Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 13:51   #1351
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a jednak kupiłaś podasz linki?
Odkupiłam od jednej z wizażanek ale na all myślę o 01 i 02 ale najpierw muszę sobie popatrzeć to co dostanę

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:12   #1352
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Niedawno tez odkrylam ten sklep Tally Weijl i kupilam
ten rozowy sweter jest rewelacyjny
Stary 2011-12-05, 19:52   #1353
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wiecie co mam ochotę zrobić sobie trwałą no chodzi to za mną od kilku dni .... zimą troche nie bardzo ale mam ochotę.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:56   #1354
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Kurde, spodziewałam się, że dziś chociaż coś z moich zamówień z DDD dojdzie, a skrzynka pusta, nawet nie wiem, czy listonosz w ogóle był

Jakby któraś chciała pomóc mi w konkursie na FB, chętnie podeślę na PW instrukcje Nic skomplikowanego
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 20:14   #1355
Hosenka*
Zakorzenienie

W ramach Mikołaja odstąpię lakier z wampirzej limitki The dawn is broken (jasny, szary) - ładny jest, ale na moich dłoniach mi się nie podoba

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 23:02   #1356
carrola
Zadomowienie

Widzę, że zgubiła się gdzieś część cytatów to postaram się dopisać z pamięci. Malinko pytałaś o włosy moje - wstyd przyznać, ale jeszcze nie ruszyłam z akcją zmiany pielęgnacji. Tak się jakoś ociągam, ale jak się za to w końcu wezmę, to pewnie zasypię Cię pytaniami.
Nusiu heh Cassilas jest fajny. Co myślisz w ogóle o losowaniu? Wstyd będzie jak nie wyjdziemy z tej grupy... Najbardziej marzy mi się wyjazd na jakiś mecz Hiszpanii (najchętniej na ten z Włochami), ale takie cuda to się już nie zdarzają.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30861321]Pękły na mnie spodnie Nawet nie na szwie...
Jak powiem coś o słodyczach, chipsach czy wypiekach, proszę o baty [/QUOTE]

Ojojoj, już się za siebie wzięłaś i schudniesz raz dwa. A spodnie musiały być przetarte, przecież tak nagle by nie pękły.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Wypróbowałam też próbkę tego nowego żelowego podkładu Rimmela - po opiniach na KWC byłam nastawiona na cudo, a tu... bardzo przeciętny podkład Wyrównuje koloryt (ale nie znam podkładu, który by tego nie robił), dopasowuje się do cery (myślałam, że będzie za ciemny dla mnie) i w sumie tyle... Krycie jest baaardzo średnie (ja tego wymagam od pokładu). Tworzy ładny mat, zobaczymy co będzie za kilka godzin.
Ooo nawet dobrze, że taka kiepska opinia, bo mnie kusił.

Cytat:
Właśnie kliknęłam na All Sleek'a Original
Dobry wybór!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Twoim wieku tez potrafiłam do późna funkcjonować, ba - wracałam do domu o 10 w południe po imprezie, która kończyła się nad ranem i na 12 już jechałam do pracy do któregoś z hipermarketów na promocje na 8 godzin.
Ehh to były czasy
Eh ja mam podobnie. Chyba naprawdę są już jakieś zmiany w organizmie przed trzydziestką (), bo kilka lat temu mogłam imprezować całą noc, spać godzinkę albo dwie i iść na zajęcia na uczelnię. I nawet normalnie wyglądałam, oczy nie były spuchnięte, czułam się w miarę ok. Teraz taką zarwaną noc muszę odespać, a i tak wyglądam jak zombie na drugi dzień. Starzeję się.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Właśnie testowałam to nowe cudo ustowe od Essence Matko wybaczcie mi, ale kupię po dwie sztuki z każdego koloru (o ile jeszcze dostanę ). Zwariowałam na ich punkcie
No co za sugestywne kuszenie!

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
co do wagi - 42 kg przy wzroście 159 cm.
To chudzinka z Ciebie, super! Ja bym nie chciała przytyć.

Cytat:
Poza tym kupiliśmy już z TŻ-em zegarki Udało nam się znaleźć identyczne, tylko wersję damską i męską O takie. Poza tym byłam w Rossmannie po pastę do zębów
Super te zegarki!

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Przejechałam wczoraj 126 km samochodem! Trochę mnie paraliżował jego rozmiar (Skoda Octavia) ale było całkiem nieźle.
Wymiatasz.

Cytat:
Niedawno tez odkrylam ten sklep Tally Weijl i kupilam
Fajne ciuszki, najbardziej podoba mi się sweter. Ja sobie wczoraj kupiłam koszulkę z muffinką () i płaszczyk zimowy w Stradivariusie. Jak wróciłam do domu to okazało się, że płaszczyk dostanę pod choinkę od rodziców, więc fajnie się złożyło.

A poza tym mama kupiła sobie eyeliner w żelu z Essence i go wypróbowałam i jest świetny. Nie mam zupełnie doświadczenia w nakładaniu tego kosmetyku, kiedyś próbowałam i wyszły pokraczne szlaczki. A tu udało mi się nałożyć całkiem ładne kreski i nawet ludziom się tak pokazałam. Będę mamie podkradać to cudo.
Zużyłam wczoraj mleczko do demakijażu YR.

Edytowane przez carrola
Czas edycji: 2011-12-06 o 00:23
carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 08:37   #1357
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Nosku, gratuluję przejechania tylu km!

ja wczoraj poszłam na kurs! Dostałam materiały i będę się uczyć jutro już drugie spotkanie.

Dostałam od teściowej perfumy Versace Bright Crystal 30ml edt i kupiłam sobie wczoraj bluzkę Stradivarius z koronkowymi rękawami i beżową jedwabną koszulę

cuciola,
świetne ciuszki kupiłaś! Ja mam właśnie teraz bardziej ochotę na ciuchy niż kosmetyki.
A z wymiany przyszło mi wczoraj: lakier China glaze cha cha cha (to mój pierwszy lakier z tej firmy i już widzę, że jest świetny, oprócz niego balsam Celine Dion Pure Brilliance z drobinkami 75ml i książka 1000cudów architektury. Ja oddałam perfumy Slip into z Avonu
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 08:52   #1358
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
ja dopiero niedawno odkrylam bo odrzucala mnie muzyka z tego sklepu...to prawdziwa dyskoteka! Tak glosno ja puszczaja i to jeszcze techno!
No co Ty? W Krakowie byłam w trzech sklepach Tally i muzyka jest normalna. Poza tym obsługa bardzo miła, zawsze pomaga, zanosi rzeczy do przymierzalni, wymienia rozmiary jak trzeba, itp. Bardzo lubię ten sklep

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Nusiu heh Cassilas jest fajny. Co myślisz w ogóle o losowaniu? Wstyd będzie jak nie wyjdziemy z tej grupy... Najbardziej marzy mi się wyjazd na jakiś mecz Hiszpanii (najchętniej na ten z Włochami), ale takie cuda to się już nie zdarzają.

Super te zegarki!

Ja sobie wczoraj kupiłam koszulkę z muffinką () i płaszczyk zimowy w Stradivariusie.

Zużyłam wczoraj mleczko do demakijażu YR.
Wstyd to jest regularnie, jeśli chodzi o Polskę i jakoś szczególnie mnie nie zdziwi, jak nie wyjdziemy z grupy Byłoby miło, ale ja nie ukrywam, że dla mnie polska piłka nożna jest żenująca i się nią nie interesuję. Wolę hiszpańską i angielską A na mecz też bym chciała jechać, chętnie zabrałabym TŻ-a, ale nawet się nie orientuję, czy bilety dalej są i jak ja nabyć
Dziękuję
Pokażesz?
Gratki Chciałam wczoraj wieczorem wykorzystać kupon z Groupona, ale nagle jest niedostępnym krem do mycia twarzy Sebo Specific A na nim mi akurat zależy. Jeszcze przeżyję brak bazy pod makijaż, choć może ewentualnie wezmę tą różową, a końcu i tak na nią nakładam pokład... ale krem muszę mieć

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ja wczoraj poszłam na kurs! Dostałam materiały i będę się uczyć jutro już drugie spotkanie.

