![]() |
#2731 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Ten lewy zakluje mnie jeszcze czasem ![]() ![]() ![]() Pobolewa lewusek, ale za to jak pieknie dogonil prawuska w ksztalcie ach................ nawet nie mam czasu zdjec zrobic, a znowu te moje perelki sie zmienily ![]() Dzisiaj bylam na basenie na takim kacu, ze hooooooooooooooo i zimno mi bylo, a suty tak sterczaly, ze jak wychodzilam z wody to zaslanialam rekami ![]() ![]() Krokus ja po 2 tygodniach jezdzilam na rowerku i dreptalam na stepperze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Na mnie chyba nie dziala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zostane przy zielonej glince, dla mnie rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Teraz uwielbiam to http://www.youtube.com/watch?v=OOq3cr9F9Ns Nawet bardzo zblizony uklad mamy, tylko baaaaardziej sexyyyyyyy ![]()
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
Krokus ja po 2 tygodniach jezdzilam na rowerku i dreptalam na stepperze
![]() ![]() Zabulku- ![]() ![]()
#2733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja Ci powiem , ze jestem 4 mc po operacji,a w piatek na maszynie rotacyjnej cwiczylam skrety tulowia ( 20kg obciazenia tylko) i bolaly mnie panienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-12-04 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochana, widzę , że masz zacięcie. Ja bez ćwiczeń żle funkcjonuję. Uwielbiam się ruszać. Trochę, mi źle że jeszcze muszę poczekać z Nordic W. ale powolutku, szybko zleci.
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Kochane
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- jooasi mam od wczoraj nowy aparat, wiec może to znak ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Dziewczynki wstyd się przyznać, zaakceptować prośbę umiem, ale dopiero teraz ogarnęłam, jak się wysyła prośby o dodanie do przyjaciół ![]() ![]() dobranoc wszystkim ![]()
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2737 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja przeżyłam święta, i to dwa lata pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jest jeszcze jeden plus, że w tym ferworze przedświątecznym nikt nie zauwazył że ja jestem troszkę niedysponowana. Ja zapobiegawczo powiedziałam że mam grypę ![]() ![]() 19 miałam operacje-wszyscy mieli święta na głowie i mogłam spokojnie przez pierwsze dni dojśc do stanu normaności. Potem święta, sylwester i ja juz normalnie funkcjonowałam ![]() Nawet na sylwku byłam- u znajomych, ale zawsze-i też nikt nie zauważył że coś ze mną nie tak ![]() Hihi- a pierwszy termin miałam na 23 grudnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A pioseneczka fajowa ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane Moje!!!! A ja wróciłam niedawno z koncertu Lady Pank z orkiestra symfoniczna i jestem tak pozytywnie naladowana że hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2739 |
Przyczajenie
|
hej
dodalam fotki do albumu humor mam coraz gorszy- czy to jakas paranoja? moje piersi podobaly mi sie duzo bardziej zaraz po zabiegu niz teraz ![]() niby 2 dni pozniej tez byly takie kamienie szpiczaste i sie splaszczyly, teraz sie zaokraglaja ale sa tak bardzo daleko od siebie rozstawione jejku cale szczescie, ze wzielam wieksze! bo bym sie zaplakala, teraz wcale nie sa jakies takie duze jak zaraz po operacji czy one sie jeszcze zaokragla??? na dodatek skora mi sie na nich luszczy Sorki, ze tak o sobie tylko Jak Wy sie czujecie mam chwile bo M pracuje Edytowane przez malineczka13 Czas edycji: 2011-12-04 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja też taka milcząca sie zrobiłam... bo mi humor nie dopisuje ostatnio. Zabulek, Mya - ja właśnie też mam wypryski na czole , ale od razu PO nalozeniu widzialam wygładzoną skóre... rownie dobrze to może być spowodowane zbliżającym się okresem. Ciężko ocenić. Ja potrzebuje coś na nos bo 350 dni w roku schodzi mi skóra z nohala;/
#2741 |
Przyczajenie
|
Gwendolinka nie pomoge z czyms na nosek-nie mam pojecia
w sumie zdowolona jestem z kosmetykow dr nony ale ja nie mam b. suchej skory Zabuku naprawde 2 tyg po bylas na rowerku? wow, ja to sie wszystiego boje.Pozatym ze po zabiegu poszlam na nast. dzien do pracy ale sie nie wysilalam to naprawde sie oszczedzam, pracuje ale nic ciezkiego Krokus brawo za zapal do cwiczen ![]() podziwiam Was dziewczyny Precelka witaj w klubie, ja tez dopiero poznaje forum i takie wtopki robie, ze nie wiedzialam np jak zapraszac itp. ale dziewczyny mnie osiwecily ![]() Maya Diva nie pisalam Ci tego wczesniej bo nie mialam kiedy, tylko w Twoich albumikach jak bylam. Przepraszam za ciekawosc-jestem w szoku, ze Ci lekarze tak spartoczyli i to z jakim nazwiskiem, niby wielka slawa? Powiedz mi kochana Ty nie walczylas zeby Ci to poprawili, oni nie poczuwali sie do winy? Robilas druga operacje u kogos innego? Ale przeszlas, nawet sobie nie wyobrazam ile nerwow. Ale podziwiam Cie, ze walczylas o swoje. I masz teraz przepiekne skarby ![]() Dagaa zazdroszcze koncertu-fajnie, ze tak milo spedzilas wiezor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam bardzo suchej- mam mieszaną w kierunku suchej ale zawsze z nosa mi sie skora łuszczy.
Malineczka piersi się schodzą z czasem troche, bo teraz są sterczące i twarde więc patrzą na boki a później jak zrobią się miekkie to trochę się zbliżą.
#2743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Przyczajenie
|
Gwendolinka dzieki
![]() wiem wiem musze byc cierpliwa ... ale ja juz chce takie cuda jak Wy macie ![]() Ewelka hej ![]() Dobranoc wszystkim , papa |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwendolinka cierpliwie swoje odczekała ![]() i nawet nasz Zabulek musiał poczekać ![]() ja też ![]() ![]() no nie ma lekko Malineczko ![]() ![]() Na razie masz za sobą pierwszy etap- pierwszy tydzień ![]() Teraz czekamy na miesiąc ![]() a potem na czwarty ![]() ![]() no ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poprawić to musiałam-nie dało się tak żyć. Już nawet nie chodzi o estetykę- ale ręka mi drętwiała i miałam straszne nerwobóle, ten przemieszczony implant naciskał mi na nerw i niestety cały czas przsuwał się coraz niżej a pierś się rozciągała. Poprawiać u nich i tak bym już nie chciała-już po 4 msc zwodzenia straciłam do nich całkowicie zaufanie. Rozmawiać nie chcieli, do winy się nie poczuwali. Na sąd i proces ciągnacy się latami nie zdecydowałam się ( po pierwsze nie stać mnie na to, a po drugie wiem że zrujnowałoby to moje życie osobiste i rodzinne). Za dwa tygodnie mija termin który miałam na złożenie sprawy w sądzie. Będę musiała pogodzić się z tym, że nic im nie mogę zrobić...... ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No to poniedziałek mamy ![]() ![]() Dobrej nocki życzę ![]()
![]() |
#2746 |
Wtajemniczenie
|
witajcie ślicznoty
![]() jak ja Wam zazdroszcze tego zapału do ćwiczeń, ze mnie tak dupa leniwa ale mam swoje cycki to teraz jest w koncu motywacja zrobić choć coś z brzuszyskiem ![]() ![]() byłam wczoraj w galeryjce obkupić dzieciaczki a tu bach i dostałam karte rabatową na staniczek, wsadziłam ją w kieszeń bo nie miałam w planach rozsupływać się z tych kokonów moich ale paliła strasznie ![]() ![]() obok mnie dzieczyna kupowała zagąbczony staniczek powiększający dwa rozmiary i aż mi jej żal było jak powiewałam moimi koronkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Dagaa kochana ale miałaś fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Precelko też mam mrówki czasami a w dodatku prawy jeszcze wciąż pobolewa i czuje w nich napięcie, takie kamloty przytroczone do klatki ale kochane ![]() ![]() Malineczko mnie też się skóra łuszczy, oliwką nacieraj bedzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Klaudeczko ![]() i wszystkim Wam dziękuję za piękne komentarze w albumiku ![]() ![]()
#2747 |
Przyczajenie
|
Maya Diva
![]() ![]() ![]() Bede czekac az i moje sie ladne zrobia Normalnie Twoja historia nie djae mi spokoju, a mnie ludzie mowili, zeby u niego robic. Masakra. Rozumiem Cie kochana ze po sadach nie chcesz sie wloczyc ale wkurza mnie taka bezkarnosc kogos kto spartaczyl. Trzeba to naglasniac! Joasi ale sie usmiechnelam czytajac Twoj opis- hihi-mowisz, ze gabeczki brala bidusia? Wyobrazam sobie jak sie czulas. Chetnie wybralabym sie z ktoras z Was na zakupy staniczkowe ale to za jakis czas ![]() ja mialam kontrole w pt, szwy mi tylko dr przycial z boczku, mam zmieniac co tydzien nowy plasterek pod spodem i druga kontrole mam przed swietami wiec na gwazdke kupie sobie koroneczki ![]() A i mialam pytac-jak z tym smarowaniem? kiedy mozna zaczac i czym najlepiej? mi sie skora zaczela luszczyc |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Wtajemniczenie
|
Malineczko na piersi oliwka ale bez moczenia ranek
![]() ja mam zupełnie inne zalecenia z szewkami, ani razu nie miałam plasterka naklejonego, codziennie smaruje szewki maścią Nitrofurazon i przykładam gazik a ten staniczek trzyma, mam zużyć tubke do końca a potem linomag ![]()
#2749 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Wtajemniczenie
|
Mój staniczek nr 1 fotka w albumiku :d
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-12-05 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No a na odliczaniu widzę, że niedługo pora na kajuja1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny 7.12 mija miesiąc wczoraj oglądałam moje piersi i jedna jest większa a druga mniejsza nie jest to duża różnica ale jednak. Zmieniałam opatrunki - lewa blizna jest super taka równa jestem zachwycona gorzej z prawą ale mam nadzieję, że powoli to się unormuje:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki! U mnie coraz bliżej do operacji, dzisiaj nie spałam DOSŁOWNIE całą noc
![]() Dzisiaj z tego wszystko poleciałam do Triumpha i kupiłam stanik...70 D ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Wtajemniczenie
|
Violinko to niedobrze, ze nie ma się kto Tobą zaopiekować
![]() a staniczek może być za duży nawet po operacji. sportowy triumph 70D pasuje na moje 325 ![]() ![]()
#2756 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Joasiu, byłam w Twoim albumiku, piersiątka super a w tym staniczku po prostu wow!!! Malineczko Twoje też będą super. Jak patrzę na te Wasze cudeńka to aż zazdroszczę. U mnie wciąż pod piersiami widać implanty i mam nadzieję, że szybko piersi się ułożą- bo tracę nadzieję. Jak widać, każda z Nas ma inny problem- a wydawało by się, że robimy op i już powinno być wszystko super.
Joasiu- ABS to zestaw ćwiczeń 8 min na brzuch. Jest cała seria- nogi, pośladki, rozciąganie. Wpisz sobie w youtube- 8 min abs i zobacz na czym polegają. Maya masz rację zadzwonię do dr i dopytam, ale pewnie nie pozwoli mi na ćwiczenia- a mnie już nosi. Myślę że callanetics za bardzo nie zaszkodzi i orbitrek bez dodania rąk- to prawie jak rower. Buziolki
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeden stamtad kupiony tuz po op zeby wyjąć fiszbiny-70H i za szeroki w obwodzie, zresztą zdjęcie dałam do albumu. Teraz kupuję 65H i są ok. Chyba ze kupię w Esotiq i ktoś mi zwęży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
a ja Wam ze szczerego serca polecam ewę bień i krisline ![]() ![]()
#2759 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obwód 65 jest idealny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.