![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
czy któraś z dziewczyn trendujących wie jak pachnie Aspire? wyczytałam że to zapach na piżmie a ja takie uwielbiam, może jest podobny do jakiegoś innego zapachu z Avonu albo jakieś znanego?
![]()
#362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze miałam go, bo klientka zamawiała, ale nie pamiętam za bardzo :/ Wiem tylko, że był bardzo słodki i dlatego mi się nie podobał :/ Ale niestety nic więcej nie mogę o nim powiedzieć :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kremów - też uzywam, nie wiem czy jakoś znacząco redukują sebum itd. ale to jedyne, które mnie nie zatykają, ten an noc jest cudowny - bo taki żel, delikatny, nie tłusty, a na dzień fajny pod makijaż, czasem się niestety może rolować... ale ja już się nauczyłam tak malować, żeby tego jak najbardziej unikać... toniku nie mam - bo o ile sie nie myle - ma arkohol w składzie - jesli sie mylę - neich mnie ktoś poprawi!!!! wolałam ten "bezarkoholowy chyab moc nawilżania - ale nie wiem, czy teraz po zmianie szaty graficznej jest? mam również maseczke z tej serii - ale szczerze mówiąc, jakoś specjalnie mnie nie zachwyciła, stosuję ją nazmianę z Planet Spa... ale zdecydowanie wolę Planet Spa.... (maseczke wziełam, bo kosztowała mnie ok 4zł, więc na próbę zaryzykowałam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
o matko ... poczytałam Was trochę i już widzę ile będę miała braków
![]() chyba pierwszy raz COK odwiedzę ![]()
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Subtelna mieszanka Irysa, Jaśminu, Róży, Cedru i Drzewa sandałowego - kategoria kwiatowo orientalna.
![]() |
#367 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ---------- Cytat:
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Fakturki z poniedziałku: Mogłybyście napisać czy macie na fa Eternal 30ml i Barbie 50ml
![]() ![]() Aha.. Niektóre z was pisały, że pomimo pierwszej dostawy macie kuriera za 2,90... jak jest z tym na fakturce?? ![]() Edytowane przez Lamarii777 Czas edycji: 2011-12-05 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() a dawniej był też Far Away Sensual Embrace,pamiętacie? też był cudny.... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
mam fakturkę ....
doślą później: - signature - just play - pędzelki do eyelinera - lbd 30ml - bransoletki reese - scrub z zestawu brzoskwinia/migdał produkcja zakończona: - bałwanek na konfiturkę zaj*biście po prostu ![]()
#371 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam o 7.45 na strefę, a tam faktura... A miałam dzwonić dziś od 8.00, żeby wycofać produkt przez przypadek zmowiony... Czyli niestety będę musiała robić zwrot
![]() ![]() Jestem zaskoczona ilością dostępnych produktów ![]() Jedyne braki to: 117 1212-0 ZEST.KADZIDELEK I SWIECZEK 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień.Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 17 3049-4 EDT LITTLE BLACK DRESS 30 ML 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 17 5461-9 ODZ.SCRUB/TW.BRZOS./ML.MIGD 1 Ale mają szczęście, że reszta produktów jest ![]() Edytowane przez maddd Czas edycji: 2011-12-05 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze na kadzidełka się załapałam ![]() ciekawe co oni myślą dalej robić dopiero katalog wszedł, a juz tyle braków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, że Tobie udało się z kadzidełkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-12-05 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli z tydzień przed katalogiem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie a jak się dowiadujecie o dostępności produktów?
Chodzi mi o to czy dzwonicie do Biura obsługi? Bo napisałam w sobotę maila do nich i mi wczoraj odpowiedzieli, że produkt na który czekam jest już dostępny, a jak chce zamówić to i tak mi wyskakuje że go nie ma. Zadzwoniłam więc do nich, to mi babka powiedziała, że oni nie mają możliwości sprawdzenia dostępności produktów i trzeba czekać na info na strefie :/ Kurcze no to kto ma rację? Jest ten produkt czy nie? Masakra....wrrrr... zaczynają mnie wkurzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Żółta kropka przy Incandessence Lumiere
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
ja tez mialam okazje go przetestowac i wraz z moimi kolezankami stwierdzilysmy ze to smierdziuch okropny mocny intensywny cos podobny troche do rare gold lub do konkurencyjnego gordani gold z ''o''zeby sie komus podobal to na prawde ktos musi lubiec takie zapachy u mnie nikomu nie przypadl do gustu
#379 |
Raczkowanie
|
dziewczyny z tych ofert świąteczne odliczanie można korzystać tylko w wybrany dzień czy cały czas do świat np oferta łączona tych wód z 01.12?
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
właśnie złożyłam zamówienie
Zestaw Planet Spa z minikatalogu żółta kropka ![]() ![]() reszta zielone kropki uff ciekawe czy naszyjnik Love dołączą |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w mailu od UPS nadal status nic nie pokazuje,żadnych zmian ![]() chyba jednak zamiast dostawy na dziś będą paczki na jutro ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- ja zamówiłam w ostatniej paczce z k.16 m.in wodę FAD.. (była promocja na 2wybrane zapachy oraz niedługo wycofują ten zapach więc wzięłam na próbę ![]() ![]() nadal lekko wyczuwam w niej nutę ze zwykłej FA .. Zapach jest dość intensywny , trochę "kremowy" ale mi nie odpowiada i kojarzy się ze starszymi osobami ![]() Ogólnie ten zapach to nie mój klimat ![]() dobrze,że są zwroty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- zastanawiałam się nad nim ![]() ![]() na All.. ktoś sprzedaje dużą, czerwoną torbę believe za 45 zł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() paczki owszem wysłali mi osobno..ale za dostawę policzyli mi raz 2,90 (nie płaciłam 6,90 za jedną a za drugą 2,90 tylko za obie jest jedna opłata:2,90 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() skoro taki delikatny ten zestaw to może nie potrzebnie wzięłam 2 komplety ![]() cążki są małe,bo służą do wycinania skórek ![]() ja wiem czemu ta klientka wpisała cenę 24,90 zamiast prawidłowej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() a dla niej nic więcej już nie zamawiaj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Spiritus Movens
|
Buniat i Luksa
![]() ![]()
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
nie taki zły ten avon butik, pomijając ilość stron
![]() ![]()
#390 |
Zakorzenienie
|
czekam na kuriera, mam w mailu planowane doręczenie 5 grudnia, ale żadnej aktualizacji, w którym miejscu jest przesyłka
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.