wymarzony pierścień mocy część XXII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 17:32   #1231
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
ja zawsze chciałam mieć córeczkę, jak będę w ciąży to pewnie przez pierwsze miesiące będę miała nadzieję, że to dziewczynka. Ale wiadomo, że płci się nie wybiera i czy to czy to będzie tak samo kochane
Mam siostrzenicę Maję
Ja tez chciałam mieć córcię ale od jakiś 2 tyg stwierdziłam, ze co za różnica. Tym bardziej, że zawsze chciałam mieć starszego brata. Aby zdrowe było Ja nie znam ani jednej Mai i Marcela.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 19:52   #1232
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

też bym chciała usłyszeć taki komplement będąc w ciąży

Rano byłam w saunie i na biczach wodnych, jestem już po obiedzie (ulubiona lasagne) i właśnie kończę dopijać piwko. Normalnie życie jak w Madrycie a i zaraz się skuszę na szarlotkę
Bardzo potrzebowałam takiego komplementu Szczególnie od kolegi który znany jest z walenia prawdy między oczy i zdecydowanie komplemenciarzem nie jest

Milusia niedziela.
Sauna to kolejna przyjemność której w ciąży nie mogę. Tak samo jak gorącej kąpieli- na którą jak na złość jak nigdy mam często ochotę
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
az wzielam i Ci pozazdroscilam tej sauny w sumie nie tylko sauny bo lasagne i piwko tez bym wciagnela
i ta szarlotka a jeszcze z bitym smietanerem i lodami
no nic zostalo mi tylko zadowolic sie makowcem

a ja mialam jechac dzis na lyzwy no ale niestety niewypalilo teraz godziny otwarcia sa tylko dwie od 11-12 i od 12-13 a my na 11 pojechalismy na mikolaja do kuzynki i od razu na obiad do tesciowej, wiec sila rzeczy lyzwy przepadly a tak sie pojaralam

wogole to znowu boli mnie gardlo i mam katar i czuje sie jak z d..y, zeby sie tylko Mania nie zarazila ode mnie
Makowiec Ale mi smaka narobiłaś!!!

To dobrze że łyżwy nie wypaliły- zamiast tego na czucie jak z d...wypij grzane winko z pomarańczą i goździkiem

----------------------

Moje dziecko ukochało sobie dziś prawą część mojego brzucha...właśnie stwierdziłam ze wyglądam jakbym sobie włożyła pod bluzkę po prawej stronie kg cukru Totalna asymetria

--------------------

Ja chciałam mieć synka zawsze...później było mi wszystko jedno, a teraz sobie nie wyobrażam nie mieć Mani
W ogóle tęsknię już za nią.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-12-04 o 19:53
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:30   #1233
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Ja chciałam mieć synka zawsze...później było mi wszystko jedno, a teraz sobie nie wyobrażam nie mieć Mani
W ogóle tęsknię już za nią.
już niedługo

a zmieniając temat co miałyście na pierwszy taniec?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 00:31   #1234
ButterBear
Zakorzenienie

Haniu, jak możesz tęsknić za kimś, kogo nosisz cały czas ze sobą? hehe

Byłam dziś w centrum handlowym po prezenty mikołajkowe... matko, co za horror....chyba zamówię wszystkie prezenty przez neta, bo Ci wszyscy przechadzający się ludzie, to nie na moje nerwy... 3 tygodnie do świąt, a ludzie w sklepach już się rozmnożyli przez pączkowanie...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:04   #1235
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Haniu
, nie wiem, jaką opinię ma Twój lekarz, ale moja poprzednia pani ginekolog i aktualny także zawsze podkreślali, że wszystko jest dla ludzi i zjedzenie czegoś w niezbyt dużych ilościach na pewno dziecku nie zaszkodzi.

Xzora, ja chyba mam w domu bieliznę termoaktywną ale inaczej wygląda, niż ta z linka; mam legginsy i bluzę.
Na taką bluzkę, jak w linku, zakładasz jeszcze następne bluzki, tak (tak rozumiem z Twojej ostatniej wyliczanki ciuchów).

Byłam wczoraj u szwagierki "na wyprzedaży" Ma mnóstwo ciuchów, niektóre z metkami. Wyhaczyłam parę rzeczy w sumie za 80 zł - dziś mam na sobie bardzo mało używaną marynarkę w pepitkę z Benettona, za 30 zł

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:56   #1236
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Po weekendzie czuję się całkiem ok. Tydzień się skończył i to, co mnie czeka w najbliższym czasie jest całkiem znośne

Jutro mogę mieć wolne, ale jeszcze się nie zdecydowałam...
Chcę się spotkać z przyjaciółką i rozejrzeć po sklepach.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Xzora, ja chyba mam w domu bieliznę termoaktywną ale inaczej wygląda, niż ta z linka; mam legginsy i bluzę.
Na taką bluzkę, jak w linku, zakładasz jeszcze następne bluzki, tak (tak rozumiem z Twojej ostatniej wyliczanki ciuchów).

Byłam wczoraj u szwagierki "na wyprzedaży" Ma mnóstwo ciuchów, niektóre z metkami. Wyhaczyłam parę rzeczy w sumie za 80 zł - dziś mam na sobie bardzo mało używaną marynarkę w pepitkę z Benettona, za 30 zł
Fajne okazje

Biegałam ostatnio w połowie listopada, teraz wracam po wykurowaniu się. Wtedy biegałam w legginsach termoaktywnych, ale nie do biegania w niskich temperaturach, więc trochę mi pupa marzła - moim sposobem było zakładanie pod spód spodenek kąpielowych męża idealnie się sprawdzają. Do tego termoaktywna koszulka z krótkim rękawem, cienka z długim rękawem i kurtka do biegania, tego typu, co Xzora wkleiła. Plus opaska.

Mi taki strój wystarczył. Nie było mi ani za gorąco, ani za zimno.
Nie wiem, jak będzie teraz... mam jeszcze polar w razie czego.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:11   #1237
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
my "tańczyliśmy" walca angielskiego do tego utworu: http://www.youtube.com/watch?v=pReiO628E1I Jest to utwór z filmu Uwierz w Ducha, melodia jest przerobiona na walc angielski. To był najprostszy i najkrótszy utwór jaki znalazłam

Cytat:

Na taką bluzkę nakładam albo bawełniany podkoszulek i kurtkę, albo samą kurtkę. Dzisiaj biegałam tylko w kurtce i tej koszulce termo, bo było ciepło.
uwielbiam pepitkę
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:20   #1238
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
już niedługo

"Kolor nieba z moich stron"
http://www.youtube.com/watch?v=OEcfRaTXiX8

Tańczyliśmy walca wiedeńskiego.
Stary 2011-12-05, 10:24   #1239
asiuk
Zakorzenienie

Moje biurowe małżeństwo jest dziwne. Koleżanka nie pracuje od miesiąca - ma przymusowy urlop, ale przy okazji miała czas na nauczenie się do egzaminu na uprawnienia, zdawała go w piątek. Test pisemny zdała, dzwoniła do swojego męża, jak jeszcze był w biurze. Potem on się zmył.
Wieczorem napisałam do niego, żeby dał znać, co i jak. Cisza. W sobotę napisałam do koleżanki, jak jej poszło. Zero odpowiedzi.
Dziś w pracy jest kolega, nawet go już nie pytam o wynik jego żony, on sam nic nie gada. Zapytałam tylko, kiedy A. wraca do pracy. Odpowiedź: "na razie nie".

Wymiękam. Zawsze głównie zwracali uwagę na siebie nawzajem, a nie na innych, ale chyba trochę przeginają pałę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:54   #1240
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Hania

Stary 2011-12-05, 10:57   #1241
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, jak możesz tęsknić za kimś, kogo nosisz cały czas ze sobą? hehe

Byłam dziś w centrum handlowym po prezenty mikołajkowe... matko, co za horror....chyba zamówię wszystkie prezenty przez neta, bo Ci wszyscy przechadzający się ludzie, to nie na moje nerwy... 3 tygodnie do świąt, a ludzie w sklepach już się rozmnożyli przez pączkowanie...
No nie...dziwaczne
Poza tym ..teraz chciałabym ją już przytulić a za 3 miesiące pewnie wolałabym spowrotem wsadzić do brzucha - dla świętego spokoju.

Cytat:
Cześć!

Haniu
, nie wiem, jaką opinię ma Twój lekarz, ale moja poprzednia pani ginekolog i aktualny także zawsze podkreślali, że wszystko jest dla ludzi i zjedzenie czegoś w niezbyt dużych ilościach na pewno dziecku nie zaszkodzi.
To nie mój lekarz ma takie przykazania- to ja sama

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć!
Po weekendzie czuję się całkiem ok. Tydzień się skończył i to, co mnie czeka w najbliższym czasie jest całkiem znośne
.
W końcu

-----

My oczywiście nie mieliśmy standardowego pierwszego tańca.
Dla mnie to sztuczne bardzo i w życiu bym się nie zdecydowała na taką szopkę..

No ale z drugiej strony- jestem w stanie zrozumieć że dla wielu par to duże wydarzenie

My mieliśmy "nasz" pierwszy taniec sami, bez publiczności- jak wszyscy dojadali kotleta
I zabijcie mnie ale nie pamiętam do której z "naszych" piosenek- bo mamy ich bardzo duzo.

A drugi pierwszy taniec - jak to nazwał nasz świadek, był tak w połowie przyjęcia jak wszyscy już byli na dużej bani Któryś Mieczysław Fogg ale który też nie wiem
Stary 2011-12-05, 11:09   #1242
ButterBear
Zakorzenienie

A propos pierwszego tańca, to my nie tańczyliśmy żadnego walca czy traktora, tylko tak po prostu sobie tańczyliśmy Nie chciało nam się uczyć jakichś kroków a do piosenki tej:
http://www.youtube.com/watch?v=jIAmcJHu1Z0

Hania

Stary 2011-12-05, 11:12   #1243
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć...
Cześć, jak po weekendzie? Zwyciężył błogi odpoczynek, czy towarzystwo?

Cytat:
No nie...dziwaczne
Poza tym ..teraz chciałabym ją już przytulić a za 3 miesiące pewnie wolałabym spowrotem wsadzić do brzucha - dla świętego spokoju.

W końcu

My oczywiście nie mieliśmy standardowego pierwszego tańca.
Dla mnie to sztuczne bardzo i w życiu bym się nie zdecydowała na taką szopkę..

No ale z drugiej strony- jestem w stanie zrozumieć że dla wielu par to duże wydarzenie

My mieliśmy "nasz" pierwszy taniec sami, bez publiczności- jak wszyscy dojadali kotleta
I zabijcie mnie ale nie pamiętam do której z "naszych" piosenek- bo mamy ich bardzo duzo.

A drugi pierwszy taniec - jak to nazwał nasz świadek, był tak w połowie przyjęcia jak wszyscy już byli na dużej bani Któryś Mieczysław Fogg ale który też nie wiem

Ad. pierwszego tańca - mile wspominam, "układ" sami sobie wymyśliliśmy w zaciszu domowym, a na weselu pod koniec nam się coś pomyliło, więc dokończyliśmy bujaniem się i też było fajnie

Im jestem starsza, tym bardziej jestem za wszelkim "niezadęciem" i pomysłami odbiegającymi od standardowych weselnych pomysłów, o ile ktoś ma na to ochotę (na odstępstwa).

Choć ze wszystkiego, na co się zdecydowaliśmy na naszym weselu jestem zadowolona.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
A propos pierwszego tańca, to my nie tańczyliśmy żadnego walca czy traktora, tylko tak po prostu sobie tańczyliśmy Nie chciało nam się uczyć jakichś kroków a do piosenki tej:
http://www.youtube.com/watch?v=jIAmcJHu1Z0
Wykorzystaliśmy tę piosenkę na naszej płycie ślubno-weselnej pod skrót "najlepszych" fragmentów filmu
Fajna jest
Stary 2011-12-05, 11:17   #1244
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, jak po weekendzie? Zwyciężył błogi odpoczynek, czy towarzystwo?

Wykorzystaliśmy tę piosenkę na naszej płycie ślubno-weselnej pod skrót "najlepszych" fragmentów filmu
Fajna jest
Piosenka jest super...i jest z super filmu - Mickey Blue Eye

Emilko, zwyciężyło wyjście i towarzystwo...czego szczerze żałuję

Hania

Stary 2011-12-05, 11:19   #1245
hania811
Zakorzenienie

Ja im jestem starsza tym bardziej sie cieszę że wygrałam i miałam takie przyjecie jakie miałam - czyli bez żadnego zadęcia. Nawet samochód nie był "ustrojony"

----------------
Nie mam pieczywa, na dworze ciemno i mokro- ale za to miałam ciasto francuskie. Tym sposobem już od rana opycham się tłuszczem i cukrem

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:

Czemu???
Stary 2011-12-05, 11:22   #1246
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Czemu???
Długa i zawiła historia... opiszę w klubie w wolnej chwili...

Hania

Stary 2011-12-05, 11:32   #1247
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Piosenka jest super...i jest z super filmu - Mickey Blue Eye

Coś się stało?

Nie znam filmu, muszę się zainteresować

Cytat:
Ja im jestem starsza tym bardziej sie cieszę że wygrałam i miałam takie przyjecie jakie miałam - czyli bez żadnego zadęcia. Nawet samochód nie był "ustrojony"

----------------
Nie mam pieczywa, na dworze ciemno i mokro- ale za to miałam ciasto francuskie. Tym sposobem już od rana opycham się tłuszczem i cukrem

Kwestia potrzeb i chęci. Ja zrobiłam jak chciałam, bo pewne elementy weselne jak najbardziej mi się podobają Najgorsze, to godzić się na coś, bo tak trzeba, choć wcale się tego nie chce.

Ciasto francuskie... hm... ostatnio chodzi mi po głowie pierś z kurczaka w cieście francuskim, muszę się przymierzyć do niej.
Wczoraj dostałam od mamy cepeliny - mniam, taką miałam ochotę już od dawna na mącznoziemniaczanomięsne coś
A dziś kończę o 20 i chyba pojedziemy coś zjeść do trattorii niedaleko nas. To prawie już tradycyjny poniedziałkowy wieczór.
Niestety nieco ciężki, bo zazwyczaj kończy się na pizzy, ale mają pyszną.
Stary 2011-12-05, 11:53   #1248
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Długa i zawiła historia... opiszę w klubie w wolnej chwili...
To czekam na opowieść.

Cytat:

Kwestia potrzeb i chęci. Ja zrobiłam jak chciałam, bo pewne elementy weselne jak najbardziej mi się podobają Najgorsze, to godzić się na coś, bo tak trzeba, choć wcale się tego nie chce.

Ciasto francuskie... hm... ostatnio chodzi mi po głowie pierś z kurczaka w cieście francuskim, muszę się przymierzyć do niej.
Wczoraj dostałam od mamy cepeliny - mniam, taką miałam ochotę już od dawna na mącznoziemniaczanomięsne coś
A dziś kończę o 20 i chyba pojedziemy coś zjeść do trattorii niedaleko nas. To prawie już tradycyjny poniedziałkowy wieczór.
Niestety nieco ciężki, bo zazwyczaj kończy się na pizzy, ale mają pyszną.
Dokładnie!

Ja upiekłam rogaliki sote...do tego wciągnęłam serek wiejski z miodem gryczanym

Mączno- ziemniaczane coś to jest to. Ja teraz często robię kluski śląskie czy kopytka - bo mam czas na takie obiadki.
Miłą macie tradycję

A pizza za mną chodzi od jakiś 2 miesięcy

-------------
Przyszedł mi nowy biustonosz w rozmiarze 75 F- uff w końcu mogę oddychać

Sprzedający, jakość biustonoszy i trzymanie cycorów ok więc muszę od razu zamówić drugi.
Stary 2011-12-05, 11:59   #1249
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja upiekłam rogaliki sote...do tego wciągnęłam serek wiejski z miodem gryczanym

Mączno- ziemniaczane coś to jest to. Ja teraz często robię kluski śląskie czy kopytka - bo mam czas na takie obiadki.
Miłą macie tradycję

A pizza za mną chodzi od jakiś 2 miesięcy

-------------

Sprzedający, jakość biustonoszy i trzymanie cycorów ok więc muszę od razu zamówić drugi.
Uwielbiam miód gryczany - właśnie kończymy słoiczek

Ja jakoś nie umiem się zebrać do kopytek sama... wolę placki ziemniaczane robić, ale jednak są mniej zdrowe, szczególnie smażone, a jednak takie dominują u mnie. Może przerzucę się na pieczone jak sobie kupię taką blaszkę do pieczenia z wgłębieniami o większej średnicy niż muffinkowe.

Fajnie, że zakup udany!
Stary 2011-12-05, 12:45   #1250
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam miód gryczany - właśnie kończymy słoiczek

Ja jakoś nie umiem się zebrać do kopytek sama... wolę placki ziemniaczane robić, ale jednak są mniej zdrowe, szczególnie smażone, a jednak takie dominują u mnie. Może przerzucę się na pieczone jak sobie kupię taką blaszkę do pieczenia z wgłębieniami o większej średnicy niż muffinkowe.

Fajnie, że zakup udany!
Gryczany to mój zdecydowany faworyt!! Ja mam dobrze bo sąsiad mamy ma swoje ule i zawsze jakiś słoiczek odsprzeda ..a raczej słojor Ostatnio dostałam dwa 1,5 litrowe

Kopytka robi się szybciej jak placki..no i nie śmierdzą

Do pieczonych placków nie potzreban żadna forma Papier do pieczenia tylko i oliwa do posmarowania tegoż papieru.
Stary 2011-12-05, 13:14   #1251
ButterBear
Zakorzenienie

Ja przy plackach z piekarnika nawet nie smarowałam papieru, nie było potrzeby

Mmm...ale mnie naszła ochota na placki...mniam...a na dziś w planie mam tylko zwykłą zupę jarzynową...

Hania

Stary 2011-12-05, 14:57   #1252
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Asiuk zgadzam się. Ja ostatnio troszkę chipsów zjadłam od męża.

Butter ja proponuję przez net zamawiać. Mi już wszystkie doszły.

biia ja miałam piosenkę ze skrzypka na dachu http://ggaba.wrzuta.pl/audio/2xINvbt...walc_angielski

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 15:16   #1253
ButterBear
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam!!! Aaaaaaa...

napisałam w klubie wszytsko....pisałam to 1,5 godziny....i kurna....wszystkooooooo i zeżarło. Nie ma bata, nie piszę drugi raz

Hania

Stary 2011-12-05, 16:09   #1254
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Ja znowu bez apetytu dzisiaj, ale za to w weekend mieliśmy gości i najadłam się przepysznej sałatki. Składniki to winogron, żółty ser, kukurydza i sos majonezowo-jogurtowy z odrobiną czosnku. Pyyycha

A dzisiaj po raz pierwszy w życiu robiłam sama pierogi
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:48   #1255
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przy plackach z piekarnika nawet nie smarowałam papieru, nie było potrzeby

Mmm...ale mnie naszła ochota na placki...mniam...a na dziś w planie mam tylko zwykłą zupę jarzynową...
Ja smaruję- jednak lubię jak przyjmą troszkę tłuszczu

Jarzynowa to jest moja ukochana zupa akurat- tylko mąż nie przepada Zje pod warunkiem że jest z przewagą brukselki
W ogóle dziwny chłop że brukselkę lubi.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Asiuk zgadzam się. Ja ostatnio troszkę chipsów zjadłam od męża.
Ja też czasem jem chipsy- solone- bo to olej, ziemniaki i sól- nie mają wszelkich chemicznych dodatków smakowych.
Ja mam swoje jazdy i bziki odnośnie jedzenia. Czasem przesadzone i irracjonalne- wiem o tym

No ale cóż zrobić jak sobie coś wkręcę to koniec.

Wiecie to na zasadzie - nie zjem czekolady nadziewanej- ale za to snickersa już tak.
Albo nie tknę jogurtu owocowego czy soku słodzonego.
I można by tak wymieniać godzinami.

Przeczytałam ze owoców morza, surowego i pleśniowego nie mogę to nie mogę.

Za to jestem patologiczną matką ()i wina czerwonego czasem się napiję. Dla mnie ta odrobina alkoholu to nic w porównaniu do chemii którą faszerują się inne matki

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć

Ja znowu bez apetytu dzisiaj, ale za to w weekend mieliśmy gości i najadłam się przepysznej sałatki. Składniki to winogron, żółty ser, kukurydza i sos majonezowo-jogurtowy z odrobiną czosnku. Pyyycha

A dzisiaj po raz pierwszy w życiu robiłam sama pierogi
Dziwne połączenie
Pewnie smaczne- no ale tu znowu włączyłaby się moja schiza.
Co to za sałatka - z winogronami które są samym cukrem, serem który jest samym tłuszczem i zapuszkowaną pozbawioną witamin kukurydzą.
Nie zjadłabym

I co smaczne pierogi??

BTW- wszystko bym dała za mały apetyt
Stary 2011-12-05, 17:51   #1256
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Hania jak miło wiedziec,ze nie tylko ja jestem jedzeiowo skrzywiona

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:04   #1257
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Hania jak miło wiedziec,ze nie tylko ja jestem jedzeiowo skrzywiona

Miło mi że Ci miło

Mąż to czasami wychodzi z siebie i staje obok jak skomentuje jakiś przepis czy fuknę na pomysł ugotowania rosołu
No ale ogólnie to częściej mnie podziwia i dziękuje za to że nie je już fast foodów i zupek chińskich.

Tylko czuję że będzie saigon z dzieckiem- bo nie zamierzam dawać do jedzenia danonków, kinderków i innych chemicznych specjałów dla dzieci.
Najpierw będzie walka z teściową..a później z samą Manią która na pewno będzie podatna na reklamy itd

----------------

W ogóle to jestm dziś bardzo zadowolona bo udało mi się kupić kurkę taką jak chciałam. W H&M wszystkie kurtki i płaszcze są za 50% to raz. Dwa znalazłam kurko-płaszczyk a'la parka - tyle że czarny. Ma kapturek z futerkiem , zakrywa pupę i uda , jest odcinany pod biustem i jest na mnie dobry- UWAGA- rozmiar S
Stary 2011-12-05, 18:24   #1258
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

-------------

poka poka

Cytat:
Ja smaruję- jednak lubię jak przyjmą troszkę tłuszczu

Jarzynowa to jest moja ukochana zupa akurat- tylko mąż nie przepada Zje pod warunkiem że jest z przewagą brukselki
W ogóle dziwny chłop że brukselkę lubi.

moj Tz tez uwielbia brukselke

Ja też czasem jem chipsy- solone- bo to olej, ziemniaki i sól- nie mają wszelkich chemicznych dodatków smakowych.
Ja mam swoje jazdy i bziki odnośnie jedzenia. Czasem przesadzone i irracjonalne- wiem o tym

No ale cóż zrobić jak sobie coś wkręcę to koniec.

Wiecie to na zasadzie - nie zjem czekolady nadziewanej- ale za to snickersa już tak. hahahahah dobre
Albo nie tknę jogurtu owocowego czy soku słodzonego.
I można by tak wymieniać godzinami.

soku tez nie wypije tzn wypije jak nie mam wyjscia a tak to tylko wode pije ale jogurt owocowy zjem a juz najbardziej "owocowa wyspe" ooo i uwielbiam pieczone jablko
Przeczytałam ze owoców morza, surowego i pleśniowego nie mogę to nie mogę.

Za to jestem patologiczną matką ()i wina czerwonego czasem się napiję. Dla mnie ta odrobina alkoholu to nic w porównaniu do chemii którą faszerują się inne matki

ooo tyyyyy niedobra zreszta ja to juz wogole be jestem bo tez pilam winko, od czasu do czasu ale zawsze cos
Dziwne połączenie
Pewnie smaczne- no ale tu znowu włączyła
by się moja schiza.
Co to za sałatka - z winogronami które są samym cukrem, serem który jest samym tłuszczem i zapuszkowaną pozbawioną witamin kukurydzą.
Nie zjadłabym

I co smaczne pierogi??

BTW- wszystko bym dała za mały apetyt
mam podobne jedzeniowe jazdy jak to dobrze ze nie jestem sama w swym szalenstwie

Cytat:

W ogóle to jestm dziś bardzo zadowolona bo udało mi się kupić kurkę taką jak chciałam. W H&M wszystkie kurtki i płaszcze są za 50% to raz. Dwa znalazłam kurko-płaszczyk a'la parka - tyle że czarny. Ma kapturek z futerkiem , zakrywa pupę i uda , jest odcinany pod biustem i jest na mnie dobry- UWAGA- rozmiar S
wow jaki rozmiar!!! pochwal sie

Maja dostala dzis paczke u Tzta w pracy matko i corko jaka fajowa paczka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:31   #1259
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Hania to na pierwszy ogień zapoznaj sie ze składem kaszek błyskawicznych i uwazaj na niektorych pediatrów,sporo takich,ktorzy zalecaja rozpoczac wprowadzanie nabiału od danonków

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2011-12-05 o 18:33
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:55   #1260
hania811
Zakorzenienie

Kotku taki
http://allegro.pl/alles-mama-fancy-b...953415035.html

Plaszczyka nie ma na necie więc się nie pochwalę

Co dostała??

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Hania to na pierwszy ogień zapoznaj sie ze składem kaszek błyskawicznych i uwazaj na niektorych pediatrów,sporo takich,ktorzy zalecaja rozpoczac wprowadzanie nabiału od danonków
Boję się czytać nawet

Pediatrę mamy można powiedzieć rodzinnego....od lat lekarz roku- zajmuje się wszystkimi dziećmi przyjaciół. Oczywiście naszym lekarzem też ma być, ale jakie ma poglądy na te sprawy nie wiem. Jak poleci mi danonki to wyłamię się i znajdę innego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości