Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 17 32,08%
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy 1 1,89%
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! 5 9,43%
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. 0 0%
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! 3 5,66%
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. 0 0%
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. 0 0%
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. 2 3,77%
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. 0 0%
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. 18 33,96%
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. 0 0%
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! 2 3,77%
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. 3 5,66%
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. 2 3,77%
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. 0 0%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 20:43   #3301
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Niech ktoś zabierze tego palanta z mojego otoczenia, bo o☠☠☠☠ieje.
Ciesze sie, że zostało mi tylko 3 tygodnie mordęgi, naprawde sie ciesze.
biedna Ty co się znowu stało ?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Asynastra ja nosze Agu w chuście. Ubieram ją w reguly w rajtki, skarpety grubsze, bodziak z długim, grubsza bluza i na to jesienny kombinezon. Motam pod kurtke, ale mam rozpiętą. Jak jedziemy gdzieś pociągiem, albo mam w planach zakupy to niezakładam kombinezuonu ale motam pod kurtke i jak wchodze gdzies to sie rozpinam.

A ja mam pierwszy zjazd na podyplomówce i jest super

Moja Agata zjadła dziś chrupka kukurydzianego (no zjadła to za duże słowo, raczej wymemlała)

Kajol może zęby

Brunetka graaaaaaatulacje
za chrupka

Patik

Telik -cuuuuuuuuuuuuuudny ,dobrze Natka pyta -skąd taki cudny strój ???!!!

Natka dla Domka mój tez opanował i się przekręca , zeby mieć lepszy widok na tv

szafa stoi jutro porządki i moze w końcu się pomieścimy
Szymuś pomagał tatusiowi i wujkowi w skręcaniu szafy siedział prezes w swoim krzesełku do karmienia i dyktował tempo

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-12-03 o 20:44
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:44   #3302
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

No i znów tyle zaznaczyłam i nie zacytowało

Brumek, to miałaś ubaw po pachy jednym słowem

Natka, brawa dla Domka!
AgaGuernsey, dzięki Zobaczę co dalej, już sama nie wiem...
za wcześnie się pochwaliłam że zanika, dziś znów mam wrażenie że wysypka bardziej widoczna... no nic, pewnie pediatra nas nie ominie.
Idę do spania bo TŻ kołderkę grzeje Mam nadzieję że przynajmniej po dniu marudy maly będzie miał noc normalną..
W temacie teściowych - TŻ do małego przed chwilą "Synu, ja twojej żonie już współczuję teściowej..dożarta taka, złośliwa i w ogóle "
Kochany mąż, nie?

Dobranoc!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:49   #3303
agadus
Wtajemniczenie

oj brumek super wypadło,a glowę mam kwadratową, już po imprezce posprzatane, skończyła się gdzieś 18,20, a zaczęła się o 14, dzieci śpią, ja już umyta i w piżamce, już się cieszę, bo mega mnie to wykończyło, trzeba bylo pilnować, żeby sie nie powybijały, tak szalały
jeszcze w poniedziałek ma przyjść jedna koleżanka, bo dzisiaj nie mogła,ale ogólnie b.fajnie i najważniejsze, że Oliwka się bardzo cieszyła i jest zadowolona, a padła jak mucha

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:55   #3304
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
hej
a ja sie dzisiaj tylko pochwale
mam oballa za friko
Ale Ci się trafiło U nas też Oball rules

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
A co do kupy witaj w klubie, teraz bedzie pewnie tak czesciej. Szymon taka dzisiaj zrobil, ze nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac, jak go rozebrac aby kudlow nie utytlac. No masakra
Nie strasz U nas oczywiście śpioszki upaprane i prześcieradełko też oberwało Od razu poszliśmy pod kran, bo inaczej by się tego cuda doczyścić nie dało

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Brumeczku dziś już lepiej spędziliśmy bardzo miło dzień, mamy parę pomysłów, kilka awaryjnych rozwiązań więc wiem że jakoś nam się ułoży.
Ważne że jesteśmy zdrowi, reszta sama się poukłada.
Kochana, super że masz takie pozytywne podejście! To już połowa sukcesu Uda sie wszystko, musi!

