![]() |
#4651 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oprócz zołzy polecam księżkę Katarzyny Miller "chce być kochana tak jak chce" http://www.empik.com/chce-byc-kochan...1528,ksiazka-p nie lubie takich książek ale zawsze cos zostaje po nich w głowie.... Jak można za czymś zatęsknić, jak się coś ma do zarzygania ;] za przeproszeniem.....
![]() |
#4653 |
Zadomowienie
|
Dziś mam lepszy humor, bo obudził mnie SMS od mamy, ale nie będę się chwalić, co tam pisała - chodzi o otwarcie możliwości dalszego rozwoju. Niebawem idę też na rozeznanie w sprawie pracy i staram się o ministaż na drugim kierunku. Eks zarzucał mi, że nie mam zainteresowań. A ja mam! Moje 2 kierunku studiów były moją wielką pasją (i są nadal). No to będę się uczyła dalej, składam papiery na podyplomówkę i oglądam klipy młodej Trojanowskiej - lekcja sex appealu! Każdego dnia ładnie się ubieram i używam czerwonej szminki. Niech się chłopy gapią, nie dla psa kiełbasa!
Gdy mnie kiedyś spotka, taką pewną siebie, zdecydowaną, wykształconą, zadbaną i seksi-fleksi, uchleje się z żałości, że mnie stracił. ![]() Najlepsze jest to, że ja tam zawsze o siebie dbałam, ale teraz intensyfikuję moje działania. Wybaczcie, że się tak przechwalam, ale próbuję uchronić się przed depresyjnymi myślami - stawiać cele dla siebie i wizualizować powrót eksa (mam nadzieję, że zmądrzeje). Czasem myślałam, ze sięgnę dna, nic nie miało sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Przyczajenie
|
Wiecie co, mi też co jakiś czas śni się eks a właściwie to, że wracamy do siebie ale co zrobić.... nawet już nie przejmuję się tymi snami.
Myślę też czasem o tym jakby było gdybyśmy wrócili do siebie ale teraz byłoby to bezsensowne bo już nigdy bym mu nie zaufała, cały czas myślałabym,że mnie oszukuje itd. No ale on nie potrafi inaczej - okłamuje wszystkich całe swoje życie, powie cokolwiek każdemu byleby tylko on był zadowolony.... Żyje w zakłamaniu a tak się nie da. Nie pytajcie skąd ale wiem też, że nigdy nie będzie szczęśliwy. Mi ten związek w ogóle nie służył więc teraz zajmuję się tylko sobą i swoją przyszłością ![]() ![]() I jakoś tak czuję, że eks będzie chciał mnie zobaczyć i wrócić bo oni zawsze wracają hehehe. Ale wtedy usłyszy - it's too late :p. Dziewczyny jak to jest, że my to płaczemy i cierpimy a oni może się właśnie teraz dobrze bawią ![]() ![]()
#4655 |
Rozeznanie
|
a ja nei potrafie zerwac ze swoim.....
![]() jest jakis sposob na takich typow??
zapuszczam wlosy ![]() JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE..... Edytowane przez brzydkie Czas edycji: 2011-12-05 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() kolejna po rozstaniu dopisuje się do Was. Dziś ja się rozstałam. Od pewego czasu odkad razem zamieszkalismy z jego kolezankami zaczełam czuć się odrzucona, ciągle pełno znajomych w domu ( ich znajomych boja studiuje na innej uczelni). Związek się rozpadał od dawna, wiem ile złego mi zrobił, ile nerwów straciłam, ile smutku... rostałam się po tym jak w taki znaczący i dla mnie bardzo ważny sposób pokazał że ważniejsza od jego dziewczyny jest dlaniego jest bardzo dobra koleżanka ( nie jedna z tych z którymi mieszkalismy) Zamiast siedzieć ze mną kiedy mamybardzo duż kryzys wolał iść i odprowadzić koleżąnke... Może to nie duża rzecz ale tak jak wspominałam wiele zeczy się na to wszytsko złożyło i to co zrobił było dla mnie takim ostatecznym strzałem w twarz...dlatego spakowałam dziś wszystko swoje i wyprowadziłam się do domu. przepraszam za lakoniczne pisanie ale nie moge poskładać myśli |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
wybacz, nie bardzo zrozumiałam, możesz jaśniej? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Rozeznanie
|
musze sobie znalezc kogos innego na zlosc mu ......dobra wiem to niemadre,nie jestem desperatka
![]() ale on mnie cholernie boli! ![]()
zapuszczam wlosy ![]() JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE..... Edytowane przez brzydkie Czas edycji: 2011-12-05 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Rozeznanie
|
ogólnie książki owe mi uświadomiły że czesto (nie zawsze i u każdego) dwoje ludzi ma siebie do przesady! Mam pare znajomych którzy razem mieszkają, razem pracują, siedzą nawet koło siebie przy biurkach, ćwiczą razem, basen siłka etc, imprezy wspolne... to jest dla mnie mega ekstremalne że oni jeszcze są ze sobą a ciągną juz razem od roku, a to "zarzyganie" od pół roku, a ja sie zastanawiam ile jeszcze pociągną i kto będzie sie wyprowadzał!!! Chłopak nigdzie nie może się ruszyć bez niej! Ale może i ona nigdzie nie rusza sie bez niego. To jest przypadek ekstremalny.
Chodzi o to by mieć swoje zajęcia swoje hobby, swoje plany, tż dzwoni we wt "widzimy sie dziś" - ok, dzwoni w czw "widzimy sie dziś" -ok, pt "przyjedziesz do mnie na weekend" - ok. Jesteśmy im oddane, na każde zawłanie, robia z nami co chcą. A warto czasem mimo że bardzo się chce spędzić z nim czas, dzien, weekend to jednak powiedzieć "sorry mam juz popołudnie zaplanowane" wtedy on nie bedzie wiecznie dostawał tego co chcesz. Trzeba gonic króliczka a nie ciągle go mieć! Czy naprawde Was rajcuje to co osiągacie? Szybko i bez wysiłku? Czy droga do celu jaka przemierzacie by go osiągnąć? Nie można faceta zagłaskać i dawać mu co chce, mimo że mamy na to ochote to on traci instynkt łowiecki i mu sie nudzimy!!!! ot tooo ![]()
Zapuszczamy i dbamy o włoski ![]() Go włoski Go! (70cm) ![]() Po ENCANTO można myć włosy już po 3h!! Edytowane przez pszczola2000 Czas edycji: 2011-12-05 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4661 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez superMENKAAAAAAA Czas edycji: 2011-12-05 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
eh.... ja mam dokladnie tak samo dziewczyny.... niby minelo 5 dni od rozstania ale nie wyobrazam sobie bycia z kims innym... nikt mu nie dorowna..... ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Moj ex tez mi duzo obiecywal a robil co innego... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=emilka531;30899385]eh.... ja mam dokladnie tak samo dziewczyny.... niby minelo 5 dni od rozstania ale nie wyobrazam sobie bycia z kims innym... nikt mu nie dorowna.....
![]() wiesz, ja od ponad roku nie umiem być z kimś innym, nie wyobrażam sobie nikogo innego przy moim boku niż Ex'a, ale mam nadzieję, że u mnie się jeszcze ułoży... |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=superMENKAAAAAAA;30 899736]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny.
Kiedyś byłam stałą bywalczynią tego forum. Na szczęście już się z tego wyleczyłam. Jestem po rozstaniu prawie rok, był to najgorszy rok w moim życiu. Ile razy z siebie robiłam idiotkę, kretynkę, ile to razy byłam wyzywana od suk. Mówiłam, że on jest moją miłością życia, że nie chcę nikogo innego, robiłam TYLKO i wyłącznie sobie na złość. A teraz? Teraz jestem szczęśliwa, spotykam się z pewnym facetem intensywnie od 3 miesięcy. Jest cudownie, gdy się zbliża serce wali mi jak opętane, jeszcze nie miałam tak, aby ktoś w taki sposób mnie pociągał... w końcu mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa, a przyszło to tak nagle... Powodzenia życzę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=emilka531;30899813]
wiem, że to boli, ale musisz dać radę. każda z nas musi. ja dostałam od dziewczyn wiele cennych rad tutaj, może gdybym napisala tu wcześniej i zaczęła działaś jak mi radzą teraz również wcześniej to może bym z nim już znowu była ![]() ![]() znajdź sobie jakieś zajęcie, gotuj, rób pierogi, zrób przemeblowanie w pokoju, powywalaj ciuchy z szafy i je poukładaj, po prostu nie myśl o nim, daj jemu i sobie czas, a zobaczysz, że prędzej czy później wróci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
tak bardzo go kocham... dlaczego on mi to zrobił? dlaczego?!
![]()
#4668 |
Zakorzenienie
|
Mandy, tak sobie podczytuję ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu, jak można kochać takiego buca? Chłop Tobą manipuluje, gra z Tobą w jakieś gierki, pieprzy, że Cię kocha i mówi, że się samo wszystko naprawi. Weź Ty sobie daj z nim s p o k ó j. Płaczesz po nim, po tej namiastce dorosłego życia, którego gwarancją miał być ten pierścionek (btw, gest, który NIC dla niego nie znaczył)? Miałeś już ułożone życie? Za przeproszeniem gówno prawda. Jesteś zaledwie rok starsza niż ja, a jęczysz i marudzisz jak porzucona narzeczona po 40, która no fakt, chajtać się już powinna. Ale Ty? W kwiecie wieku? Facet to jest naprawdę jedyna rzecz dla której żyjesz? Szczególnie TAKI facet? On Cię traktuje źle, a i to słowo to najbardziej delikatne jakim mogę go określić. Pamiętam Cię z poprzednich wątków i nic, nic, a nic się nie nauczyłaś. Ale jak to mi kiedyś pisała jedna z mądrych wizażanek: chcesz być traktowana jak wycieraczka do butów to sobie bądź. Twój wybór.
![]() |
#4669 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=superMENKAAAAAAA;30 900018]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=emilka531;30900560]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=superMENKAAAAAAA;30 900694]
Cytat:
![]() dziekuje za wsparcie Supermenkooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=emilka531;30900764]
Cytat:
daj mu czasu, zatęskni, zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płaczę i przeżywam, bo nie umiem o nim zapomnieć z dnia na dzień, po prostu nie umiem...
![]() |
#4675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja Cie switnie rozumiem bo jestem na swiezo.... ale grunt to o tym nie myslec... jak siedze i ciagle mysle o tym to jest tragedia dlatego staram sie ciagle cos robic... Glowka do gory bo bedzie dobrze ![]() Jesli on tego nie zrozumie to zwyczajnie nie jest tego wart.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=superMENKAAAAAAA;30 901521]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=superMENKAAAAAAA;30 899736]
Cytat:
![]()
![]() |
#4680 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.