wymarzony pierścień mocy część XXII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 11:23   #1291
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No ale powiem Ci, że to się rzadko zdarza, że dzieci szybko się przerzucają na kubeczki etc..ale to fajnie

Haniu, muszę mieć megaaaa ochotę na grzańca...dzieje się to tylko i wyłącznie w boże narodzenie
No własnie ze smoka na kupek trudno przejść..ale jak smok od początki jest beee..to kubeczek jest cacy

Ja w ogóle nie myślałam że są takie dzieci które nie tolerują smoczka

Boże Narodzenie i grzaniec to jest to

----
eh...i nie pójdę do kuzynki bo miała w nocy gorączkę i boi się że to jakiś wirus
A ja już ubrana i wyszykowana do wyjścia- pozostaje spacer
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:41   #1292
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Kotku taki
http://allegro.pl/alles-mama-fancy-b...953415035.html

naprawde fajny biustonosz
Plaszczyka nie ma na necie więc się nie pochwalę

Co dostała??

same pysznosci dostala (tym bardziej ze czekam na @ i zjadlabym wszystko co slodkie i nie ucieka )

a jest tam: kinder czekoladki, nadziewane masa orzechowa biedronki, babeczki czekoladowe do upieczenia, czekolada jablkowo-orzechowa, czekoladki z nadzieniem pistacjowym, ciasteczka maslane, mini herbatniki, mieszanka krakowska (galaretki w czekoladzie) toffifiee. A wszystko to w pudelku kartonowym z mikolajem (bedzie na zabawki)
aa no i jeszcze bylo zaproszenie do teatru na przedstawienie i potem byl tam Mikolaj i dawal prezenty no ale Maja jest troche za mala. Pojdzie na 100% w przyszlym roku

Boję się czytać nawet

Pediatrę mamy można powiedzieć rodzinnego....od lat lekarz roku- zajmuje się wszystkimi dziećmi przyjaciół. Oczywiście naszym lekarzem też ma być, ale jakie ma poglądy na te sprawy nie wiem. Jak poleci mi danonki to wyłamię się i znajdę innego
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość

pamiętam te czasu jak sama dostawałam paczki. tęsknię za nimi
tez mi sie teskni za paczkami

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Mi też się zdarzało wypić odrobinę piwa albo wina.

Zależy jakie kaszki błyskawiczne
Ja młodej, owszem, podaję te słodzone Bobovity czy Nestle, ale kupuję też świetne kaszki Holle - bez cukru i dodatków, ciężko dostać. Ostatnio zamówiłam na Allegro kaszkę orkiszową, jaglaną i owsianą

Gastrolog kazał nam zacząć wprowadzać nabiał od twarożku Ale zapomniałam spytać, od jakiego

I, oczywiście, miałam w planach podawać do picia tylko wodę Wody nie chciała nigdy, pije słodzone, straszliwe herbatki granulowane z Hipp
Ale z wodą mam zamiar jeszcze spróbować.

moja za to pije wode ale w takich ilosciach ze glowa boli chociaz przepraszam ostatnio sie wziela dziewczyna w garsc i potrafi wypic przez caly dzien 150-200ml jak dla nas to wow duuuze wow
Hmm, ja młodej ugotowałam coś tylko ze dwa razy - jadła ze skrzywionym pyskiem
Za to obecnie z naszego talerza chętnie coś zje, z tym że ja bardzo uważam, bo ma alergię na różne rzeczy.

ano sa takie dzieci co gardza jedzeniem co mamusia ugotuje Manka ostatnio tez wypiela sie na moje zupy (ma kilka ulubionych) i je to co my (na szczescie nie ma alergii) ostatnio jadla gulasz z kasza, a kiedys kopytka, coz mam zrobic, jesc cos musi

dzis bedzie jadla zupe krem z dyni (specjalnie dla niej gotuje ale normalnie z przyprawami bo inaczej nie zje) a i tak pewnie zje mi kluski slaskie z miesem

I pediatra młodej, i gastrolog z CZD uważają, że słoiki są jak najbardziej w porządku, więc nie mam żadnych wyrzutów sumienia Czytam tylko etykiety.

ja nie twierdze ze sloiczki sa zle ale cisnienie mi skacze jak slysze ile to czasu i zachodu potrzeba zeby dziecku zupe ugotowac (mam namysli jedna moja kolezanke ale co sie dziwic skoro oni w domu obiadow nie gotuja tylko po knajpach jadaja)

Młoda jadła misiowy jogurcik, babcia kupiła. Odstawiłam już dawno temu, bo miała jakieś krostki.

Już tych słoików z MOM nie ma

Ja nie obchodzę

Mam w planie kupić sobie krem do twarzy na dzień, dostałam wczoraj w Sephorze próbki trzech, w tym intrygującego mnie od dawna produktu firmy Korres. Muszę przetestować i się zaopatrzyć

Rozglądam się też za preparatem do paznokci, bo na razie sama odżywka Eveline nie działa Nadal strasznie mi się pazury łamią i rozdwajają.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Ale Ty, Butter, mieszkasz po właściwej stronie granicy
Kotek nie bardzo
a co nie bardzo?
Cytat:
Wykorzystam do końca Eveline, może potrzebuje trochę czasu, i jeśli nie pomoże, spróbuję Alessandro.

To chyba z mojego lenistwa, ale Ewa nie pije jeszcze samodzielnie Uwielbia herbatki i soki Bobofruta (kupowałam tylko bez dodatku cukru), ale te ostatnie gastrolog kazała odstawić, bo młoda miała ciągle jakąś niezidentyfikowaną wysypkę na buzi. Bebilon Pepti też uwielbia za miesiąc będziemy próbować przechodzić na HA.

Idę zrobić sobie herbatki owocowej o smaku grzańca z imbirem Jak na tego typu napój jest całkiem niezła, kupiłam w Biedronce
pilam pilam i nawet calkiem niezla

wlasnie zrobilam liste co musze kupic po wyplacie i wiecie co ... wyszlo mi ze juz jestem na minusie

Maja nie pila wody z butelki tylko z kubka albo lyzeczka mamy ze trzy niekapki i fajnie sie z nich wode wylewa i tyle...obecnie "pije" z bidonu albo kubka...no i zaczyna sama jesc bozzzeeee chyba musze kupic sobie jakies relanium czy cos

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2011-12-06 o 11:45
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:46   #1293
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
No własnie ze smoka na kupek trudno przejść..ale jak smok od początki jest beee..to kubeczek jest cacy

Ja w ogóle nie myślałam że są takie dzieci które nie tolerują smoczka

Boże Narodzenie i grzaniec to jest to

----
eh...i nie pójdę do kuzynki bo miała w nocy gorączkę i boi się że to jakiś wirus
A ja już ubrana i wyszykowana do wyjścia- pozostaje spacer
ja tez nie myslałam,ze sa takie dzieci,zawsze słyszałam,ze jest problem,zeby oduczyć smoczka,butelki...a u nas odwrotnie

Spacer dobra rzecz my jestesmy dziś uziemione,mała gorączkuje...

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:55   #1294
ButterBear
Zakorzenienie

Kotku, Ty nie bardzo z dobrej storny rzeki/granicy

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:16   #1295
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

nooo tak bo ja ta zagramaniczna jestem

Stary 2011-12-06, 12:38   #1296
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo tak bo ja ta zagramaniczna jestem
Hehe ... no to fakt musisz się z tym pogodzić ...hihi

Hania

Stary 2011-12-06, 12:42   #1297
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, co to za podziały

aż sobie z ciekawości doczytałam (robię wszystko żeby nie pracować, niech mnie ktoś zagoni do roboty):

Za wiki: W założeniu słowo hanys miało być obraźliwym określeniem, jednak zostało przyswojone przez mieszkańców Górnego Śląska[1].

Nigdy nie byłam na Śląsku, pomijając port lotniczy Pyrzowice, ale on chyba mało śląski .

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2011-12-06 o 12:44
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:48   #1298
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

aż sobie z ciekawości doczytałam (robię wszystko żeby nie pracować, niech mnie ktoś zagoni do roboty):

Za wiki: W założeniu słowo hanys miało być obraźliwym określeniem, jednak zostało przyswojone przez mieszkańców Górnego Śląska[1].

Nigdy nie byłam na Śląsku, pomijając port lotniczy Pyrzowice, ale on chyba mało śląski .
xzora do roboty podzialalo?

Pyrzowice to chyba do mojej czesci naleza

Stary 2011-12-06, 12:53   #1299
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

To Asiuk to powiedziała pierwsza hehehe... ale to fakt, są takie podziały... wiecznie żywe.. wiadomo - lokalny patriotyzm

Hania

Stary 2011-12-06, 13:32   #1300
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ja w domu od Mikołaja też nic nie dostałam jak na razie. Ale w pracy tak Od trójki klasowej pake słodyczy czym mnie zaskoczyli. Tylko nie wiem czy to dla mnie czy dla dzidziola bardziej i jeszcze do obiadu dostałam 2 paczki delicji, 2 pudełka toffifi i 2 snickersy Ledwo do domu się zabrałam. Bo jeszcze miałam swoje dokumenty i obiad dla 2 osób

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:32   #1301
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się śmieję z tego, ale fakt, wiecznie żywy jest podział na tych z prawdziwego Śląska i tych z Zagłębia, głównie z Sosnowca
Mieszkam po tej "dobrej stornie granicy", ale mój dyplom magisterski robiłam w Sosnowcu właśnie

Port lotniczy, mimo że daleko od Katowic, nazywa się Międzynarodowy Port Lotniczy W Katowicach, i, wg Wikipedii, wcześniej należał właśnie do województwa katowickiego.
Droga ode mnie (pod względem odległości) podobna, jak do krakowskich Balic.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:57   #1302
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się śmieję z tego, ale fakt, wiecznie żywy jest podział na tych z prawdziwego Śląska i tych z Zagłębia, głównie z Sosnowca
Mieszkam po tej "dobrej stornie granicy", ale mój dyplom magisterski robiłam w Sosnowcu właśnie

Port lotniczy, mimo że daleko od Katowic, nazywa się Międzynarodowy Port Lotniczy W Katowicach, i, wg Wikipedii, wcześniej należał właśnie do województwa katowickiego.
Ja 5 lat studiowałam w Sosnowcu i mam wielu znajomych z Sosnowca... ale nie powiem, bywają czasem jakieś niesnaski

Hania

Stary 2011-12-06, 14:07   #1303
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja w domu od Mikołaja też nic nie dostałam jak na razie. Ale w pracy tak Od trójki klasowej pake słodyczy czym mnie zaskoczyli. Tylko nie wiem czy to dla mnie czy dla dzidziola bardziej i jeszcze do obiadu dostałam 2 paczki delicji, 2 pudełka toffifi i 2 snickersy Ledwo do domu się zabrałam. Bo jeszcze miałam swoje dokumenty i obiad dla 2 osób

fajny dodatek do obiadu i milo ze strony rodzicow hihihi pewnie ta paka to dla dzidziola
Cytat:

hahahah "dobra strona granicy" hahaha no ale dyplom z Sosnowca to jest COS

ja do Pyrzowic mam jakies 20-30 minut

Cytat:
Ja 5 lat studiowałam w Sosnowcu i mam wielu znajomych z Sosnowca... ale nie powiem, bywają czasem jakieś niesnaski
haa no i kolejna studiujaca w Sosnowcu
a ja dla odmiany studiowalam w Katowicach Piotrowicach

kurcze lece bo dzis mialam na 14 ale kierowniczka zawdzonila zebym przyszla na 15 no to ok

Stary 2011-12-06, 14:09   #1304
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja dziś jeszcze ang. mam bleeee. Jutro gin i wycieczka z dziećmi a w czwartek szkolenie.

Stary 2011-12-06, 14:14   #1305
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
xzora do roboty podzialalo?
uznałam też, że robota nie zając i jutro się sprężę
poza tym przyszedł do mnie Mikołaj
m.in. dostałam dwie czekolady (w tym podobno jedną dla TŻ), chyba nie muszę dodawać, że po czekoladach nie ma już śladu

Cytat:
To Asiuk to powiedziała pierwsza hehehe... ale to fakt, są takie podziały... wiecznie żywe.. wiadomo - lokalny patriotyzm
U mnie też jest lokalny patriotyzm, jedna część miasta nie lubi się z drugą, ci z drugiej nie lubią się z sąsiednią miejscowością...

Najgorzej było w podstawówce, moja szkoła nienawidziła się z drugą szkołą i kiedy mieliśmy razem próby przed bierzmowaniem to były bójki pod kościołem z kijami, łańcuchami, masakra. Ale to już chyba przeszłość, bo teraz jest jedno gimnazjum.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 14:18   #1306
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
bójki pod kościołem z kijami, łańcuchami, masakra
niezle to brzmi

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:19   #1307
hania811
Zakorzenienie

Kotku czyli mała dostała samą tuczącą chemię

Poszłam na spacer..tradycyjnie po drodze zahaczając o biuro i zeszło mi 3 godziny
Pogoda byłą dziś cudna

Wróciłam taka wygłodniała że od razu w butach do lodówki dopadłam. Dobrze ze mam zupe gulaszową ..i jeszcze się biorę za robienie naleśników ze szpinakiem
Stary 2011-12-06, 15:27   #1308
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U mnie dziś rano padał śnieg ale od razu stopniał.

Stary 2011-12-06, 15:33   #1309
ButterBear
Zakorzenienie

A ja zaraz po pracy śmigam do domu, szybko zabieram raclette i żarełko i jadę do siostry i moich niestety chorych siostrzenic z prezentami od Mikołaja i jedzonkiem
Mięsko się od wczoraj marynuje, krewetki kruszeją w mleku, babka zastyga z czekoladą...więc tylko wszystko spakuję i jedziemy...fajnie

A pogoda zachęca tylko do siedzenia pod pierzyną...

Hania

Stary 2011-12-06, 17:06   #1310
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dziś rano padał śnieg ale od razu stopniał.
U mnie śniegu ani widu ani słychu
Cytat:
A ja zaraz po pracy śmigam do domu, szybko zabieram raclette i żarełko i jadę do siostry i moich niestety chorych siostrzenic z prezentami od Mikołaja i jedzonkiem
Mięsko się od wczoraj marynuje, krewetki kruszeją w mleku, babka zastyga z czekoladą...więc tylko wszystko spakuję i jedziemy...fajnie

A pogoda zachęca tylko do siedzenia pod pierzyną...
Wzorowa ciocia
Stary 2011-12-06, 17:16   #1311
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu ten mój to też kijowy był. Padał z 5 min (dobrze, ze dzieci go zobaczyły przez okno bo bym przegapiła)

Stary 2011-12-06, 19:25   #1312
czarna.noc
Wtajemniczenie

hej
ja dzis rano znalazlam u siebie na szafce nocnej czekoladoego mikolaja, sama dla TZ nie mialam nic, ale za to wpadlam dzis na taki pomysl gwiazdkowy, ze nie czuje zadnych wyrzutow sumienia

Do tego zostalam bardzo doceniona w pracy po odkryciu dzialania bardzo tajemniczego programu dla tlumaczy unijnych, 2 moich przelozonych siedzialo nad tym kilka dni, a ja zrobilma to w 3 godz, ha Swoja droga co za "cudny" program, nie ma nigdzie ani slowa co jak i dlaczego, zadnych kursow ani szkolen nic nie robi, no wiedza tajemna dla wybrancow! Nawet nasi tlumacze po stazach w Komisji Europ. nie znaja tego. Eh.

Siedzenie jednak w pracy wyplywa negatywnie na moje chodzenie na niemiecki -a raczej brak chodzenia - 3 razy pod rzad nie bylam. Wychodze o tej porze z biura, ze juz niemiecki sie konczy
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 21:35   #1313
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nocko no to gratulacje.

Ja dzis dostałam wyniki z ang, z testu co był z materiału od poczatku roku i dostałam A

Stary 2011-12-06, 21:56   #1314
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie śniegu ani widu ani słychu

Wzorowa ciocia
U mnie padał z 15 minut wczoraj, ale też stopniał...

Staram się być dobrą ciocią - radość dziewczynek jest bezcenna

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
hej
ja dzis rano znalazlam u siebie na szafce nocnej czekoladoego mikolaja, sama dla TZ nie mialam nic, ale za to wpadlam dzis na taki pomysl gwiazdkowy, ze nie czuje zadnych wyrzutow sumienia

Do tego zostalam bardzo doceniona w pracy po odkryciu dzialania bardzo tajemniczego programu dla tlumaczy unijnych, 2 moich przelozonych siedzialo nad tym kilka dni, a ja zrobilma to w 3 godz, ha Swoja droga co za "cudny" program, nie ma nigdzie ani slowa co jak i dlaczego, zadnych kursow ani szkolen nic nie robi, no wiedza tajemna dla wybrancow! Nawet nasi tlumacze po stazach w Komisji Europ. nie znaja tego. Eh.

Siedzenie jednak w pracy wyplywa negatywnie na moje chodzenie na niemiecki -a raczej brak chodzenia - 3 razy pod rzad nie bylam. Wychodze o tej porze z biura, ze juz niemiecki sie konczy
Co to za fantastyczny prezent na święta?

gratuluję rozkminienia programu i pochwały

Cytat:
Nocko no to gratulacje.

Ja dzis dostałam wyniki z ang, z testu co był z materiału od poczatku roku i dostałam A
Ale dziobak hihih...żartuję, gratuluję

Hania

Stary 2011-12-06, 22:04   #1315
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter z pierwszego dostałam D, ale on był wcześniej kiedy ja tylko o spaniu myślałam A ten był z całego materiału

Stary 2011-12-07, 08:54   #1316
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Cytat:
Butter z pierwszego dostałam D, ale on był wcześniej kiedy ja tylko o spaniu myślałam A ten był z całego materiału
Oj nie tłumacz się, dobrze, że dostałaś A

Hania

Stary 2011-12-07, 08:55   #1317
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Butter, jesteś fajną ciocią. Ja to zupełnie co innego. Jakoś tak starać mi się nie chce. Mikołaja wczoraj nie było kompletnie. Dla nikogo

Chyba chciałabym być całkiem inna - dbająca o tradycję, myśląca bardziej o szczegółach, z wysprzątanym mieszkaniem, pachnącym piernikami, ozdobionymi na święta oknami. Żeby było tak radośnie i ciepło.
Niestety, rzeczywistość jest zupełnie inna, a mój TŻ jest bardzo podobny do mnie, więc nikt mnie nie mobilizuje

Nawet w planach mieliśmy nie kupować młodej prezentu pod choinkę. Kupiliśmy w końcu jakieś ośmiornice do wanny, spontanicznie

Kurde, ja chyba pod tym względem jestem bardzo męska

Nadal nie dostałam pieniędzy na konto, choć szef zostawił mi wydrukowane potwierdzenie przelewu z poniedziałku. Nie wiem, co jest grane

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-12-07, 09:07   #1318
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Butter, jesteś fajną ciocią. Ja to zupełnie co innego. Jakoś tak starać mi się nie chce. Mikołaja wczoraj nie było kompletnie. Dla nikogo

Chyba chciałabym być całkiem inna - dbająca o tradycję, myśląca bardziej o szczegółach, z wysprzątanym mieszkaniem, pachnącym piernikami, ozdobionymi na święta oknami. Żeby było tak radośnie i ciepło.
Niestety, rzeczywistość jest zupełnie inna, a mój TŻ jest bardzo podobny do mnie, więc nikt mnie nie mobilizuje

Nawet w planach mieliśmy nie kupować młodej prezentu pod choinkę. Kupiliśmy w końcu jakieś ośmiornice do wanny, spontanicznie

Kurde, ja chyba pod tym względem jestem bardzo męska

Nadal nie dostałam pieniędzy na konto, choć szef zostawił mi wydrukowane potwierdzenie przelewu z poniedziałku. Nie wiem, co jest grane
Asiuk, każdy jest taką ciocią, jak czuje
Ja uwielbiam spotykać się z moimi dziewczynkami, widzieć radość starszej, uwielbiam rozpieszczać ją smakołykami, które ona lubi...sprawia mi to po prostu przyjemność, jak widzę jej zadowolenie Lubię się z nią bawić...a ona to widzi i np. ostatnio np. zaczęła mi się 'zwierzać', radzić się.
Poza tym myślę, że moje dobre stosunki z dziewczynkami wynikają z dobrych stosunków z siostrą...

Wiesz, każdy jest inny, nie ma się co porównywać do siebie na wzajem.
Każdy robi, to co czuje

Asiuk, to powiedz szefowi, że dalej kasy nie dostałaś...

Hania

Stary 2011-12-07, 10:05   #1319
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk, każdy jest taką ciocią, jak czuje
Ja uwielbiam spotykać się z moimi dziewczynkami, widzieć radość starszej, uwielbiam rozpieszczać ją smakołykami, które ona lubi...sprawia mi to po prostu przyjemność, jak widzę jej zadowolenie Lubię się z nią bawić...a ona to widzi i np. ostatnio np. zaczęła mi się 'zwierzać', radzić się.
Poza tym myślę, że moje dobre stosunki z dziewczynkami wynikają z dobrych stosunków z siostrą...

Wiesz, każdy jest inny, nie ma się co porównywać do siebie na wzajem.
Każdy robi, to co czuje

Asiuk, to powiedz szefowi, że dalej kasy nie dostałaś...
Ja właśnie mam bardzo dobre stosunki z siostrą, dzwonimy do siebie prawie codziennie, w miarę możliwości się spotykamy. Jestem chrzestną dla Hani i dla jednej z bliźniaczek brata TŻ. Mam rezerwę do dzieci, nie umiem się wyluzować i wczuć, bawić się z nimi. Mam taki sam problem z moją własną córką, z tym że przy niej jakoś jest łatwiej.

Dziś szefa jeszcze nie ma w biurze.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Do pierników chcę się zmobilizować Muszę poszukać sprawdzonego przepisu.

Mam problem z organizacją czasu

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Pisać coś!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-12-07, 10:15   #1320
biia
Wtajemniczenie

cześć.

na razie u mnie organizacja czasu leży. staram się jakoś ogarnąć, żeby ze wszystkim wyrabiać. do świąt mam jeszcze 8 projektów i 2 kolokwia. tak trudnego semestru jeszcze nigdy nie miałam.
na razie mam ten problem, że jak mam bata nad głową programuję efektywniej. więc za bardzo nie umiem pracować z wyprzedzeniem.

no i muszę iść przymierzyć suknie ślubne. a w niedzielę spotkanie rodziców i kłótnia, czemu dj

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości