|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
PROMOCJA SYLWESTROWA
PRZYJDŹ Z KOLEŻANKĄ Makijaż w pakiecie 160 zł + kępki rzęs dla każdej z Was gratis
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
co tu tak cicho dziewczyny?
|
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie pojawiłam się na forum żeby zadać to samo pytanie
![]() Dziewczyny jak postępy? Co załatwiłyście? Ja w między czasie zamówiłam w końcu orkiestrę. Miałam zamówić zaproszenia bo była promocja do 30 listopada 10 % taniej ale nie dostałam listy od TŻ wrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() No i teraz skoro nie zamówiłam z internetu zaczęłam się zastanawiać nad tym żeby zamówić w kwiaciarni Vanilla na Piekoszowskiej http://www.amazing-day.pl/ Słyszłam któraś coś o tych zaproszeniach? I pytanie z innej beczki.... planuje któraś z Was odchudzanie przed slubem? Jeśli tak to czy macie jakiś konkretny plan? Ja miałam schudnąć do końca roku ale coś mi nie wychodzi ![]()
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie narazie wszystko stoi. No bo cóż więcej już teraz? Myślę, że w marcu zaczniemy konkretne przygotowania.
Ja planuję zrzucić jeszcze troszkę, ale planu konkretnego brak...
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-12-02 o 05:52 |
|
|
|
#4475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na wiosne/lato zawsze gubie 2, 3 kg do tego dojdzie nerwówka związana z przygotowaniami i będzie ok ![]() mojego TŻ też nie mogłam zmobilizować do zrobienia listy gości, wkońcu sie wkurzyłam i zrobilam to z przyszłą teściową bo chyba bym sie nie doczekała. ja jestem na etapie poszukiwań sukni, chciałabym zdecydowac sie do końca roku. a reszta przygotowań zacznie się w styczniu
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
ania 838 ja widziałam te zaproszenia z amazing day. faktycznie kwiaciarnia na piekoszowskiej ma ich katalog. parę jest tam ładnych. dużo opcji kolorystycznych- mozna było zmniniac wstązki itp.cena jest niezła. chyba do konca roku jest promocja. potem mają nowy katalog i pewnie ceny pójdą w górę. ja zamówiłam wszystko co się da jeszcze w tym roku , bo potem są juz nowe cenniki i nie sądzę zeby były niżśże
|
|
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
U nas też póki co wszystko stoi
mam już suknie , chcemy jeszcze w grudniu kupić alkohol i zrobić obrączki (-czekamy na wycene tych które nam się podobają ) i na razie tyle![]() Ja też chce zrzucić pare kg chociaż jak jestem w mojej sukni to wyglądam szczupło pójde może na zumbe i dietka ale to po nowym roku
|
#4478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
paulinaa8989
suknie kupiłam w KIARZE na ul.Warszawskiej a alkohol zamierzamy kupić w hurtowni w Masłowie
|
#4480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dla mnie byłoby super zrzucić 5 kg a ideałem byłoby 7 ale nie wiem czy to realne?Co do listy gości to listę robi również moja przyszła tesciowa ale nie ma danych partnerek kolegów mojego TŻ no i kółeczko się zamyka. Chciałam mieć zaproszenia w święta żeby już zacząć prosić bo akurat przyjedzie kilka osób na święta i nie będzie trzeba wysyłać a po drugie to po świętach zostanie mi zalednie 5 m-cy ![]() Wybiorę się na piekoszowską w przyszłym tygodniu wobec tego Gdzie konkretnie jest ta hurtownia w Masłowie? Jak cenowo? Taniej?
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ania838;30840519I pytanie z innej beczki.... planuje któraś z Was odchudzanie przed slubem? Jeśli tak to czy macie jakiś konkretny plan? Ja miałam schudnąć do końca roku ale coś mi nie wychodzi
![]() Nawet gdyby nie udalo wam sie wskoczyc na trening i dietkę, to daje wam słowo że parę kg na pewno przed ślubem wam ubędzie. Mnie bardzo ciezko schudnąc a przed ślubem bez niczego spadło mi 4 kg Gorzej że po ślubie znów przybyło hahaha.
