Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 11:23   #1981
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
nie powiem ja tez w to grałam ale ze 4 lata temu non stop razem z Sebastianem oczywiście na dwa kompy jechalismy
ja pare lat temu bylam uzależniona do podobnej gry Plemiona ach co to byly za czasy
Stary 2011-12-06, 11:24   #1982
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Hej, jestem jakaś taka padnięta, że nie mam siły Was przeczytać i poodpowiadać. Jutro Was nadrobię. Ale napiszę Wam jak po wizycie. Otóż, wszystko jest w porządku , lekarz powiedział nam, że rośnie nam duża zdrowa dziewczynka wymiary idealne, waga 375 g. Powiedział jeszcze tak: "o tu są dwie kreseczki to wyraźnie widać, że to cipka" Także po usg jestem spokojniejsza i szczęśliwa.
Dobrej nocki
Gratuluję córuni rośnie, rośnie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Dzieć ma się dobrze. Jest ułożony pośladkowo póki co. Gin oczywiście nie był zadowolony z moich wyników i kg. Cały czas mi gada że mam złą dietę
Zlecił mi test obciążenia glukozą, bo dzieć ma spory brzuszek. Waży już 1092g a termin z usg wyszedł na 28 lutego. No i będzie dziewczynka
Niestety mam skurcze i skróciła mi się szyjka więc mam po pracy dużo leżeć
O i znów dziewczynka gratulacje a czego się spodziewaliście tzn. jakiej płci? i dolecił gin jakąś dietę, że tak narzeka?

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Wrzucilam na meila swoje zdjecie .... sprzed 28 lat Dawajcie swoje starocie, bedziemy za pare miesiecy porownywac z naszymi bobasami
Jeszcze nie widziałam a ja wrzucę swoje jak będę w domu przed świętami, bo tu nie mam niestety żadnego

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hej,

gratuluję udanych wizyt

ja zaraz się szykuję na pogrzeb Ojca koleżanki , tej od chorej Córki , nastrój mam średni bardzo.
i kciuki za wizytę - córeczka na pewno poprawi humor

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
A ja dół wujek zmarl dzis rano
Przykra wiadomość

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
moj TŻ nie ma akwarium ani nie słucha metalu ale za to ma gre on line w czołgi
Mój jest fanem piłki nożnej (i w ogóle sportu) i sam gra...

Hej
Ja po glukozie, ledwo to przeżyłam było obrzydliwe, do tej pory na samą myśl mnie wstrząsa... Ble... Jutro ok. 10 mam odebrać wyniki i pokazać ginowi. Liczę, że będą dobre... A dziś tyle słodyczy dostałam i przez to badanie nie chce mi się nawet ich tknąć w dodatku jestem mega niewyspana, z wrażenia jak zawsze się budziłam, a od 5.30 już na nogach. Ja to jestem

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:33   #1983
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
My wybudowaliśmy dwa cudy i powiedzieliśmy dość
Też graliśmy na dwa kompy i mieliśmy osobne konta, ale nawzajem się podkarmialiśmy, więc nie było na nas mocnych A ile kasy na złote monety poszło Na allegro hurtowo kupowaliśmy Fajnie było

skąd ja to znam czasu i kasy poszło w brud

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:49   #1984
aaagga
Raczkowanie

dziewczyny, która gra na skrzypcach? nie mogę sobie przypomnieć, ale któraś pisała że chce maleństwu pograć jak jeszcze jest w brzuszku...

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 11:57   #1985
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Dziien dobry!

Aguśka, dzięki Maks to bardzo żywy chlopczyk, lubi stawiać na swoim, uparciuszek jeden Siostra książki na razie nie kupiła, bo oni w Niemczech mieszkają, będą w Pl dopiero na świeta. Może ja jej dam tą książkę w gwiazdkowym prezencie? W ogóle zaopatrzę się sama w kilka poradników, które były tu bardzo polecane.

Co do rybek i akwarium, do dziś pamiętam jak z siostrą spędzałyśmy wakacje u babci na wsi. Kuzyn z zapałem hodował akwariowe rybki, był bardzo z nich dumny, mial kilka cennych egzemplarzy. Postanowiłyśmy raz nakarmić te rybki i ogrzać je trochę, bo woda w akwarium wydawała nam się dla nich za zimna, a nikogo nie było w pobliżu. Wsypałyśmy chyba pół paczki pokarmu, coś tam poprzestawiały w osprzęcie. Gdy ciocia przyszła z pracy, okazało się, że....z rybek zrobiła się zupa-ugotowały się i zginęły wszystkie
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że byłyśmy małe i niczego nieświadome, chciałyśmy przecież dobrze, ale do dziś mi głupio, zwłaszcza, jak sobie przypomnę w jakim szoku był kuzyn!
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:04   #1986
joanaros
Zakorzenienie

Płeć mi podał już w 14 tyg a teraz się potwierdziło.

