|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
ja juz sie wypluskalam
skonczyl mi sie zel pod prysznic wiec uzylam TZta, a On mi mowi, ze mi teraz wlosy na klacie wyskocządobranoc
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ja sie zbieram na zajecia ![]() dzisiaj cały dzien do 19 ![]() miłej soboty!
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
A ja pozdrawiam z pracy
Tak brzydko w Bielsku, że nikomu się wstawać nie chce i chyba za chwile zacznie padać deszcz lub śnieg
|
|
|
|
#1504 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie - dawno w sobotę tak wcześnie nie wstałam
Niestety nie z włąsnej woli... zaraz mam spotkanie i będę siedzieć nad modelami...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ale dziś paskudna pogoda aż się wszystkiego odechciewa
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie za oknem też szaro i mam wrażenie, że zaraz coś spadnie z nieba ![]() a tymczasem mykam na śniadanko a później biore się za pierogi z kapustą i grzybkami
|
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w sobotę.
U mnie też pogada jakaś taka dziwna. Wykąpałam się, posprzątam i jadę kolo 13 do miejscowości gdzie pracuje TŻ i jedziemy do Warszawy. Jutro zawitamy na targi ślubne. Miłego weekendu Wam życzę
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam was w sobotę
![]() tenebrosa piękna suknia ![]() Cytat:
Z fajnych filmów, które ostatnio obejrzeliśmy to mogę polecić: Catch me if you can -stary ale bardzo nam się podobał. Shutter island - nawet mi się podobał, ale bardzo zagmatwany Crazy, stupid, love - śmieszny i taki odpowiedni na pochmurne popołudnie horrible bosses - mi sie tak średnio podobał, ale Tż mówił, że spoko ale i tak zasnął bo był po rannej zmianie. Może, któraś z was się skusi ![]() Cytat:
Powiedzcie mi jak pomóc koleżance, która poroniła? Taka bezradna się czuję!!!!
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja poprostu bym przy niej była... żadne słowa nie ukoją tego bólu... często wystarczy tylko obecnośc, dziewczyna poczuje że nie jest z tym wszystkim sama...
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni wiedzą, że mogą na nas liczyć. Myślałam o tym, żeby nie zawracać jej głowy sprawami ślubnymi ale zauważyłam wczoraj, że trochę ja to odrywa od całej sytuacji wiec dużo rozmawiałyśmy o tym. Nie chciałam żeby była sama zanim jej mąż nie wróci.
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co ja lubię piosenki Lady Gagi ale żeby teledysk trwał 14 minut???
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest w prywatnych firmach... pracodawcy patrzą tylko na czubek własnego nosa zazwyczaj, a co obiecywali to już zapominają nic Ci nie podpowiem bo sama przechodziłam podobne rzeczy parę razy kłócenie sie raczej też nic nie da, pogorszy tylko sprawę Cytat:
Cytat:
Witam się w ten pochmurny dzień jadę zaraz do rodziców a po południu widzimy sie wszyscy razem z rodzicami TŻa, więc zapowiada się na ustalenia
|
|||
|
|
|
#1514 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Witam się ciepło. Nie wyspana jestem. Wstałam specjalnie na siatkowkę rano i się wkurzyłam Teraz kończę sprzątać. Niedługo się zjawi TŻcik ![]() Cytat:
Super, że macie tyle złota. Sporo Wam zostanie A wto wiadomo dodatkowy pięniążek ![]() Cytat:
Dla mnie i TŻ największym prezentem jest właśnie zaangażowanie ze strony zaproszonych/gości/świadków. Ich dobre słowo/wsparcie i dobra zabawa Jak nam ktoś z takim tekstem o kasie wyjedzie, to normalnie ubiję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też oglądałam pasjami japońskie bajki. Najbardziej mnie rozwalały te wielkie mangowe oczyska, wodospady łez i akcje trwające dwa odcinki, np. piłka lecąca do bramki ![]() Cytat:
Cytat:
No nareszcie nasza Tenebroska jest szczęśliwą posiadaczką sukni. Udało się przed nowym rokiem A tak się bałaś. GRATULACJE!!!!Cytat:
Ale może jednak nie wszystko stracone. Może jesteś wysoko na tej liście rezerwowej. Nie mam pojęcia, jak to w ogóle wygląda ![]() Kochana głowa do góry. Wiem, że Ci ciężko, bo widziałaś w tym dofinansowaniu swoją szansę. Cytat:
Wszystko się po rodzinie rozchodzi |
|||||||||
|
|
|
#1515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś deszcz a tyle się namyłam wczoraj okna:/
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2011-12-03 o 13:16 |
||
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Gorska_Kozica - klik oddany
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
Rano wyprawiłam Tż do szkoły, a potem poszłam dalej spać. Teraz chodzę wkurzona, bo posprzeczałam się z ojcem-znawcą wszelkich tematów. Jak mnie drażnią ludzie, którzy zawsze wszystko wiedzą najlepiej...normalnie wszystkie rozumy pozjadane
|
#1518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej!
Cytat:
Mam nadzieję, że znajdziecie na spokojnie kogoś nowego i bardziej godnego tego stanowiska ![]() Cytat:
Ale Jagodziu, nie daj się i dalej walcz o swoje!!!!!! Cytat:
Cytat:
W prawdzie nie zamówiliśmy jeszcze, bo szef ma teraz mnóstwo spraw na karku. Niestety jakieś 2 tyg temu okradli jeden z jego sklepów, no i nie mieliśmy sumienia upominać się o moja rodzinną zniżkę. Ale jak się upora z tamtym sklepem to uderzamy bezpośrednio do niego i zamawiamy. Wstępnie 12g obrączki z żółtego złota wyniosą nas aż 400zł (ale mam jeszcze 15% zniżki na robociznę ).No właśnie ja nie wiem, która to ta druga jest. Wszystkie na tej focie mi sie mieszają, dlatego nie umiem się określić. Pierwsza bardzo ładna, ale nie w moim guście.
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
dzień zgniły jak nigdy mieliśmy iść dzisiaj do kina w końcu na listy do m. ale wszystkie miejsca juź dawno porezerwowane i został tylko 1 rząd. Zostaje zatem kiszenie się w domu, bo nie mam zamiaru wypełzać na tą zgniliznęzaraz porozsyłam resztę PW do dziewczyn, które chciały mi pomóc ![]() choć niestety naszły mnie chwilę, że nie mam szans w tym konkursie i marzenia o Nowym Jorku trzeba odłożyć na emeryturę. Kasia_kuku - Ty masz oko fotografa, to powiedz z łaski swojej czy mam jakiekolwiek szanse, czy już lepiej sobie odpuścić |
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
A my gotujemy obiadek i może wieczorkiem skoczymy na grzane piwko
wreszcie dostałam pensję
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewuszki
Dziś na poprawę humorku poszlismy z Tż do centrum handlowego i kupiłam sobie cieplutkie buciki :PNoooo i jak zobaczyłam Apart, spojrzałam na niego i zapytałam czy nie wejdziemy obejrzeć obrączek jak weszliśmy, facet co sprzedaje się tak zaangażował, że przymierzyliśmy prawie wszystkie modele Aaaaale faaajne uczucie! Szkoda, że jeszcze tyle miesięcy trzeba czekać z ich zamówieniem ![]() no i co dziwne: zweryfikowało mi się: już chyba nie chcę klasycznej zwykłej obrączki, jakoś tak na moim palcu inne lepiej wyglądały
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestem zmęczona jak koń po westernie od samego rana sprzątanie: umyłam okna, zawiesiłam u siebie czyściutką firankę oraz oczywiście zasłonki (przypominam mieszkanie wynosi 3,5 m to nawet nie chcecie wiedzieć ile materiału jest u mnie o oknach i jak to ciężko wyprasować i powiesić a po sprzątaniu robiłam z mamą pierogi z kapustą i grzybami i jak zwykle tyle tego zrobiłyśmy jak dla wojskajutro robimy uszka ![]() ufff dopiero usiadłam na tyłku
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wiadomość dla Goszy i Anulki_p: Yasumi Z henny i regulacji jestem zadowolona. Pani cały czas dopytywała jak się czuję, czy nie piecze itp. Jeżeli chodzi o makijaż ślubny to tak: próba 30 zł w dniu ślubu 60 zł ale na makijaż trzeba przyjść do salonu co dla mnie jest już nie do przejścia ![]() 7 godzin pieczenia i w załączniku efekty ![]() I męczę się z referatem ale jakoś nie bardzo idzie |
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez poprawiłam sobie humor zakupami, niestety moja silna wola nie wytrzymała nawet tygodnia |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nena raz się żyje
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamee aaale pyyyszności!
mnammm...!
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zlajkuję I pomimo, że jest prześwietlone, jest rozkładówkowe. Co prawda ja bym je trochę przyżółciła, co by było bardziej ciepłe, no ale Nie widzę w galerii zdjęć, z którymi mogło by Twoje konkurować. Może trzy, które są wykonane poprawne, za to pozy nijakie, wiec zaciskam kciuki!
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-03 o 18:20 |
|
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciasteczka bardzo smacznie wyglądają Cytat:
i nie żebym złośliwa była, po prostu my baby nie możemy sobie robić takich postanowień
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
ale mam kiepski humor ![]() byłam w galerii z zamiarem zakupu spodni no i w Rossmanie baba mnie tak wkurzyła, że normalnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

skonczyl mi sie zel pod prysznic wiec uzylam TZta, a On mi mowi, ze mi teraz wlosy na klacie wyskoczą

ja sie zbieram na zajecia 

tak to jest w prywatnych firmach... pracodawcy patrzą tylko na czubek własnego nosa zazwyczaj, a co obiecywali to już zapominają
kłócenie sie raczej też nic nie da, pogorszy tylko sprawę 
Dla mnie i TŻ największym prezentem jest właśnie zaangażowanie ze strony zaproszonych/gości/świadków. Ich dobre słowo/wsparcie i dobra zabawa
i Yataman

i jak zwykle tyle tego zrobiłyśmy jak dla wojska
Zaraz zlajkuję