Dostałam od teściowej perfumy Versace Bright Crystal 30ml edt i kupiłam sobie wczoraj bluzkę Stradivarius z koronkowymi rękawami i beżową jedwabną koszulę
Super
Ja dostałam od mamy bon o wartości 450 zł na perfumy w sklepie internetowym Teraz wielkie wyzwanie przede mną - znaleźć perfumy, które mi się spodobają
Pokaż ciuchy

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-12-06 o 08:56
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:35   #1359
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nusia ale boski prezent ja bym nie miała problemu

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:35   #1360
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
No co Ty? W Krakowie byłam w trzech sklepach Tally i muzyka jest normalna. Poza tym obsługa bardzo miła, zawsze pomaga, zanosi rzeczy do przymierzalni, wymienia rozmiary jak trzeba, itp. Bardzo lubię ten sklep
hihi to widocznie u mnie urzadzaja sobie dyskoteke! jest nawet powieszona mieniaca sie kula Tez ostatnio kupuje ciuchy bo o ile letnich mam pelno to zimowych juz nie.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 10:16   #1361
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Nynka:
nieeeee, ja to obserwuje u siebie od jakiś 3-4 lat
u mnie to jest różnie, czasami mam ochotę posiedzieć dłużej albo poimprezować ale dzieje się to już coraz rzadziej
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Odkupiłam od jednej z wizażanek ale na all myślę o 01 i 02 ale najpierw muszę sobie popatrzeć to co dostanę
ok poczekam na relacje
Cytat:
W ramach Mikołaja odstąpię lakier z wampirzej limitki The dawn is broken (jasny, szary) - ładny jest, ale na moich dłoniach mi się nie podoba
a ja nie mam już dostępu do natury i rossmana, jedynie jak pojadę do większego miasta czyli jakieś co najmniej 70 km a tak mi się podobały te lakiery z wampirzej kolekcji
Stary 2011-12-06, 10:36   #1362
Hosenka*
Zakorzenienie

Nynka - chcesz ten lakier? Wyślę Ci

Instagram

Stary 2011-12-06, 10:44   #1363
Konto usunięte

Przybyły mi dziś 3 rzeczy
Na Mikołajki od mamy dostałam płukankę malinową z YR, nie spodziewałam się, więc bardzo się cieszę
Przyszedł też krem regenerujący do rzęs zamówiony z okazji DDD i jako gratis dorzucili jedwab do włosów
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:21   #1364
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nusia ale boski prezent ja bym nie miała problemu
Hehe no Ty na pewno Ja nie bardzo orientuję się w perfumach Poza tym jestem strasznie wybredna, ale przejdę się do Sephory/Douglasa i może po piątym razie coś dla siebie znajdę
Stary 2011-12-06, 12:58   #1365
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Nynka - chcesz ten lakier? Wyślę Ci
oj jakoś głupio mi tak... a ten true love ładny jest?
Stary 2011-12-06, 13:05   #1366
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
oj jakoś głupio mi tak... a ten true love ładny jest?
Dlaczego Ci głupio? Mikołaj jest dzisiaj

True Love jest też ładny, nie miałam go jeszcze na paznokciach. Kolor dosyć dziwny, mix fioletu, różu .

Instagram

Stary 2011-12-06, 16:26   #1367
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Tez ostatnio kupuje ciuchy bo o ile letnich mam pelno to zimowych juz nie.
to ja wlasnie w zeszly weekend szafe posprzatalam i 2 wieeeelkie worki ciuchow oddalam
Stary 2011-12-06, 20:32   #1368
Nusia7
Zakorzenienie

Przyszedł mi dziś Colorstay, poza tym kupiłam potrzebną wodę termalną Avene i odebrałam mini szampon i mini odżywkę Dove z kuponu z fb.
Stary 2011-12-06, 21:10   #1369
Hosenka*
Zakorzenienie

Zużyłam żel migdałowy z Avonu Mam jeszcze 4 czy 5 o tym zapachu w zapasie, bo go uwielbiam, a już nie ma w ofercie

Byłam dziś w mieszkaniu - powoli wyłania się łazienka Wanna jest już wmontowana i obudowana , rura kanalizacyjna, rurki biegnące wzdłuż ścian też obudowane regipsem, wyłonił się cały kącik za wanną, w którym będa półeczki

Jutro w tych obudowach z regipsu nad wanną będą wmontowywane światełka

Zamówiliśmy pralkę i lodówkę, bo nie mieli w magazynie.