Cytat:
A i chcialam się pochwalić że Lilka zaczęła pełzać do tyłu
Od paru dni przemieszczała się do tyłu ale myślałam że to przypadkowe, ale dziś już ewidentnie, siłuje się na rączkach podnosi dupkę, przewraca ją na boki, próbuje się przesunąć i w końcu odpycha się na rękach do tyłu i tak się przemieszcza
dziś zeszła z maty na dywan i była bardzo zdziwiona co to
No brawo, brawo Mały raczka nieboraczka

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Szymuś pomagał tatusiowi i wujkowi w skręcaniu szafy siedział prezes w swoim krzesełku do karmienia i dyktował tempo
Ach te męskie sprawy

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Brumek, to miałaś ubaw po pachy jednym słowem
Taaaa, dosłownie Ale w gruncie rzeczy to ja nawet te jego giga kupki kocham. I śmierdzące bączki też A wierzcie mi - zrobiły się naprawdę paskudnie śmierdzące Od jakiegoś tygodnia, wcześniej tak nie było. Dojrzewa mi syn

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
oj brumek super wypadło,a glowę mam kwadratową, już po imprezce posprzatane, skończyła się gdzieś 18,20, a zaczęła się o 14, dzieci śpią, ja już umyta i w piżamce, już się cieszę, bo mega mnie to wykończyło, trzeba bylo pilnować, żeby sie nie powybijały, tak szalały
jeszcze w poniedziałek ma przyjść jedna koleżanka, bo dzisiaj nie mogła,ale ogólnie b.fajnie i najważniejsze, że Oliwka się bardzo cieszyła i jest zadowolona, a padła jak mucha
No to świetnie! Pamiętam jak ja przeżywałam takie imprezy. Tyle czekania, tyle nadziei, tyle emocji Fajnie, że jej to zapewniasz
Stary 2011-12-03, 21:10   #3305
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Brawa dla Nowych umiejętności Dominika i Lilianki ( mam nadzieje,ze nie pominęłam żadnego naszego dzieciaczka)
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Natka dla Domka mój tez opanował i się przekręca , zeby mieć lepszy widok na tv
Cytat:
Natka, brawa dla Domka!
Dziękujemy:cm ok:

Aniu miły mąż miły Dobranoc
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:28   #3306
agadus
Wtajemniczenie

ja sie zaczęłam tym oballem interesować, tak go chwalicie, naprawdę jest taki dobry??

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

zobaczcie, tu jest trzy kolorowa
http://www.maminek.pl/oball-jellies-...rne-p-187.html

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:32   #3307
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie zaczęłam tym oballem interesować, tak go chwalicie, naprawdę jest taki dobry??
Nie wiem czy dobry to odpowiednie słowo... Jest po prostu fajnie przystosowany do niesprawnych i małych rączek dziecka, a w związku z tym idealny do chwytania. Poza tym kolorowy, więc Tymka bardzo interesuje. A że leciutki, to można go długo trzymać, przekładać z rączki do rączki i pakować do buzi
Na pewno dużo fajniej się go trzyma dziecku niż np. grzechotkę.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ja mam taką trzykolorową (zielono-żółto-niebieską), z tym że nie tę brokatową. I właśnie z tego sklepu
Stary 2011-12-03, 21:36   #3308
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

zobaczcie, tu jest trzy kolorowa
http://www.maminek.pl/oball-jellies-...rne-p-187.html
Ja nie żałuję, że kupiłam. Mamy właśnie taką trzykolorową niebiesko-żółto-zieloną, bez grzechotek.
Stary 2011-12-03, 21:40   #3309
iwonap79
Raczkowanie

cześ,c Mamuśki
witam się sobotnio
waśnie w ramach weekendu piję winko (pokarm odciągnięty i częśc się rozmraża)
my po wycieczce do mojej rodzinki na wsi. Mała juz uśpiona, TZ sam sę uśpił- mocno nawiany, ale przesłodki jak się podpije to wycghwala mnie pod niebiosa
uwielbiam i tam bywać i taki stan mojego TZ (dotyczy TYLKO chwaleni mnie)

ucekam nadrabiać
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:42   #3310
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ja nie żałuję, że kupiłam. Mamy właśnie taką trzykolorową niebiesko-żółto-zieloną, bez grzechotek.
To mamy taką samą wersję Tzn. nasze chłopaki mają
Stary 2011-12-03, 21:43   #3311
Natka_
Zakorzenienie

Czy miała może, któraś z Was styczność z takim krzesełekim? http://allegro.pl/fisher-price-krzes...949151673.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-03, 21:52   #3312
wodaqua
Zadomowienie

Natko, moja koleżanka miała - wypożyczone od koleżanki, u niej na 2 dzieci jeszcze dało radę, więc wytrzymałe. Ten podwójny blat jest przydatny. Wszystko ładnie się czyści i w ogóle cud miód.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Jejku, nadrabiałam stare zaległości i już mi się pochrzaniło, co mam tu komu odpisać...
Dam se na spokój.
Nie wybrałam się na imprezę do kuzyna, bo Zosiak ma troche katar, wczoraj wieczorem kiepsko zasypiała, bałam się że i dziś da mamie do wiwatu. No i miałam rację, własciwie około pół h temu ją do łóżeczka odłożyłam... Chciała spać i nie chciała, rzucała się w łóżeczku, wzięłam ją więc i utuliłam, ona tak uwielbia ciepełko, taka przytulaśna jest Gorsze jest to, że bojąca dziewczyna jest, w nowym towarzystwie owszem otwiera się, ale poczatki są sztywne, jak zając pod miedzą obsrwuje, nie rusza się, a najlepiej jak ma mnie na oku. Kurcze, nie myślałam, nie spodziewałam się nawet jaka to silna więź nas łączy, jaka jestem dla niej ważna! Szkoda tylko, że ojcowie nie mają szans na taką więź
A jutro będziemy świętowały 4 miesięcznicę
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:53   #3313
iwonap79
Raczkowanie

[QUOTE=meszsares;30859940]Dziewczyny podziekowania w imieniu Klarusi-Bambalusi!!!

Bede sobie niektore teksty spisywac i Wam co lepsiejsze podrzucac
Patik - ja Ci tam ja moge odstawic na dwa dni, ale wtedy odechce Ci sie drugiego dziecka bo to mala zolza jest..
iwona79 - bo wszystkie Klary to fajne dziewczyny tak, oczywiscie byla sw Klara - jedna z najwazniejszych swietych kobiet Kosciola, przyjaciolka sw Franciszka, zalozycielka zakonu kobiecego Klarysek

yy i wyszło jaka ze mnie katoliczka ale super, bo przy chrzcieMai jak powiedziałąm, że tylko jedno imie to ojciec (Dominikanin, więc luzak) tylko się uśmiechną i stwierdził " hmmm święta Maja no z tego wniosek, że taka była)"

iwona

nadrabiam dalej

Edytowane przez iwonap79
Czas edycji: 2011-12-03 o 21:56
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:58   #3314
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hejo

Dziękujemy za miłe słówka

Brumeczku, natko
ten strój to pajac w rozm 68,
rekawki musze podwijać ale na brzuszku opięty
ubranko kupiła teścowa w mothercare
ostatnio w smyku tez widziałam z mikołajkowo reniferowych strojów

aha co do oballa cały czas zapominam napisać do jacieee
u nas w grzechotce tez tylko 5 kuleczek, a nie mysle żeby to była podróbka
Stary 2011-12-03, 21:58   #3315
wodaqua
Zadomowienie

Babonika, dawno nie było, tęsknię
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 22:13   #3316
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Brumeczku, natko
ostatnio w smyku tez widziałam z mikołajkowo reniferowych strojów
Dzięki za info
Te w Smyku też oglądałam, ale były za mało mikołajowe jak na to, co sobie umyśliłam A te w Mothercare też, choć nie skojarzyłąm z tym Dżonowym Z tym że one kosztują 89 zł i pożałowałam Tymkowi, no bo to ma być na jeden raz Choć fakt że piękne i dobre gatunkowo
Stary 2011-12-03, 22:18   #3317
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Natko, moja koleżanka miała - wypożyczone od koleżanki, u niej na 2 dzieci jeszcze dało radę, więc wytrzymałe. Ten podwójny blat jest przydatny. Wszystko ładnie się czyści i w ogóle cud miód.
Dziękuję za odpowiedź
A brawa dla Zosieńki będą jutro
Żeby katarek poszedł sobie szybko sio!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To mamy taką samą wersję Tzn. nasze chłopaki mają
No faktycznie

Cytat:
Brumeczku, natko
ostatnio w smyku tez widziałam z mikołajkowo reniferowych strojów]
Muszę też poszukać czegoś dla Domka
Ale ten troszkę za drogi dla mnie jak tylko na raz...
Stary 2011-12-03, 23:17   #3318
editka2022
Rozeznanie

cuda na kiju u nas grzmi
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:30   #3319
piwnooka77
Raczkowanie

a mój mąż rozpoczął swoje wieczorne granie - chrapanie...

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
no muszę Ci to napisać jak się pojawiłaś to ja przeczytałam Twój nic PIWONKA dopiero dziś doczytałam poprawnie
nasuwa się odpowiedź - lepiej później niż wcale A tak w ogóle to piwonka też ładnie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja tylko tak na chwilę pochwalić się że mój synek kończy dziś 4 miesiące ..... ale niestety jest chory, ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki dostał .... katar osiadł na oskrzela i niestety ..... a teraz śpi ładnie aniołek ale za chwilkę przyjdzie pielęgniarka i będzie kuć
to za 4 miesiące i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-03, 23:45   #3320
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Żule w taxi-sezamki
boskie zestawienie

u nas sezon barburkowy
dziś idziemy do mojej mamy
jutro do teściówki

wkleje wam santa milky

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Pytanko:
do butelki antykolkowej TT, smoczek 6+ jest, ale nie taki jak poprzednie, tylko z taką dziurką z boku (antykolkową), czy są smoczki 6+ bez tej dziurki? A może wymieniacie butelki na zwykłe, a antykolkowe wywalacie ?
poszlam zobaczyc, mam z tym odpowietrzaczem
od 0+ takich uzywamy
Dawid wlasciwie nie ma kolek

Cytat:
hej

ja tylko tak na chwilę pochwalić się że mój synek kończy dziś 4 miesiące ..... ale niestety jest chory, ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki dostał .... katar osiadł na oskrzela i niestety ..... a teraz śpi ładnie aniołek ale za chwilkę przyjdzie pielęgniarka i będzie kuć
za kolejny miesiąc
i zdrowia bobaskowi zycze

Cytat:
...

I byłabym zapomniała o hicie poranka - Tymek po raz pierwszy zrobił kupę po tzw. pachy I to dosłownie! Wylała sie górą. Fuj
oj znam takie hity
i pozniej gimanastyka jak go rozebac by bardziej nie ubabrac

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
cuda na kiju u nas grzmi
a u nas halny nie znosze takiego wiatru
w nocy nie pozwala mi spac, chociaz mamy rolety zewnetrzne to i tak mi dokucza
przy wietrze w jakas nerwowosc wpadam, by sie rozladowac do tej pory sprzatalam, podkleilam filce pod ławą, wyczyscilam nawet podloge za listwami pod szafkami w kuchni
gdyby nie to ze jest noc poszlabym umyc balkony
Stary 2011-12-04, 00:45   #3321
brumek
Zakorzenienie

Kolinka, tylko my się dzisiaj ostałyśmy

Kupiłam przed chwilką książkę dla mnie i Tymcia "Zabawy paluszkowe": http://www.ceneo.pl/163941s
Uwielbiam takie klimaty
Stary 2011-12-04, 05:52   #3322
ellika
Rozeznanie

Cytat:
wkleje wam santa milky
uroczy!
Cytat:
hej

i żeby szybko wyzdrowiał
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
wowwww brawo!
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Halo kochane

Mój mały aniołek już śpi.

Muszę się pochwalić: Domek dzisiaj załapał obracanie się z plecków na brzuszek Robi to teraz za każdym razem jak go tylko położę na pleckach. Świetnie to wygląda!
Akurat odkurzałam, dałam Dominika na matę, zaraz patrzę a on leży na brzyszku w połowie na macie a w połowie na panelach On się coraz bardziej przemieszcza, muszę go już bardziej pilnować gdzie go zostawiam
suuper
Cytat:
Od paru dni przemieszczała się do tyłu ale myślałam że to przypadkowe, ale dziś już ewidentnie, siłuje się na rączkach podnosi dupkę, przewraca ją na boki, próbuje się przesunąć i w końcu odpycha się na rękach do tyłu i tak się przemieszcza
to niedługo będzie raczkować!
Cytat:
Kupiłam przed chwilką książkę dla mnie i Tymcia "Zabawy paluszkowe": http://www.ceneo.pl/163941s
Uwielbiam takie klimaty
o tak tak super książka, polecam jeszcze:
http://www.kdc.pl/poznawanie-zmyslow..._p1548023.html
http://www.dobreksiazki.pl/b5574-gry...emowlakami.htm
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 05:58   #3323
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

dzień dobry

moje lady nie śpią od 5.30... a ja chcę spać!
idę nadrobić.
Stary 2011-12-04, 07:28   #3324
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
aha co do oballa cały czas zapominam napisać do jacieee
u nas w grzechotce tez tylko 5 kuleczek, a nie mysle żeby to była podróbka
Czyli ma być 5 i już

Brumku a mnie się Dominiś jeszcze nigdy nie okupkał po pachy Nie wiem, mam czego żałować?
Youyou pozytywne myślenie to podstawa Pierś do przodu i heja przed siebie
Sloneczko buziaki dla chorowitka za miesięcznicę Szybkiego powrotu do zdrówka

Witam.
Wczoraj byliśmy u teścia na urodzinach. Dominik uśpił się (teściowa go uśpiła ) o 18.45 i już nie wstał. Wróciliśmy do domu koło 20, przebrałam go na śpiocha i spał dalej. O 22 tylko dałam mu butlę, żeby się nie obudził, bo jadł wcześniej o 17.
A mamusia miała baaaardzo romantyczny wieczór z tatusiem

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 07:43   #3325
alibany
Rozeznanie

Witamy się z rana,
Ja zombii i moja Przepiszczka!!
Wczoraj zachwaliłam spanie Ali w oddzielnym pokoju, więc dzisiaj postanowiła dać mi do wiwatu i pokazać jak to "cudownie" śpi się jej w tym pokoju!!!
Pobudka o 23.30 i gwiazda wyspana, rozgadana, piszcząca z radości i tak 1,5h. Musiałam wziąć ja do siebie do łóżka bo by tak było chyba w nieskończoność.....późnie j małż wrócił przepakowac walizkę i dalej w delegację także kolejna godzina niespania i o 5 kolejne opowieści dziwnej treści małej!!! Od 6.30 do 7.30 udało sie dospać.
Ja chce spaćććć!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
co ma w skladzie ta zupka??
Juz znalazłam winowajce tych krostek!!! Daję jej słoiczki i to od oleju, który jest w zupkach jarzynowych, czy np. ziemniak+dynia. W samej marchewce czy owocach go nie ma i dlatego też nie było krostek!!

Cytat:
Witam wieczorową porą
U nas przemiły dzień, bo w całości spędzony we trójkę co zdarza sie bardzo rzadko. A przy okazji opony wymienione
A Tymcio był dziś dziwny - do 17 marudził non stop i nawet jak się uśmiechał, to nie wiadomo było do koca czy to uśmiech czy grymas Za to po 17 jak się rozgadał, rozpromienił, rozanielił!
W samochodzie już sie do mnie szczerzył i gugał, jak nigdy wcześniej. A potem w domu był przerozkoszny. Rozmawiał, zaśmiewał się na głos ze wszystkiego prawie i pięknie bawił oballem i ptakiem lamaze I tak do 20, a nawet dłużej, bo w wannie też był wesolutki A teraz padł jak kłoda

A tak z ciekawości, czemu chcesz po pół roku odstawić pierś?

Tak sobie założyłam z góry, że do 6mcy pierś i później odstawiam. Im dalej w las tym ciężej będzie odstawiać! Nie bijcie - takie jest moje zdanie

Ale będzie to dla mnie mega wielki sprawdzian wytrzymałości i konsekwencji, bo domyślam się, że będzie bój o cycucha. Czas pokaże jak to sie ułoży w tym temacie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
hej
a ja sie dzisiaj tylko pochwale
mam oballa za friko
bylam dzisiaj na Mikolaju w zlobku Klarusi-Bambalusi i tam paletal sie oball wsrod miliona zabawek - zapytalam wiec wlascicielke (moja dobra kolezanke) czy moge go sobie wypozyczyc i pozwolila, wiec wzielam
Blana zachwycona
To Ci się udało

Cytat:
hej mamuśki

Brumeczku dziś już lepiej spędziliśmy bardzo miło dzień, mamy parę pomysłów, kilka awaryjnych rozwiązań więc wiem że jakoś nam się ułoży.
Ważne że jesteśmy zdrowi, reszta sama się poukłada.

Kciuki by wszystko się ułożyło po Waszej myśli.
Brawa za Pełzanie Lilki!!Jeszcze chwila i zacznie raczkować

Wklejam Wam fotki mojej Pyzy - piszczałki (ona juz chyba zapomniała jak się "normalnie' gaworzy i teraz tylko jeden mega pisk:mdle je:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1111111111.jpg (100,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20111025199.jpg (82,4 KB, 33 załadowań)
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 07:45   #3326
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
dla Zosi!
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Brumku a mnie się Dominiś jeszcze nigdy nie okupkał po pachy Nie wiem, mam czego żałować?

nie sądzę
Fajnie że się udał romantyczny wieczór

Stary 2011-12-04, 07:52   #3327
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Dziewczyny Oball mi się podoba ale musiałabym dwa kupić a tu krucho w tym temacie... bo jakby jeden był to sobie zabierały...i byłby płacz...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 07:58   #3328
aania_20
Zakorzenienie

fajny post http://www.dzieciowo.pl/2011/12/zle-matki.html

Stary 2011-12-04, 08:05   #3329
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Święte słowa

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 08:06   #3330
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Jak nic zła matka ze mnie
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości