|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
zawsze mam racje
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
A znowu w domu rodzinnym jest kuchnia z ich firmy i 10 lat się trzyma bez zarzutów, jedynie gałki były wymienione. Reklamacją reklamacją, ale jak komuś jest biurko na szybko do pracy potrzebne to jest problem.
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny. Ja w pracy po dyżurze siedze sama, bo reszta chora. Jeszcze popoludniu do poradni. Oby do 18.
Ja co do mebli BRW nie mam większych zastrzeżeń. Raz mialam problem z szafką nocną to reklamowałam i dostałam nową i w ramach reklamcji od razu skręconą. Jutro jadę do znajomej, będziemy piekły pierniczki na święta. ![]() Ijaa no co za chłop. Niespodzianke popsuć. A może kup jakieś etui na komórkę albo komplet czapka szalik rękawiczki. Albo nie wiem co ![]() Kash trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie sporu. ![]()
#2943 |
zawsze mam racje
|
Ja osobiście nie mam sił ani nerwów do reklamacji
![]() Chociaż ostatnio pochwaliłam ikeę, a tu zonk. Naczekaliśmy się na fotele (bo na zamówienie były) przychodzą w końcu i trzeba było skręcić w jednym miejscu, a tam zonk nie wchodzi, my już źliiii, ale przyszedł tżta kumpel i docisnął i się dało. A fotele takie, że jak w niebie ![]()
#2944 |
zawsze mam racje
|
jaka mąka będzie najlepsza do sernika?
tzn do jego ciastowej częśći
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co ? Szlag człowieka jasny trafia. Miałam wizytę umówioną na godzinę 11 i co ? Do gabinetu weszłam przed 14. Szkoda, że tak późno do mnie zadzwonili, że jest taka obsuwa. Nie opłacało mi się iść do domu. Ale, że moja mama też była umówiona, to przynajmniej miałyśmy czas żeby pogadać ![]() W końcu znalazłam taki gabinet, który jest wręcz idealny. Gdyby nie te opóźnienie ![]() ![]() Potem zakupy, jem obiad i już powinnam siadać do zadań, ale muszę pisać. Chyba muszę trochę zwolnić, bo nie ogarniam siebie, tego co wokół mnie i nie robi się za ciekawie ![]() Co do mebli jeszcze. Ja z kolei zawiodłam się raz bardzo na Agacie. Zamówiłam sobie meble do mojego pokoju u rodziców. Były genialne. Po miesiącu czekania musiałam zrezygnować, bo nie byłam w stanie żyć w pustym pokoju. Ale z koli sypialnie przywieźli nam bardzo szybko i wsjo było dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Witam,witam Was wszystkie kochane
![]() ![]() Kashmirko na pewno szybko się z M. dogadacie a rozłąka parodniowa idealnie poskutkuje. Co do masek oczywiście że wyślę tylko proszę o adres na pw ![]() Danaeee ten lorys jest nawilżająco-odżywczy,jeśli jesteś zainteresowana również poproszę o pw. Ssnow dużo zdrówka życzę by wirusa szybko odgonić. Dodaja uważam że stanowczo musisz trochę tempo zwolnić ![]() Ijaa pochwal się efektem po remoncie ![]() Ja też uwielbiam grudzień,uwielbiam święta i wszystko co z nimi związane,właśnie szukam na necie jakichś inspirujących przepisów. Dzisiaj na obiad mieliśmy zapiekankę makaronową. A poza tym mam zamiar się lenić dzisiaj bo jutro na 12h do pracy.
#2947 |
zawsze mam racje
|
dodaja: ale to w pon najwcześniej, bo teraz jestem na weekend w rodzinnych stronach. A w niedzielę wrócę wieczorem i dokumenty muszę na pon przygotować
![]() marta: z jakiego przepisu ta zapiekanka serowa? Właśnie kończymy z bratem sernik robić. Pora super, wiem ![]() A się dzisiaj wkurzyłam na poczcie ![]() Miłego weekendu wszystkim ![]()
#2948 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Mało się ostatnio w tygodniu udzielam, ale jakoś mi się nie chce. Miałam wybitnie zły tydzień, od początku na NIE, ciągle mnie ktoś drażnił w pracy, nie mogłam wstać i byłam wiecznie nieprzytomna. Mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie pod tym względem lepszy ![]() Poza złym humorem działo się niewiele. Dzisiaj definitywnie skończyłam kupowanie prezentów dla rodziny, bo odebrałam wywołane zdjęcia. Teraz wszystko leży elegancko w szafie i czeka na wyjazd na święta. Nie mam oczywiście jeszcze prezentu dla męża, bo nie wiem, co kupić. Niewiele czasu na myślenie zostało, ale trzeba coś wykombinować... Nawet się wczoraj poświęciłam i kupiłam kosmetyki dla teściowej w Yves Rocher, bo są przepięknie popakowane zestawy ![]() ![]() Z prezentów dla siebie, to kupiliśmy sobie dzisiaj porządne poduszki do spania, bo ostatnio wiecznie marudziliśmy na stare. Dzisiaj będziemy testować, czy się dobrze śpi ![]() Mąż walczy z kranem w łazience, mam nadzieję, że już będzie działać i będzie można myć ząbki nad umywalką, a nie nad wanną, jak to trzeba było robić przez ostatni tydzień ![]() ![]() Wczoraj sobie pozwiedzałam znowu nasz jarmark świąteczny. Szkoda dziewczyny, że nie udało się to spotkanie grudniowe, bo miło by było razem pochodzić między stoiskami, wypić jakiegoś grzańca (a są w wielu smakach), zjeść jakąś kiełbaskę czy coś... ![]() U mnie chyba tyle. Wierzę, że doczytałyście do końca ten eleborat. Pozdrawiam gorąco! |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() witam serdecznie w leniwą niedzielę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że udało mi się ustalić już większość prezentów dla bliskich ![]() ![]() a co tam u Was moje Panny? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja wczoraj robiłam u koleżanki pierniki. 4 osoby wycinały pierniki prawie 2 godziny. Wyszła wielka miska
![]() W nocy wrócił TŻ więc dzisiejszy dzien minie bardzo miło ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mój weekend minął ekspresowo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() U mnie weekend dobrze wczoraj do późnego wieczora, potem niestety źle, ale zobaczymy jak się skończy... edit: już wszystko ok. Zaraz wybieram się na kręgle odstresować.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-04 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() U mnie w weekend trochę pracy, sporo nauki, ale także przyjemności ![]() Dziś z tż mamy 7 rocznicę ![]() Byliśmy też u mojej mamy na imieninach i u taty- górnika z małym prezentem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Konto usunięte
|
Kraven mam nadzieję, że nie wyeksploatowałaś M. za bardzo
![]() Dodajka Ty za to eksploatuj do woli, jak siódma rocznica to przynajmniej 7 razy ![]() ![]() przepraszam, ale jestem baardzo zaniedbana ostatnio w tym temacie ![]() ![]() biedni moi sąsiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- gratuluję rocznicy
![]() Kash- a propo sąsiadów, ponoć po udanym seksie nawet sąsiedzi wychodzą zapalić ![]() witam ![]() ja mam dużo pracy, jeszcze dzisiaj byłam w zusie i jutro znowu muszę iść ![]() zaraz muszę iść do sklepu po jakieś zakupy obiadowe bo nie mam nic ![]() muszę pomyśleć nad prezentami bo święta zaraz będą a ja w lesie, nawet pomysłow nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ojj jak mnie dawno nie było... ![]() Ijaa- gratuluję porządków w kosmetykach! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kash- cóż to za prezenty wymyśliłaś? ![]() ![]() ![]() Niestety dalej nie wiem co dla reszty rodziny ![]() dodaja- gratuluję stypendium zdolniacho ![]() kraven- jak tam? TŻ może chodzić? ![]() Aaa było coś o meblach- my też mamy większość mebli z BRW i jesteśmy zadowoleni ![]() ![]() ![]() Aaby- i jak tam koło? ![]() ![]() Ostatnie dni minęły mi błyskawicznie... W czwartek byłam z koleżanką na przymiarkach sukni. W zasadzie był to mój salon-pewniak i nie znalazłam tam kompletnie NIC... ![]() ![]() ![]() Pozostałe dni weekendu minęły na lenistwie- troszkę posprzątałam, w sobotę i niedzielę byliśmy na zakupach. Nabyłam bluzeczkę w cache-cache ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj za to wybieramy się do mojej babci w odwiedziny i później do rodziców TŻ ![]() Aaa w tym roku spędzamy wigilię u moich rodziców. I okazało się, że mama przyjeżdża dopiero 21.12 co wiąże się z tym, że będziemy miały 2 dni na posprzątanie całego domu, zrobienie zakupów na Święta (a wiadomo jak to wygląda przed samymi Świętami...) i przygotowanie Wigilii i Świąt ![]() ![]() ![]() ![]()
#2957 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny.
TŻ może chodzić, ba nawet rano widziałąm jak biegł ![]() Ale wczoraj pobroiliśmy ![]() Ja dzisiaj na dyżurze siedze i mam nadzieje, że będzie spokojnie. Ijaa ja też musze zrobić porządki w kosmetykach, bo już w 2 szafach je trzymam i wstyd mi. DObra duszo znam ten ból z sukienką. Ja swoją od razu znalazłąm, ale w trakcie szycia tak mi ją skopali, że znajoma krawcowa tydzień przed śłubem mi ją ratowała.
#2958 |
zawsze mam racje
|
Caaaały, długi post poszedł się walić.
Więc w skórcie, dobra duszo: polski styl kojarzy mi się tak: -meblościanki (na samą myśl o meblościankach skóra mi cierpnie) -wersalki (rozumiem w małym metrażu, ale po co ludzie je codziennie składają w wiekszym to nie potrafię pojąć) -ciemne meble -ciężkie, ciemne fotele, albo przeciwnie w dziwne wzory -krzesła z wzorzystą i brzydką tapicerką w stylu ''prawie na bogato'' albo takie niewygodne z deseczkami poziomymi na oparciu -przeszklone szafki do drzwiczek -wzorzyste dywany -półki na kurzołapy -duże stoły w małym metrażu, żeby rodzina 2 razy do roku mogła się zmieścić -brak umiaru we wszystkim, wszystkiego naciepane za dużo -mdłe kolorystyka od podłogi po sufit -wzorzyste firany Czyli wszystko czego nie lubię ![]() Mnie się podobają duże przestrzenie i mało mebli, a kiedyś się śmiałam po co duża przestrzeń jak ma być pusta ![]() żeby jeszcze to co ładne było zawsze wygodne ![]() A łóżka z almi decor czasami taaakie ładne ![]() A jeszcze jedno lubię czego inni nie lubią jak łóżko jest przy ścianie od mojej strony, bo chociaż wiem, że nie spadnę ![]() ![]() Bo ja się wiercę niesamowicie, włosy potrafię zmierzwić, że tylko obciąć ![]() ![]() Pamiętam jak spałam kiedyś na jednoosobowym, chociaż wtedy w Poznaniu były targi i cieszyłam się, że śpię gdziekolwiek to miałam totalne schizy, że spadnę, pół nocy nie spałam ![]() danae: zazdroszczę bycia rannym ptaszkiem ![]() Dzisiaj skorzystałam z usług PoczekajKiedyśPrzyjedziemy Najpierw pociąg, o którym słuch zaginął, a potem dwa spóźnione.- sobie pochodziłam godzinę po dworcu ![]() ![]() Poza tym 19 zł za średnią prędkośc 30 na godzinę to dużo jak dla mnie. są jeszcze busy, ale one zwykle mają jakieś 100 lat niewymieniane filtry pyłkowe itd co u mnie objawia się złym samopoczuciem, więc wolę nimi nie jeździć. Ale tak chociaż zdążyłam coś tżtowi kupić, a kolejki...nie do opisania. Chciałam też sobie kupić książkę w empiku, ale stania na chyba 20 min, więc podziękowałam.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-05 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry - wieczor
ale tu cisza, przeciez jest poniedzialek, a nie weekend wiec dlaczegoz nie piszecie? jakis bunt czy co? nie mam co nadrabiac na obecna chwike doba powinna miec dla mnie 72 h takze melduje soe tylko ze zyje, weekedn minal ekspresowo, wie tak jakby go nie bylo.... w pracy nie mam jak nadrabiac, bo nie mam lewego internetu.... skonczylo sie dobre milego dnia zycze
#2960 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() czy byłyście grzeczne i był u Was św. Mikołaj? ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj M. ma urodziny będzie przyjęcie niespodzianka czyli prezenty, tort, szampan i seksowna bielizna ![]() ![]() Dziewczęta Ala ma racje- co Wy takie zarobione jesteście, że jednego posta dziennie sklecić nie łaska? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
zawsze mam racje
|
Ja nie mam cierpliwości do telewizji, bo reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Jedymie top model oglądam i to wszystko.
Seriale oglądam w oryginale, bo nie cierpię serialów z lektorem- dla mnie to odejmuje sporo serialowi jak słyszę jeden, monotonny głos ![]() Grzeczna nie byłam zdecydowanie ![]() ![]()
#2962 |
Zadomowienie
|
Hej kochane me
![]() ja dopiero ogarniam się po powrocie do szkoły i pracy. niby tylko tydzień a rozleniwiłam się na maksa! w weekend byliśmy w domu- pyszne obiadki, zakupy ![]() ![]() mam dwie nowe pary spodni, torebkę, a tż dostał zimowe buty i pasek. śnieg dziś u nas spadł, a jak u Was?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście liczę na zimę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym - nie samym zarobieniem człowiek żyje. ![]() A rózgę bym chętnie przygarnęła, coby co po niektórym tyłek sprać za złe zachowanie. ![]() U mnie średnio! ![]() Weekend zaliczony pod hasłem: "smarczę, dycham i jestem marudna". ![]() ![]() Wczoraj, po kolejnej nieprzespanej nocy (dusiło mnie straszliwie) powiedziałam STOP! Zarządziłam dzień wolny i poszłam do lekarza. Plus jest taki, że oskrzela czyste, płuca czyste, gardło tez ok. Pytanie teraz skąd ten obrzydliwy katar, ból głowy i duszący kaszel. Pani doktor (nowa - moja cudna lekarka poszła na emeryturę ![]() ![]() No nie powiem, żeby budynek w którym pracuję, był pierwszej świeżości, ale, żeby az tak. Dostałam leki i zobaczymy! Noc faktycznie jakby lepiej, ale od rana smarcze oczywiście, a klatka piersiowa od tego kaszlu to mnie nawala równo! ![]() Poza tym mi zimno! Strasznie mi zimno. ![]() Wczoraj zarządziliśmy sobie wieczór filmowy: było Oszukać przeznaczenie 5. Fajne.. chociaż jak to ja na takich filmach połowy nie widziałam. W najgorszych momentach zawsze oczy zakrywam, bo się boję, że jakaś krew albo inny flak we mnie pryśnie. ![]() Blondynka. ![]() Łazienkę mamy fioletową!! FIOLETOWĄ!! ![]() Miała być bardzoooooooooo delikatnie fioletowa, a jest FIOLETOWA!! ![]() Trochę nie pasuje, ale co tam. ![]() ![]() W sobotę robię gruntowne czyszczenie wszystkiego (w minioną zdrowotnie tego nie pociągnęłam) malujemy jeszcze zabudowaną szafę i tyle z remontu. ![]() Aaaaa pył nadal przylatuje, nie wiadomo skąd. ![]() Spać bym poszła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
zawsze mam racje
|
ijaa: ale ja lubię duże stoły, o ile stoją w odpowiednim metrażu, a nie tak, że stół przy ścianie i ledwo się da koło niego przechodzić
![]() A dla mnie odpowiednia ilość snu to 9 godzin, ale z moim nocnym markowaniem nie jest to w tygodniu wykonalne.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-06 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z TŻ nie robimy sobie prezentów mikołajkowych w tym roku. Pochwal się co kupiłaś M.! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa filmy oglądam tak samo! ![]() ![]() ![]() I poka poka łazienkę!! Bry. Wczoraj dzień bardzo miły. TŻ dostał wyrównanie premii świątecznej (podwyższyli im od kwietnia pensję zabierając przy okazji premie świąteczne, więc za te kilka miesięcy dostał wyrównanie). Miło nas PKO zaskoczyło, bo liczyliśmy na jakieś dwie stówki mniej ![]() ![]() Dzisiaj TŻ w pracy, a ja siedzę przy AutoCadzie i już rzygam tą mapą... No ale jutro projekt, więc chcę mieć chociaż część zrobione, bo jestem troszkę w tyle. Wieczorem może jakieś kino, ale to zobaczymy jak mi pójdzie podpisywanie moich domków w projekcie ![]() Aaaby łer ar juuu??? ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
zawsze mam racje
|
Znowu ósemka
![]() ![]() Na szczęście mam zawsze ketonal za co dziękuje niebiosom. Mój brat mówi, że powinno się iść do dentysty jak to boli, a jak ma nie boleć jak dziąsło przebija ![]() A potem może wpadnę na pocztę z karabinem, znowu nabroili ![]() No wiadomo, można korzystać z innych usług, ale na to, że urzędy wysyłają wszystko pocztą nic się nie poradzi. Uwaga tekst babki na zaginięcie listu: ''bo jak się nie odbiera od razu dużej ilości listów- (dużo to kilka zwykle do dziesięciu maksymalnie, nie 50 ![]() ![]() Aż mi się dyskutować nie chciało, bo co będę z głupimi dyskutować, trzeba jedynie jakąś skargę nasmarować, bo to nie pierwsze hity.
#2967 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Witam w pięknym dniu Mikołajek
![]() Za godzinę wybywam do pracy. Weekendu zbytnio nie odczułam bo tylko niedziela wolna i nie wiadomo kiedy zleciała. Kashmirko proszę o adres na pw bo chciałam Ci wysłać te maski ![]() Dodaja do Ciebie wysłałam,aha i najważniejsze dużo szczęścia i miłości na wspólne,kolejne lata z tż ![]() Ijaa kiedy ocenimy efekty przeróbek w domku? ![]() Dzisiaj raczej już się nie odezwę bo wrócę pózno do domku. Miłego mikołajkowego popołudnia. ![]()
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() ![]() U mnie Mikołaja nie będzie ![]() ![]() Jeszcze na szczęście śniegu nie ma, mam nadzieję, że jeszcze długo nie będzie. Jak na razie temperatury na plusie. Już wtorek, jeszcze 3 dni i weekend. Do świąt 2, 5 tygodnia pracy. Jak nei wyzionę ducha to zrobię jakieś tam przekąski. Chyba nie chce mi się tych świąt ![]() Co u mnie? nic praca, dom, praca, dom i tak to wygląda ogólnie narzekam jedynie na brak czasu, bo nie ma kiedy odpocząć, ba nie ma kiedy poprasować ![]() o nie; jeszcze denerwuje mnie muzyka świąteczna w marketach ![]() ![]() W tym roku balkon będzie nam się świecił ![]() ![]() A mój post chyba jakiś bez składu i ładu wybaczcie wracam do pracy ![]()
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
hoł hoł hoł
![]() grzeczne dziewuszki były ![]() ![]() ![]() ![]() az nie wiem co mam pisac, bo u nas po staremu ![]() Wczoraj zrobilismy ostatnie zakupy prezentowe, i zostalo juz tylko zapakowac i mozna stawiac pod choinke ![]() Pochwale sie tez ze moja córcia ładnie rośnie i wazy juz prawie 2kg ![]() ![]() ![]() ![]() bylismy tez zwiedzac porodowke, boszz jakie emocje ![]() ![]() ![]() Ale ogolnie wrazenie pozytywne, szczegolnie jesli chodzi o personel wiec juz sie troche uspokoiłam ![]() A z planow na dzis to leeenistwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.