![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Od razu czuję się jakoś tak... rozgrzeszona
![]() A wiecie, że rzuciłam w diabły KK? Razem z chłopem mym.
#4712 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Phi ![]() A to jutro bo did kwęka. Blisko ale nie - Waga. Witaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
#4715 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() sama sobie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. łelkom bek ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Wyczułem sarkazm z twojej strony
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ooo ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jest proste bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dyskusja o znakach zodiaku, dawno tego nie było ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||
Panaroja
|
No ja też , stale na łapy popatruję
![]() Cytat:
![]() 2.bo ludzie decydują , że kotom ma odpowiadać to , o czym oni zadecydują że jest dla kotów , a koty mają zupełnie inne upodobania ![]() Cytat:
![]() ![]() Pacłam se farbę na łeb , bede pikna , co cud ![]() ![]() I jestem sam koniuszek Szczelca . I z mojej szarlotki została już połowa , tylko dlatego , że upiekłam ją po południu , jakbym rano , to pewnie już by nic nie było ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-04 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
![]() Agnysko - ale tak totalnie rzuciliście KK ?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-12-04 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
dopsz
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Maja wklejała kiedyś na FB horoskop - "czarne charaktery" znaków zodiaku. Też w to nie wierzę, ale uśmiałam się mocno
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Znałam Lwa z nerwicą natręctw
![]() ale i tak był stosunkowo wesoły A ja sprzątam pracownie, przemeblowuję, mam nową lampę górną pomarańczową i radio jazz z internetu, do którego zawsze malowałam. Jeszcze trochę, a umyję okna ![]() ![]() Jako że zamontujemy nowy elegancki karnisz i białe zasłony, jak kalka techniczna, mleczne- żeby przysłaniać okna, jak słońce leje się do środka, bez przekłamywania kolorów. I w ogóle do końca roku mam odwyk ( ![]() ![]() Oraz się pochwalę, że kupiłam TEN płaszcz pogrzebowy- jedyna licytowałam ![]()
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Ojejku...
Na swoje usprawiedliwienie - mam zamiar go oksydować http://allegro.pl/srebrny-pierscione...955504844.html
#4726 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, oficjalne to nie było, KK nic o tym nie wie. Ale z rodziną, nie powiem...
![]() To ja znowu odwrotnie - zarzuciłam farbowanie. Tylko mam odrost lekko inny i nie wiem co zrobić, poszukać farby zbliżonej do mojego odcienia czy co? Ma któraś doświadczenie? Widzę, że był dziś szarlotkowy dzień ![]()
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Co rozumiesz pod pojęciem "totalnie"?
![]() Coraz bardziej się boję, że zmierzam do tego, straszny Adaś Miauczyński ze mnie się robi z wiekiem ![]() Cytat:
![]() Poproszę o pokazanie też płaszcza pogrzebowego i parki ![]() Obkupuję się ostatnio, bo powyrastałam z ciuchów. Tylko zamiast iść jak człowiek do sklepu i pomierzyć, to ja strzelam na allegro ![]() ![]()
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Agnysko - apostazję.
Dobranoc wszystkim ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczełam się znowu malowac ,cera mi się poprawiła ![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie, tak daleko jeszcze nie zaszliśmy.
Dobranoc ![]()
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez na all, ale jak na razie strzelałam nieźle . ![]()
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Parka:
http://allegro.pl/hm-plaszcz-kurtka-...948400610.html Płaszcz pogrzebowy (już był co prawda) http://allegro.pl/show_item.php?item=1947410723 Pierścionek kojarzy mi się z jakimiś narzędziami precyzyjnymi, ale strasznie zapadł mi w pamięć- fajnie, że się podoba Bo mam pociąg do rzeczy, które dla jednych są cudowne, dla innych- koszmarne (często tych drugich opinii jest znacznie więcej ![]()
![]() |
#4734 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Godzinę temu klikłam szwagrowi pod choinkę,ale nie znam zapachu i sama nie wiem czy dobrze zrobiłam ![]() Powiedz,że dobrze zrobiłam ![]() Nie lubię kupować prezentów tak od niechcenia i zawsze długo szukam coś ciekawego,pasującego do osobnika za rozsądną cenę oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też czasami wpadam na jednego ![]() gratuluję smakowitego pichcenia ![]() Cytat:
![]() Czasami trzeba się wybeczeć ![]() Cytat:
![]() Na szczęście faceci skorpiony są OK ,ale lejdis są ponoć wredne i mściwe ![]() Sory,ale przeżyłam traumatyczną wredność skorpionki(nie raz i nie jednej) i wiem co mówię ![]() ![]() Ale tutaj są same fajne skorpionki ![]() Nie wierzę ![]() Jesteś wyjątkiem od reguły ![]() Cytat:
![]() Depresyjne są,ale i kochane i pełne empatii ![]() ![]() Ach... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, Rozterko, ja po raz pierwszy od lat poczułam wielką chęć się malować nie zdawkowo i zawsze tak samo, ale poeksperymentować.
Może przez włosy, które mają w sobie dużo rudości, aczkolwiek są w gamie ciemnej czekolady i inspirują mnie kolorystycznie. więc myslę, że i mnie się nagle cera poprawi ![]()
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() żarty żartami, ale żeby niby cechy człowieka nie są efektem genów i ukształtowania charakteru, tylko zapisane z góry w jakiś gwiazdach/datach itp? Bezedura ![]() (kiedyś dostałam swój osobisty horoskop od dyplomowanej astrolog w podzięce za przysługę - mało co się zgadzało ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-04 o 22:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() one nie sa zapisane w gwiazdach , to tylko wpływy energetyczne tych gwiazd w momencie urodzenia
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-04 o 22:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Majuś, znowu masz podpis w swoim stylu
![]() wszystko, co dobre, jest pułapką, bo się kończy A jak się ktoś boi i nie chce, żeby bolało, niech se siedzi w fotelu i już Dopóki nie zacznie się bać straconego czasu dla mnie nie ryzykować to nie żyć
#4739 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajny fajny-taki...bezkompromisowy ![]()
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.