|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
no i do wiejskiego stolu moja mama powiedziala , ze jakiś bimber czy śliwowice się skołuje i goście wszyscy happy
![]() a dowiedzielismy sie, że tam paru tzta znajomyc pracuje częśto na weselach ciekawe czy u nas będą na weselu kelnerowacno i dziś tak wstepnie zaprosilam moja kolezanke z LO-jako jedyna ze znajomych na nasz ślub + wesele (paru znajomyc zapraszamy do Kościola)-byla tak ucieszona, naprawde, strasznie milo mi sie zrobilo, ze ktos tak ucieszyl sie z zaproszenia na mój ślub
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-04 o 20:24 |
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszyscy pod stołami żartuje
|
|
#3183 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mniam
, a pokażesz zegarek? ![]() Cytat:
Cytat:
One tak mają Cytat:
![]() Dziewczyny, wiem, macie racje odnośnie tego ślubu. Tyle ze ja powiedziałam że do końca listopada chcę jakiejś deklaracji już dawno (w sierpniu), na początku to miało być wspólne mieszkanie, po śmierci teściowej złagodziłam wersję to na "jakieś konkrety" - a co to za konkrety to już on miał się zastanowić na ile go stać w tym momencie - jak Was o tym informowałam to byłyście "ZA" i popierałyście mnie, a teraz nagle naskakujecie... Nie powiedziałam mu przecież że tym konkretem musi być ustalenie daty, jedynie poddałam taki pomysł. Zwłaszcza ze już mieliśmy datę ustaloną na 14 kwietnia, tylko że poroniłam więc powiedział że ślubu teraz nie będzie. Żadna z Was nie poroniła i mam nadzieję że nigdy się to nie zdarzy, ale też nie możecie wiedzieć jak po takim wydarzeniu potrzebuje się poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji Już nigdy nie chciałabym przechodzić tego w samotności, wiedząc że TŻ jest daleko On przeżył tragedię i starałam się go do tej pory wspierać, ale ja też przeżyłam koszmar i chociaż na codzień staram się tego nie okazywać, to jest mi ciężko. W dodatku to "odwołanie ślubu" podziałało na mnie tak jakby TŻ nie chciał mnie za żonę bo nie potrafiłam ciąży donosić Ehhh... nie chcę już o tym gadać.TŻ dzis przyjechał i poszliśmy do mnie pogadać, powiedział że sobie to wszystko wczoraj przemyślał i ustaliliśmy datę na 20.10.2012r. (tak jak Kamea). Ze względu na to że nie robimy wesela=nie musimy rezerwować sali, orkiestry itp. to jest to taki "luźny" termin - możliwe przesunięcia o tydzień do przodu lub do tyłu, ale podejrzewam że już tak zostanie. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() No więc gratulacje nowej sali
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to się tak ciągnie od tego poronienia?
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie dziewczyny, nie wiem jakim cudem napisałam wiadomość w Waszym wątku
( Podglądam Was czasem, bo lubię pooglądać pierścionki i posłuchać o zaręczynach, Wszystkiego dobrego dla każdej z Was )
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-04 o 21:08 |
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Jlys, super, że udało się z tą salą!! My też się zastanawiamy nad wiejskim stołem, ale u nas to cena ok 1500 zł niestety...Marlena, 3mam żebyście sobie wszystko wyjaśnili i żebyście już za niedługo doszli do porozumienia i nie miej do niego pretensji..Kamea, gratuluje daty, sali i w ogóle decyzji!!! Sylvi, bardzo ładny prezencik! Miłego wieczorku Wam życzę! |
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3189 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prezent tani, 3zł wydruk+8zł ramka ![]() aaa na pewno był pyszny, uwielbiam ten smak! (w cerfie sprzedają takie za 15zł i są przecudownie smaczne choć niewielkie)Cytat:
ja od mojego TŻ dostane na Mikołajki fajny zestaw kolczyków, sama wybrałam (takie sztuczne, w komplecie 3pary)kamea 20.10.2012 AAA!!! cudownie! ale z drugiej strony... łeee jak mogłaś mi to zrobić to jest moja wyśniona, wymarzona, najpiękniejsza data AAA!!! nieee, Marlena, Ty też chcecie mnie dobić ![]() oczywiście gratuluję Wam, ale nie ukrywam, że troszkę zazdroszczę ![]() Cytat:
w końcu porządne, ozdobne krzesła a nie wszędzie paskudne pokrowce, za które często trzeba dopłacać Cytat:
pff)jlys gratuluję nowej sali! też chcę stół wiejski uwielbiam swojską kiełbachę, szynkę, kaszankę i smalec ![]() kasia_kuku dziękujemy (: Tobie również wszystkiego najlepszego! w sobotę z rana sprzątałam i myłam okna... oczywiście jak umyłam to zaraz zaczęło padać po południu grupą poszliśmy na Rajd Barbórka na wiadukcie Karowej, i przy okazji na zapalenie choinki na Pl.Zamkowym (ale paskudna ta choinka zaszliśmy o 4 do domu ![]() w niedziele rano wróciłam do siebie, a na 14 przyjechał TŻ na obiad (przez środowe imieniny Taty), o 20 pojechał a my częściowo zamontowaliśmy nową kabinę na dole tyle mojego weekendowego życiorysu ![]() na koniec przemyślenia natury egzystencjonalnej... stwierdziłam że poszukam sobie byle jakiej roboty na weekendy, bo już mnie ch*j strzela od siedzenia w domu... może sklep z ciuchami albo KFC czy supermarket... serio, cokolwiek... nawet jak będzie ciężko to 2dni w tyg. przeżyję a grosz jakiś będzie zobaczymy czy uda mi się znaleźć coś takiego jak uda się to super, wyrejestruję się z UP, bo to g*wno daje trudno, raz się żyje! wstyd żeby 25letnia baba siedziała na garnuszku rodziców obym była trwała w postanowieniu ![]() dobranoc
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aktualnie w 3/4 ofert pracy dorywczej wymagają statusu studenta... to drastycznie zawęża pulę, ale liczę że coś będzie... teraz przed świętami potrzebują dużo osób do supermarketów, ale to typowo dorywcze prace (tylko do świąt) lub krótkie inwentaryzacje, a to mnie nie interesuje... zobaczymy muszę działać, bo mam wrażenie że po nowym roku będzie jeszcze większa posucha
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja niedlugo uciekam na wosk http://www.pudelek.pl/artykul/36769/...zareczyla_sie/
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
mam mega zamułę dzisiaj i nie mogę sie dobudzić jako, że postanowiłam pić mniej kawy, to się męczę bez niej
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! ależ mi się cudnie wstało. J. od rana poleciał do mojej mamy szafkę skręcać, a ja do pracy na cały, boży dzień, pf. Do tego leje
![]() Ruda, to Ty nie szukałaś dorywczej pracy wcześniej? Nie wiem, mierzi mnie jak ktoś mówi, że inwentaryzacje etc to pierdółki i na nic się nie zdadzą - a gdyby policzyć 4 inwentaryzacje w miesiącu to by wyszło ok 240 zł. 240 zł to wyżywienie dla 2 osób na 2 tyg i jeszcze na kino starczy. Prawdziwą wartość pieniądza się poznaje dopiero chyba, jak się człowiek wyprowadzi tak czy siak powodzenia w szukaniu! Mój J. tez zawzięcie szuka czegokolwiek i od 3 miechów z hakiem nic, więc może nie być tak łatwo - przez to właśnie, że chcą studentów ![]() Kamea, brawa za niepicie kawy. Wytrwaj jak najdłużej w tym postanowieniu ![]() Jola Rutowicz? To ona jeszcze zyje? ![]() Uf, lecę się szykować miłego dnia!
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
moniq ja tez bylam za zamkowym w sobote
tylko, ze my przed 18 poszlismy już .bo nie chcialo nam się czekac a wtedy trebunie tutki grali i nas to niezbyt interesowalo, wiec zrobilismy sparek nowym światem i do domu no i b.mądra decyzja na weekndy myśle na pewno coś znajdzisz ![]() blue no wlasnie 1500zl u Ciebie i ja tez bylam przekonana, ze u nas tyle bedzi kosztować, a tu jednak nie
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ale miałam weekend, w sobotę od bladego świtu wynosiliśmy gruz z łazienki z moim M. a że mieszkam w bloku, to tych rundek było full, ale fajnie, bo łazienka jest już w trakcie remontu W niedzielę za to od 8 byłam na zjeździe, w między czasie wyskoczyłam do galerii handlowej na "Listy do M." - film jakoś bardzo mnie nie zachwycił jak angielski odpowiednik "To właśnie miłość", jednak polały się łzy kilka razy , kupiłam fajną piżamkę dla mojego M. w Reserved na gwiazdkę - w tym roku nie szalejemy z prezentami. A tak w ogóle to znów siedzę w pracy 12h, ludzi nie ma, masakra.
|
|
#3198 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do Joli Rutowicz to ja ciekawa jestem jaka ona jest prywatnie - czy tak samo rżnie idiotkę, czy jest normalna, a ta idiotka to tylko poza dla mediów ![]() A ja "już" wstałam o 10 a jak mnie wszystko (mięśnie, żebra) boli to szok
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
marlena niby ona tylko grala idiotke..ale nie wydaje mi się
![]() a w ogole Jola rutowicz jezdzi robic tipsy niedaleko mojego mieszkanka tu gdzie z tż mieszkam ciocia mojej koleżanki jej tipsy robi i nawet przed salonem jest reklama coś w stylu : polecam Jola Rutowicz
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() no ja tez sobie dzis pozwolilam i pospalam do 10.20;D a spalo mi sie tak dobrze, bo mialam fajny sen snilo mi sie, ze testy ciazowe robilam i wszystkie pozytywne![]() az mi sie zachcialo;D![]() prestiz jak prestiz, ale laski ktore robia tipsiory typu "jola rutowicz" pewnie sa tez jej pokroju wiec dla nich to zaszczyt robic tipsy tam gdzie Jola;D
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
no na pewno
![]() gadalam z mama i powidziala mi, że jada na wakacje do ....egiptu.... ale w sumie to tanioszka chyba bo od polowy sierpnia 2 tyg all inclusive 7 tysi za 2osoby plus dziecko- zatkalo mnie normalnie, ale mama taka szczesliwa jakby milion w totka wygrala , pyta czy chcemy z nimi jechac , ale ja i samolot...no way ja jak dobrze pojdzie to autokarem do Bulgarii w podroz poslubna , chcemy Hiszpanie ale za drogo wyjdzie:. i za daleko..:/
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
wow, Egipt
tylko z egiptem trzeba uwazac, zeby na pore monsunowa nie trafic wiem, ze dobrze do egiptu zima jezdzic cena calkiem fajna jak na 3 osoby all inclusive ja chce do CIEPELKAAAA;da mi sie marzy grecja: kreta, santorini i bedziemy do tego dazyc moze sie uda cos znalezc taniego i sensownego
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
nam najbardziej ta Hiszpania okolie Barcelony...no nie wiem jak to będzie , po 1 jak bedzie z praca..moja..z wolnym itd...
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Egipt fajna sprawa
![]() napisać wam coś?
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
PISAJ NATASIA;D jeszcze sie pytasz;D
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ wczoraj rozpoczął rozmowę o Naszej przyszłości
ale cichoo żeby nie zapeszyć
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
http://palacykslubow.pl/o_nas hej dziewczyny co myślicie o tym miejscu na ślub ??
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, moi rodzice potrafią znaleźć oferty wylotu do Egiptu za maksimum 5 tysięcy za 2 osoby na 14 dni Ale oni kupują wycieczkę powiedzmy w piątek, a we wtorek wylatują, więc ekstramalnie ![]() Kurcze, tak mówicie o tych wiejskich stołach... Tyle razy to widziałam na jakichś weselach, ale jakoś nigdy mnie to nie zachęcało... Mam też wrażenie, że nikt do nich w ogóle nie podchodził. Więc dla mnie to będzie wyrzucanie pieniędzy. Na pewno nie będzie wiejskiego stołu. ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

ciekawe czy u nas będą na weselu kelnerowac

, a pokażesz zegarek? 

)
żebyście sobie wszystko wyjaśnili i żebyście już za niedługo doszli do porozumienia i nie miej do niego pretensji..

chcecie mnie dobić
po południu grupą poszliśmy na Rajd Barbórka na wiadukcie Karowej, i przy okazji na zapalenie choinki na Pl.Zamkowym (ale paskudna ta choinka
muszę działać, bo mam wrażenie że po nowym roku będzie jeszcze większa posucha 

mam mega zamułę dzisiaj i nie mogę sie dobudzić 

a jak mnie wszystko (mięśnie, żebra) boli to szok