Niestety umowa zlecenie wymaga ode mnie wyrobienia kontraktu w słuzbie zdrowia i nie mam możliwosci żeby umowa poszła na kogoś innego

Gin polecił mi jeść produkty z żelazem wątróbka itp i oczywiście słodyczy zero. Nie wiem czemu tej wagi tak sie uczepił. W sumie mam +7
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:06   #1987
Karo89
Zakorzenienie

iw32 gratuluję chłopca

joanaros gratuluję dziewczynki

julliczka gratuluję dziewczynki

Cytat:
ja pare lat temu bylam uzależniona do podobnej gry Plemiona ach co to byly za czasy
skąd ja to znam mój mężul w to grał, wręcz uzależniony ył od tej gry, bo ledwo co robił jak przyjeżdżał do mnie to na chwilkę musiał wejść na kompa, żeby wysłać wojsko, czy coś tam jeszcze innego. Ale przeszło mu. Teraz za to mój brat gra w jakąś farmę, w nocy musi wstawać zbierać kukurydzę, bo inaczej mu zgnije
ja też miałam swoje uzależnienia growe, ale aktualnie brak czasu na nie chociaż kusi mnie żeby sobie simsy 3 kupić na xboxa

Dzień dobry.
moje dziecię wczoraj mi chciało wyjść lewym bokiem, tak mi się pchało tam, że myślałam, że mi skóra pęknie Tżtowi rękę położyłam tam i udało mu się poczuć te kopniaki

Aguśka widać, że synuś zadowolony z nowego pokoiku daj znać jak tam po pierwszej nocy

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:15   #1988
tynka88
Zadomowienie

hejj
gratuluje odkrytych płci , udanych wizyt i trzymamy kciuki z Mateuszkiem za nastepne
u nas dzis pierwszy snieg ,ale i piekne sloneczko) zaraz zmykam na spacer, znowu ciagle mnie ssie w żołądku wiec jem i jem

moj pracodawca w koncu doniosl moje zwolnienia do zusu, odetchnełam, bo na prawde ciezko z nim cokolwiek zalatwic i sie skontaktowac.

Aguśka Filipek jest boski a ja sama przed wczoraj mało nie spadłam z łóżka ,tak sie wierciłam, teraz spie blisko TZ zeby jak cos to zeby mnie łapał dokuczaja mi w nocy cierpnące ręce, nie czuje palców , czasami całej dłoni, ii druga noc pod rzad sni mi sie ze chodze w moich czerwonych szpilkach, a we snie sa takie wygodne

nasze dziecko nabrało jakiejs mocy, rusza sie coraz mocniej, czuje go przez skóre i brzuszek sie rusza ,faluje super uczucie, nie wiem czy odnajde sie bez brzuszka po porodzie juz zapowiedziałam TZ ,ze ja chce brzuszek cały czas, biedny był przerażony))

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:23   #1989
karolca
Zakorzenienie

To ja tylko ja tak po całym dniu wstaję z łóżka "Nie pytaj czy się położyłam... ja jeszcze nie wstałam!"

joke-09.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-12-06 o 12:25
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:29   #1990
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

skąd ja to znam mój mężul w to grał, wręcz uzależniony ył od tej gry, bo ledwo co robił jak przyjeżdżał do mnie to na chwilkę musiał wejść na kompa, żeby wysłać wojsko, czy coś tam jeszcze innego. Ale przeszło mu. Teraz za to mój brat gra w jakąś farmę, w nocy musi wstawać zbierać kukurydzę, bo inaczej mu zgnije
ja też miałam swoje uzależnienia growe, ale aktualnie brak czasu na nie chociaż kusi mnie żeby sobie simsy 3 kupić na xboxa

ja gram czasem w simsy 3
synuś tak mnie dziś skopał ze az mi caly brzuch falował normalnie piłkarz rośnie
Stary 2011-12-06, 12:32   #1991
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
to dziwne bo ja pracowałam na zlecenie 5 miesięcy a po 3 miesiącach, jeśli chorobowe jest odprowadzane to sie zasiłek należy
No właśnie problem w tym że mi chorobowego nie odciągali więc jestem na bezrobotnym bez prawa do zasiłku w urzędzie pracy (tam nie przysługuje bo nie miałam minimalnego wynagrodzenia na umowie)

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Od razu zwróć na poczcie uwagę na to, bo gwarantuję Ci, że będzie się to powtarzać. Ja też byłam w domu, czekałam na polecony. Dostałam awizo. Od razu zadwoniłam na pocztę ochrzanić listonosza. Od następnego dnia nawet zwykłe listy zaczął przynosić do domu. Teraz widzę, że zwykłe listy lądują w skrzynce, ale nawet duże polecone przynosi do domu
Muszę zwrócić, nie zostawię tak tego. Jak mu się nie chce dzwonić do drzwi to po co został listonoszem??!!
Stary 2011-12-06, 12:34   #1992
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
ja gram czasem w simsy 3
synuś tak mnie dziś skopał ze az mi caly brzuch falował normalnie piłkarz rośnie
Simsy też bardzo lubię
ale ostatnio z TŻ męczymy jedną grę na Facebooku

Dziś rano też zostałam porządnie skopana a potem widziałam jak mi się "bąbel" przemieszcza, takim powolnym, spokojnym ruchem.
Jednak ostatnio upodobała sobie kopanie w pęcherz Nie lubie tego uczucia.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
No właśnie problem w tym że mi chorobowego nie odciągali więc jestem na bezrobotnym bez prawa do zasiłku w urzędzie pracy (tam nie przysługuje bo nie miałam minimalnego wynagrodzenia na umowie)

Muszę zwrócić, nie zostawię tak tego. Jak mu się nie chce dzwonić do drzwi to po co został listonoszem??!!
Ja wtedy zadzwoniłam na pocztę i wcisnęłam kit, że nie mogę chodzić bo ciąża zagrożona i w ogóle. Jak poszłam odebrać przesyłkę, kobieta w okienku mnie przepraszała, ale powiedziałam, że to nie ona powinna mnie przeprosić ale pan donosiciel

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-06, 12:37   #1993
Flowerbombka
Zadomowienie

Hej dziewczynki...jestem dzis i ja...wczoraj was podczytywałam ale jakoś weny nie miałam do pisania...

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Co do opuchlizny to ja w 8 tygodniu doświadczyłam czegos OKROPNEGO z dnia na dzien dostalam ostrej pokrzywki na calym ciele z nasileniem na oczy , skore glowy, palce, kilka godzin pozniej pojawiły sie podskórne obrzeki i opuchlizna , spuchła mi skóra na głowie ,szyja nie moglam ruszyc, usta od wewnatrztez mi spuchly ii oczów otworzyc nie moglam, musialam wziac leki pomogl mi zyrtec, ale wygladalam i czulam sie strasznie, mam zdjecia to moze kiedys sie odwaze i pokaze lekarz stwierdził ze moze to byc reakcja na hormony...mam nadzieje ze nigdy mnie to juz nie spotka..
Ojej...strasznie ostra miałaś tą reakcję...dobrze że Zyrtec pomógł..

Iw32 gratuluje synka!

Cytat:
Wkurzył mnie dziś bo ja o imieniu a ten mamy czas i zmiana tematu na rybki że chyba znów mu chorują itp. mam dość już tych ryb aż z nerwów mu powiedziałam aby mu zdechły.
Ehh.. chyba mam dziś zły nastrój
Mój M tez miał paletki ale pozdychaly...piękne ale delikatne rybki...
Teraz ma kilka zbiorników z koralami i morskimi rybkami i to cały jego świat. Niestety do porodu będzie usiał się ich pozbyć (oprócz jednego) bo trochę za dużo tego jest.

Juliczka i joanaros gratuluję córeczek i super że wszystko ok.

Koniakonia ale nieszczęść się na ta znajomą złozyło...
No i powodzenia na wizycie.

Madziara bardzo mi przykro z powodu wujka....

Ja dziś mam wizytkę popołudniu i mam nadzieję, że wszytsko jest ok i mój powściągliwy gin zerknie co tam dzidzia ma między nóżkami... byśmy mieli z M cudny prezent na Mikołajki. A jak nie dziś to zaraz przed świętami idę prywatnie na połówkowe i wtedy to już nie wyjdę póki się nie dowiem.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:38   #1994
MoniaHan
Wtajemniczenie

[QUOTE=Karo89;30911525]iw32 gratuluję chłopca

joanaros gratuluję dziewczynki

julliczka gratuluję dziewczynki

o rany ma brat zaciecie

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:43   #1995
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
to wszystko wyjaśnia
Stary 2011-12-06, 12:43   #1996
ivonka7
Rozeznanie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
dziewczyny, która gra na skrzypcach? nie mogę sobie przypomnieć, ale któraś pisała że chce maleństwu pograć jak jeszcze jest w brzuszku...
Ja gram, ale przyznam że koncertu córeczce jeszcze nie robiłam...nie mogę się jakoś zebrać Ale pewnie spróbuje, będę ciekawa reakcji bo to jednak wibracje.

Ja dzisiaj obleciałam kilka sklepów, kupiłam szalik, sweterek mieszczący brzuszek a wczoraj wreszcie kurtkę w którą mieści się wszystko co trzeba i będzie mieściła mam nadzieje do końca-bo jest lekko rozszerzana dołem. Jak będzie okazja to wrzucę fotkę.

W weekend udało sie nam z mężem posegregować ubranka dla malutkiej, które przypłynęły od mojej siostry ze stanów. Mamy 5 worków próżniowych w przedziałach 0-3, 3-6, 6-9 i 12-18 miesięcy. Także na razie luzik Większych ubrankowych zakupów nie planujemy.
W tym miesiącu kupimy chyba leżaczek i pościel -żeby zdążyć przed VAT'em. Dzwoniłam do IKEA i raczej ceny łóżeczek i mteracy nie wzrosną -więc z tym się wstrzymamy.

Patrzyliśmy też na wózki, byliśmy juz prawie zdecydowani na ten Graco Symbio lub X Landera, sprzedaczyni powiedziała że X lander to wózki które trzymają się na słowo honoru i sama w zyciu by ich nie kupiła, a Graco jest sztywny i bez amortyzacji.
Za to bardzo poleciła firmę JANE-nie miała co prawda tego modelu który nam się podobał ale dała nam trochę do myślenia. Zastanawiamy się nad tym modelem: http://allegro.pl/wozek-jane-rider-g...958348734.html

Czy ktoś miał do czynienia z tymi wózkami?
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:43   #1997
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
To ja tylko ja tak po całym dniu wstaję z łóżka "Nie pytaj czy się położyłam... ja jeszcze nie wstałam!"

Załącznik 4377665

Cytat:
ja gram czasem w simsy 3
mnie kusi, żeby pograć ale nie mam gry więc twarda jestem hehe w telefonie mam, ale się okazało, że jak drugi raz chciałam wejść i sobie zagrać to nie chciała się włączyć i kazali mi sobie coś wykupić, żebym mogła zagrać... pfff... w marzeniach,chcieli by

MoniaHan mamy pokoje obok póki co, i jak siedzimy wszyscy w domu, a drzwi mamy otwarte do pokoi to słychać jak gra, typu odgłosy kur, świnek itp itd

Stary 2011-12-06, 12:48   #1998
Madziara 26
Rozeznanie

a to mój brzuś z dziś i kilka ciuszków jakie dostałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07434.jpg (99,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07433.jpg (78,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07432.jpg (155,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07431.jpg (136,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07430.jpg (123,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07428.jpg (151,8 KB, 35 załadowań)

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 12:49   #1999
Nikii89
Zakorzenienie

Właśnie zadzwonił mój TŻ zero pytania jak się czuje itp. a rano czułam się trochę źle nawet nie wstałam śniadania mu zrobić, tylko dzwonił z pytaniem czy ryby nakarmiłam... ehhh.... faceci
Stary 2011-12-06, 13:01   #2000
anagat
Zadomowienie

Ja wróciłam z przychodni.. już niegdy więcej nie idę jako przeciętna Kowalska.. naczekałam sie jak głupia, a jak w koncu położna mnie zgarnęła, to ochrzaniła, że powinnam od razu przyjść i powiedzieć, że jestem pracownikiem szpitala, to bym nie czekała dłużej niż 10 min....

Co do TWARDNIENIA brzuszka.. Ginekolog powiedział, że to są skurcze przepowiadające ( nie wiem czemu ten z Polsce powiedział, że na nie za wcześnie)..
Zrobił na szybko USG przez brzuch- sprawdził DŁUGOŚĆ szyjki.. Wszystko jest git.
Mam tylko sobie jeszcze pobrać krew -kolega mi dziś w pracy zrobi, bo czuję ,że Hb znowu w dół poszła..

Po raz trzeci potwierdzono, że będzie synuś.. hehe

A apropo męża, to mi się chyba trafił prawie ideał..
Nie pali, pije niewiele i rzadko, nie gra w żadne gry, czyta dużo książek, jest spokojny, niekonfliktowy, uczuciowy. Jego pasją jest żeglarstwo i zabytkowe auta.

Swoją rodzinę, czyli mnie, psa i dzidzia stawia ponad wszystkim (czyt, kolegami i rodzicami też).
Potrafi wszystko zrobić w domu..

Jesteśmy razem od pięciu intensywnych bardzo lat i to jak się wspólnie zmienialiśmy jest dla mnie cały czas niesamowite
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:05   #2001
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Madziara super brzuszek i ciuszki

Niki faktycznie Twój TŻ ma bzika na punkcie tych rybek

Anagat dobrze, że wszystko dobrze

Ja też nie narzekam na męża - rodzina jest dla niego najważniejsza, ale i tak mnie dobija wiecznym oglądaniem sportu i graniem w fifę i jeszcze oglądaniem Kiepskich - na szczęście szybko zasypia
Ja dziś robię ogórkową

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2011-12-06 o 13:06
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:17   #2002
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Anagat dobrze, że wszystko dobrze

Ja też nie narzekam na męża - rodzina jest dla niego najważniejsza, ale i tak mnie dobija wiecznym oglądaniem sportu i graniem w fifę i jeszcze oglądaniem Kiepskich - na szczęście szybko zasypia
Ja dziś robię ogórkową

Hehe no mój TV w ogóle nie ogląda. Nie mamy TV i nie chcemy mieć..
A 'prawie'ideał, bo mógłby być bardziej asertywny i lepiej sprzątać.
Aaa no i idealnie by było, gdyby jeszcze zgodził się na obcięcie swoich długich włosów
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:18   #2003
karolca
Zakorzenienie

a to My dzisiaj
równo 26 tygodni... czyli zaczynamy tydzień 27
26t+0ddd.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-06, 13:20   #2004
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Karolca super brzusio i spory już

Ja muszę obfocić mój brzuch - dziewczyny w szpitalu mówiły, że sporawy jak na 6 miesiac

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:23   #2005
Karo89
Zakorzenienie

Karolca brzusio cudny co raz większy

Stary 2011-12-06, 13:30   #2006
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
ja gram czasem w simsy 3

też mam simsy na Xboxa wciągające cholerstwo

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:34   #2007
gosica502
Wtajemniczenie

Śliczny brzusio karolca

Jeślo i nasze pasje chodzi to mojego mężula pasjonują sztuki walki, trenuje krav magę, wcześniej było tez ju jitsu Naprawdę się tym pasjonouje, czyta książki na ten temat itd i widzę jak dużo mu to radości daje i że się spełnia więc go wspieram w tym zainteresowaniu No ale nami tez się bardzo interesuje, okazuje troskę i w ogóle, zawsze jak przychodzi z pracy to pyta jak tam maleństwo czy kopie itd i jak ja się czuję więc tez na niego nie narzekam A co do gier online to oboje jesteśmy wciągnięci w shakes and fidgets I gramy na zmianę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:36   #2008
julliczka
Rozeznanie

witajcie

ja i córcia dziękujemy za gratki

Gratuluję wszystkim mamom poznania płci i udanych wizyt

Aguśka dla Filipka, za udaną noc

Madziara, Karolca jakie słodziachne brzuszki

Dziś dotarły do nas paczki z hurtowni: łóżeczko, materacyk, wanienka ze stelażem i przewijak

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 13:43   #2009
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

Niki faktycznie Twój TŻ ma bzika na punkcie tych rybek
No ma , ale lepiej to niż by miał czas w knajpie spędzać
Ja dziś kalafiorowa i placki ziemiaczane Idę smażyć.
Stary 2011-12-06, 13:44   #2010
Mała!
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

Dziś Mikołajki...kurcze ale ten czas leci...

Byłam z mężem na zakupach ale żadnych prezentów nie kupiłam lipa...

Jadę na 16:00 na Mikołaja do mojej siostrzenicy...bo do niej co roku przychodzi prawdziwy Mikołaj wiozę paczki... zjem jakieś dobre ciacho i troszkę się rozerwę

Buźka!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości