|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
moj prezent gwiazdkowy:P troche szybko ale co tam
piękny nieprawdaż?na zdjeciu nie widac ale to srebro
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
Ale mam fazę na świąteczne piosenki. Ale ale straszną! Chce już święta i choinkę i wszystko! Bo podczas tych świąt najpierw jedziemy do mamy J, potem do moich rodziców na Wigilię, będziemy rozdawać zaproszenia i już nikt, nikt nie wyobraża sobie, żeby te święta mogły wyglądac inaczej. tak mi się miło zrobiło, jak powiedziałam mamie jak chcemy spędzić święta, a mama poderwała się, zaklaskała i wrzasnęła do babci "a nie mówiłam? Będzie po naszemu", na co babcia "no pewnie. Przeciez nie mogą spędzić świąt osobno" ![]() a dziś jedziemy po prezenty świąteczne ![]() Sylvi,pospieszyliście się z tym naszyjnik przepiękny, ale sama bym takiego nie chciała. jestem uczulona na serduszka w biżuterii, szczególnie od faceta ![]() Moja ślubna biżuteria przyszła! mama siedzi i się ślini, zachwyca i walczy z chęcią pokazania mi jej - jej twarda i na razie wygrywa ![]() Za to, żeby za kolorowo nie było, to mnie coś w mostku kuje - jakby jedzonko wpadło nie w tą dziurkę, ale nie wpadło, więc to nie to Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-04 o 08:58 |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Wtajemniczenie
|
natasia piękny ten tort, narazie nie jestem w stanie myśleć o święta.Tż najprawdpodobniej jeszcz przed nimi wyjedzie do pracy,ale za to tylko o prezentach myślę co komu.
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() [QUOTE=Gajaa;30862842]Siema! Też Wam moje zaproszenia pokażę, chociaż może nie powinnam, bo nie będzie niespodzianki dla tych, których znam i którzy mi obiecali być ![]() [QUOTE] Przecie my juz je widzialy ![]() Cytat:
takim sposobem dzis obiadu nie gotowalam![]() Cytat:
Podam ci przyklad mojemu koledze zmarla mama jakies dwa lata temu ,a jego dziewczyna zachowywala sie identycznie jak ty ,wiec rozstal sie z nia ,bo....nie potrafila uszanowac okresu zaloby i tego ,ze nie w glowie mu w tak ciezkich chwilach gadanie o slubie.Zawiodl sie na niej bardzo. Cytat:
pochwal sie co kupilas
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!
Kinia, nie widziałyście wersji ostatecznie ostatecznej Poślę je po Nowym Roku, mam nadzieję, że mnie nie zabijecie za to. boję się, że utknął gdzieś na poczcie i nie dojdą albo dojdą mocno spóźnione. Odkąd moja koleżanka posłała mi prezent na Gwiazdkę, a do mnie paczka doszła na ...Wielkanoc, nie ufam Poczcie Polskiej ![]() Udało mi się upolować zestaw do kąpieli dla mamy i babci, dla J. pasek do gatków slubnych (bo J. ma tylko jeden pasek i to do bojówek na zatrzask) i obczajam jeszcze krawaty, a dla taty i brata nie wieeeeem ![]() Marlena, Kinia ma 150 % racji. Jesteś bez serca zupełnie. Daj chłopakowi się podnieść po śmierci mamy, przepracować żałobę. Powinien teraz czuć Twoją bezwarunkową miłość, a nie "będę Cię kochac, jesli do 3o listopada wyznaczymy datę ślubu". nienienie, i raz jeszcze nie! Natasia, Ty to masz łeb do prezentów
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewuchy
![]() chwile mnie nie bylo, ale nadrabialam ale, ze nadrabialam na biezaco, to nie bede sie odnosic do wszystkich postow, wybaczcie![]() my w piatek bylismy na zakupach, ale niestety niec nie upolowalam, tzn kupilam sobie tylko zwykla biala boxerke, 2 byyyycze spinki i zapas gumek do wlosow, bo mi sie wiecznie gubia, rwa, zostaja pozerane i wynoszone przez koty ![]() marlena... noc coz... dziewczyny maja racje... Ł. moze jedynie odczuc brak zrozumienia i wspolczucia w takiej sytuacji... natasia tort musial byc pyszny no i pochwal sie zegarkiem;Dsylvi po dupsku obydwoje powinniscie dostac prezenty choinkowe dostaje sie pod choinka;D ale sam prezent sliczny
|
|
|
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
Cichutko tu dzisiaj, pewnie się TŻtujecie Ja wczoraj spędziłam calutki dzień z M. a dzisiaj siedzę w domu bo nie za dobrze się czuję Gaja ładnie się prezentują wasze zaproszenia Ala daj znac jak Ci poszło ![]() natasia no no, pomysłowy prezent Na pewno spodoba się TŻ ![]() sylvi jak dla mnie za duże to serce, ale ważne że Ty jesteś mega zadowolona Calipso super że TŻ tak działa w kwestiach ślubnych!
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomnialam wam powiedziec bylismy wczoraj na naszej sali zmienic umowe i mamy juz na papierze 29.06.2013
No i chcielismy sie ugadac odnosnie rekompensaty za pomylke wlascicielki i zaproponowala nam limuzyne lincolna tylko paliwo mielibysmy zaplacic ,a to pozera paniwa jak tir ,a u nas musialaby ta limuzyna pokonac z 80 km.Takze nie ,potem ,ze dekoracje w cenie , a dupa jasiu,bo mi da swoje stare lososiowe pokrowce i obrusy i wsio a to podobno jest i tak w cenie,cwaniara ,wiec ja mowie ,ze chcelibysmy ,zeby nam pani opuscila media , ona sie zastanwiala i mowi ,ze jedynie wode moge wam opuscic ,tz juz mnie kopie pod stolem ,zebym sie zgodzila ,no wiec ok ,dopisala do umowy ,ze zwolnieni z oplat za wode,wiec mowie potem do tz ,ze bedziemy specjalnie lac wode w ch...i zostawiac krany odkrecone w czasie wesela;D.Tym bardziej cwaniara ,bo ma kolektory sloneczne ,a w czewrcu wiadomo slonce moze przypiekac ,wiec tylko za zimna wode bedzie placic. Eh no nie jestem zadowolona ,ze taka pazerna jest ,ale jak to sie mowi ,bogatemu zawsze bedzie malo ,a biedny ci ostatni grosz da i ostatnia kromke chleba ,prawda od wiek wiekow. Potem poprosilismy ta babke ,zeby nam otworzyla sale ,bo bylismy z tata i chcielismy mu pokazac,no i na tacie zrobila duze wrazenie ,w gole na zywo sala jest piekna ,ale na zdjeciach czy na filmie wyglada na zwykla sala troche mdlawą.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-04 o 14:37 |
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
kinia i bardzo dobrze zrobiliście! Zawsze coś mniej zapłacicie, a dekoracje by wam może na złość jakieś stare wyciągnęła albo co
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Tak więc mamy salę! teraz pozostaje do załatwienia cała reszta...
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, dobrze, żeś się kłóciła! Wpadnę na wesele i będę nabijać licznik - moje nerki już jej załatwią wysoki rachunek z wodę
![]() propo oddawania grosza - w realu jest świąteczna zbiórka żywności na SOS wioski dziecięce. Podarowaliśmy im 2kg ryżu, 1kg cukru i dżemor. Jeden dobry uczynek do przodu ![]() Kamuś, to i tu Ci napiszę, że mega fajosko
|
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie Tżtuje,lenie się jak zwykle, oglądam House'a.Jeśli chodzi o Marlene to rozumiem i nie rozumiem-tzn mam mieszane spojrzenie na to. Z jednej strony Marlena ostatnio przechodziła niełatwe chwile-ciąża..., śmierć jego mamy, i cały czas jakieś smutne rzeczy dopadają i potrzebuje światełka w tunelu. Rozumiem, że jest jemu ciężko i nie jest może w stanie myśleć o ślubie,ale powinin dac jąkąś nadzieje, zawsze mówimy ,że to nie odpowiednia chwila,pora a potem okazuje się,że zawsze coś wypadnie i będziemy przesuwać pewne działania i decyzje,a potem i tak można wylądować z ręką w nocniku. Mój tż nie nalega na plany ślubne, bo ja też nie mam głowy do tego....w wakacje ustaliliśmy,że będzie hotel,ale nic poza tym,może dlatego,że leniwce z nas
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Macie salę:
![]() http://www.zodiak1.pl/
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ze mnie tandeciara, bo zaśliniłam się przy tym zdjęciu sali z "nocnym niebem"
|
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
adelka ładnie to ujęłaś
kamea a zdecydowaliście się na okrągłe stoły czy klasyczne długie? Wydaje się mega nowy ten hotel Świetny wybór
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaja, wiedziałam, że Ci się nie spodoba ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Mnie ten sufit z niebem się bardzo nie podoba
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Gaja : ja tez już czekam na święta, wczoraj będąc na Imieninach u wuja w tle leciała już ich świąteczna składanka
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mi się marzą okrągłe stoły
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się to nocne niebo podoba, ale mam świadomość, że jest strasznie tandetne
![]() Asia, to razem będziemy odliczać do świąt
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej okrągłe, jeszcze to jest sprawa do przemyślenia
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A niebo rzeczywiście na tym zdjęciu wygląda znacznie okazalej w rzeczywistości jest kiczowate, podobnie jak te okienka
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie
i lece nadrabiac
|
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
Gdzieś Ty się kobieto podziewała
Mam nadzieję, że masz dla nas jakieś dobre wieści
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
netali się pokazuje, to Gala nam zniknęła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

taki miałam tort

:mur :