Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 08:33   #2101
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Bacha, Barbie, Zeberka!!!! Sto lat dziewczynki!!!! Zdrówka! Radości i miłości!!!! I spełnienia marzeń!
Przyłączam się do życzeń

natlia - Oby nigdy więcej, może lekarz znajdzie przyczynę krztuszenia się i tracenia oddechu przez Mikołaja Trzymajcie się.

black - powodzenia dziś z TŻ-tem

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:09   #2102
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Dziewczynki Najlepsze życzenia aby pospełniały Wam się wszystko i to najważniejsze marzenie.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:13   #2103
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

Natalia, jak przeczytałam o wczorajszej akcji, to wyszła mi gęsia skórka na ciele Mogę sobie wyobrazić jacy byliście przerażeni... Boże
Oby już nigdy więcej taka akcja się Wam nie przytrafiła.

Wszystkim Barbarom najlepsze życzenia
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:13   #2104
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
U mnie kiepski dzień, mały znów na chwilę przestał oddychać . Wezwaliśmy karetkę, ale udało nam się przed przyjechaniem karetki małego pobudzić do życia.... lekarz bardzo nie miły... zamiast sie cieszyc, że nie musi ratować już dziecka to jakieś fochy strzelał Jestem przerażona i brakuje mi już sił
dobrej nocki kochane
Biedactwo, ale musiałaś się nastresować. Wiecie od czego tak się dzieje?

Dołączam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantek

My dzisiaj na obiadek do moich rodziców jedziemy. No i jak zawsze w niedzielę, na cmentarz...

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:18   #2105
black secret
Wtajemniczenie

Bacha, Barbie, Zeberka wszyskiego naj, naj, najlepszego dziewczynki!!!

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

black - powodzenia dziś z TŻ-tem
(nie)dziekuje... nie wiem czego sie spodziewac jeszcze ,no i czy w ogole sie spotkamy,czy znow cos nie wypali....

a tak swoja droga czy gdzies jest jakas lista na watku z datami urodzin i imienin??
milego dnia wszyskim
Natalia jak nocka??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:43   #2106
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

my wczoraj na imprezie byliśmy, ciężko mi na krześle trochę wysiedzieć.

Nienawidzę jak obcy ludzie (czytaj: wszyscy oprócz tż) dotykają mój brzuch

witchq! też myślę, że na przeżycie żałoby nie jest za późno. A jeśli tego nie zrobisz, to niestety chyba nigdy się z tym nie uporasz. Przytulam

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o grudniowe dzieciątko to czy INUTIL ostatnio lekarz nie mówił ze koło 20.12. urodzi?
tak, tak, dowcipnisiu... ja tam czekam do stycznia
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
...
Dlaczego tak musi byc... ja go tak kocham...
Przepraszam Was,ale ja sobie przestaje radzic... wszystko sie zawalilo juz teraz... ciagle trzymalo mnie przy wszystkim to,ze mielismy siebie-dawalismy rade, problemy, pozniej doszlo #....a teraz... nic nie ma sensu...
trzymam kciuki, żeby rozmowa się udała, nie wiem co napisać, doradzić
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
poklucilam sie z Tż. mówi ze jestem gruba......
a może on sobie żartuje, a w Tobie teraz hormony buzują i inaczej wszystko odbierasz? No bo przecież chyba nie mówi tego z wyrzutem
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
czyli tabletki antykoncepcyjne tak?? a mówił CI ile będziesz je brać??
pamiętasz jak pisałam o znajomej, która # trzy razy? Oni starali się chyba jakoś 2-3 lata, straciła trzy późne ciąże (wszystkie około 10-12tc), wszystkie wyniki były dobre, w końcu lekarz dał jej na 3 miesiące tabletki, w tym czasie robili badania na kariotypy, po odstawieniu kazał od razu się starać. No i zaszła od razu po tabletkach - w październiku Iga miała roczek
Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Black, piszesz tak, jak ja myślałam te kilka lat temu. Bardzo bolało, pamiętam. Nie dzwoń do niego, skoro on krzyczy o to, że dzwonisz i chcesz rozmawiać. Poczekaj kilka dni. Żadnego ruchu z Twojej strony. Niech się uspokoi.
też bym tak zrobiła chyba
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Mamy końcu u naszej Hanusi tabliczkę. Strasznie ciężko mi było na to patrzeć, ale chociaż to jej możemy dać.

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Aniu, my bylismy ost u neurologa i jak na wiek skorygowany wsio jest jak należy... Wyciagaja rączki po przedmioty, przewracaja się na boczki jak leza na plecach, wyciagaja rece do kogoś () i poznaja obce osoby, co zwiastuja podkuwka i minką gotowa do płakania...

Cytat:
U mnie kiepski dzień, mały znów na chwilę przestał oddychać . Wezwaliśmy karetkę, ale udało nam się przed przyjechaniem karetki małego pobudzić do życia.... lekarz bardzo nie miły... zamiast sie cieszyc, że nie musi ratować już dziecka to jakieś fochy strzelał Jestem przerażona i brakuje mi już sił
dobrej nocki kochane
co??? Jesteś w stanie usnąć po takim czymś? Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.

Ja się panicznie boję takich sytuacji.
Stary 2011-12-04, 10:03   #2107
eseska
Zakorzenienie

Witam!
Barbary, Bachy, Basie, Basieńki, Baśki!!!!!!!!!!!!! wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia marzeń!!!!!!!!!!! Dużo radości, miłości!!!!!!!!!!!!!!! : roza:

(gdzie są ciasta imieninowe? )
Zeberka! śniłaś mi się dziś!
Kunegunda! Masz słońce? Bo ja nie!
Ciekawe jak tam Sheh?
Natalia daj znać jak Mikołaj?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 10:41   #2108
prince_polo
Zakorzenienie

hej. Spałam dzis do 8, pozniej lezałam w lozku troche kaszlałam rano i mialam katar. Ale juz ok. Z tztem sie nie odzywam. Podchody robi rano pytal sie czy sniadanie jem a ja mowie z enie bomi sie niechce. To wzial mi na chama zrobil do lozka przyniosl. W normalnej sytuacji bym sie ucieszyla, ale tym razem nie. Powiedzialam z eglodna niejestem i nachama jesc nie bede. Wiec zabrał......

pozniej co jakis czas buzika podchodzil dawal to mnie smyrał po plecach ale ja mam to gdzies.

Zjadłam wlasnie 2 małe miseczki rosłu z ryzem. Tak mi sie chcialo z emasakra od wczoraj.
kłuje mnie dzs w dole brzucha i w nocy kuło. Dlatego leze w lozku dzis ciągle. O 17 mamy miec gosci przyjezdzaja do nas przyjaciele wiec bedzie ciezkow takiej atmosferze.

Jesli chodzi o moja wage i wzrost to mam 169 i wazyłam w slub (czyli 2 miechy temu) 59 kg a teraz moze z 1 kg wecej. W poprzedniej ciązy z bandziochem tez duzym wazylam 60-a w 11 tyg 61. Wiec teraz tez nie wiecej pewnie.

Zdaje mi sie ze zartowal, ale niech dobiera slowa. Bo slyszec ciagle ale cie wysypało, ale gruba jestes itp to nie jest mile, a sam wklada mi slodycze w sklepie do koszyka

miłej niedzieli kochane

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2011-12-04 o 10:43
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 12:58   #2109
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam!
Barbary, Bachy, Basie, Basieńki, Baśki!!!!!!!!!!!!! wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia marzeń!!!!!!!!!!! Dużo radości, miłości!!!!!!!!!!!!!!! : roza:

(gdzie są ciasta imieninowe? )
Zeberka! śniłaś mi się dziś!
Kunegunda! Masz słońce? Bo ja nie!
Kochana, u mnie z rana bylo slonko (tzn, jak wstalam z lozka a to bylo ok, 11,30 ;p tak mi sie dzis pospalo), pozniej padalo cos, a teraz jakby z lekka sie rozjasnialo, wiec to ktos inny ukradl slonce

a i przylaczam sie do zyczen dla wszytskich Basiek spelnienia wszystkiego tego czego pragniecie w glebi serca i duzo zdrowia

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 13:43   #2110
margo_78
Rozeznanie

hej hej
Wszystkiego naj naj z okazji Barbary samych radosnych chwil i spełnienia marzeń

no a co do słońca to u nas dawna go nie było buuuuu
kurcze do pracy jutro muszę wrócić a tak strasznie mi się nie chce wrrrrr

black - trzymam kciuki żeby rozmowa z TŻ była konstruktywna i przyniosła pozytywne rozweiązanei waszej sytuacji tylko nie daj się emocjom

witchwq - myślę że każa pora na przejście żałoby jest dobra czasem same potrzebujemy więcej czasu aby przejść tą żałobę a to że się nie płaczę nie świadczy że nie masz uczuć moim zdaniem uciekłaś głęboko wgłąb siebie...... ale jak dziewczyny pisały zrobiłaś pirszy krok opowiadasz nam co czujesz......

natalia- jak maluszek dzisiaj ? i jak wy?

wafelku - nie przejmuj się tż napewno źle nie chciał oczywiście lekkiego focha można zapuścić ale na dłuższą metę po co masz i siebie męczyć a tak wogóle to powiedez żeby uważał bo...... http://dzieci.pl/paid,14045756,title,Mezcz yzna-w-ciazy,wciazy_artykul.html więc niech uważa co mówi

kunegunda - to dałaś dziś po spaniu

no i ogólnie spokojnego popołudnia życzę ja idę jakąś kawunię zrobić bo gałki mi się zamykają piszę się ktoś???
MADZIA 10.04.2013 godz. 11:30

[*] 17.XI.11 (11tc) Piotruś

Edytowane przez margo_78
Czas edycji: 2011-12-04 o 14:04
margo_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 15:28   #2111
kajaja
Zadomowienie

Wszystkiego naj dla Wszystkich Basiek

u mnie bylo słoneczko!!!

diś mnie @ dopDŁa dzień wcześniej 2 po poronieniu wizytę u gina mam dopiero 12 stycznia na nfz

pozdrowienia dla wszystkich AM miłego wieczoru
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2011-12-04 o 15:30
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 17:40   #2112
zebrawpaski
Zakorzenienie

dziękuję za życzenia
ciasto dla moich wizażowych siostrzyczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (21,4 KB, 6 załadowań)
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 17:57   #2113
zebrawpaski
Zakorzenienie

aniu- nie słyszałam o tej pępowinie ale bardzo mi się to podoba, my w niebie mamy swoich sprzymierzeńców

Natalia- mam nadzieję, że dzisiaj mieliście spokojny dzień
nie dość, że AM są tak bardzo wyczulone i owiele bardziej martwią sie o swoje pociechy to teraz pewnie jesteś wystraszona na dobre...
może faktycznie warto skonsultować to z pediatrą..?

prince jak tam relacje z Tz-em?

inutilku- ja myślę, że też się będę denerwować jak ktoś mnie będzie po brzuchu dotykał ale ludzie mają taki odruch z symaptii, ja sama wydotykałam na spotkaniu brzuszków Nity i Natalki

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

witchwq -zgadzam sie z dziewczynami, że żalobę trzeba przeżyć i każdy czas jest dobry, Ty już zrobiłaś duży krok w te stronę- dzielisz sie z nami trudnymi przeżyciami - to piękne świadectwo

eseska- śniłam Ci się? Ale to nie był żaden koszmar?

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

bella- wybaczamy nadrabianie po łepkach- Twoje damy są najważniejsze

Maga-ściskam mocno, wiem że może to banalnie zabrzmi ale teraz pwoinno być już tylko łatwiej, zamknęliście pewien etap, zrobiliście tyle dla Hani ile po ludzku mogliście a pamięć o niej zostanie już zawsze

black secret- było spotkanie z Tz?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Nita- Ty chyba niebawem kończysz post
a @ wypatrujesz?

Pytanie do Mamusiek- na jaki wymiar kupić ubranko aby było tak na roczek?
Chłopczyk chyba duży bo ma 6 tydzień i ubranka na 68cm.
Chciałam dla chrześniaka Tz zamówić garniturek- będzie spóźniony Mikołaj jak się do niego wybierzemy w styczniu jak będę już na chodzie. Pomyślałam, że może fajne ubranko miałby na Roczek tylko nie wiem na jaki wymiar trzeba byłoby to zamówić...?
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:16   #2114
natalia_23
Zakorzenienie

Tak na szybko wpadam do was. Do konca nie wiem czemu tak sie wczoraj stalo. Byl juz to drugi taki incydent w domu. Dzwonilismy do naszego pediatry. Ma jutro przyjechac.
Dla wszystkich basiek wszystk ki ego dobrego.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:25   #2115
kajaja
Zadomowienie

Zeberko ja bym prosiła przepis na to ciacho

Natalko

Daria co u Ciebie???
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2011-12-04 o 19:26
Stary 2011-12-04, 19:26   #2116
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

kurcze, jaka to cisza, mam nadzieje ze nie cisz przed burza

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-04, 19:27   #2117
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość

e może nie będzie tak źle
30.03.2016 Antek Fabian
Stary 2011-12-04, 19:30   #2118
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

]
lepiej. Podhcody robił ciagle. Ale ja itak jestem oschła.
cos mnie brzuch boli, kluje w dole. Chyba nospe wezme....

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:30   #2119
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
nie nie burz już mamy troszkę dość chyba
wszystkie rozkoszują się wolnym w domku

black i jak po rozmowie z Tż ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 19:40   #2120
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
nie nie burz już mamy troszkę dość chyba
wszystkie rozkoszują się wolnym w domku

black i jak po rozmowie z Tż ?
otoz to, wolne, bo jutro znow do pracy, ale lenia mam ogromnego...przydalby sie jakis wypoczynek tygodniowy, na goracym piasku pod palma z drinkiem w reku mmmm....marzenia

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-04, 19:43   #2121
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
otoz to, wolne, bo jutro znow do pracy, ale lenia mam ogromnego...przydalby sie jakis wypoczynek tygodniowy, na goracym piasku pod palma z drinkiem w reku mmmm....marzenia
ale jakie fajne też z chęcią bym gdzieś w ciepełko i słoneczko pojechała

Stary 2011-12-04, 19:50   #2122
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrej nocki kochane
jejku, a ile nie oddychał dokładnie? przerażona teraz jestem, Nie zauważyłam, żeby Kacperek tak miał. Niani elektronicznej nie mam bo nie jestem w stanie zaufać takim wynalazkom i mogłaby uśpić moja czujność a wiadomo jak jest z elektroniką...
Wyobrażam sobie tylko co przeżyliście....
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:50   #2123
eseska
Zakorzenienie

Zeberka! ja też proszę o przepis na to ciacho! Ty w koszmarze no co Ty! sniło mi się ze impreze robiłaś imieninową - tzn leżałas i dyrygowałaś Tż - zrób to zrób tamto, wyjmij jeszcze to. Tylko na pewno były śledzie - chyba na 2 czy 3 sposoby. ty nie masz smaka na sledzie?

Natalka! - dobrze ze pedaitra jutro Mikołaja obejrzy!

Black! jak po rozmowie z Tż?
Ciepełko im się marzy no ....

ZOSIA
Stary 2011-12-04, 19:54   #2124
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
Zeberka! ja też proszę o przepis na to ciacho! Ty w koszmarze no co Ty! sniło mi się ze impreze robiłaś imieninową - tzn leżałas i dyrygowałaś Tż - zrób to zrób tamto, wyjmij jeszcze to. Tylko na pewno były śledzie - chyba na 2 czy 3 sposoby. ty nie masz smaka na sledzie?

Natalka! - dobrze ze pedaitra jutro Mikołaja obejrzy!

Black! jak po rozmowie z Tż?
Ciepełko im się marzy no ....
a marzy się marzy za oknem ciągle ciemno szaro i ponuro i pada i wieje brrrr a tak słońce piasek morka bryza spacerek w słoneczku po plaży i w ciepełku no tak mnie tu kunegunda na marzenia nastroiła no normalnie prawie już czuje czuje ciepełko tylko ciut bliżej go kaloryferka podpełznę

Stary 2011-12-04, 19:55   #2125
maksikola
Wtajemniczenie

Zeberka
62 0 - 3 m-cy
68 3 - 6 m-cy
74 6 - 9 m-cy
80 9 - 12 m-cy
86 12 - 18 m-cy
92 18 - 24 m-ce
98 24 - 36 m-cy
110 3 - 4 lata
Kupiłabym mu na 80 cm.

Wszystkiego najlepszego dla Wszystkim forumowych Barbar

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2011-12-04 o 19:56
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:56   #2126
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
aniu- nie słyszałam o tej pępowinie ale bardzo mi się to podoba, my w niebie mamy swoich sprzymierzeńców

Natalia- mam nadzieję, że dzisiaj mieliście spokojny dzień
nie dość, że AM są tak bardzo wyczulone i owiele bardziej martwią sie o swoje pociechy to teraz pewnie jesteś wystraszona na dobre...
może faktycznie warto skonsultować to z pediatrą..?

inutilku- ja myślę, że też się będę denerwować jak ktoś mnie będzie po brzuchu dotykał ale ludzie mają taki odruch z symaptii, ja sama wydotykałam na spotkaniu brzuszków Nity i Natalki

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

witchwq -zgadzam sie z dziewczynami, że żalobę trzeba przeżyć i każdy czas jest dobry, Ty już zrobiłaś duży krok w te stronę- dzielisz sie z nami trudnymi przeżyciami - to piękne świadectwo

eseska- śniłam Ci się? Ale to nie był żaden koszmar?

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

bella- wybaczamy nadrabianie po łepkach- Twoje damy są najważniejsze

Maga-ściskam mocno, wiem że może to banalnie zabrzmi ale teraz pwoinno być już tylko łatwiej, zamknęliście pewien etap, zrobiliście tyle dla Hani ile po ludzku mogliście a pamięć o niej zostanie już zawsze

black secret- było spotkanie z Tz?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Nita- Ty chyba niebawem kończysz post
a @ wypatrujesz?

Pytanie do Mamusiek- na jaki wymiar kupić ubranko aby było tak na roczek?
Chłopczyk chyba duży bo ma 6 tydzień i ubranka na 68cm.
Chciałam dla chrześniaka Tz zamówić garniturek- będzie spóźniony Mikołaj jak się do niego wybierzemy w styczniu jak będę już na chodzie. Pomyślałam, że może fajne ubranko miałby na Roczek tylko nie wiem na jaki wymiar trzeba byłoby to zamówić...?
Wiesz co mnie się wydaje,że 86 cm było by dobre... Ale nie chcę Cie wprowadzać w błąd... Ale fakt faktem duży chłop
Stary 2011-12-04, 20:01   #2127
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
a marzy się marzy za oknem ciągle ciemno szaro i ponuro i pada i wieje brrrr a tak słońce piasek morka bryza spacerek w słoneczku po plaży i w ciepełku no tak mnie tu kunegunda na marzenia nastroiła no normalnie prawie już czuje czuje ciepełko tylko ciut bliżej go kaloryferka podpełznę
hihi ja tez wlasnie sie przytulilam do cieplego kaloryferka

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2011-12-04, 20:05   #2128
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ciut bliżej go kaloryferka podpełznę
a ja do kakao parasolkę i słomkę wstawię

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:06   #2129
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
hihi ja tez wlasnie sie przytulilam do cieplego kaloryferka
to ciepełko już mamy teraz jeszcze jakieś drineczki czy inne przyjemności tylko co z tym słońcem ..... hm jak pozapalam wszystkie światła to stwierdzą że już mi serio się zbzikowało

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a ja do kakao parasolkę i słomkę wstawię
o i mamy klimat hawajski

Stary 2011-12-04, 20:13   #2130
eseska
Zakorzenienie

Jeszcze się w stroje przebierzcie, olejkiem nasmarujcie i leżaki w pokoju rozłóżcie! albo kocyk na podlogę - bo piasku to do domku nie znoście. I szum morza z jakiejś relaksacyjnej muzyki.:h ahaha:
a i muszelki moge wam podrzucic! - mam z Morza Czarnego!

ZOSIA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości