć inny który będzie 90% tańszy?? Jesli tak to jak to zrobić?
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba jednak nie do końca rozumiesz MLM Oriflame. ![]() A tak z innej beczki to mam jeszcze pytanie. Czy zamawiała, któraś z Was fioletową szkatułkę na biżuterie z tej wkładki świątecznej w K17? Moja mam się nad nią zastanawia, ale nie wiem jak ona w środku wygląda. Będe wdzięczna za odpowiedź
Edytowane przez Girlar Czas edycji: 2011-12-02 o 21:04 |
|
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze jedno pytanie: jeśli w K17 zamówią dwa czekoladowe kremy uniwersalne i jeden karmelowy, to jak mi to policzą? Normalnie 3 za 26,90?
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
wszystko masz dokladnie wypisane w katalogu "za trzy dowolne kremy". Z tym, ze karmelowego nie ma, a w zamian jest waniliowy.
|
|
|
|
#3139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodaj do koszyka i zweryfikuj , a się dowiesz.
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
nie, policza Ci 2
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymże nie mam jeszcze umowy, to jest moje pierwsze zamówienie realizowane przez matkę koleżanki kogoś tam
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Ja czekam na paczkę już od wtorku no i nic czekam dalej mam termin na poniedziałek. Jednak jeśli nie będzie jej w poniedziałek to się wścieknę chyba. Klientki już pytają się kiedy dostaną swoje błyskotki.
I coś mi się szykuje drugie zamówienie z K17.
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
paczkę na dostawę kurierską z odbiorem domowym zamawiałam w poniedziałek rano.. dostawa miała być na dziś ale do tej pory nie otrzymałam paczki ani żadnego wyjaśnienia..
Jak Wy dostałyście swoje paczki? normalnie wg tego terminu,który podali na stronie po weryfikacji a może wcześniej? nawet jak dostanę paczkę z opóźnieniem(np.jutro) to nic z tym nie będę mogła zrobić ![]() mimo ,że miałam w poniedziałkowym zamówieniu 81PP to dziś przy zamówieniu kolejnej paczki-tylko dwóch braków które już są- musiałam zapłacić za przesyłkę
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam podany odbior w czwartek i wczoraj do mnie dojechala
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
zamawiałam w poniedziałek, miałam datę odbioru na dziś i faktycznie kurier dotarł rano.
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
ja też odbrałam w czwartek, tak jak pisalo
a dzis odebralam paczke w BR. teraz mam pol pokoju zastawione paczkami ![]() i mam zagwostkę. muszę domówić braki, konkretnie jeden cień do powiek i wody disney. w dostawie na dom mam wody a nie mam cienia, w dostawie na BR jest cien, nie ma wod... chyba sobie jaja robia.. czekam, może wskoczą gdzieś oba
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
a ja miałam termin na czwartek a o dziwo dostałam w środe
miła niespodzianka
|
|
|
|
#3150 |
|
Pani Buka
|
a ja też chciałam domówić braki, to się zorientowałam że faktura za którą zrobiłam przelew 2 tygodnie temu nadal widnieje jako niezapłacona
![]() co robić? najpierw wysyłam maila załączając dowód wplaty.... brr, mam nadzieję że to uznają, bo to było 200 zł. dane odbiorcy się zgadzają, bo mam po prostu Ori w zdefiniowanych odbiorcach przelewu... byla któraś z Was w takiej sytuacji? ![]() z drugiej strony, przy fakturze jest smutna buźka i pojawia się jako niezapłacona, ale jest coś takiego: sprzedaż 189,29, zadłużenie: 0,00zł błąd systemu?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-03 o 11:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Niech ktoś się tym wreszcie zajmie bo jak jeszcze raz usłyszę że Avon ma lepsze to i tamto i siamto to mnie coś trafi

wszystkie wody z ori tak psikają? bo te z avonu tylko takim... czymś 

Jak Wy dostałyście swoje paczki? normalnie wg tego terminu,który podali na stronie po weryfikacji a może wcześniej?