|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
nie powinno się to stać w wieku 7 miesięcy ?
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
masakra.... mogłaby się nauczyć zasypiać o przyzwoitej porze, a nie siadać
![]() zazdroszczę
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niech sobie krzywdy nie zrobi, może mieć jeszcze mięśnie za słabe na takie dorosłe zachowania
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
no sama to sobie raczej krzywdy nie zrobi. Normalnie się skubana dźwiga do siadu, a potem się normalnie kładzie.... ja nie wiem.... W sumie głowę trzymała, jak miała jakieś 3 tygodnie, więc nie powinnam się dziwić, ale.....ech....
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie mam siły nadrabiać...
Brzuch trochę przeszedł ale dopadła mnie gorączka i ogólne osłabienie a dopiero niedawno wróciłam do domu ![]() Także tego, dobranoc chyba ![]() aaaa szorowałyśmy dziś ściany w kuchni i wygląda to nad wyraz dobrze, wszsytko schodzi, więc może obejdzie się bez malowania
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
w okolicach 6 m-ca powinno zacząć siadać, czyli to co ona robi teraz. Więc jak będzie mieć 7, to faktycznie może już stać
boję się co dalej.... stanie na rękach w pierwsze urodziny? Bo słyszałam od koleżanek, żeto robią ich 2-latki...---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu nie strasz mnie!!!
![]() Ja się tu boje spać teraz bo już snuję wizje że się zaczadzę przez sen czy coś
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak no w sumie logiczne, że siada. Wszak bez tego ciężko się prowadzi. NAwet po kropelkach
A tak poważnie to zdolna i silna dziewczyna
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem skąd ona taka wyrywna do tego, czego jeszcze robić nie powinna.... I nie wiem, czy się martwić, czy cieszyć Jeszcze się na bok nie umie przewrócić, a usiąść już tak....Z innej beczki: mój tż wszedł już do pokoju Mrówki z 100000 razy dzisiaj i prezentu nie zauważył ![]() edit: zauważył..... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- mój mąż jest wielki uśpił tą bestię ![]() ![]() ![]() nareszcie
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-12-02 o 23:04 |
||
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zegnam się bo padam na ryjek już Dobranocka!
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
gothka -
![]() gwizdak - dla Mróweczki i i dla męża ![]() capri - |
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeehhhhhh
Mam mole spożywcze..... z czym ja przyniosłam to obrzydlistwo....
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiem, że nie zawsze wywołuje reakcję alergiczną, bo np. po niewielkich ilościach pomidora nic by mi nie było, ale jestem już totalnie uprzedzona, orzeszków ziemnych nie jadam, więc nie wiem, ale opisywałam akurat wykonanie tego testu http://www.fooddetective.pl/wykonaj-test W dodatku mleko, jajka powodują u mnie spore objawy... Więc używam tylko w niewielkich ilosciach (mleko tylko do kawy, jogurt max jeden na 2 dni). A jeśli chodzi o drożdże, więcej niz 2-3 piwa nie wypiję, bo czuję się jak po mleku Wcześniej wychodziły mi testy na wszystko, albo na nic (bo akurat miałam zmiany skorne na rękach i nie mogło wyjść...). Więc akurat potwierdziło się to, co zaobserwowałam sama usuwając, a potem powoli wprowadzając wszystkie jedzenia i napoje powoli, po czym tuż po wprowadzeniu ponownym wyczaiłam mleko, majonez i jajecznicę, że bardzo mi po nich źle A co do objawów to wymienione w książeczce dołączonej do tego testu mam prawie wszystkie, szczególnie te jelitowe... Poza tym masz szybką córę ![]() Naj, co do koloru włosów, dla mnie możesz być blondi
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-12-03 o 00:27 |
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, jak masz mole to polecam kminek na jakichs spodkach porozstawiac w szafkach i wyrzucic lepiej rzeczy sypkie, bo nie wiadomo skad to masz i gdzie te mole zlozyly jaja..
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Ale które konkretnie masz na myśli? Przetestowałam kilka zapachów i nie ma się do czego przyczepić, ale jak wielokrotnie podkreślałam trwałość perfum to sprawa indywidualna
![]() Dzisiaj szkoła - będziemy robić choinki
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry <smark smark>
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gwizdak ale masz zdolną Mrówkę. Stypendium sportowe gwarantowane ![]() Capri biedactwo
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja wstałam bo mam dziś duużo pracy dziś przyjeżdża TŻ dla Mrówki
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj szkoła - będziemy rozważać o produkcie krajowym brutto per capita
![]() Wygralas, masz ciekawiej
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę się pochwalić, że nauczyłam się suszyć sobie włosy po wizycie u fryzjera wysuszyłam po staremu, głową w dół, a potem uładzenie szczotką, i zrobiła mi się bombka z krótszych, a reszta prosta, fatalnie to wyglądało... Już się przestraszyłam, że tak będzie, ale ciągle pamiętałam, jak mi ładnie wysuszyła fryzjerka... No i dzisiaj już bez głowy w dół i kocham swoje włosy!
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wpis na blogu
Zapraszam na pyszne śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Carmi, jako że za nic w świecie nie mogę u siebie w mieście znaleźć drożdży w proszku, myślisz, że przy pizzy bez zagniatania mogłabym zrobić w wodzie rozczyn ze świeżych drożdży?
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kobitki
wczoraj zasnęliśmy z TŻtem przy filmie i się obudziłam powyłączać i próbowałam go namówić do zdjęcia ubrań i soczewek - efekt: zaczął mnie opierniczać przez sen i mówić coś o jakimś FORCIE nie wiem co mu się tam w łebku roi. Przespał do rana w ubraniu- wolałam się nie narażać:PGwizdak padam z wrażenia Mrówa przezdolna Swoją drogą gdyby moje małe zaczeło tak wcześnie robić takie rzeczy pewenie wpadałabym w panikę czy wszystko w porządku i czy to bezpieczne![]() A na mole polecam wywalić wszystko sypkie jak pisała Crozee i są takie specjalne plastry na mole żywieniowe. Ja wkleiłam do wnętrza szafki z przyprawami i się po jakimś czasie wyłapały. Rain ale że jak choinki? Ja mam pytanie do Cię odnośnie mojego storczyka, bo wypuszcza łodygi do kwitnięcia - już ma zalążek drugiej, ale wyczytałam, że tych starych nie obcinać jeśli same nie uschną, bo mogą jeszcze rodzić pąki i co teraz? Zostawić stare i czekać na nowe? Natka hej ![]() Carmi Jusia dołączam się do klimatu naukowego. Mam zamiar dzisiaj wykończyć Staszka Stabrę i nie popuścić Zagajewskiemu Zobaczymy co wyjdzieJusia też używam drożdży sypkich, dorwałam chyba w Lewiatanie koło domu ![]() PYTANIE DO ILSY NAJKI i wszystkich włosomaniaczek: mam długie włosy. Jak są proste to prawie po pas, mają tendencję do skrętu i fal ale tylko kiedy są cieniowane. Nie mam ich jakoś bardzo dużo, są raczej cienkie, dość zdrowe, nie mam raczej problemów z nadmiernym rozdwajaniem końcówek. Zwykle je cieniowałam tak, że na czubku łepetyny miałam gęsto a coraz niżej coraz mniej i fajnie się kręciły ale ostatnio fryzjerka powiedziała, że już są za długie i nie pocieniuje bo nie zrobi tylu warstw i zrobią mi się 'dziury' -w sensie wartswa nie bedzie przystawac do warstwy... a ja musze miec cieniowane ale też chcę dalej zapuszczac - co ja mam zrobic?? Czym jest to stopniowanie? Rozważałam też kiedyś trwałą. Jakies rady?
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak ty też masz mole?
My już nie mamy. Tzn wszystko w szafkach jest zamknięte w pudełkach do przechowywania żywności. Ale od czasu do czasu pojawia się jakiś... Przylatuje z kratki od wentylacji ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Gwizdak zawsze mogłaś powiedzieć, że to prezent dla kogoś innego - że przyszła sąsiadka i poprosiła, żeby przetrzymać do świąt ![]() I się zastanawiam co robić tj. gdzie jechać Tżta z domu nie wyciągnę a siedzieć w domu mi się nie chce. |
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, Bryndza-Stabro?
u mnie nie ma Lewiatana co do trwałej - nie rób. Miałam dwa razy, nic dobrego z tego nie wynikło (choć za pierwszym razem fajnie się kręciły, ale grzywka mi średnio złapała i się rozprostowała). Baaaaardzo niszczy włosy. A stopniowanie to obcinanie na prosto włosów stopniowo, bez "szarpania", cieniowania, włosy nie puszą się ja mam teraz właśnie stopniowane, są grubsze na końcówkach, więc wyglądają zdrowiej.Jestem zła. Chciałam się wykurować przez weekend - no to leje. Jak wieczorem temperatura spadnie poniżej zera, to będzie jazda, zacznie się dyżur, a akurat na mnie kolej, więc trzy doby bez snu... A jak chciałam zimy, to nie było :/
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-12-03 o 10:26 |
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej pociągąjąca ![]() dzisiaj przyjeżdżaj a do nas moi rodzice - zostają do jutra ![]() miłego weekendu
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co będziecie jedli dobrego?
|
|
|
#2040 |
|
MBZ♥
|
Zuz nie rób trwałej
będziesz żałować Naj fajowy wieczór były te szpilki?![]() Zwiesiu tak jak Peach pisze:zakupomaniaczka ![]() Gwizdak brawo dla Córy a jeszcze nidawno była taka maleńka![]() i masz racje z prezentem-im mniej schowany tym lepiej ![]() na co idziecie do tatru? ![]() Carmi dobrze, że jesteśmy po śniadaniu ![]() Justyś przykro mi z powodu taty Osz mój też był wczoraj na męskim wypadzie, który sama Go wypędzałam a potem jak już stał ubrany i koledzy czekali to się rozpłakałam kochany mój ale wyrzuty sumienia mamCarmelka wiedziałam, że film Ci się spodoba i piosenka pięknaFrezyjko jak Piesio? ![]() Kasia ![]() Ilsa zgadzam sie z Dziewczynami. to byłaby wielka szansa dla M i potem dla Was związki na odległość do najprzyjemniejszych nie należą ale da się przeżyć On potrzebuje Twojego wsparcia i Twojej wiary w Niego. przecież On to robi żeby bło lepiej w przyszłości![]() Aleks trzymam mocno kciuki za organizacj Twojego ślubu ![]() Rain pokażesz potem efekty z nauki szyszkowej choinki? ![]() Elena gratuluję łózka ![]() Kawka Wy już po spacerku? bo my tak cieplutko to aż sie chciało wyjść na długo![]() Gwizdak te mole to przekleństwo, trzeba dokładnie wymyć szafki, wywalić kasze, mąki i nne produkty i potem resztę trzymać w zamkniętych pudełkach Maya fajowy prezent ![]() Capri wywietrz porządnie mieszkanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

13.03.2008

Dobranoc

z czym ja przyniosłam to obrzydlistwo....

u mnie nie ma Lewiatana