|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Właśnie skończyłam oglądać "Szósty zmysł" i aż się boję teraz zgasić światło
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
A ja z archiwum x hehe
i lecę spać, bo przede mną kolejny dzień spędzony na zakupach z dzieciakami No a wieczorem tańce hulańce
|
|
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Co do "Szóstego zmysłu" to film jest świetny. Pamiętam jak przed laty
oglądałam go po raz pierwszy, totalna fascynacja, magia, wow i w ogóle... Po czym mój Tato wchodzi do pokoju z telefonem i mówi: "no, jest, ogląda Szósty Zmysł. no, no... no mi też się podobało, jak na koniec się okazało, że..." To był ten moment, kiedy byłam pewna, że go zamorduję . Ja w ogóle bardzo lubię horrory, ale takie pełnokrwiste . Gore i te klimaty... Co do tematu eksów jeszcze, mój eks-eks pokazał mi ostatnio smsy, jakie dostał od swojej byłej (tej, która okazała się głupią k*rwą). Wynika z nich jasno, że będzie się starała coś jeszcze z nim ugrać. Mam naprawdę wielką nadzieję, że jej nie wyjdzie... bo życzę mu fajnej dziewczyny .
|
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
A mnie za 2 dni chyba,albo coś w tej okolicy minie rok jak jestem sama
I za tydzień balujemy z eks na tej samej imprezie
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam dopiero teraz pierwszy raz, mimo, że film jest stary. Ja próbowałam od siostry wyciągnąć jak się skończy, ale na szczęście nie powiedziała. W życiu bym się takiej końcówki nie spodziewała ![]() Co do horrorów, to jeszcze parę lat temu lubiłam i oglądałam często, ale później przyszedł w moim życiu taki moment, że zaczęłam bać się dosłownie wszystkiego, nawet przejścia z pokoju do pokoju wieczorem, wychodzenia na zewnątrz jak jest ciemno. I to nie trwało długo, ale to był dla mnie tak silny strach, że masakra. Moja wyobraźnia nieźle wtedy szalała. Od tamtej pory nie oglądałam żadnego horroru. Wczoraj oglądnęłam pierwszy raz od tych kilku lat. I może jeszcze jakiś oglądnę, ale nigdy w życiu sama
|
|
|
#4476 |
|
Rozeznanie
|
Witam, nie wiem, czy pamietacie mnie z rozstaniowego. Już dawno przestalam go podczytywać, jakoś nie ogarniam tego wszystkiego
a ten wątek podczytuje od dawna, i bardzo mi się podoba: luźne rozmowy i kubły zimnej wody.Także przyjmiecie mnie?
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie może być. Podoba mi się, że jest bardzo czuły, nie trzeba na chama dusić tego ekraniku jak w niektórych tego typu telefonach. Nie wiesza się (odpukać
), także na chwilę obecną zaczyna mi się podobać ![]() LetMeBeYourFantasy_ - witam |
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
plastikowabiedronko a przez ten rok nie mieliście kontaktu?
Cytat:
Ja cię pamiętam Co u ciebie?A ja tak chciałam tylko powiedzieć, że im więcej czytam o roku 2012, tym bardziej jestem przerażona wizją tego co się może stać i nie daje mi to spokoju...
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
widzieliśmy,ale nawet podczas związku nie byliśmy razem w klubie ;O
A propos dotykowych telefonów. Ja mam nokię 5530 i nie narzekam Telefon był moim zdecydowanym ulubieńcem do momentu zakupu iPoda touch 4 gen więc przeżył wiele Teraz telefon służy tylko do dzwonienia,ale to że jeszcze działa oznacza że solidny model
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, mam taki problem. Przez poczynania mojego eksa (
) strasznie spadło mi poczucie własnej wartości. Wiem, że to nie jest racjonalne, ale czuję się gorsza, brzydsza, mniej atrakcyjna niż te wszystkie 1500 dziewczyn wyciągniętych przez niego nie wiadomo skąd. Szczególnie, że tyle dziewczyn na niego leci, a na mnie jakoś mało kto albo nikt. Czuję się gorsza.Jak temu zaradzić? Zaczęłam bardzo krytycznie na siebie patrzeć w przeciągu kilku ostatnich dni. Wiem, że nie jestem żadną miss świata i nigdy nie będę, chyba że wpakuje milion dolarów w operacje plastyczne, ale do tej pory akceptowałam siebie. I bardzo mi się nie podoba, że przestałam! Macie jakieś pomysły? PS. Zabiegi fryzjersko-kosmetyczne u mnie nie działają na samoocenę, więc to z góry odpada. |
|
|
|
#4481 |
|
Rozeznanie
|
LetMeBeYourFantasy:
Ja też Cię pamiętam. Witaj tu! )
|
|
|
|
#4482 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak humorek ostatnimi czasy?Cytat:
W 1999 też tak przeżywałaś? ![]() Cytat:
Profesjonalna sesja zdjęciowa?
