Powiększanie piersi cz.7 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 17:54   #2731
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Zabulko,a powiedz czy ciebie czasami jeszcze panienki pobolewają?
Hejka
Ten lewy zakluje mnie jeszcze czasem Mi to nie przeszkadza, przyzwyczailam sie I tez sie o to nie martwie, bo mysle, ze do pol roku kiedy sie ukladaja moga jeszcze pobolewac
Pobolewa lewusek, ale za to jak pieknie dogonil prawuska w ksztalcie ach................ nawet nie mam czasu zdjec zrobic, a znowu te moje perelki sie zmienily
Dzisiaj bylam na basenie na takim kacu, ze hooooooooooooooo i zimno mi bylo, a suty tak sterczaly, ze jak wychodzilam z wody to zaslanialam rekami Moj TZ co chwile mi o tych wetylkach przypominal i bezczelnie sie gapil

Krokus ja po 2 tygodniach jezdzilam na rowerku i dreptalam na stepperze Przysiady, wykroki, a nawet brzuszki juz mozesz robic

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zabulek- jak maseczka, mąż rano miał radochę że jakaś nastolatkę w łóżku znalazł
Mayusiu
Na mnie chyba nie dziala Nie wygladam mlodziej, a za to na drugi dzien wyszly mi 4 bolace wulkany Ochyda Chyba , ze taki wysyp musi byc, a potem dopiero przyjdzie mlodosc
Zostane przy zielonej glince, dla mnie rewelacja

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
Matko jaka tu cisza gdzie wy wszystkie jestescie?? a zabulka chyba na zumbie sie zasiedziala bo od paru dni jej nie widac
Jakos czasu brak A na zumbe chyba zaczne chodzic 2 razy w tygodniu, bo nic mi lepiej humorku nie poprawia
Teraz uwielbiam to
http://www.youtube.com/watch?v=OOq3cr9F9Ns
Nawet bardzo zblizony uklad mamy, tylko baaaaardziej sexyyyyyyy
Stary 2011-12-04, 18:07   #2732
krokus26
Raczkowanie

Krokus ja po 2 tygodniach jezdzilam na rowerku i dreptalam na stepperze Przysiady, wykroki, a nawet brzuszki juz mozesz robic[COLOR="Silver"]

Zabulku- wielkie dzięki za tak ekspresową odpowiedź. Nie masz pojęcia jak mnie uszczęśliwiłaś. W takim razie od dziś będę mogła wystartować z 8 min ABS /na brzusio/. Przyznam się, że orbitreka i tak już dzisiaj sobie na 20 min odpaliłam. Tylko trochę się bałam ruszyć z resztą ćwiczeń, gdyż nasza Pani dr. mówiła że na początek tylko basen a w styczniu powie co dalej. Kochana myślisz że te ćwiczenia nie zaszkodzą moim bimbałką? Jeszcze w wolnej chwili robię żabkę basenową z przysiadami /ha na sucho/. A czy callanetics można? /uwielbiam te ćwiczenia/.
Stary 2011-12-04, 18:52   #2733
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Krokus ja po 2 tygodniach jezdzilam na rowerku i dreptalam na stepperze Przysiady, wykroki, a nawet brzuszki juz mozesz robic[COLOR="Silver"]

Zabulku- wielkie dzięki za tak ekspresową odpowiedź. Nie masz pojęcia jak mnie uszczęśliwiłaś. W takim razie od dziś będę mogła wystartować z 8 min ABS /na brzusio/. Przyznam się, że orbitreka i tak już dzisiaj sobie na 20 min odpaliłam. Tylko trochę się bałam ruszyć z resztą ćwiczeń, gdyż nasza Pani dr. mówiła że na początek tylko basen a w styczniu powie co dalej. Kochana myślisz że te ćwiczenia nie zaszkodzą moim bimbałką? Jeszcze w wolnej chwili robię żabkę basenową z przysiadami /ha na sucho/. A czy callanetics można? /uwielbiam te ćwiczenia/.
Z tym orbitrekim to uwazaj, tzn. za bardzo rekami nie machaj Cwiczenia na brzuch jak brzuszki , czy ABS nie obciazaja bardzo klatki, wiec nie zaszkodza, a w razie czego to bedziesz czula jakis dyskomfort w klatce. Po miesiacu jest juz ok, tylko wszystko z umiarem Callanetics tez mozesz robic, szczegolnie ten na biodra,uda i posladki Wszystkie cwiczenia ponizej pasa sa bezpieczne
Ja Ci powiem , ze jestem 4 mc po operacji,a w piatek na maszynie rotacyjnej cwiczylam skrety tulowia ( 20kg obciazenia tylko) i bolaly mnie panienki Dziwne , nieprzyjemne uczucie mialam i w dodatku miesnie piersiowe tak bardzo mi sie napinaly i ruszaly, ze widzialam to przez koszulke Wczoraj wrzucilam 15 kg obciazenia i bylo znacznie lepiej

