![]() |
#4651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30880294]Dobry ![]() ![]() Dla kogo dobry, dla tego dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30880497]Coś tam wypatrzył ciekawego
![]() O to chodzi, że jak coś znaleźć trzeba, to nic nie ma (ale wejdź tam, nie mając pieniędzy, albo od niechcenia, wtedy wszystko jest mega i musisz to mieć już i teraz) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Konto usunięte
|
A co szukasz?
Kokufa jak mi się nie chce nic ![]() Całe szczęście, że mam tydzień urlopu ![]() Tylko boję się, że będę zbyt często Alledrogo odwiedzał i złamię odwykowanie ![]() Teszczę i teszczę Issey Miyake L'Eau d'Issey Intense PH i wychodzi, że są bardzo podobne do DKNY Men II, które mam. Próbuję sobie przemówić do rozsądku, że nie są mi porzedne dwa bardzo podobne zapachy. No chyba że posłałby w świat DKNY ![]() Jak nie masz co kupić to mogę Ci dwie aukcje podsunąć ![]() ![]() Co Ty na to? ![]() ![]() Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-12-04 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30880686]A co szukasz?[/quote]
W sumie wszystko i nic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-04 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj czytałam- to chyba kolejna wersja tej samej recenzji ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i serdeczne ziuty dla tajemniczego Maćka za bycie źródłem inspiracji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Z opisu produktu: "Uzależniający, orientalny charakter tej perfumy jest wykreowany by tworzyć aurę tajemniczości." Jaki film poprawiający nastrój polecacie?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Karkki - coś MontyPythonowego? - mi zawsze polepszają nastrój - chyba że nie lubisz..
--- też w końcu zrobiłam naleśniki ![]() ![]() ale wszystko jedno rwące się czy nie, z mascarpone i truskawkami ze słoika są ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() było o ukraincu co biega po lesie w garniaku paląc ogniska szykujac sie na długą podróż ![]() ![]() tamto było bardziej zabawne ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
"poznaj mojego tatę" ![]()
![]() |
#4667 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję naleśników. ![]() ![]() Widziałam. Nie podobał mnie się. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | ||||
Panaroja
|
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.mają drapak , którego czasami używają ![]() ![]() We dwie osoby z czego jedna czymała kota zawiniętego w koc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakoś niedawno czytałam artykuł fachowy , społodzony przez zespół , którego szefem był Anhelli Syrenicz ![]() o , dobrze , że przypomniałaś , też muszę Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie na pewno zapach trudno opisać ![]() Zrobiłam sobie w czwartek paznokcie lakierem Eveline za bodaj 6 zł albo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A fogle to leje deszcz i czuję się jak wyżęta szmatka ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aż mi się łza zakręciła od tego Paryża i poetyckich uniesień prosto z serca napisanych
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Nindżopesz
|
Wiecie co zrobiłam!?
Obiad ![]() I to taki prawdziwy - nie chleb ze srem tylko ososia w sosie serowo-czosnkowym i szpinak. Poza tym od trzech dni jem normalne obiady (ok, semi-normalne bo np. makaron z tuńczykiem, suszonymi pomidorami, oliwkami, anchois i kaparami ![]() ![]() Może jeszcze wyjdę na ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
![]() byle nie objętościowo, bo by nam Red na szok zeszła ![]() Ale w sumie się zgadza, bo ja mutuję w Red, dziś wrąbałam hot doga i zgadnijcie co jeszcze? Tak! Bułkę z serem ![]()
![]() |
#4678 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Hej Barowicze
![]() Widzę, że Madzik coś zabiła wąta ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.