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Sesja - dobre
Ale będę wiedziała, że to tylko photoshop ![]() Póki co założyłam konto na sympatii Tego jeszcze świat nie widział
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fubizka właśnie miałam Ci napisać o tej sympatii ale mnie wyprzedzilaś ![]() W ogóle wiecie co? tak sie zastanawiam jak ja mogłam żyć z takim człowiekiem jakim jest mój eks. To jest nie do pojęcia ile razy ja przez niego płakałam. A i tak wszystko wybaczałam a on robił przez to co chciał. Pamiętam raz gdy była nasza rocznica rok temu, byłam chora więc siedziałam w domu i umówiliśmy się na 19 u mnie, a on mi pisze,że przyjedzie o 23 bo umówił się z kolegami, pomijając fakt,że z kolegami widywał się częściej niż ze mną w ostatnim roku , pokłóciliśmy się wtedy a on mi jeszcze napisał,że dla mnie zmienił swoje całe życie, stracił kolegów i już nie popełni więcej tego błędu. A ja głupia wtedy go jeszcze przepraszalam. No i przyjechał na dwie godz i pojechał z powrotem do kolegów. Powiedzcie mi dlaczego ja miałam takie klapki na oczach? przecież on w ogóle mnie nie szanował. Wiecie,że on mi nawet nic na urodziny nie kupił, zasłaniając się tym,że nie ma kasy. Moje urodziny są w marcu więc i na dzień kobiet nic nie kupił, a jak go się zapytałam czemu mi nawet głupiej róży nie kupił to powiedział,że on takiego lichego prezentu nie będzie mi dawał, lepiej w ogóle. Kumacie to? Mogłabym takich sytuacji wymieniać bez końca. Przepraszam,że tak zaśmiecam ten wątek ale chcę to wreszcie gdzieś z siebie wyrzucić. Teraz po pierwszej takiej akcji wyrzuciłabym go za drzwi.
|
|
#4485 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się sympatia jakoś nie podoba..
Czujesz się mniej atrakcyjna bo on lepiej sobie radzi po rozstaniu? A coś konkretnie Ci w sobie przeszkadza?
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale już tam jakieś doświadczenie mam i będę się starała z tego korzystać w przyszłości choć mam głęboką nadzieję,że nie będę musiała. Ale zgadzam się z Tobą.
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta mój eks coraz intensywniej naciera...
Czemu ja taka słaba w kit?! Jeszcze pół roku temu bym skakała pod niebiosa. |
|
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
Tak mi miło, że pamietacie!
![]() U mnie emocjonalna karuzela, powoli ukladam sobie wszystko na nowo (i z znowym czlowiekiem ) a czasami gnębi mnie eks. Nie bezpośrednio, bo nie mamy kontaktu, ale ciagle gdzieś o nim słyszę itp.Moj eks tez bardzo chciał być sam, aż pewnego dnia zobaczylam na fb w związku |
|
|
|
#4491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie myśl o głupotach, bo...
|
|
#4492 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
W '99 nie byłam świadoma, że w ogóle coś takiego mogłoby się stać. Wtedy też miał być koniec świata?
