Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 12:39   #1561
Nika0208
Rozeznanie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Witam. a ja siedze w pracy...
Kicia śliczna kula wyszła... nie spodziewałam się takiego efektu
I witam nową PMkę
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 12:43   #1562
K_k_K
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Witam się niedzielnie

Witaj u nas A macie już coś załatwione, czy na razie to tylko takie plany????
tak, najważniejsze czyli sale , orkiestre, kościół
K_k_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 12:47   #1563
nena1984
Zakorzenienie

witam niedzielnie
nauka nauka nauka kiedy to się skończy
mogę Wam polecić jeden film, jaki wczoraj obejrzałam z Tżtem: Służące. Na prawdę dobry i choć długi (dwie i pół godziny) wcale się nie nudzi. Generalnie historia rasistowskiego Missispi z lat '50 czasami śmieszna, a czasami przerażająca opowieść o służących w domach co do zasady wrednych białych paniuś. Polecam!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dobre, dobre Oj tam nie przejmuj sie samochod nie jest jakis bardzo drogi...a tak w ogole to juz zamowilas go? Bo pamietam ze juz chacialas ale TZ odciagal cie od tego pomyslu, ze za wczesnie i w ogole... Bo ja swoj wymarzony zamawialam w marcu i powiem ci ze w jednym miejscu juz mieli termin zarezerwowany, i wpadlam w mega rozpacz, bo myslalam ze juz drugiego takiego nie znajde...ale na szczescie znalazlam i to nawet tanszy...takze nie chce cie popedzac ale jesli masz cos szczegolnego na oku to nie odwlekaj tego...
na razie dam jeszcze Tżtowi czas, zrozumiałam, że chyba siadłam mu trochę na dumie, wybierając za niego samochód. W końcu to facet teoretycznie zna się na tym najlepiej.

Cytat:
Napisane przez K_k_K Pokaż wiadomość
Hej, też jestem PM 2012 i właśnie niedawno zapisałam się na to forum(ja widać^^)
Mam nadzieje że choć trochę będę pomocna i wy też mi trochę pomożecie
witaj

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
no dobra, ale jutro sie nie wymigasz
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj to już na 100 % nam je wrzuć
tak trochę oszukańczo - bo ściągnęłam zdjęcia z netu (wiem leń jestem). Ogólnie rzeczy z housa, jeszcze do dzisiaj z fejsbukowym bonem jest zniżka na 40%. Za ten sweterek i koszulę zapłaciłam łącznie 59 zł, więc nie jest źle

lubelskie dziewuszki - co z planem wspólnego kupowania wódki w Leclercu czy gdziekolwiek??/ Może by założyć osobny temat na poczcie co do tego i nie zaśmiecać tutaj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1975166997.jpg (78,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula-damska_R9708-MLC-01.jpg (58,7 KB, 22 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 12:50   #1564
Madziuniusia
Zakorzenienie

Witam witam, w szczególności nową PM My już po rosołku chwila odpoczynku i się zabieramy za gotowanie drugiego
Stary 2011-12-04, 13:47   #1565
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam niedzielnie
nauka nauka nauka kiedy to się skończy
mogę Wam polecić jeden film, jaki wczoraj obejrzałam z Tżtem: Służące. Na prawdę dobry i choć długi (dwie i pół godziny) wcale się nie nudzi. Generalnie historia rasistowskiego Missispi z lat '50 czasami śmieszna, a czasami przerażająca opowieść o służących w domach co do zasady wrednych białych paniuś. Polecam!
Bardzo ładna ta koszula.

Film sie już ściąga, zobaczymy czy Tż się spodoba

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 14:02   #1566
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hellol!!!

ale u nas dzisiaj pogoda.. zima na calego.. taki wiatr, ze az sie balam w nocy..:/i znowu ta zasraną antene ruszylo i nie mam TV...:/ ale nawet nam sie nie chce wychodzic na dwor zeby ją ustawic.. dzisiaj o 22 zawoze mojego TZ na promik i caly tydzien Go nie bedzie to niby ok 100km, ale trzeba plynąc promem na wyspe, zeby sie tam dostac wiec nie ma sensu wracac do domu codziennie.. eh jakos bede musiaiaal to wytrzymac. Najbardziej sie boje tego, ze tak tutaj sniegiem zasypie, ze nie bede mogla wyjechac autem, albo sie do jakiegos rowu wysypie a mojego TZ nie bedzie

Cytat:
Hej, też jestem PM 2012 i właśnie niedawno zapisałam się na to forum(ja widać^^)
Mam nadzieje że choć trochę będę pomocna i wy też mi trochę pomożecie
witaj skad jestescie? i pokaz pierscien mocy
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 14:34   #1567
_kamea_
Zakorzenienie

Cześć wszystkim czy można dołaczyć do waszego grona?
Stary 2011-12-04, 14:39   #1568
evoonia86
Zakorzenienie

witam się niedzielnie

_kamea_ witaj w gronie Pm2012
Stary 2011-12-04, 14:59   #1569
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
witaj
Opowiedz coś o was.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 15:07   #1570
_kamea_
Zakorzenienie

Jesteśmy razem 4,5 roku, oboje pracujemy i razem mieszkamy zaręczyliśmy się w sierpniu.

Decyzja o ślubie w przyszłym roku podjęta w sumie bardzo niedawno dlatego mamy na razie zarezerwowaną tylko salę. Mam pewne obawy, ze nie ogarniemy wszystkiego przez 10 miesięcy
Stary 2011-12-04, 15:19   #1571
malwus20
Wtajemniczenie

Przyszły nam próbki zaproszeń Celina wiec wrzucam fotki. Powiem od razu tak że chcieliśmy jedno zaproszenie w innym kolorze i koleś albo się pomylił albo nie miał i nawet nie poinformował nas mialem ze przyśle inny kolor. Wszystkie zaproszenia były przełożone jednym bez wstążki którego nie ma na zdjęciach żeby kokardki sie nie pokrzywiły ale jedno z nich i tak jest krzywe, w drugim kokardka jest nieco postrzępiona. Niestety ale mam te same odczucia co Gosza jak sie nie mylę. Zaproszenia sa ok ale nie prezentuja sie tak pięknie jak na stronie. Te wzorki są takie trochę jakby sztuczne, wcale nie maja takiego wyrazistego koloru jak wstążka. Srodek tez mi zbytnio nie odpowiada bo jest tyle naciapane gdzie nie gdzie ze nie wiadomo gdzie patrzeć, czytasz i czytasz i dojść nie mozesz gdzie ten ślub i wesele. To można sobie zmienić ale i tak jakoś nie przemawiają do mnie tak jak na zdjęciu. Zdjecia były robione dziś w dziennym świetle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zaproszenie 1.jpg (83,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 2.jpg (77,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 3.jpg (81,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 4.jpg (67,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 5.jpg (61,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 6.jpg (83,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 7.jpg (48,8 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-12-04 o 15:21
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 15:26   #1572
_kamea_
Zakorzenienie

Zaproszenia urocze czy taką będziecie mieć kolorystykę na weselu?

Ja planuję sama robić zaproszenia, chociaż nie wiem co z tego wyjdzie
Stary 2011-12-04, 15:36   #1573
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaproszenia urocze czy taką będziecie mieć kolorystykę na weselu?

Ja planuję sama robić zaproszenia, chociaż nie wiem co z tego wyjdzie
Witam nową PMkę

Nie wiem czy czytałaś to co napisałam ale uroczo według mnie to one wyglądają tylko na zdjęciu, owszem nie są złe czy brzydkie ale zwyczajnie do mnie nie przemawiają.Według mnie są przeciętne. Zachwycałam sie nimi tylko z aukcji na allegro, jak przyszły nie powaliły mnie jakoś szczególnie na kolana. Kolorystyka zaproszeń jest przypadkowa, wybrałam tylko te kolory co lubie a i tak jeden przyszedł mi inny. Nie będę miała przewodniego koloru.
Stary 2011-12-04, 15:43   #1574
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam nową PMkę

Nie wiem czy czytałaś to co napisałam ale uroczo według mnie to one wyglądają tylko na zdjęciu, owszem nie są złe czy brzydkie ale zwyczajnie do mnie nie przemawiają.Według mnie są przeciętne. Zachwycałam sie nimi tylko z aukcji na allegro, jak przyszły nie powaliły mnie jakoś szczególnie na kolana. Kolorystyka zaproszeń jest przypadkowa, wybrałam tylko te kolory co lubie a i tak jeden przyszedł mi inny. Nie będę miała przewodniego koloru.
szkoda ze nie ma pogrubionej czcionki przy najistotniejszych informacjach, tylko wszystko, ze tak brzydko powiem - na jedno kopyto

ale tak poza tym to bardzo lubie wzor ktory jest na srodkowym zaproszeniu - te drobne ksztalty wiec to zaproszenie podoba mi sie najbardziej

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 15:52   #1575
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
szkoda ze nie ma pogrubionej czcionki przy najistotniejszych informacjach, tylko wszystko, ze tak brzydko powiem - na jedno kopyto

ale tak poza tym to bardzo lubie wzor ktory jest na srodkowym zaproszeniu - te drobne ksztalty wiec to zaproszenie podoba mi sie najbardziej
Zwróciłam uwagę na czcionke i mój Tż, i sie razem zgodzilismy ze nam ciężko było odczytac co tam jest napisane tak na pierwszy rzut oka bo czcionka gruba a mała.
Zaproszenia wrzuciłam bo może jednak komuś przypadną do gustu.
Chyba jednak wole minimalizm wzorów itp rzeczy a tu trochę za dużo się dzieje.
Stary 2011-12-04, 16:08   #1576
K_k_K
Przyczajenie

Ze Skawiny oboje;](prawie Kraków)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierścionek.jpg (15,3 KB, 19 załadowań)
K_k_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 16:09   #1577
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszły nam próbki zaproszeń Celina wiec wrzucam fotki. Powiem od razu tak że chcieliśmy jedno zaproszenie w innym kolorze i koleś albo się pomylił albo nie miał i nawet nie poinformował nas mialem ze przyśle inny kolor. Wszystkie zaproszenia były przełożone jednym bez wstążki którego nie ma na zdjęciach żeby kokardki sie nie pokrzywiły ale jedno z nich i tak jest krzywe, w drugim kokardka jest nieco postrzępiona. Niestety ale mam te same odczucia co Gosza jak sie nie mylę. Zaproszenia sa ok ale nie prezentuja sie tak pięknie jak na stronie. Te wzorki są takie trochę jakby sztuczne, wcale nie maja takiego wyrazistego koloru jak wstążka. Srodek tez mi zbytnio nie odpowiada bo jest tyle naciapane gdzie nie gdzie ze nie wiadomo gdzie patrzeć, czytasz i czytasz i dojść nie mozesz gdzie ten ślub i wesele. To można sobie zmienić ale i tak jakoś nie przemawiają do mnie tak jak na zdjęciu. Zdjecia były robione dziś w dziennym świetle.
eee z zewnątrz nie takie zle, ale w środku - rzeczywiście wszystko się zlewa
masz boskie pazurki

Stary 2011-12-04, 16:17   #1578
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
eee z zewnątrz nie takie zle, ale w środku - rzeczywiście wszystko się zlewa
masz boskie pazurki
Dlatego pisze ze ogolnie nie sa złe ale nie zachwyciały mnie jakos bardzo
A za komplement pazurkowy dziękuję
Stary 2011-12-04, 16:29   #1579
tenebrosa
Wtajemniczenie

I ja Was witam w niedzielę!

Na początku dziękuję gorąco za wszystkie gratulacje odnośnie sukni Po podjęciu tej decyzji od razu jakoś lżej mi się zrobiło na sercu, dla mnie wybór sukni to jak krok milowy w przygotowaniach przedślubnych... Wydaje mi się, że teraz będzie już tylko z górki

My wczoraj trochę zaszaleliśmy na spotkaniu ze znajomymi, a w zasadzie to TŻ zaszalał, bo ja byłam kierowcą i on teraz leży zmarnowany cały dzień... A zaszkodziła mu żołądkowa jęczmienna... Niby nowa wódka, a trzy "zgony" były po niej na imprezie, więc może warto się jeszcze zastanowić, jak ktoś chce brać ją na wesele. My w każdym razie na pewno ani czystej żołądkowej ani jęczmiennej nie weźmiemy po tej historii.

Jagodzia
, przykro mi, że nie dostałaś dofinansowania, ale ja bym popatrzyła na to z tej strony, że na pewno wiele się przy tym projekcie nauczyłaś i kiedyś nawet bez dofinansowania będziesz mogła założyć własną firmę. Nie skreślałabym tej opcji, skoro o tym marzyłaś. Po prostu przyjdzie lepszy czas, żeby założyć własny biznes i tylko tak trzeba na to patrzeć.

Marylko, w nowym domku mieszka się fajnie, ale wcale się jeszcze nie przyzwyczaiłam. Jak jeżdżę do domu rodzinnego, to tam każdy kąt jest taki swój, znajomy... A tu na razie czuję się jakbym wyjechała na jakieś wakacje :P Że to tylko tak na tymczasem, jak w hotelu. Nawet wszystkich pudeł jeszcze nie rozpakowałam, ale pewnie z czasem przyzwyczaję się do nowego otoczenia.
Największe kłótnie z TŻ pod wspólnym dachem też już (mam nadzieję) za nami, hehe. Mam nadzieję, że teraz tzw. docieranie będzie przebiegać już tylko w łagodny sposób

adosienka
, może nie ma co stawiać sprawy na ostrzu noża, ale na pewno warto porozmawiać z dyrektorką, jeśli nie teraz, to za jakiś czas. Powinnaś wiedzieć na czym stoisz i dlaczego "polityka firmy" jest inna niż obiecywano Ci na rozmowie. Poważnie myślisz o swojej przyszłości i masz prawo wiedzieć na co możesz liczyć ze strony pracodawcy.

karolinka85, odpisałam Ci na priv, moim zdaniem zdecydowanie ta z fuksjową szarfą, a dlaczego to już poszło w wiadomości

kicia
, super kula, gratuluję tak fajnego efektu! Ja chyba zrobię podobne kule, tylko w wersji czarno-białej w ramach dekoracji na naszego Sylwestra rodem z lat dwudziestych

nenciu
, ja się piszę na kupno wódki w Leclercu (oczywiście w zależności od tego, jaką nam dadzą ofertę), nie wiem jak reszta dziewczyn. My chcemy Nemiroffa, prawdopodobnie czarnego i jest nam obojętne kiedy będziemy kupować, ale teraz w okresie przedsylwestrowym obawiam się, że ceny są nieco wyższe, ale może się mylę... W każdym razie chętna jestem na wspólne, hurtowe zakupy, niech się teraz pozostałe lubelskie PMki wypowiedzą.

Witam też serdecznie nowe PMki, K_k_K i _kamea_
Stary 2011-12-04, 16:57   #1580
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ze Skawiny oboje;](prawie Kraków)
witaj
a Skawiny nie lubię za wieczne korki żart

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

nenciu
, ja się piszę na kupno wódki w Leclercu (oczywiście w zależności od tego, jaką nam dadzą ofertę), nie wiem jak reszta dziewczyn. My chcemy Nemiroffa, prawdopodobnie czarnego i jest nam obojętne kiedy będziemy kupować, ale teraz w okresie przedsylwestrowym obawiam się, że ceny są nieco wyższe, ale może się mylę... W każdym razie chętna jestem na wspólne, hurtowe zakupy, niech się teraz pozostałe lubelskie PMki wypowiedzą.
to super, mój Tż też jest za Nemirofem, ale to zależy od tego, jaka cena akurat na nią będzie, a Nemirof chyba rzadko poniżej 20 zł/pół litra schodzi. Lublinianki, wypowiadać się

Stary 2011-12-04, 17:23   #1581
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się niedzielnie
Przyzcnawać się, która mi tu podrzuciła ten deszcz. Pogoda conajmniej dziwna jak na grudzień 10 stopni i deszcz. No ale skoro Barbary po wodzie, to święta powinny być po lodzie - zobaczymy czy śnieżku napada

Witam nowe PM

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość

aaaaa górska kozica świetna suknia
A dziękuję, dziękuję
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Tenebrosko i Górska Koziczko

piekne sukieneczki

a swoja droga to pamietam jak mowilas ze nic nie znajdziesz na siebie Koziczko
No widzisz, tak się złożyło, żę się trafiła. Zamachała do mnie z wieszaka i powiedziała weź mnie No to ją orzygarnęłam
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja juz sie wypluskalam skonczyl mi sie zel pod prysznic wiec uzylam TZta, a On mi mowi, ze mi teraz wlosy na klacie wyskoczą
Trzeba mu było powiedzieć, że Ci będzie warkoczyki na klacie zaplatał, jak Ci dywan po tym żeliku wyrośnie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
kocham pierogi z kapustą i grzybami

chyba zagłosowałam, mówię chyba bo nie kumam o co chodzi

U mnie dziś deszcz a tyle się namyłam wczoraj okna:/

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Gorska_Kozica - klik oddany

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej

jestem zmęczona jak koń po westernie

od samego rana sprzątanie: umyłam okna, zawiesiłam u siebie czyściutką firankę oraz oczywiście zasłonki (przypominam mieszkanie wynosi 3,5 m to nawet nie chcecie wiedzieć ile materiału jest u mnie o oknach i jak to ciężko wyprasować i powiesić ) łazienka wypucowana, mój pokój również

a po sprzątaniu robiłam z mamą pierogi z kapustą i grzybami i jak zwykle tyle tego zrobiłyśmy jak dla wojska
jutro robimy uszka

ufff dopiero usiadłam na tyłku
Widzę, że akcje przedśiwąteczne w toku. Też się muszę zebrać, ale jak pomyślałam o myciu okien to zaczeło padać
A co do firanek i zasłon, to ja zawsze wieszam mokre, bo wtedy nie trzeba prasować. Z pralki prosto na okno lecą
Cytat:
ehh kupiłam koszulę w kratę (jak to Tż określił - "koszulę drwala") i słodki sweterek z kołnierzykiem ala Kasia Tusk
wiem że raz się żyje, ale też raz się bierze ślub, a jak tak dalej pójdzie, to na piechotę pójdę do kościoła, bo na samochód nie starczy
Będziesz oryginalna.
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Glosik oddany

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 17:39   #1582
Madziuniusia
Zakorzenienie

A mi TŻ obiecał, że mogę iść na fitness, pod warunkiem, że naprawdę schudnę... Także bardzo się cieszę, bo okropnie tęsknię za moim klubem fitness!
Stary 2011-12-04, 17:46   #1583
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

z zewnątrz nawet ładne ale w środku tak naciapane tekstu że ręce opadają

witam nowe PMki

ale paskudny dzień
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 18:18   #1584
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Laski co sądzicie o takowych zaproszonkach: http://allegro.pl/vision-art-eleganc...960796073.html

Już po prostu od oglądania tego wszystkiego. Jak na dniach nie zamówimy zaproszeń to normalnie zamknę kompa do szafy
Stary 2011-12-04, 18:41   #1585
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Laski co sądzicie o takowych zaproszonkach: http://allegro.pl/vision-art-eleganc...960796073.html

Już po prostu od oglądania tego wszystkiego. Jak na dniach nie zamówimy zaproszeń to normalnie zamknę kompa do szafy
Mnie się podobają ale prawda jest taka, że im więcej widzi się tych zaproszeń, sukni itp, to powstaje taki mętlik w głowie, że ciężko określić, czy coś jest ładne, czy nie
Stary 2011-12-04, 19:10   #1586
__Paulinka__
Zakorzenienie

i
Cytat:
wtaj

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

takie sobie ale mi sie juz nic nie podoba chyba:P nawet nie chce mi sie juz nic szukac.. zapał minąl..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:12   #1587
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dobry wieczór dziewczynki
witam nowe PM-ki
dobrze, że ten weekend się kończy, jakiś paskudniasty dla mnie był (chyba PMS)

chyba zmienią się nam plany dot. podróży poślubnej ( ale )
wynalazłam, że zaraz w niedzielę po naszym ślubie jest wyjazd do Paryża, na 8 dni, w przyzwoitych pieniądzach ( koocurku poproszę Cię o małe śledztwo w tej sprawie )
tyle, że wyjazd jest o 5 rano, więc noc poślubna odpada, tzn. byłaby dopiero w Paryżu
my i tak nie mamy wesela, a nawet jak będzie w lokalu jakaś potańcówka, to myślę, że dłużej jak do północy nie damy rady, a jak coś, to wyjedziemy prosto z tańców
planowaliśmy Zakopane, tam też można wydać każde pieniądze
co myślicie o tym ?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:25   #1588
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam nowe PM-ki

wynalazłam, że zaraz w niedzielę po naszym ślubie jest wyjazd do Paryża, na 8 dni, w przyzwoitych pieniądzach ( koocurku poproszę Cię o małe śledztwo w tej sprawie )
tyle, że wyjazd jest o 5 rano, więc noc poślubna odpada, tzn. byłaby dopiero w Paryżu
my i tak nie mamy wesela, a nawet jak będzie w lokalu jakaś potańcówka, to myślę, że dłużej jak do północy nie damy rady, a jak coś, to wyjedziemy prosto z tańców
co myślicie o tym ?
Moim zdaniem super pomysł Nawet jak będziecie zmęczeni po imprezie, to na pewno jednocześnie szczęśliwi i podekscytowani Tak romantycznie

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:32   #1589
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
witam nowe PM-ki

co myślicie o tym ?
Ja myślę, że nie będziecie czuli zmęczenia, bo jeszcze będziecie nakręceni Waszym dniem Więc jeśli trafia się fajna okazja to korzystajcie. Zakopane Was pewnie dużo taniej nie wyjdzie. W końcu górale zawsze liczą na duuuużo dutków A Paryż prosto po zaślubinach ot tak romantico
Stary 2011-12-04, 20:34   #1590
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
witam nowe PM-ki

co myślicie o tym ?
Nie wiem oc co chodzi,ale jesli mogć pomóc to pomogę

U Was tez jest tak ciemno?? Ja cały dzien śpie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości