|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Cytat:
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, ja nie piłam z wiadomego powodu na weselu, ale buta sobie zalałam białym winem. takze strzez sie
![]() Lubię świeta Zawsze wszyscy wzruszaja sie przy skladaniu zyczeń i łamaniu sie oplatkiem... I te przygotowania..... W tym roku spedzamy wigilie u mnie, I swieto u tzta, a drugie chyba znowu u mnie A jak bedzie w kolejne swieta jeszcze nie wiemy. Frezi, jakie za☠☠☠iaszcze zdjecia sexi fauderka! Dziekuje za smsa z nowiną SMERF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo bardzo sie ciesze i z całego serca gratuluję!!!! Bedziesz miała co wspominać na starość! I opowiadać dzieciom super super super! Pięknie to sobie twoj Narzeczony obmyslił Pierscień też piękny ![]() Carmi, mnie sie podoba ten welon z gumtree. bardzo łądnie komponuje sie z tą suknią I pisz o swojej gorączce przedslubnej, posłuchamy i doradzimy Ja juz widze cie oczyma wyobraźni w twoim slubnym looku, bedziesz pięknie wyglądałaJa przeleciałam Was na szybko, nie miałam czasu ostatnio pisac. w piatek i w sobote miałam jeszcze resztki remontu w domu- wykańczanie wymienionego okna w kuchni i jakies tam pierdoły. Dodatkowo w sobote wyprawiałam imieniny- przyjechali moi rodzice z babciami, nasze rodzeństwo i tzta tata sam. Przykro mi sie zrobiło, że nie przyjechała mama tzta i jego babcia... ale babcia ma alzhaimera, wczesniej mowiła ze bedzie, ale wiadomo jak to bywa w takiej chorobie... i w sobote powiedziała, ze nigdzie nie jedzie. wiec mama P. musiała z nią zostać. Jak dzwonilismy, to sie poplakała, bo juz jest wymeczona tym psychicznie, tą opieką.... I tak mi smutno było... Bo naprawde to cudowna kobieta, tak sie cieszyła, ze gdzies z domu sie wyrwie choc na chwile, tort mi upiekła.... A oczywiscie jej rodzeństwo nie odciazy jej i nie zajmie sie mama swoją, wszystko na glowie mamy tzta...no i ogolnie czuje sie coraz gorzej, ciezko mi juz sie robi. duzo jednak było roboty z tymi imieninami i sprzataniem po remoncie, wiec chociaz nic wysiłkowego nie robiłam, to wiekszosc czasu jednak stałam i nie połozyłam sie na chwile- efekt- w nocy w sobote i w wnocy w niedziele miałam takie masakryczne skurcze w łydkach ze wyłam z bolu... wczesniej miewałam skurcze, ale przy tych to nic.. i ogolnie czuje sie jak gruba kulka, wszystko mnie boli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- w srode zaczynam 30 tydzien!
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulo musiałaś się nagłowić o co chodziAle dziękuję bardzo ![]() I też mam nadzieję, że złamałam zło passę ![]() Crozee - dziękuję bidulo, musi być ci ciężko, odpocznij
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chcę zaręczyn i ślubiku przecież zasłużyłam! ale to dopiero na nowe mieszkanie... A wiecie co - właśnie czytam, że 3-osobowa rodzina, żeby dostać kredyt w wysokości ok. 300 tys. zł na dwupokojowe mieszkanie musi mieć zarobki nieprzekraczające 4 tys. zł netto to ja nie wiem, jak oni to liczą, na ile lat taki kredyt i ile trzeba mieć wkładu własnego, ale przy 4 tys. netto 3-osobowa rodzina z kredytem na 300 tys. to chybaby żyła byle do wypłaty przynajmniej ja bym tak miała.
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam suknię z falbanami w stylu F&Ż
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
frezyjkopo obejrzeniu zdjęć Twojego pieseczka rozpłynęłam się jak śnieg na wiosne...
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oprze się i klęknie
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Apropos, czy Ty chodziłaś/chodzisz/zamierzasz do szkoły rodzenia? Jak nie, to Ci może napiszę, co wziąć do szpitala, bo na stronach szpitalnych jak się czyta, to trzeba się spakować jak na wyjazd 3-tygodniowy na wakacje pod namiot, a 3/4 tego jest zupełnie zbędna ![]() Carmi, zapomniałam napisać, że suknia jest piękna, nawet na tym krasnoludku 161cm wzrostu (nota bene mojego wzrostu ). A jeśli chodzi o welon, to ja bym w ogóle z niego zrezygnowała na Twoim miejscu. Jakoś długie welony mi się niekoniecznie podobają.Wyjątek stanowił tren Deszczówki, który do tej sukni a'la Królowa Śniegu wyglądał bajecznie ![]() Ojj, mogłabym się hajtną jeszcze raz ![]() Doszedł mikołajowy strój dla Mrówki ![]() A ja się zabieram za sprzątanie ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() i zgadnij na kogo własnie liczę
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak ale Wam zazdroszczę wyjścia do teatru
A co do welonu to nie wiem sama, zawsze chciałam woalkę, ale do kościoła muszę coś mieć na ramiona, więc już lepiej welon niz bolerko. Ewentyalnie w grę wchodzi tiulowa etola. Na weselu i tak zdejmę welon (o ile będę go mieć) po pierwszym tańcu.
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, a ja myślę że najładniej by Ci było w woalce - podkreśli Twoją urodę
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
wiem na kogo - na faceta Med - bo ile można czekać?
![]() Właśnie Med - miałyśmy się spotkać u Ciebie w mieszkaniu mam takie samo zdanie co do welonu jak Gwizdak. Według mnie on nie pasuje do tej sukni, jakoś by ją przytłaczał, sama nie wiem. Ale mi się welony nie podobają, moze to dlatego co do okrycia ramion - wydaje mi się, że bolerko koronkowe nie byłoby złe. ale ja to nie mam wyobraźni, muszę zobaczyć, żeby ocenić
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Z szacunku? Poza tym ta sukienka ma z tyłu dość głęboko wykrojone plecy i chciałabym to czymś przykryć.
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie znajdę innej która mnie zauroczy to będę szukać krawcowej i szyć taką.
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, byliśmy w Malachicie
Nie polecam ![]() Jedyne co mogę tam polecić to jedzenie, bo było w miarę dobre i jak nie lubię zup w żadnych restauracjach to tam mi bardzo smakowały, nawet bardziej niż drugie dania
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak pokażesz Mrówkę w przebraniu Mikołaja?
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, ta suknia ze zdjecia kojarzy mi sie z bandażem
Gwizdak, nie chodzimy do szkoły rodzenia, bo po zadna szkoła nie pasuje nam godzinowo... ja bardzo chetnie wszelkie rady przyjmę znalazłam kilka list-wyprawek do szpitala i co kupic dziecku.. musze to wydrukowac i z mama i babcia skonsultowac, bo mam swiadomosc, ze wiekszosc rzeczy jest zbedna
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie mimo wszystko czekam bardziej na Twoje zaręczyny (Med, bez obrazy ). Apropos spotkania: Warszawianki, może być ta środa, skoro Mayi i tak żaden dzień nie pasuje w tym tygodniu? Bo dzisiaj dla mnie średnio - muszę chałupę posprzątać a jutro są Mikołajki, więc chcę być wieczorem z mężem i z Młodą Ale środa byłaby super
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zbieram się do szkoły. A tak mi się nie chcę
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Pytam, bo my byliśmy w Alpejskim w zasie podróży poślubnej i było super
![]() pewnie, że pokarzę - w najbliższą sobotę Kawka wraz z Narzutem będą u nas i będzie sesja foto więc nawet wysokiej jakości fotki pokażę ![]() Cytat:
mogę Ci napisać - może się przyda, bo wiesz wiedza babć i mam - to jednak odległa wiedza, trochę się zmieniło Tylko nie wiem - pisać tu, w klubie, czy na priv?
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a potem weźmiesz się za Med |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
crozee faktycznie lepiej skonsultować, niż kupić dziesiątki niepotrzebnych rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() A co do sesji, to super!!! Nie mogę się doczekać ![]() Szal jedwabny nie jest do końca w moim stylu, ale zobaczymy
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-12-05 o 13:22 |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
mnie środa pasuje
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, mi środa pasuje
![]() Crozee - mam prośbę - czy mogłabyś podać linka, gdzie się sprawdza kto wyprodukował dany produkt marki własnej? |
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieskromnie powiem, że czekam bardzo na zaręczyny kilku żałośnic, ale na swoje najmocniej. i co? i my, jeśli P. będzie pracować tu, gdzie pracuje, na pewno nie będziemy chodzić do szkoły rodzenia tak, wiem, o czym to ja myślę
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli masz się czuć niekomfortowo to może rzeczywiście jakieś delikatne, koronkowe bolerko? Jakoś nie widzę Cię w welonie Jesteś wprost stworzona do woalki
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez załuje, ze nie chodzimy do szkoły rodzenia...
Głownie z powodu tzta, mysle,ze jemu by to duzo dało, no ale mnie z reszta tez Pozostają nam książki i poradniki, ktore czytamy I napisz Gwizdak tutaj, albo jakis temat moze oddzielnyw klubie, zeby nie zginęło w gąszczu info![]() Zwies, http://www.gepir.pl/gepirclient/strony/main.aspx ![]() A my idziemy do opery po świetach, a przed sylwestrem ![]() Musze ogarnąc chałupe z grubsza i wybrać zelazko wczoraj zaszalałam na allegro i kupiłam rzeczy za 700zł....---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Capri, pytanie czy z szacunku dla ksiedza czy dla Boga nasz ksiadz znajomy mowi, ze jego to denerwuje, bo własnie to jest nie brak szacunku dla niego, ale dla Boga... Chociaz mowił, ze tez go rozsprasza, jak PM ma głęboki dekolt i cyce na wierzchu
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ja nie miałam niczego - bo wzięłam tylko etolę, a bolerko zostało w hotelu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

mimo, ze on jest bankiem i oszukuje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)- wiec wiem ze jak on kupi to od razu mi go da 

Zawsze wszyscy wzruszaja sie przy skladaniu zyczeń i łamaniu sie oplatkiem... I te przygotowania..... W tym roku spedzamy wigilie u mnie, I swieto u tzta, a drugie chyba znowu u mnie
A jak bedzie w kolejne swieta jeszcze nie wiemy.
I tak mi smutno było... Bo naprawde to cudowna kobieta, tak sie cieszyła, ze gdzies z domu sie wyrwie choc na chwile, tort mi upiekła.... 
w srode zaczynam 30 tydzien!
Następna myśl - jak to, jak Smerfetka tu leży.... (Czasem tak mówię o Mrówce). I dopiero 3-cia! Raaaaaany!!!! 

przynajmniej ja bym tak miała.