Idzie do przodu, ale i tak jeszcze sporo roboty

Instagram

Stary 2011-12-06, 22:24   #1370
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

My od wczoraj też mamy lekki remont. Wymieniamy drzwi, malujemy futryny. Parę dni temu puściły też jakieś wężyki pod wanną i trzeba było wszystko powymieniać, żeby sąsiadów nie zalało
Ostatnio tak mi jakoś kasa leci Najpierw naprawa komputera (padła karta graficzna i płyta główna), teraz te drzwi i wanna A przecież święta zaraz i tyle wydatków. Dobrze, że tą pracę dostałam bo już bym nie wyrobiła

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:27
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:33   #1371
Hosenka*
Zakorzenienie

Księżniczko - a nie lepiej wymienić futryny? U nas były futryny w łazience i WC i stwierdziliśmy, że skoro zamawiamy ładne drzwi, to już lepiej wymienić futryny niż ratować stare, metalowe.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-06 o 22:35
Stary 2011-12-06, 23:01   #1372
ganimedea
Zakorzenienie

W celu ograniczenia grudniowych wydatków zażyczyłam sobie od TŻ na święta dostać krem Pharmaceris T 10% oraz podkład . I tak muszę je nabyć, a tak zaoszczędzę ponad 60zł
Tym bardziej, że auto u mechanika, bo coś szarpać zaczęło :/

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 23:06   #1373
Konto usunięte

Widzę, że wszędzie krucho z kasą

Do mnie właśnie przyszła paka z Avonu, dla mnie tu jest tusz SuperShock Max - ale chyba go odsprzedam, bo nie przekonuje mnie..., miętowy błyszczyk CT (ale ma wieeelkie brokatki ^^) i różany mus do ciała Naturals. Do bilansu liczę tylko mus, bo nie mam kolorówkowego problemu
Stary 2011-12-06, 23:25   #1374
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Księżniczko - a nie lepiej wymienić futryny? U nas były futryny w łazience i WC i stwierdziliśmy, że skoro zamawiamy ładne drzwi, to już lepiej wymienić futryny niż ratować stare, metalowe.
Przed ślubem robiliśmy remont generalny od zera, no może nie od takiego zera jak Wy. Ale trzeba było tapety zerwać i pomalować ściany, podłogi zmienić, kupić meble, zrobić zabudowy itd. Nie wyrobiliśmy się już z drzwiami - z kasą i czasem. Jeśli chcieć wymieniać teraz futryny to trzeba byłoby kuć ściany, które już są odpicowane po remoncie.
Same drzwi wyniosły nas ponad dwa koła, jeszcze jakby do tego doszły nowe futryny i kucie ścian to chyba bym musiała iść wyżebrać na to

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30924449]Widzę, że wszędzie krucho z kasą

Do mnie właśnie przyszła paka z Avonu, dla mnie tu jest tusz SuperShock Max - ale chyba go odsprzedam, bo nie przekonuje mnie..., miętowy błyszczyk CT (ale ma wieeelkie brokatki ^^) i różany mus do ciała Naturals. Do bilansu liczę tylko mus, bo nie mam kolorówkowego problemu [/QUOTE]
Wpisuj wszystko, nie oszukuj
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 23:26   #1375
Konto usunięte

Eee, nigdy nie pisałam kolorówki, ani w zużyciach ani w zakupach - nie kupuję jej nałogowo, nawet nie mam spisanego stanu posiadania
Mam kilka ulubionych kosmetyków, a innych na bieżąco się pozbywam
Stary 2011-12-06, 23:34   #1376
aktogimka
Zakorzenienie

Mnie też dopadł kasowy kryzys. Nie kupuję (już) nic kosmetycznego w tym miesiącu!

Zużyłam wygładzające serum do rąk i masło do ciała mango, obie rzeczy Biedronkowe z BeBeauty. Teraz mam zamiar wziąć się za próbki balsamów, bo mam kilka sztuk w szufladzie. Wczoraj doszła już do mnie paczka z Biochemii Urody (szybciutko! spodziewałam się jej dopiero tydzień przed świętami). Teraz muszę pamiętać, żeby kupić spirytus, bo inaczej nie będzie toniku.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 23:59   #1377
Maliniarka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30874656]Poszło mydełko w płynie Original Source Cała rodzinka używała, ale i tak się liczy

W ogóle w tym miesiącu w kategorii kąpielowej sporo rzeczy powinno mi pójść - jeszcze co najmniej żel pod prysznic, płyn do kąpieli i sól. A już poszły dwa mydła Zacznie to jakoś wyglądać

Ponadto do zużycia szykuje się saszetkowa maseczka Ziaja, woda brzozowa Malwa, jabłkowa mgiełka Avon, może olej z pestek winogron i płyn do płukania ust [/QUOTE]
ładne zużycia się szykują mydełko się liczy?
nie masz kolorówkowego problemu? ciekawe ile by wyszło jakby to spisac, ja dawno nie robiłam spisu wszystkiego co mam z kolorówki, a spisu lakierów nigdy
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
żel pod prysznic mandarynkowy i wodę kokosową to muszę jeszcze mieć i już na pewno będzie zakaz.

Cytat:
zużyłam krem z ziaji sopot spa na dzień i ku końcowi mam serum z avon liiv botanicals .
gut!
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Z mojej listy na grudzień już są pierwsze sukcesy
-tusz clinique 4ml
-serum vichy aqualia 5ml
-żel pod prysznic palmolive granat (okropny) 200ml
-deo w kulce vichy 50ml
-szampon avon nabłyszczający 400ml
-żel do mycia twarzy olay 200ml
-tonik avon 200ml
-krem do rąk mineral care 150 ml
-krem do ciała po opalaniu avon 200ml
-minaturkę sunflowers 7ml
-podkład mineralny loreala
hehe ja myślałam, że to już wszystko zużyłaś potem doczytałam ale i tak dobrze, oby poszło wszystko i jeszcze więcej!
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Ja się czaiłam i czaiłam na tego glam boxa jakoś w pazdzierniku, ale nie bylo i nie bylo i w koncu kupilam jakas inna u konkurencji na allegro ale ogolnie zadowolona jestem, jest OK tylko ze ja mam za duzo sypkich cieni, musialabym je jakos poprasowac czy cos
Jestem i to bardzo, zaden olej dotychczas takich efektow mi nie dawal. Uwielbiam Cie za polecenie tego, napawdę na rzie uzylam dopiero 3x ale juz widze ze mam zupelnie inne wlosy teraz mam ciągle "good hair day"
nie mam jeszcze glamboxa, dopiero wczoraj chyba wysłali mam nadzieję, że jutro będzie, bo zacznę kląć

ja lubię alterki
Cytat:

Ja muszę dziś kupić wodę termalną, bo wieczorem mi się skończyła i pastę do zębów, bo się kończy... Przyjdzie Colorstay i Sleek, wykorzystam kupon z Groupona i sama sobie daję szlaban na inne zakupy
ja lubiłam LRP, kiedyś miałam Vichy, ale dziwna była
oby szlaban zadziałał
Cytat:
Ja dziś zgrzeszyłam, ale odrobinę. Kupiłam lip tinta blood mary z wampirowej kolekcji i pędzel do różu Essence. Przyszła też już dawno zamawiana paczka z YR, a w niej dużo cudowności, większość na prezenty Za to szykują się dwa zużycia: szampon z nagietkiem YR i oliwka Hipp ().
Cytat:
Kupilam maseczke w tubce i 2 cienie..wzielo mnie na granatowe.
A mama kupila mi zestaw Tusz+ podklad Max Factor ale dostane jak przyjade
kupiłam kupiłam kupiłam, nonono!
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 00:01   #1378
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie testowałam to nowe cudo ustowe od Essence
Przepraszam za kuszenie, ale nie mogłam się powstrzymać
a u mnie nie ma już tintów a chciałam spróbować
a puder i lakiery na razie mnie nie interere

Carolka nie ma co na siłę zmiany pielęgnacji wdrażać, przyjdzie pora to zaczniesz

ja zużyłam na razie odżywkę do paznokci i kilka plasterków na nos/czoło/brodę (dla mnie to lipa, wyciąga mi może ze 2-3 zaskórniki, reszta siedzi jak siedziała ), maseczkę dermaglin przeciwtrądzikowa (Księżniczko, te też polecałaś i bardziej mi się widzą

przybyło:
-odżywka 8w1 eveline (w miejsce zużytej, potrzebna) (ok 10zł)
-pilniczek, patyczki do skórek, polerka - wszystko potrzebne, ale akcesoriów i tak nie wliczam
-maseczkę dermaglin 2x(jedna już poszła) - potrzebne (ok 10zł razem)
-szampon koloryzujący (tym razem trwalszy, oby!) na 24 mycia Marion (ok. 7zł)

resztę kosmetyków minęłam beznamiętnie (no dobrze, nie do końca, sporo mnie kusi, ale się trzymam )
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-12-07 o 00:02
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 00:07   #1379
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zużyłam masło do ciała Eveline mango i płyn do higieny intymnej Bielenda 500 ml Szykuje mi się 12 zużyć w grudniu!

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Za to przydałby mi się tonik i woda termalna.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 00:07   #1380
Konto usunięte

Malinko, cała kolorówka mieści mi się w jednej średniej wielkości kosmetyczce, więc nie jest źle

A jakie masz plastry na pory?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości