|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
enjoy - ślicznie Ci w tym kolorku, rude górą
Odkryłam sens życia, co tam miłość, kiedy jest tort truflowy nasączony ponczem |
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
enjoy:
Ja w sumie jeszcze nic ![]() Fubizka: standardowo, eks.. Eh nawet nie mam sił, by pisać. Nie będę Was zamęczać W skrócie - wyje, chce ślubu, dzieci, mieszkania itd.
|
|
|
|
#4534 |
|
Nie depcze krokusów
|
grzechuwartka - i czemu nie chcesz spróbować? Jak się nie przejedziesz po raz ostatni, to nigdy Ci z głowy nie wyjdzie
A nuż wyjdzie...
|
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Nie depcze krokusów
|
Grzechuś... zaliczałam Ciebie do tych beznadziejnych przypadków, które mimo wszystko były promisiowe, czyżby jednak Czas zrobił swoje i Cię do niego zniechęcił?
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Zna ktoś z Was niemiecki?
Napisał do mnie kolega z wakacji i w ogóle nie wiem o co mu chodzi W sumie to chciałabym odpisać, bo fajny jest i jakoś tak kulturalnie by było, ale nie mógł po angielsku napisać
|
|
|
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
Zna ktoś niemiecki, dawaj na PW
. Ale dopiero wieczorem Ci skrobnę, bo wcześniej nie wyrobię.
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak eks we śnie
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-12-05 o 11:10 |
|
|
|
#4540 |
|
Nie depcze krokusów
|
Reggae dojczem szprechuje, bo go studiuje
![]() Weź mnie we śnie, hehe
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko że tych ostatnich razów to może być nieskończona ilość, za każdym razem, jak temu panu nie wyjdzie z kimś innym albo poczuje samotność. U mnie też miał być ostatni raz i co... Gdyby nie gmail, to czekałabym dalej na następny itd itd.
|
|
|
|
#4542 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Niestety, napady tęsknoty pod wpływem samotności lub dołka po odrzuceniu przez nowy obiekt uczuć są częste i dlatego nie do końca wierzę w uczciwość powracających eksów Zwłaszcza, jeśli ktoś się od jakiegoś czasu buja na takiej huśtawce, tak jak Grzechuś lub Dearlie.Podglądaczki uczulam na aplikacje, które prezentują datę i/lub IP ostatniego logowania - facebook, gmail...
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, on jeszcze do tej pory mówi, że może kiedyś do siebie wrócimy. Szkoda słów.
|
|
|
|
#4544 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Fubi - a co, porównując wszelkie nowo dostępne mu cycki, stwierdził że Twoje są wciąż w ścisłej czołówce?
|
|
#4545 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale ma rację, to niewykluczone
Mój chciał wrócić całkiem serio, tylko ja już nie chciałam zużytej ściery.
|
|
#4546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa, denerwuję się przed tą durną rozmową! Już mnie wszystko boli z nerwów (tak, zostałam obdarzona niezwykłym darem - jak się czymś bardzo stresuję, to mam później zakwasy jak po przebiegnięciu gdzieś tak z 8 km na oko ). Pocieszam się przynajmniej, że już niedługo będzie po wszystkim .
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla laleczko dzięki za uratowanie mojego tyłka
Niestety weekend nie wyszedł tak jak powinien... Jednym słowem mój "związek" się sypie o dziwo bez mojego udziału
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Na dzień dzisiejszy nie wiem nic. Kompletny chaos. A za 16 dni wraca 'czaruś' ![]() Wiedziałam, że ja beznadziejny przypadek
Edytowane przez grzechuwartka Czas edycji: 2011-12-05 o 14:31 |
|
|
|
#4549 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() A wiesz, że wspomagając się białkiem możesz w ten sposób rozwinąć mięśnie? Serio, serio, tak działa wizualizacja ![]() Cytat:
Cytat:
Niech pokaże, jak bardzo mu zależy. Niech się popłaszczy. Niech traktuje Cię jak królową.I pamiętaj, że lepsza nieznana nowość niż znane zło.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-05 o 14:35 |
|||
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
No i właśnie tak zrobię. Już dostał informacje, że niech se teraz on czeka. Oczywiście na razie niby wiernie czeka. Wie, że jest ktoś inny. |
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Wtajemniczenie
|
Padło wiele nie miłych i nie potrzebnych słów...Najpierw robi mi awantury a jak ochłonie po 10 min. to mi mówi "i tak Cię kocham"...
Na co mi taka miłość jak on cholerykiem jest i nie potrafi utrzymać emocji... Coś we mnie pękło i przepłakałam cały pobyt w Krakowie zamiast się cieszyć bo wyjazd był z okazji 6 miesięcy razem... Jak bym widziała zupełnie innego faceta niż ten z którym byłam przez ostatnie 6 miesięcy. W pt. zrobił mi awanturę,że jestem mało romantyczna, w sob. na Wawelu stw. że go wk*&^%am,przez cały weekend słyszałam,że jestem zołzą... w nd. od rana wyjaśniliśmy sobie wszystko i było ok...Do wieczora kiedy odmówiłam seksu...Stw.że nie rozumie jak facet może czuć się przy mnie męski nie mając seksu 4 razy w tyg...Po 10 min. odwrócił się do mnie i pow.że i tak mnie kocha... Dzisiaj po raz kolejny usłyszałam,że przeprasza... Na co mi przeprosiny skoro i tak będzie tak samo? Muszę się zdystansować do wszystkiego bo w 4 dni zniszczył mnie psychicznie... Nie rozumiem tego...Wbija mi szpile w serce,rani mnie a po 10 min. udaje,że przecież nic się nie stało bo on i tak mnie kocha...
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
juniorka, kłótnie kłótniami, to normalne, ale zdaj sobie sprawę, że zachowanie, gdzie ktoś okazuje drugiej osobie swoje pretensje, niezadowolenie z tej osoby, jej wady itd, a chwilę później mówi "i tak Cię kocham", to (podświadoma nawet) próba zmanipulowania tej osoby, pokazania, że jesteś taka beznadziejna, a ja (wspaniały) mimo wszystko i tak Cię kocham. Ludzie tak próbują uzależnić innych od siebie. Sytuacja opisywana we wszystkich opracowaniach psychologicznych nt. toksycznych związków. I wskazuje to też na dużą niedojrzałość, bo konflikt powinien być rozwiązany a nie zaklepany tekstem "i tak cię kocham". Niepokojące to jest, zastanów się nad tym.
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-12-05 o 15:06 |
|
|
|
#4556 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Czemu go wkurzasz? Czemu nie chciałaś się kochać? Cytat:
Cytat:
Wie, że jest inny i tak spokojnie to przyjmuje? Na czym polega jego kontakt?
|
|
|
#4557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)...Nie chcę całe życie pokazywać mu palcem co zrobił źle bo jestem w związku z dorosłym facetem a nie z dzieckiem... Co do zdominowania mam do gdzieś bo nie należę już do lasek,które na pstryknięcie polecą i jeszcze przeproszą za to,że facet się na nie zezłościł...Albo gramy na równych zasadach albo do widzenia bo po co się męczyć ze sobą skoro jemu wiecznie nie pasuje... Fubi o kwestie "ja beznadziejna - on wspaniały" się nie martwię Wiem ile jestem warta i żaden facet nie sprowadzi mnie do poziomu "0"
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-12-05 o 15:35 |
|
|
|
|
#4558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej, że jest to związek na odległośc, na szczęscie juz nie długo ![]() Dokładnie - rozprasza. Jak juz czuję się dobrze, to słysze, ze on jest z taką laską, że z tym i tym byl na imprezie, a w ogole to on jest taki ekstra. Głowa mnie boli, kiedy widzę się ze znajomymi i pada niezręczna cisza, kiedy czuję, że chcą zapytac o niego. Większosc osob niedowierza, ze nie mamy kontaktu. I ogólnie chyba odbieraja go za biednego, zakochanego porzuconego chłopczyka. Mnie trafia szlag, bo sama chyba wiem jak było. Widzę, że mam znajomych eksperto psychologów, tylko że jak zalewałam się łzami, jakos nawet tego nie zauważyli. Chyba trzeba było wyć im do telefonu, a nie bezsensownie zaciskać zeby. Tak więc po każdej takiej rozmowie, czy jakimś bodźcu nie jestem pewna już niczego, czuję się winna i beznadziejna. Bardzo, bardzo grzeczny. Tego się trzymam. Wolałam zaryzkowac znajomosc z nowym człowieczkiem niz próbowac wrócic do eksa, z którym bym miała nasze małe pole bitwy, ale przecież tak dobrze znane... P.s Odwiedziła mnie dziś nowa dziewczynka eksa w pracy, chyba nieświadomie. Ale sie usmiałam : "Dzień dobry, przepraszam czy ma pani.." |
|
|
|
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
Juniora... Kuźwa no!!! Jakbym czytała scenariusze ze związku z eksem. Fubi dobrze zauważyła, to zaczyna być toksyczne. Tracisz przez niego pewność siebie, zaczynasz czuć się tą niedobrą. Kurde, co to za argument z tym seksem 4 razy w tygodniu, jak kobieta jest w zaawansowanej ciąży to też nie zawsze jest w stanie zaspokoić faceta 4 razy w tygodniu! Patrząc trzeźwo na mój przypadek radzę Ci nie dawać się tak. Niech nie myśli, że aż tak może Cię posiąść psychicznie. Nie staraj się za wszelką cenę go przepraszać itd.
Skoro jest Ci źle, sprawia Ci ból to nie rozumiem, czemu masz ukrywać swój smutek i rozżalenie, masz robić dobrą minę do złej gry jego zdaniem? |
|
|
|
#4560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo jeśli zadaje mi jakieś pytanie które nie ma sensu np."po co Ci internet" to moja odp zazwyczaj brzmi "bo tak"...Po co mam się rozwodzić nad logowaniami,sprawdzaniem serwisów i innymi bzdurami?Co nie zmienia faktu,że moja zdawkowa odp. jest powodem do stw. że go wku&*(^%... ![]() Bo po 2 dniach wiecznych pretensji dotyczących mojej osoby nie miałam ochoty na igraszki w łóżku... Poza tym żyję w takim biegu i ciągłym stresie (praca,szkoła),ze mój temperament i zmęczenie nie odczuwa potrzeby ciągłego uprawiania seksu żeby odczuć jego bliskość... Nie jestem workiem na spermę ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

W skrócie - wyje, chce ślubu, dzieci, mieszkania itd.

W sumie to chciałabym odpisać, bo fajny jest i jakoś tak kulturalnie by było, ale nie mógł po angielsku napisać 

Zwłaszcza, jeśli ktoś się od jakiegoś czasu buja na takiej huśtawce, tak jak Grzechuś lub Dearlie.
.