![]() Właśnie nie chodzi o to, co jacyś tam prorocy z dupy wyjęci za przeproszeniem sobie gadają, że kiedyś tam będzie koniec świata, tak jak w ciągu ostatnich lat miał być już kilka razy. Tylko o te wszystkie przepowiednie, które są całkiem realne, niektóre się ze sobą zgadzają + to co się dzieje teraz na świecie, co dokładnie zgadza się z tym co zostało powiedziane. Chciałabym nie wierzyć, bo idzie zwariować od tego. Ale jak się jest wierzącym, to trudno nie wierzyć w te przepowiednie jak np. III tajemnica fatimska, przepowiednie o. Pio itp. Nie będę o tym teraz gadać, bo wiem, że nie wszystkie są wierzące ale to co np było powiedziane, że np zacznie się III wojna światowa, którą rozpocznie Rosja, USA i Chiny, zostanie użyta broń atomowa. A tu co się dzieje? Rosja podskakuje do USA, w Chinach odkryto mnóstwo broni atomowej, no ludzie i jak tu teraz nie myśleć, że coś w tym może być. Plus te wszystkie kataklizmy co się ostatnio dzieją.Ja nie wiem, nie czytałam tego jak ludzie to interpretują, czytałam same przepowiednie i do tego moja siostra po tym dostała takich schiz, że ciągle mi o tym mówi, zaczęła czytać Biblię, żeby to jakoś ogarnąć, no ale nie da się, no wszystko wskazuje na to, że to nie jest takie sobie o gadanie, tylko naprawdę coś złego się zaczyna. Przez to wszystko zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że zrobiłam wiele złych rzeczy, że od paru lat nie chodzę do Kościoła, do spowiedzi, nie modlę się. Ja nie wiem, czy ja jakoś schizuję, czy nie, ale męczy mnie to teraz jak cholera i zaczynam się bać i myśleć, że po co to wszystko jak wiadomo, że ten niby koniec będzie już niedługo, jak tu się cieszyć z życia i korzystać z niego, jak okazuje się nagle, że powinnam zmienić się o 180 stopni ![]() Uff przynajmniej się wygadałam A ja dalej nie mam pakietu, a jak napisałam w profilu, że nie mam pełnej aktywacji i nie odpisuję na wiadomości to mi zablokowali konto Ja też. W ogóle jestem niesamowicie ciekawa, co się wydarzy, ale myślenie o tym już mi uderza do głowy nieźle aż się boję czytać wiadomości.Cytat:
![]() A mi się zamarzyło znowu zmienić kolor włosów I umyślił mi się taki piękny wiśniowy, to mi siostry wybijają z głowy, mówią, że nie będzie mi pasować I nie wiem teraz jaki by tu zrobić...
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-04 o 01:07 |
|
|
|
|
#4494 | ||||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Po to, żeby teraz, na trzeźwo, wyciągnąć wnioski i nie popełniać więcej tych błędów
![]() Standard. Mnie wczoraj eks poinformował, że ma nową partnerkę, ale nie przedstawi mi jej, bo się boi że jej coś nagadam A i mogę na razie się nie stresować, póki co się nie żeni ![]() Miałam radość pół nocy, mimo że chora jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja od dłuższego czasu szukam kogoś do aktów, ale niestety, nie znalazłam na razie nikogo kto by mnie powalił na kolana. Poza swoim eks-kochankiem sprzed lat ale tego by w tym roku poślubiona żona, a moja koleżanka , zabiła jakby się dowiedziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w wojnę nie wierzę, kozaczenie z tarczami antyrakietowymi to za mało żeby wyhodować konflikt światowy. Prędzej uwierzę że nas Chiny wykupią, niż że wojna będzie ![]() Musiałoby się pojawić jakieś mega złoże ropy na ziemi niczyjej, żeby wynikł z tego konflikt światowy. Kataklizmy fakt, rozszalała się natura ostatnio, to co mamy za oknem to też anomalia pogodowa...klimat nam się przesuwa, a to jest niestety związane z takimi a nie innymi szaleństwami pogodowymi. Tyle że masakra z pogodą u nas w kraju dzieje się bodajże od 97 roku, od pierwszej powodzi, więc też jakoś tego wielce nie przeżywam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czerwienie się szybko spłukują i matowieją, pamiętaj o tym. I podkreślą KAŻDY pryszczyk
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-12-04 o 08:46 |
||||||||
|
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
Fubizka, mnie pomogło osiąganie wcześniej założonych postanowień, celów.
Znalezienie roboty, zarabianie na siebie i na swoje zachcianki, utrzymywanie się samej, "dawanie rady", poznanie nowych ludzi. Rozstanie ma ten plus, że daje niesamowitej energii, motywuje do działania. U mnie np. było tak, że wszystko, naprawdę wszystko (nawet taka abstrakcja, jak zakup auta), co sobie założyłam miesiąc czy dwa po rozstaniu, spełniło się. Osiągając nowe, założone wcześniej cele, przy okazji powoli budujesz swój nowy świat. To, jak on będzie wyglądał, zależy tylko od Ciebie. Nie budowałabym swojego poczucia własnej wartości na zainteresowaniu osób niewiadomego pochodzenia z sympatii. |
|
|
|
#4496 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale z drugiej strony już nawet nie o sam Kościół chodzi, tylko właśnie o to, że nawet się nie modlę, nawet nie wiem czy potrafię. Tak jakby Boga w ogóle w moim życiu nie było. I właśnie przez to zaczynam mieć wyrzuty sumienia.Cytat:
![]() Cytat:
Miałam naprawdę duuuużo włosów, teraz sama zauważyłam, że jest ich mniej, ale wciąż jeszcze na tyle dużo, że mogę sobie pozwolić (chyba) Aaaa tam każdy pryszczyk Wiem, że się szybko spłukują, moja siostra ma czerwone, wystarczy parę myć, żeby zaczęły rudzieć ale mimo wszystko chciałabym spróbować tego wiśniowego. No nic, może kiedyś. Ja całe życie byłam przekonana, że mam zimny typ urody, więc do mnie zimne odcienie pasują, a teraz coraz częściej słyszę, że wcale nie A może by tak kasztan w takim razie... ![]() Ja zdecydowanie też nie.
|
|
|
#4497 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie szukasz sobie na siłę czegoś, czym możesz się martwić? ![]() Cytat:
![]() Terapia ukierunkowana na kompleksy, a nie przyczynę rozpadu pożycia. Cytat:
Trzymam Cię za słowo! Bo niestety, przy kolejnym zakochaniu nasze postanowienia po poprzednim bardzo często szlag trafia. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i chciałam powiedzieć, że możecie być ze mnie dumne, bo wczoraj grzecznie siedziałam w domu. Pomijając to, że po ostatnich wydarzeniach jestem kompletnie przybita i naprawdę nie miałam ochoty, to nie wyszłam specjalnie ze względu na to, żeby nie wpaść na eksa (a prawdopodobnie wyszłabym wczoraj bez względu na mój humor, bo miałam parę propozycji). Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też mi się uda zostać w domu, a przy następnych już tylko przestawić się na inny klub i koniec z widywaniem go... acha, i usunęłam jego znajomych z fb, jego nr telefonu, więc jakieś tam postępy są. Żałuję tylko, że usunęłam jego nr, zanim pomyślałam, że mogłabym go też zablokować, żeby już więcej mi o sobie nawet nie przypominał
|
|
|
#4499 |
|
Nie depcze krokusów
|
To duży krok, gratuluję
![]() Ratunku, mój kot pisze listy miłosne do Elve!
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój eks ma za 2 tyg urodziny i nie wiem czy złożyć mu życzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

oglądałam go po raz pierwszy, totalna fascynacja, magia, wow i w ogóle... Po czym mój Tato wchodzi do pokoju z telefonem i mówi: "no, jest, ogląda Szósty Zmysł. no, no... no mi też się podobało, jak na koniec się okazało, że..."
.

) strasznie spadło mi poczucie własnej wartości. Wiem, że to nie jest racjonalne, ale czuję się gorsza, brzydsza, mniej atrakcyjna niż te wszystkie 1500 dziewczyn wyciągniętych przez niego nie wiadomo skąd. Szczególnie, że tyle dziewczyn na niego leci, a na mnie jakoś mało kto albo nikt. Czuję się gorsza.
Tego jeszcze świat nie widział