|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() Ja w ogóle nie myślałam że są takie dzieci które nie tolerują smoczka ![]() Boże Narodzenie i grzaniec to jest to ![]() ---- eh...i nie pójdę do kuzynki bo miała w nocy gorączkę i boi się że to jakiś wirus ![]() A ja już ubrana i wyszykowana do wyjścia- pozostaje spacer
|
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie zrobilam liste co musze kupic po wyplacie i wiecie co ... wyszlo mi ze juz jestem na minusie Maja nie pila wody z butelki tylko z kubka albo lyzeczka mamy ze trzy niekapki i fajnie sie z nich wode wylewa i tyle...obecnie "pije" z bidonu albo kubka...no i zaczyna sama jesc bozzzeeee chyba musze kupic sobie jakies relanium czy cos
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-12-06 o 11:45 |
|||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spacer dobra rzecz my jestesmy dziś uziemione,mała gorączkuje...
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, Ty nie bardzo z dobrej storny rzeki/granicy
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
nooo tak bo ja ta zagramaniczna jestem ![]()
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ... no to fakt
musisz się z tym pogodzić ...hihi
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, co to za podziały
![]() aż sobie z ciekawości doczytałam (robię wszystko żeby nie pracować, niech mnie ktoś zagoni do roboty): Za wiki: W założeniu słowo hanys miało być obraźliwym określeniem, jednak zostało przyswojone przez mieszkańców Górnego Śląska[1]. ![]() Nigdy nie byłam na Śląsku, pomijając port lotniczy Pyrzowice, ale on chyba mało śląski .
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-12-06 o 12:44 |
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podzialalo? ![]() Pyrzowice to chyba do mojej czesci naleza
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe... ale to fakt, są takie podziały... wiecznie żywe.. wiadomo - lokalny patriotyzm
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja w domu od Mikołaja też nic nie dostałam jak na razie. Ale w pracy tak Od trójki klasowej pake słodyczy czym mnie zaskoczyli. Tylko nie wiem czy to dla mnie czy dla dzidziola bardziej i jeszcze do obiadu dostałam 2 paczki delicji, 2 pudełka toffifi i 2 snickersy Ledwo do domu się zabrałam. Bo jeszcze miałam swoje dokumenty i obiad dla 2 osób
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam po tej "dobrej stornie granicy", ale mój dyplom magisterski robiłam w Sosnowcu właśnie ![]() Port lotniczy, mimo że daleko od Katowic, nazywa się Międzynarodowy Port Lotniczy W Katowicach, i, wg Wikipedii, wcześniej należał właśnie do województwa katowickiego. Droga ode mnie (pod względem odległości) podobna, jak do krakowskich Balic. |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam wielu znajomych z Sosnowca... ale nie powiem, bywają czasem jakieś niesnaski
|
|
|
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny dodatek do obiadu i milo ze strony rodzicow hihihi pewnie ta paka to dla dzidziola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja dla odmiany studiowalam w Katowicach Piotrowicach ![]() kurcze lece bo dzis mialam na 14 ale kierowniczka zawdzonila zebym przyszla na 15 no to ok
|
|||
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś jeszcze ang. mam bleeee. Jutro gin i wycieczka z dziećmi a w czwartek szkolenie.
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
poza tym przyszedł do mnie Mikołaj m.in. dostałam dwie czekolady (w tym podobno jedną dla TŻ), chyba nie muszę dodawać, że po czekoladach nie ma już śladu ![]() Cytat:
Najgorzej było w podstawówce, moja szkoła nienawidziła się z drugą szkołą i kiedy mieliśmy razem próby przed bierzmowaniem to były bójki pod kościołem z kijami, łańcuchami, masakra. Ale to już chyba przeszłość, bo teraz jest jedno gimnazjum. |
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku czyli mała dostała samą tuczącą chemię
![]() Poszłam na spacer..tradycyjnie po drodze zahaczając o biuro i zeszło mi 3 godziny ![]() Pogoda byłą dziś cudna Wróciłam taka wygłodniała że od razu w butach do lodówki dopadłam. Dobrze ze mam zupe gulaszową ..i jeszcze się biorę za robienie naleśników ze szpinakiem
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś rano padał śnieg ale od razu stopniał.
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz po pracy śmigam do domu, szybko zabieram raclette i żarełko i jadę do siostry i moich niestety chorych siostrzenic z prezentami od Mikołaja i jedzonkiem
![]() Mięsko się od wczoraj marynuje, krewetki kruszeją w mleku, babka zastyga z czekoladą...więc tylko wszystko spakuję i jedziemy...fajnie ![]() A pogoda zachęca tylko do siedzenia pod pierzyną... |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie śniegu ani widu ani słychu
![]() Cytat:
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ten mój to też kijowy był. Padał z 5 min (dobrze, ze dzieci go zobaczyły przez okno bo bym przegapiła)
|
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja dzis rano znalazlam u siebie na szafce nocnej czekoladoego mikolaja, sama dla TZ nie mialam nic, ale za to wpadlam dzis na taki pomysl gwiazdkowy, ze nie czuje zadnych wyrzutow sumienia ![]() Do tego zostalam bardzo doceniona w pracy po odkryciu dzialania bardzo tajemniczego programu dla tlumaczy unijnych, 2 moich przelozonych siedzialo nad tym kilka dni, a ja zrobilma to w 3 godz, ha Swoja droga co za "cudny" program, nie ma nigdzie ani slowa co jak i dlaczego, zadnych kursow ani szkolen nic nie robi, no wiedza tajemna dla wybrancow! Nawet nasi tlumacze po stazach w Komisji Europ. nie znaja tego. Eh. Siedzenie jednak w pracy wyplywa negatywnie na moje chodzenie na niemiecki -a raczej brak chodzenia - 3 razy pod rzad nie bylam. Wychodze o tej porze z biura, ze juz niemiecki sie konczy
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko no to gratulacje.
Ja dzis dostałam wyniki z ang, z testu co był z materiału od poczatku roku i dostałam A
|
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie padał z 15 minut wczoraj, ale też stopniał...
Staram się być dobrą ciocią - radość dziewczynek jest bezcenna ![]() Cytat:
![]() gratuluję rozkminienia programu i pochwały ![]() Cytat:
hihih...żartuję, gratuluję
|
||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Butter z pierwszego dostałam D, ale on był wcześniej kiedy ja tylko o spaniu myślałam
A ten był z całego materiału
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter, jesteś fajną ciocią. Ja to zupełnie co innego. Jakoś tak starać mi się nie chce. Mikołaja wczoraj nie było kompletnie. Dla nikogo ![]() Chyba chciałabym być całkiem inna - dbająca o tradycję, myśląca bardziej o szczegółach, z wysprzątanym mieszkaniem, pachnącym piernikami, ozdobionymi na święta oknami. Żeby było tak radośnie i ciepło. Niestety, rzeczywistość jest zupełnie inna, a mój TŻ jest bardzo podobny do mnie, więc nikt mnie nie mobilizuje ![]() Nawet w planach mieliśmy nie kupować młodej prezentu pod choinkę. Kupiliśmy w końcu jakieś ośmiornice do wanny, spontanicznie ![]() Kurde, ja chyba pod tym względem jestem bardzo męska ![]() Nadal nie dostałam pieniędzy na konto, choć szef zostawił mi wydrukowane potwierdzenie przelewu z poniedziałku. Nie wiem, co jest grane |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam spotykać się z moimi dziewczynkami, widzieć radość starszej, uwielbiam rozpieszczać ją smakołykami, które ona lubi...sprawia mi to po prostu przyjemność, jak widzę jej zadowolenie Lubię się z nią bawić...a ona to widzi i np. ostatnio np. zaczęła mi się 'zwierzać', radzić się. Poza tym myślę, że moje dobre stosunki z dziewczynkami wynikają z dobrych stosunków z siostrą... Wiesz, każdy jest inny, nie ma się co porównywać do siebie na wzajem. Każdy robi, to co czuje Asiuk, to powiedz szefowi, że dalej kasy nie dostałaś... |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś szefa jeszcze nie ma w biurze. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Do pierników chcę się zmobilizować Muszę poszukać sprawdzonego przepisu.Mam problem z organizacją czasu ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Pisać coś!
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć.
na razie u mnie organizacja czasu leży. staram się jakoś ogarnąć, żeby ze wszystkim wyrabiać. do świąt mam jeszcze 8 projektów i 2 kolokwia. tak trudnego semestru jeszcze nigdy nie miałam. na razie mam ten problem, że jak mam bata nad głową programuję efektywniej. więc za bardzo nie umiem pracować z wyprzedzeniem. no i muszę iść przymierzyć suknie ślubne. a w niedzielę spotkanie rodziców i kłótnia, czemu dj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

chociaz przepraszam ostatnio sie wziela dziewczyna w garsc i potrafi wypic przez caly dzien 150-200ml jak dla nas to wow duuuze wow 

i kłótnia, czemu dj