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja też planuje schudnąć parę kilo przed ślubem,z 5 kg mniej byłoby idealnie ale w każdym razie nie mogę przytyć ani kg do 1 września 2012 bo suknia wisi w szafie. Kupiłam ją z Paryżanki na tej wysprzedaży,ale muszę powiedzieć że jest idealna,nie muszę jej przerabiać,tyle że pani która doradzała powiedziała,że mogę schudnąć ze 2cm w tali,wtedy lepiej będzie się układała bo trochę się opina,no ale przytyć to nie mogę.A dziewczyny bo poruszacie wątek alkoholu....słyszałyście coś może że po nowym roku zdrożeje akcyza na alkohol?,bo ja już sama nie wiem czy teraz jeszcze w grudniu kupić,czy po nowym roku. Dostałam dziwną propozycję,żona chrzestnego (bo mój chrzestny nie żyje) zapaliła się żeby w prezencje ślubnym kupić nam obrączki,że niby tylko mamy wysłać nasze rozmiary palców i wzór obrączek i katalog firmy.Ale to moim zdaniem dziwne..... narzeczeni powinni sobie kupić obrączki i w sumie wolałabym sama mieć przyjemność kupowania obrączek i teraz nie wiem jak to dyplomatycznie cioci wytłumaczyć....bo ona się zaangażowała w te obrączki,przysyła mi różne katalogi,zdjęcia i tp a ja jestem zdegustowana trochę tym i mój TŻ to samo.Co byście zrobiły na moim miejscu? |
|
|
|
#4483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oddam w dobre ręce ulotkę z MS MODY ( do końca roku z tą ulotką każda suknia minus 200 złoty) mi nie jest potrzebna bo suknie wybrałam w Kiarze. jeśli jest chętna zapraszam na priv Edytowane przez paulinaa8989 Czas edycji: 2011-12-04 o 11:12 |
|
|
|
|
#4484 |
|
Raczkowanie
|
paulina8989 ma rację
Ja też próbowałabym odwieść delikatnie ciotkę od kupowania obrączek, może ona chce dobrze i nie zdaje sobie sprawy, że stawia was w niezręcznej sytuacji Zresztą moja mama zawsze powtarza, że zgodnie z tradycją weselną to pan młody kupuje obrączki, i protestowała jak siostra płaciła swoją kartą za obrączki, a nie szwagier hehe choć i tak ze wspólnego konta by poszło, ale on by płacił |
|
|
|
#4485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie podobnie jak u madziuniusi wszystko stoi obecnie w miejscu. Miejsce, orkiestra, fotograf, zespół, oprawa video i suknia są załatwione. Obecny etap to przeglądanie zaproszeń, ale zastanawiamy się z TŻtem nad zrobieniem własnych zaproszeń Mamy pewną wizję Ja również prosiłam mojego mężczyznę o listę gości, ale jeszcze się nie doczekałam-tworzy się ![]() Odnośnie odchudzania, ja chcę trzymać po prostu swoją normalną dietę bez szaleństw. Wiem, że nie będę musiała się specjalnie starać by schudnąć ponieważ stres przed obroną, do tego przed ślubem zrobi na pewno swoje i zbędny tłuszczyk sam zniknie ![]() Dodatkowo chciałam Was poinformować, że od 26 listopada (ponad tydzień) Wspominałam Wam kiedyś o kredycie hipotecznym i Rodzinie Na Swoim, więc stało się. Chcemy w styczniu wziąć kredyt już jako małżeństwo i starać się o kredyt z RNS. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Lowczyni chciałam zapytać, czy mogłabyś polecić jakiś dobry peeling do ciała. Niekoniecznie z tej najdroższej półki, ale np. przykładowo różne. Mam postanowienie chyba adwentowe hehehe, że zacznę regularnie dbać o siebie. Staram się zawsze, ale życie wszystko weryfikuje. Zastanawiam się czy wybrać się do jakiejś kosmetyczki lub dermatolog w celu ustalenia jaką mam konkretnie skórę i co najlepiej stosować. Jakiego typu kremy itd. Z drugiej strony nie mam żadnej zaufanej kosmetyczki. Używam kremu z IWOSTIN i moja cera dobrze się czuje. Na pewno trzeba wziąć się regularnie za całe ciałko, peeleingi, dbać o łokcie, nawilżanie itp.
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna kupic w hurtowni na leonarda albo na zeromskiegoco do kosmetyczek polecam http://www.strefapiekna-kielce.pl/ no i Lowczynie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4487 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja tak troszkę nie w temacie ślubnym ale mam problem musze znaleźć dobrego lekarza który poprowadzilby ciąże, może macie kogoś kto jest dobrym lekarzem a przy okazji pracuje w szpitalu???
sorki ze się tak wtryniłam w tematy ślubne |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam Wydrzyńskiego z kościuszki
|
|
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję czarna kawo za informacje
Już się zastanawiam gdzie na leonarda jest ta hurtownia Gdzie można kupić taki olejek czekoladowy? Zapach tego peelingu jest na pewno zniewalający ! Dzięki raz jeszcze ![]() Odnośnie lekarza, który poprowadzi ciążę to mogę polecić Witczaka przyjmuje na Wojska Polskiego i pracuje w szpitalu na Prostej. Prowadzi ciążę mojej przyjaciółki i chwali go sobie. |
|
|
|
#4490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Rozeznanie
|
Ja polecam Rogulę, który pracuje na Kościuszki. Prowadził moją ciążę i jestem zadowolona.
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chciałabyś porady odnośnie dbania o cerę to zapraszam na darmowe konsultacje ![]() Dodatkowo pod moim postem jest link do mojej porady jak zadbać o ciało i cerę przed ślubem ![]() Cytat:
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
Witam orientujcie sie skad można wypożyczyć dystrybutor na piwo??? proszę o jakies namiary
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
W hurtowniach alkoholu powinni mieć.
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze słyszę, zawsze staram się umawiać do niego żeby wejść jako pierwsza i jeszcze nigdy się nie spóźnił. I też nigdy moja wizyta nie trwała 5 czy 10 minut każdemu poświęca tyle czasu ile potrzeba. Jeśli jest jakiś poślizg to wynika tylko z tego że pacjentki są umawiane co 15 min, a wizyta czasem trwa 30 lub nawet 45 min, ale wtedy doktorek żeby przyjąć wszystkie kobitki siedzi w gabinecie do bardzo późnych godzin.
|
|
|
|
#4497 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - PM Kielce
Dziewczyny,czy ma któraś z Was namiar na salę "Niezapominajka" w Rudzie Strawczyńskiej?
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz siedziałam ok. 20 minut, przyjął 2 pacjentki, drugim razem ok. 45 minut i przyjął 5. Za drugim razem miał 1,5 godziny spóźnienia, miał być o 17, przyszedł ok. 18.30. Może mnie się tak trafiło, że się śpieszył? Nie wiem, ale gdybym płaciła za wizytę, to chciałabym wejść mniej więcej o godzinie, na którą jestem umówiona, a nie czekać nie wiadomo ile ![]() To tylko takie moje spostrzeżenia, nie wątpię, że lekarzem jest znakomitym.
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
już pisałam na "Kielczankach PO" ale napisze tu jeszcze raz: gdzie mozna wybrac sie na kurs tanca dla narzeczonych ??
|
|
|
#4500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może tu: http://www.swiattanca.com/index7.html
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

kościół św. Józefa Robotnika g.17

. Dla mnie byłoby super zrzucić 5 kg a ideałem byłoby 7 ale nie wiem czy to realne?