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-12-04 o 18:54
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:17   #2734
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Z tym orbitrekim to uwazaj, tzn. za bardzo rekami nie machaj Cwiczenia na brzuch jak brzuszki , czy ABS nie obciazaja bardzo klatki, wiec nie zaszkodza, a w razie czego to bedziesz czula jakis dyskomfort w klatce. Po miesiacu jest juz ok, tylko wszystko z umiarem Callanetics tez mozesz robic, szczegolnie ten na biodra,uda i posladki Wszystkie cwiczenia ponizej pasa sa bezpieczne
Ja Ci powiem , ze jestem 4 mc po operacji,a w piatek na maszynie rotacyjnej cwiczylam skrety tulowia ( 20kg obciazenia tylko) i bolaly mnie panienki Dziwne , nieprzyjemne uczucie mialam i w dodatku miesnie piersiowe tak bardzo mi sie napinaly i ruszaly, ze widzialam to przez koszulke Wczoraj wrzucilam 15 kg obciazenia i bylo znacznie lepiej
Zabulku, już jestem po ABS- przy ćwiczeniach na mięsień skośny czułam ciągnięcie w panienkach- więc ćwiczyłam delikatniej. Z callaneticsem ruszam od jutra- już nie mogę się doczekać. Jeżeli chodzi o orbitreka- to odpuszczę ręce a popracuję nogami, tylko co jakiś czas dodam ręce. Dziękuję - pani- Pani trener- wielki buziak
Kochana, widzę , że masz zacięcie. Ja bez ćwiczeń żle funkcjonuję. Uwielbiam się ruszać. Trochę, mi źle że jeszcze muszę poczekać z Nordic W. ale powolutku, szybko zleci.
Stary 2011-12-04, 19:30   #2735
Precelka1
Raczkowanie

Kochane ja przepraszam, ze tak rzadko zaglądam, jakoś mam problem z organizacją czasu, wracam późno i nie mam siły włączać kompa, zwlaszcza, ze sporo czasu spedzam przed w pracy...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

jooasi mam od wczoraj nowy aparat, wiec może to znak chyba juz dobrze sie czujesz kochana? jak bez szwów, odczuwasz jakiś ból? ja mam ostatnio chyba urojenia na mrowienie, w tym tygodniu rozwieje wątpliwości w trakcie wizyty, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Dziewczynki wstyd się przyznać, zaakceptować prośbę umiem, ale dopiero teraz ogarnęłam, jak się wysyła prośby o dodanie do przyjaciół
dobranoc wszystkim
Stary 2011-12-04, 19:44   #2736
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Mayusiu
Na mnie chyba nie dziala Nie wygladam mlodziej, a za to na drugi dzien wyszly mi 4 bolace wulkany Ochyda Chyba , ze taki wysyp musi byc, a potem dopiero przyjdzie mlodosc
Zostane przy zielonej glince, dla mnie rewelacja

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------
Pewnie za długo trzymałaś i się za bardzo odmłodziłaś aż trądziku dostałaś Ja żadnego wysypu nie zaobserwowałam więc pewnie Tobie nie słóży kwas salicylowy.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:46   #2737
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
PYTANKO ZA 100 PUNKTÓW jak mam smarować te moje cycki,aby było dobrze. Smaruję je wazeliną białą. Dajcie znać jak je smarować aby było wszystko dobrze.
Całe piersi smaruje się po to by uelastycznić skórę , która jest bardzo napięta i osłabiona po zabiegu. Może to być wazelinka, może to być oliwka dla dzieci, może to być kremik przeciw rozstępom dla pań w ciąży który również świetnie uelastycznia i odżywia skórę. Po kąpieli -piersi smarujemy blizny omijamy. Blizn- tzn. ran- nie smarujemy niczym przynajmniej przez pierwszy msc. To im w niczym nie pomoże na tym etapie- a wręcz je rozpulchni i się rozejdą .

