|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Haniu, to tylko pozazdrościć, że mama ma tyle energii...
Moja mama dość dużo pracuje, jej praca jest 'obciążająca' psychicznie...ja to rozumiem, że w jej wieku nie ma już tyle energii, jak 30-latka... poza tym widzę, że ta choroba 'pozbawia' ją energii...a ja wychodzę z założenia, że od tego ma się dorosłe dzieci, żeby pomagały
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam ją Moja mama zawsze powtrza że póki ma siłę będzi MI pomagać..kiedyś zamienimy się rolami...a ja jej wtedy mówię że wtedy to ją do Agi wyślę Taki mam czarny homorek Twoja mama z chorobą wygra i energii jej przybędzie
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko ma tylko jedną drzemkę, a wczoraj to już w ogóle spała tylko 40 minut
![]() Ja mam panią od sprzątania, ale wiadomo, że np. w szafie porządków mi nie zrobi ![]() Wczoraj podpisałam mój za☠☠☠isty aneks do umowy i teraz chodzę wkurzona i nie mogę patrzeć na szefa. |
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Młoda daje mi już w brzuchu popalić. Mam wrażenie że w ogóle nie sypia. Non stop się wierci, przeciąga , kopie. Dziś wstałam na siku o 3 w nocy i nie spałam do 5 bo tak się wierciła. A teraz po laptopie kopie
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, ale to chyba fajne uczucie, czuć maluszka?
Asiuk, nie dziwię się, że Cię szał ogarnia, jak patrzysz na szefa..świnia... Kurcze, strasznie mi się dziś dzień dłuży...coś okropnego...marzę już o tym, żeby stąd wyjść.. |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj miałam szalony dzień. najpierw praca od 7 rano a potem do 18 siedzenia na szkoleniu a dokładnie to na kursie. Myślałam, ze padnę. o 20 już spałam. Dziś jeszcze ang i weekend. I w końcu weekend z mężem w domu
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Boskie
Czasem tylko do niej mówię "Maryś proszę - daj spać" -ale nie reaguje .
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
heh...dokładnie.
|
#1211 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zeszłym roku jak wracałam z portugalii na święta 22 grudnia, to zabrałam kalendarz z 2 czekoladkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu zazdroszczę tego stanu. Ja coraz bardziej czuję "rybki" w brzuszku. Ostatnio nawet czułam jakby lekkie kopanie bo w sumie do niczego innego tego porównać nie mogę.
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Usg wczorajsze wyszło dobrze ale wkurzyłam się bo lekarz zapomniał wydrukować zdjęcie malucha :/ No nic to, jakoś przeżyję. Z TZ znowu problemy ale nawet nie chce mi się pisać, zobaczymy jak to dalej będzie, powiedziałam wszystko co mi na sercu leżało, teraz jego kolej. Udanego weekendu dziewczyny ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Niu kurcze... szkoda, że z mężem znowu źle ech....
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja juz tak jakby zapomniałam co to znaczy spac bez pobudek Dzisiaj mloda obudziła sie na karmienie 2h pozniej niz zwykle,ale co z tego,skora ja te 2 h spedziłam "w pogotowiu",obudziłam się jak tresowany piesek o zwyklej porze i nie potrafiłam zasnac ![]() Dzisiaj urodzinowa impreza,Haniubede robic Twoje serniczki
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zdjęcie z 12 tyg jest dla mnie jakoś tak najbardziej szczególne. Przykro mi że z mężem znowu problemy ![]() Cytat:
Cytat:
.Co jest ogólnie plusem..ale jak widać nie zawsze ![]() Ja serniczki robiłam wczoraj wieczorem- na specjale życzenie rodziny. ------------ U nas pada deszcz. Szok normalnie . Już zapomniałam jak to jest![]() Byłam wczoraj w klubie. Spotkałam kumpla. Spytał co tam u mnie , a ja na to "A rośniemy sobie jak widzisz" on "znaczy?? w ciąży jesteś??" ja "no tak, to ty nie wiedziałeś!! już 7 miesiąc" a kolega na to najpiękniejsze zdanie jakie ostatnio usłyszałam " no tak zawsze byłaś chudziną to i w 7 miesiącu ciąży chudziną pozostałaś " heh..i koledzy porównywali swoje brzuchy z moim. Doszli do wniosku z przerażeniem że oni wyglądają co najmniej na na 12 miesiąc
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-12-03 o 11:28 |
|||
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Niuniu, przykro mi z powodu męża. Ale za to cieszę się, że wszystko ok z dzidziusiem ![]() Haniu, poczekaj, jak w 9. miesiącu zacznie Ci wypychać nogi na płuca W ogóle potem cały brzuch się rusza, czasem nie jest to przyjemne.Xzora, mam pytanie jeszcze o ciuchy do biegania. Z jakiej firmy masz ten termoizolacyjny podkoszulek i kurtkę do biegania? Rozumiem, że reszta ciuchów jest uniwersalna - po prostu dobra bawełna (spodnie też)? |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu już 7 miesiąc.. jejku czas leci jak nie wiem. Choć w sumie ja w środę zaczynam 5 miesiąc (18 tydz). A jeszcze niedawno gdybałam czy rzucić tabsy
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Młoda uwielbia pchać mi się pupą (chyba pupą) pod prawe żebro![]() Cytat:
..a ja cały czas jestem w szoku że w ciąży jestem. Chyba do końca do tego nie przywyknę.
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
miśkowa gratuluję podwyżki i sto lat!Stokrotko sto lat! Biia, Carmelowa bardzo ładne sukienki Mój mąż miał urodziny okrągłe Cytat:
Pisałyście o prezentach świątecznych.U nas padł pomysł żeby w tym roku kupić tylko dzieciom.Byłaby to miła odmiana po listopadowym szaleństwie.Mieliśmy dużo imprez i masę wydatków
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Nie można bo zawierają w sobie metale ciężkie.
Surowe wędliny, ryby i mięsa grożą zarażeniem się toxoplazmoza. Sery pleśniowe listerią. Tym samym odpada wszystko co kocham. Byłam ostatnio na imprezie u znajomych- znajomych, na której było - na przystawkę wędzony łosoś, sery pleśniowe, wszelkie kindziuki, salami, szynki parmeńskie i oliwki , a na danie główne makaron z krewetkami- mogłam tylko makaron i oliwki - popijając to przyniesionym przez siebie piwem bezalkoholowych (za którym też się trzeba po sklepach nachodzić). No istny dramat
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj oglądaliśmy the voice i jest jakaś szybka piosenka a tu nagle dzidziol zaczął mi w brzuchu skakać , normalnie czułam jak się tam kręci i co chwila mnie stukał w skórę czymś o dł ok 8 cm więc może pupcią , pleckami ale szalał, jak nigdy hehe. Pierwszy raz już tak go czułam, bo wcześniej to tylko raz na jakiś czas rybkę. Mąż się śmiał , że tańczy Haniu jeszcze jak nie ma tego dania to można się obejśc smakiem a najgorzej jak jest podane, stoi obok a ty nie możesz a cię aż ślina zalewa heh
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe To może plecki?? Sama nie wiem. W środę mam teraz wizytę u gina, zobaczymy jak się mały ma i czy się ujawni kim jest
|
|
|
|
|
#1225 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurtkę do biegania możesz kupić np. w tchibo albo w decathlonie, tutaj przykład: http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatr...ial-190686128/ Moim zdaniem podstawą jest kurtka, bo ona ma najważniejsze zadania do spełnienia - ma chronić od wiatru i jednocześnie nie przegrzewać, musi być z oddychających materiałów, lekka, wygodna, żeby nie obciążała przy bieganiu. Bielizna termo jest ważna jeśli się pocisz (bo wówczas kiedy jest zimno mokra koszulka dodatkowo ochładza organizm). Ja się nie pocę podczas biegu w tempie konwersacyjnym, także wczoraj biegałam w podkoszulce bawełnianej i też było ok. Co do spodni, jak jest zimno, to odradzam bawełnę, bo nie chroni przed wiatrem. Mam jedne bawełniane legginsy i mimo, ze ta bawełna jest gruba, to tyłek mi przewiewa. Mam jeszcze spodnie dresowe z takiego sztucznego, sportowego materiału i one lepiej się sprawdzają w chłodne dni. Jakbym teraz miała coś kupować, to kupiłabym legginsy termoaktywne. Cytat:
![]() wczoraj widziałam się z koleżanką, jest w 23 tyg ciąży i jeszcze płci nie znała Rano byłam w saunie i na biczach wodnych, jestem już po obiedzie (ulubiona lasagne) i właśnie kończę dopijać piwko. Normalnie życie jak w Madrycie a i zaraz się skuszę na szarlotkę
|
||||
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ta szarlotka ![]() no nic zostalo mi tylko zadowolic sie makowcem ![]() a ja mialam jechac dzis na lyzwy no ale niestety niewypalilo teraz godziny otwarcia sa tylko dwie od 11-12 i od 12-13 a my na 11 pojechalismy na mikolaja do kuzynki i od razu na obiad do tesciowej, wiec sila rzeczy lyzwy przepadly a tak sie pojaralam ![]() wogole to znowu boli mnie gardlo i mam katar i czuje sie jak z d..y, zeby sie tylko Mania nie zarazila ode mnie
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
xzora fiu, fiu ale przyjemności miałaś
wszystko zależy jak się dzidziol ułoży ![]() Kotku zdrówka życzę
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O serach pleśniowych też nie wiedziałam ![]() Madzia jaką płeć preferujesz?i jak w końcu zostało u was z tymi imionami?
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu stwierdziłam, że jest mi to obojetne, Jak będzie dziewczynka to super, bo takie są dla nich śliczne ubranka. A jak będzie chłopiec to też dobrze, bo ja zawsze chciałam mieć starszego brata
Ale jak coś to ja od samego początku czuję chłopca więc No zobaczymy.A nad imionami nie myśleliśmy więc na razie zostają te wybrane przez męża Maja i Marcel. Choć jak już poznam płeć to wtedy będę myślała. Na razie jest Dzidziol i tak się do niego zwracamy. |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam siostrzenicę Maję
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

.

i sto lat!
a i grzyby i kapusta mi nie służą
ale szalał, jak nigdy hehe. Pierwszy raz już tak go czułam, bo wcześniej to tylko raz na jakiś czas rybkę. Mąż się śmiał , że tańczy 
teraz godziny otwarcia sa tylko dwie od 11-12 i od 12-13 a my na 11 pojechalismy na mikolaja do kuzynki i od razu na obiad do tesciowej, wiec sila rzeczy lyzwy przepadly a tak sie pojaralam