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Mam pytanko, czy oprócz basenu po m-cu od op wykonywałyście jeszcze jakieś inne ćwiczenia? Np rowerek, orbitrek itp.
Strasznie mnie nosi i mam już dość tego bezruchu. Pomóżcie. Buziaczki.
Oj ja bym do Pani dr zadzwoniła żeby sobie biedy nie narobić. Ty masz Słonko całkiem inne zalecenia niż dziewczynki które mają implanty tylko pod mięsień. Basenik można po miesiącu- bo w przeciwieństwie do innych ćwiczeń rozluźnia mieśnie a nie buduje. Coś mi się obiło o uszy, że po miesiącu można tylko robić ćwiczenia na nogi- nawet na brzuszek jeszcze nie, żadne skakania i machania łapkami. Jeśli już łapkami- to tylko ćwiczenia rozciągające- hihi takie z pakietu ćwiczeń dla seniorów Ja za bardzo nie wiem dokładnie co i kiedy już można- bo ja nie mogłam nic- zupełnie nic. I myślę, że i tak każda z nas ma różne/indywidualne zalecenia Więc na prawdę lepiej zadzwoń do Pani dr i się dopytaj co Tobie można

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość

Ale mi ulzylo.Dzieki wielkie Kochana! Wiec jak cos to lykne aspirynke i do wyrka jak sie zlozylo,Ty to pewnie tej daty do konca zycia nie zapomnisz co? A jak Myu przezylas Swieta po operacji? Moglas normalnie funkcjonowac czy lezalas w wyrku?Miejmy nadzieje ze w ten dzien z Malinką bedziemy szczesciarami i wszystko pojdzie z planem bez komplikacji
Jak zdrówko Nadinko? Wygrzałaś to chróbsko? Mam nadzieję że skoro nie piszesz - jest juz dobrze
Ja przeżyłam święta, i to dwa lata pod rząd moim zdaniem to świetny termin- jeśli się oczywiście nie wyprawia świąt u siebie bo to odpada Ale jak się gdzieś idzie, do rodzinki to nie ma najmniejszego problemu. I tak jesteś uziemiona w domu po operacji. W łóżku się nie leży- więc tak przynjmniej siedzi się w miłej, rodzinnej atmosferze. Jest milej niż byś miała sama w domu ten czas spędzać . Posiedzisz, pojesz, porozmawiasz, pośpiewasz kolędy, prezenty dostaniesz - i tak zleci Ci czas szybciej niż w bezruchu w domu gdzie nie wiadomo co z sobą zrobić przez pierwsze dni.
I jest jeszcze jeden plus, że w tym ferworze przedświątecznym nikt nie zauwazył że ja jestem troszkę niedysponowana. Ja zapobiegawczo powiedziałam że mam grypę - no bo nie wiedziałam jak się pozbieram do Wigili. Ale było dobrze- więc grypa mi przeszła
19 miałam operacje-wszyscy mieli święta na głowie i mogłam spokojnie przez pierwsze dni dojśc do stanu normaności. Potem święta, sylwester i ja juz normalnie funkcjonowałam
Nawet na sylwku byłam- u znajomych, ale zawsze-i też nikt nie zauważył że coś ze mną nie tak
Hihi- a pierwszy termin miałam na 23 grudnia no to bym na pewno przy stole wigilijnym nie usiadła. Ale zwolnił się termin na 19 i mi zamienili.
Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
Matko jaka tu cisza gdzie wy wszystkie jestescie?? a zabulka chyba na zumbie sie zasiedziala bo od paru dni jej nie widac

Ewelka - bylam na Twoim profilu i panienki sa naprawde sliczne - co Ty chcesz w nich poprawiac?? Daj im czas na ulozenie, wyskoczenie do przodu wtedy zobaczysz koncowy efekt i zadecydujesz co dalej

A ja dzisiaj jestem pozytywnie nabuzowana rano mialam sesje zdjeciowa pogoda dopisala wiec czesciowo byla w plenerze... robilysmy nawet fotki w bieliznie smiac mi sie chcialo bo co pare ujec mowilam poczekaj musze wyjac cycki i udawac ze je mam nie moge doczekac sie efektow koncowych
A co to za sesyjka? i do tego w bieliźnie pochwal się kochana

Cytat:
Hejka
Ten lewy zakluje mnie jeszcze czasem Mi to nie przeszkadza, przyzwyczailam sie I tez sie o to nie martwie, bo mysle, ze do pol roku kiedy sie ukladaja moga jeszcze pobolewac
Pobolewa lewusek, ale za to jak pieknie dogonil prawuska w ksztalcie ach................ nawet nie mam czasu zdjec zrobic, a znowu te moje perelki sie zmienily
Dzisiaj bylam na basenie na takim kacu, ze hooooooooooooooo i zimno mi bylo, a suty tak sterczaly, ze jak wychodzilam z wody to zaslanialam rekami. Moj TZ co chwile mi o tych wetylkach przypominal i bezczelnie sie gapił-------

Jakos czasu brak. A na zumbe chyba zaczne chodzic 2 razy w tygodniu, bo nic mi lepiej humorku nie poprawia
Teraz uwielbiam to
http://www.youtube.com/watch?v=OOq3cr9F9Ns
Nawet bardzo zblizony uklad mamy, tylko baaaaardziej sexyyyyyyy
Ty na ten basenik to chyba już za fri wchodzisz jako ozdoba i atrakcja I się nie dziw, że się ktoś na antenki gapi- hihi ja sama bym pewnie nie mogła oczu oderwać od takiego widoku, a co dopiero faceci.
A pioseneczka fajowa dziś ćwicze przy niej

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-04, 21:01   #2738
dagaa81
Raczkowanie

Witajcie Kochane Moje!!!! A ja wróciłam niedawno z koncertu Lady Pank z orkiestra symfoniczna i jestem tak pozytywnie naladowana że hej Glosu nie mam, słuch tez szwankuje ale w pierwszym rzedzie siedziałam i wyskakałam sie jak nastolatka Ehhhh....fajne to czasy byly kiedys Pozdrawiam Kochane Ide ogladać Kości bo to moj serial
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:22   #2739
malineczka13
Przyczajenie

hej
dodalam fotki do albumu
humor mam coraz gorszy- czy to jakas paranoja?
moje piersi podobaly mi sie duzo bardziej zaraz po zabiegu niz teraz
niby 2 dni pozniej tez byly takie kamienie szpiczaste i sie splaszczyly, teraz sie zaokraglaja ale sa tak bardzo daleko od siebie rozstawione
jejku cale szczescie, ze wzielam wieksze! bo bym sie zaplakala, teraz wcale nie sa jakies takie duze jak zaraz po operacji
czy one sie jeszcze zaokragla??? na dodatek skora mi sie na nich luszczy

Sorki, ze tak o sobie tylko
Jak Wy sie czujecie
mam chwile bo M pracuje

Edytowane przez malineczka13
Czas edycji: 2011-12-04 o 21:31
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:27   #2740
gwendolinka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Ja też taka milcząca sie zrobiłam... bo mi humor nie dopisuje ostatnio.
Zabulek, Mya - ja właśnie też mam wypryski na czole , ale od razu PO nalozeniu widzialam wygładzoną skóre... rownie dobrze to może być spowodowane zbliżającym się okresem. Ciężko ocenić. Ja potrzebuje coś na nos bo 350 dni w roku schodzi mi skóra z nohala;/

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 21:47   #2741
malineczka13
Przyczajenie

Gwendolinka nie pomoge z czyms na nosek-nie mam pojecia
w sumie zdowolona jestem z kosmetykow dr nony ale ja nie mam b. suchej skory

Zabuku naprawde 2 tyg po bylas na rowerku? wow, ja to sie wszystiego boje.Pozatym ze po zabiegu poszlam na nast. dzien do pracy ale sie nie wysilalam to naprawde sie oszczedzam, pracuje ale nic ciezkiego

Krokus brawo za zapal do cwiczen
podziwiam Was dziewczyny

Precelka witaj w klubie, ja tez dopiero poznaje forum i takie wtopki robie, ze nie wiedzialam np jak zapraszac itp.
ale dziewczyny mnie osiwecily

Maya Diva nie pisalam Ci tego wczesniej bo nie mialam kiedy, tylko w Twoich albumikach jak bylam. Przepraszam za ciekawosc-jestem w szoku, ze Ci lekarze tak spartoczyli i to z jakim nazwiskiem, niby wielka slawa? Powiedz mi kochana Ty nie walczylas zeby Ci to poprawili, oni nie poczuwali sie do winy? Robilas druga operacje u kogos innego? Ale przeszlas, nawet sobie nie wyobrazam ile nerwow. Ale podziwiam Cie, ze walczylas o swoje. I masz teraz przepiekne skarby )

Dagaa zazdroszcze koncertu-fajnie, ze tak milo spedzilas wiezor
Stary 2011-12-04, 21:52   #2742
gwendolinka
Zadomowienie

Ja nie mam bardzo suchej- mam mieszaną w kierunku suchej ale zawsze z nosa mi sie skora łuszczy.

Malineczka piersi się schodzą z czasem troche, bo teraz są sterczące i twarde więc patrzą na boki a później jak zrobią się miekkie to trochę się zbliżą.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 22:07   #2743
Ewelka8891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja nie mam bardzo suchej- mam mieszaną w kierunku suchej ale zawsze z nosa mi sie skora łuszczy.

Malineczka piersi się schodzą z czasem troche, bo teraz są sterczące i twarde więc patrzą na boki a później jak zrobią się miekkie to trochę się zbliżą.
Kochana zrób sobie peeling delikatny i na to spróbuj z La Rocha Nutritic 2,5% myślę, że powinien pomóc super krem odżywczo-regenerujący- ja jestem zadowolona w zimie niestety też mam podobne problemy jak Ty
Ewelka8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 22:19   #2744
malineczka13
Przyczajenie

Gwendolinka dzieki
wiem wiem musze byc cierpliwa ...
ale ja juz chce takie cuda jak Wy macie

Ewelka hej

Dobranoc wszystkim , papa
Stary 2011-12-05, 00:31   #2745
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Gwendolinka dzieki

Ewelka hej

Ty swoje cudeńka też już masz- tylko muszą teraz dorosnąć
Gwendolinka cierpliwie swoje odczekała
i nawet nasz Zabulek musiał poczekać
ja też - o ja to nawet dwa razy
no nie ma lekko Malineczko trzeba cierpliwie swoje odbębnić
Na razie masz za sobą pierwszy etap- pierwszy tydzień
Teraz czekamy na miesiąc
a potem na czwarty i szósty....
no troszkę z nami zostaniesz

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Gwendolinka nie pomoge z czyms na nosek-nie mam pojecia
w sumie zdowolona jestem z kosmetykow dr nony ale ja nie mam b. suchej skory

Zabuku naprawde 2 tyg po bylas na rowerku? wow, ja to sie wszystiego boje.Pozatym ze po zabiegu poszlam na nast. dzien do pracy ale sie nie wysilalam to naprawde sie oszczedzam, pracuje ale nic ciezkiego

Krokus brawo za zapal do cwiczen
podziwiam Was dziewczyny

Precelka witaj w klubie, ja tez dopiero poznaje forum i takie wtopki robie, ze nie wiedzialam np jak zapraszac itp.
ale dziewczyny mnie osiwecily

Maya Diva nie pisalam Ci tego wczesniej bo nie mialam kiedy, tylko w Twoich albumikach jak bylam. Przepraszam za ciekawosc-jestem w szoku, ze Ci lekarze tak spartoczyli i to z jakim nazwiskiem, niby wielka slawa? Powiedz mi kochana Ty nie walczylas zeby Ci to poprawili, oni nie poczuwali sie do winy? Robilas druga operacje u kogos innego? Ale przeszlas, nawet sobie nie wyobrazam ile nerwow. Ale podziwiam Cie, ze walczylas o swoje. I masz teraz przepiekne skarby )

Dagaa zazdroszcze koncertu-fajnie, ze tak milo spedzilas wiezor
Niestety- rutyna nawet znanych może zgubić Zresztą ta sława już wtedy nie operowała- tylko asystenci. No ale o tym nikt pacjentką nie mówił. A teraz ten asystent jest już "autorytetem w dziedzinie" jak to mogłyśmy ostatnio przeczytać na wizażu- ech....z pewnością takich przypadków jak ja w swojej karierze nie uwzględnia. Do winy się nie poczuwali, zresztą jakiej winy- wg nich piersi były idealne, piękne i równiutkie!!!!!. Nie było nawet przez chwilę mowy o jakiej kolwiek poprawce - nawet jak implant się przekręcił . Ogromnie żałuję, że nie nagrałam wtedy tych panów- wiem, że nie wolno tego robić ale dziś chętnie bym poniosła konsekwencje takiego czynu. Ciekawe jak by dziś ten autorytet odniósł się do tego nagrania.
Poprawić to musiałam-nie dało się tak żyć. Już nawet nie chodzi o estetykę- ale ręka mi drętwiała i miałam straszne nerwobóle, ten przemieszczony implant naciskał mi na nerw i niestety cały czas przsuwał się coraz niżej a pierś się rozciągała.
Poprawiać u nich i tak bym już nie chciała-już po 4 msc zwodzenia straciłam do nich całkowicie zaufanie. Rozmawiać nie chcieli, do winy się nie poczuwali. Na sąd i proces ciągnacy się latami nie zdecydowałam się ( po pierwsze nie stać mnie na to, a po drugie wiem że zrujnowałoby to moje życie osobiste i rodzinne). Za dwa tygodnie mija termin który miałam na złożenie sprawy w sądzie. Będę musiała pogodzić się z tym, że nic im nie mogę zrobić......

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane Moje!!!! A ja wróciłam niedawno z koncertu Lady Pank z orkiestra symfoniczna i jestem tak pozytywnie naladowana że hej Glosu nie mam, słuch tez szwankuje ale w pierwszym rzedzie siedziałam i wyskakałam sie jak nastolatka Ehhhh....fajne to czasy byly kiedys Pozdrawiam Kochane Ide ogladać Kości bo to moj serial
Ale super! no zazdroszczę i do tego w pierwszym rzędzie miejscówki mieliście!! ale fajnie musiało być! A ich muzykę i mój syn słucha z przyjemnością- więc nie starzeje się wcale. Kości też oglądam Buźka, pozdrawiam

No to poniedziałek mamy trzymajmy się jakoś będzie
Dobrej nocki życzę

Stary 2011-12-05, 07:41   #2746
jooasi
Wtajemniczenie

witajcie ślicznoty
jak ja Wam zazdroszcze tego zapału do ćwiczeń, ze mnie tak dupa leniwa ale mam swoje cycki to teraz jest w koncu motywacja zrobić choć coś z brzuszyskiem dajcie jakiś zestawik z uwzględnieniem boczków, co to jest ten ABS

byłam wczoraj w galeryjce obkupić dzieciaczki a tu bach i dostałam karte rabatową na staniczek, wsadziłam ją w kieszeń bo nie miałam w planach rozsupływać się z tych kokonów moich ale paliła strasznie i na koniec musieli na ławeczce czekać a mamusia poszła mierzyć, nie miałam kupować bo i tak nosić nie mogę tylko rozmiarek chciałam sprawdzić ale nie oparłam się czarnym koronkom w rozm. 70 E
obok mnie dzieczyna kupowała zagąbczony staniczek powiększający dwa rozmiary i aż mi jej żal było jak powiewałam moimi koronkami a największą radość sprawiło mi dzwonienie dzwoneczkiem na panią i proszenie o większy rozmiarek

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Dagaa kochana ale miałaś fajnie ja też sie wybierałam ale w końcu nie dotarłam bo ochotnicy się wykruszyli a samej jakoś niebardzo

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Precelko też mam mrówki czasami a w dodatku prawy jeszcze wciąż pobolewa i czuje w nich napięcie, takie kamloty przytroczone do klatki ale kochane i mimo, że wiele mankamentów widze to nie mogę się na nie napatrzeć

Malineczko mnie też się skóra łuszczy, oliwką nacieraj bedzie lepiej

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Klaudeczko

i wszystkim Wam dziękuję za piękne komentarze w albumiku
Stary 2011-12-05, 07:41   #2747
malineczka13
Przyczajenie

Maya Diva
Bede czekac az i moje sie ladne zrobia
Normalnie Twoja historia nie djae mi spokoju, a mnie ludzie mowili, zeby u niego robic. Masakra. Rozumiem Cie kochana ze po sadach nie chcesz sie wloczyc ale wkurza mnie taka bezkarnosc kogos kto spartaczyl. Trzeba to naglasniac!

Joasi ale sie usmiechnelam czytajac Twoj opis- hihi-mowisz, ze gabeczki brala bidusia? Wyobrazam sobie jak sie czulas. Chetnie wybralabym sie z ktoras z Was na zakupy staniczkowe ale to za jakis czas
ja mialam kontrole w pt, szwy mi tylko dr przycial z boczku, mam zmieniac co tydzien nowy plasterek pod spodem i druga kontrole mam przed swietami wiec na gwazdke kupie sobie koroneczki

A i mialam pytac-jak z tym smarowaniem? kiedy mozna zaczac i czym najlepiej? mi sie skora zaczela luszczyc
Stary 2011-12-05, 07:54   #2748
jooasi
Wtajemniczenie

Malineczko na piersi oliwka ale bez moczenia ranek
ja mam zupełnie inne zalecenia z szewkami, ani razu nie miałam plasterka naklejonego, codziennie smaruje szewki maścią Nitrofurazon i przykładam gazik a ten staniczek trzyma, mam zużyć tubke do końca a potem linomag
Stary 2011-12-05, 08:15   #2749
Olivkaa200
Zakorzenienie

kajuja1 07.12 - 3
violinka69 13.12 - 9
Nadinka2 19.12- 15
malinkac 19.12- 15
Klaudeczka2010 20.02.2012r-84
sherry.b 26.04.2012r-142
Olivkaa200 12.07.2012r-220

Witam dziewczyny Ja tylko na chwilke sie przywitac, po wczorajszej "wycieczce" jestem padnieta moze spalam z 3 godziny Ale jakie mialam przygody to glowa mala Miłego dnia wszystkim
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 08:48   #2750
jooasi
Wtajemniczenie

Mój staniczek nr 1 fotka w albumiku :d

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-12-05 o 08:49
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:37   #2751
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Ja też taka milcząca sie zrobiłam... bo mi humor nie dopisuje ostatnio.
Zabulek, Mya - ja właśnie też mam wypryski na czole , ale od razu PO nalozeniu widzialam wygładzoną skóre... rownie dobrze to może być spowodowane zbliżającym się okresem. Ciężko ocenić. Ja potrzebuje coś na nos bo 350 dni w roku schodzi mi skóra z nohala;/
Gwendolinka a co się dzieje Ech pogoda za oknem pewnie pogarsza nastrój. Szkoda, że nie ma słoneczka - od razu raźniej się robi. Tak czy owak mam nadzieję, że Tobie wróci uśmiech na buźce

No a na odliczaniu widzę, że niedługo pora na kajuja1 jak tam u Ciebie? stresujesz się?
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:50   #2752
Ewelka8891
Raczkowanie

Cytat:
Gwendolinka dzieki

Ewelka hej

Hej Malineczka Oglądałam Twoje skarby i nie przejmuj się póki co ich ułożeniem- leżała ze mną dziewczyna, która miała taki sam dylemat od razu po operacji wyglądało to bardzo podobnie a teraz po miesiącu jej piersi wyglądają świetnie i jest bardzo zadowolona

Dziewczyny 7.12 mija miesiąc wczoraj oglądałam moje piersi i jedna jest większa a druga mniejsza nie jest to duża różnica ale jednak. Zmieniałam opatrunki - lewa blizna jest super taka równa jestem zachwycona gorzej z prawą ale mam nadzieję, że powoli to się unormuje:/
Ewelka8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:25   #2753
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Maya Diva
Bede czekac az i moje sie ladne zrobia
Normalnie Twoja historia nie djae mi spokoju, a mnie ludzie mowili, zeby u niego robic. Masakra. Rozumiem Cie kochana ze po sadach nie chcesz sie wloczyc ale wkurza mnie taka bezkarnosc kogos kto spartaczyl. Trzeba to naglasniac!

Joasi ale sie usmiechnelam czytajac Twoj opis- hihi-mowisz, ze gabeczki brala bidusia? Wyobrazam sobie jak sie czulas. Chetnie wybralabym sie z ktoras z Was na zakupy staniczkowe ale to za jakis czas
ja mialam kontrole w pt, szwy mi tylko dr przycial z boczku, mam zmieniac co tydzien nowy plasterek pod spodem i druga kontrole mam przed swietami wiec na gwazdke kupie sobie koroneczki

A i mialam pytac-jak z tym smarowaniem? kiedy mozna zaczac i czym najlepiej? mi sie skora zaczela luszczyc
Czytałam ze jestes troszkę niezadowolona, jakbym o sobie czytała, ja tez w gorącej wodzie kąpana, ale widzę z dnia na dzień ze piersi się zmieniaja wiec nie martw się
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:42   #2754
violinka69
Raczkowanie

Hej Dziewczynki! U mnie coraz bliżej do operacji, dzisiaj nie spałam DOSŁOWNIE całą noc w pracy był taki dramat, że myślałam, że zemdleje... chyba powoli do mnie dociera, że to już za tydzień (a dokładnie 8 dni) i boję się potwornie...na dodatek nie wiadomo czy znajdzie się ktoś kto odbierze mnie z kliniki, bo wszyscy zajęci albo poza miastem w dzień po zabiegu...
Dzisiaj z tego wszystko poleciałam do Triumpha i kupiłam stanik...70 D akurat na moje A bardzo pasuje :P ale mam nadzieję, że będzie dobry po zabiegu, a póki co zamierzam go nosić i udawać, że mi biust urósł przez najbliższy tydzień
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:24   #2755
jooasi
Wtajemniczenie

Violinko to niedobrze, ze nie ma się kto Tobą zaopiekować bedziesz potrzebować pomocy, nie tylko transportu, nie umyjesz się ani nie zrobisz sama posiłku przynajmniej z dwa dni bo rączkami ciężko ruszać.
a staniczek może być za duży nawet po operacji. sportowy triumph 70D pasuje na moje 325 choć jesteś szersza to może inaczej się naciągnie, ja powinnam mieć 65 ale nie ma takiego rozmiarku z Triumpha
Stary 2011-12-05, 18:22   #2756
krokus26
Raczkowanie

Witajcie kochane. Joasiu, byłam w Twoim albumiku, piersiątka super a w tym staniczku po prostu wow!!! Malineczko Twoje też będą super. Jak patrzę na te Wasze cudeńka to aż zazdroszczę. U mnie wciąż pod piersiami widać implanty i mam nadzieję, że szybko piersi się ułożą- bo tracę nadzieję. Jak widać, każda z Nas ma inny problem- a wydawało by się, że robimy op i już powinno być wszystko super.
Joasiu- ABS to zestaw ćwiczeń 8 min na brzuch. Jest cała seria- nogi, pośladki, rozciąganie. Wpisz sobie w youtube- 8 min abs i zobacz na czym polegają.
Maya masz rację zadzwonię do dr i dopytam, ale pewnie nie pozwoli mi na ćwiczenia- a mnie już nosi. Myślę że callanetics za bardzo nie zaszkodzi i orbitrek bez dodania rąk- to prawie jak rower. Buziolki
Stary 2011-12-05, 18:27   #2757
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Violinko to niedobrze, ze nie ma się kto Tobą zaopiekować bedziesz potrzebować pomocy, nie tylko transportu, nie umyjesz się ani nie zrobisz sama posiłku przynajmniej z dwa dni bo rączkami ciężko ruszać.
a staniczek może być za duży nawet po operacji. sportowy triumph 70D pasuje na moje 325 choć jesteś szersza to może inaczej się naciągnie, ja powinnam mieć 65 ale nie ma takiego rozmiarku z Triumpha
W Esotiq tez nie ma. I tyle tam staniczków pieknych ale dupa
Mam jeden stamtad kupiony tuz po op zeby wyjąć fiszbiny-70H i za szeroki w obwodzie, zresztą zdjęcie dałam do albumu.
Teraz kupuję 65H i są ok. Chyba ze kupię w Esotiq i ktoś mi zwęży.
Stary 2011-12-05, 18:34   #2758
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczyny,
a ja Wam ze szczerego serca polecam ewę bień i krisline staniki są rewelacyjne i mają baaaaardzo bogatą rozmiarówkę

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:37   #2759
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
a ja Wam ze szczerego serca polecam ewę bień i krisline staniki są rewelacyjne i mają baaaaardzo bogatą rozmiarówkę
Ja mam 2 z ewy
Idealne, 65H lezy jak ulał zreszta ten nowy w albumie czarny to chyba ewa, konrad albo wlasnie krisline
Stary 2011-12-05, 18:40   #2760
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja mam 2 z ewy
Idealne, 65H lezy jak ulał zreszta ten nowy w albumie czarny to chyba ewa, konrad albo wlasnie krisline
ja mam tylko ewę i krisline
obwód 65 jest idealny

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości