Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 767 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-16, 15:22   #22981
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
tak był ten wiersz, ale troche pograny więc wybrałam drugi temat heh nom podniosłam sobie teraz poprzeczke i to nieźle
ambitna, to fakt nie zaprzeczam

hie hie myślałam że sie dziś posikam najpierw wychodze po maturze, ide do szatni po kurtke a tam siedzą dwaj goście. No i tylko co przyszłam, to jeden zaczął gwizdać a drugi poszedł po tą moją kurtke. No i wraca, ja mu mówie dzięki a ten
prosze, bardzo prosze i taki big smile Później ide ulicą, a tam jeden dom robotnicy ocieplają. No i ja przechodze koło tego domu, a ci robotnicy tak sobie stanęli i zaczęli gwizdać Później przechodze koło kolejnego domu, a tam jeden facet stoi na schodach i też zaczął gwizdać no normalnie przejść ulicą nie można
Ja nie wiem co sie im wszystkim dzieje a nawet nie miałam spódnicy tak jak niektóre dziewczyny dziś w szkole tylko spodnie
Nie żeby mi to przeszkadzało tylko dlaczego zawsze robotnicy gwiżdzą no i dziś ci goście w szatni
mnie zawsze takie zachowanie śmieszy bo aż taka piękna nie jestem

matura z anglika poszła mi dość dobrze, teksty łatwiutkie więc jest git

witanko
Widzę, że masz tak jak ja Dzisiaj rozwieszałam pranie na balkonie i jacyś 2 panowie przechodzili chodnikiem i gadali coś o ptakach I jeden mnie pyta, czy się znam na ptakach.. pewnie w szkole nas uczą A ja się tylko z nich usmiałam I jeszcze coś powiedzieli, ale sie z tym nie zgadzam ... Pisałaś angola rozszerzonego czy podstawy?

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 15:23   #22982
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
to bylo chamstwo co robli z Kubą na końcy był cały pobity, brudnyi praiwe sie rozpłakałam jak zobaczyłam jak leżał po kolejnym faulu i jak go lekarz głaszcze po głowie jeszcze zrobili takie wielkie zbliżenie

teeee, Darek jest mój widze że nie wszyscy oglądają moje fotki i nie czytają moich postów w których zawsze uwzględniam moich miśków
czasem mi sie wydaje że nikt tego nawet nie ogląda ... a nie mówie już o komentowaniu

no widzisz, Ty zawsze komentujesz moje fotki więc ja też staram sie bo niektórzy na moje nie zwracają uwagi, więc chyba przestane je wklejać
yesssss też widziałam Baszcza na ławce chociaż byłam wczoraj zawiedziona że go nie dał Leo, więc pytam po jaką cholere go powołał ?
ale za to go widziałam w tej przydużejk kurtce, ja nie wiem jak, ale chyba ktoś mu zawalił jego kurtke i teraz musi taką wielgaśną nosić
on taki chudzinka
2, 14 i 22 - fajni belgiscy zawodnicy

hie hie nie musze czytać opisu meczu

a słyszałam, o tym, ale Jacke nie taki głupi

widziałam to to ta fajna belgijska 2

aaaa właśnie, Bronowicki mi sie spodobał taki troche niedociumany ale fajny jak jest niczyj to już jest mój
musze przyznać że Ebi dobrze grał, na koniec tak mu fajnie włosy zwiało na druga strone i ledwo sędzia mecz skończył
a ten już goły latał po boisku

no i później Michał Żewłakow sie wypowiadał, co za boski głos i mówił o tej obronie Częstochowy a ja wczoraj o niej pisałam na maturze

a fajnie chłopcy po meczu skakali i dziękowali kibicom

a widziała któraś jak Boruc wykopywał piłke i jak szedł to tak dupą kręcił mega widok

no i na początku hymn śpiewali Sobol, Darek i Boruc a reszta to tak stała

heheheh ale osyfiło Matusiaka na twarzy dobrze mu tak, ma za swoje za te bramki przeciw Wiśle

hej siostro

ta Ebi to jest neisamowity

pięknie chłopaki grali, publiczność super doping i podziękowania po meczu superowe
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 15:27   #22983
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Widzę, że masz tak jak ja Dzisiaj rozwieszałam pranie na balkonie i jacyś 2 panowie przechodzili chodnikiem i gadali coś o ptakach I jeden mnie pyta, czy się znam na ptakach.. pewnie w szkole nas uczą A ja się tylko z nich usmiałam I jeszcze coś powiedzieli, ale sie z tym nie zgadzam ... Pisałaś angola rozszerzonego czy podstawy?
hehe no prosze ile nas łączy

pisałam z podstawowy na co cała klasa zszkowana była bo każdy myślał że zdaje rozszerzoną wolałam sie narazie sprawdzić jak mi pójdzie podstawowa

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hej siostro

ta Ebi to jest neisamowity

pięknie chłopaki grali, publiczność super doping i podziękowania po meczu superowe
nom wszystko było piękne tylko sie zawiodłam że Baszcza nie wystawił
Stary 2006-11-16, 15:31   #22984
xtalciax
Zakorzenienie

wywiadzik

Straszny horror zafundowaliście kibicom w końcówce. Czy Ty też się denerwowałeś?

- Ja nie, bo przecież to był bardzo fajny mecz. Najważniejsze, że wygraliśmy, bo to jest naprawdę sukces.

- Ile dziś zmarnowałeś dobrych okazji do strzelenia bramki?

- Może dziesięć? (śmiech) Nie wiem, poważnie mówię, nie liczyłem. Chciałem zwrócić uwagę na to, że najważniejsze, że miałem te sytuacje, że zespół mi je wypracował. A że nie strzeliłem gola? Cóż, to w następnym spotkaniu coś strzelę. Jednak tak naprawdę najważniejsze jest to, że wygraliśmy mecz i z tego jestem bardzo zadowolony.

- Widać humory Wam dopisują. Atmosfera w kadrze jest wspaniała.

- Tak i ten dobry klimat w drużynie przekłada się na sukces. Myślę, że współpraca miedzy wszystkimi jest bardzo dobra, nie tylko w drużynie, ale też i z trenerem.

- Bez pięciu zawodników z meczu z Portugalią, potraficie ograć na wyjeździe Belgów. Jak to wytłumaczyć?

- Szkoda, że przez pecha nie ma tutaj z nami tych chłopaków, którzy złapali kontuzje. Jednak okazuje się, że mamy innych piłkarzy, którzy potrafią grać w piłkę i trener im wierzy, bo to też jest bardzo ważne.

- W praktycznie nowym składzie znów zagraliście bardzo dobre spotkanie.

- To głównie trenerowi należą się za to komplementy, bo miał dużo kontuzji w zespole, ale znalazł coś, żebyśmy odnieśli sukces.

- Co to jest to "coś"?

- Może dobrej jedzenie... (śmiech)

- Czy w kadrze nadchodzi era Smolarka, Matusiaka, Garguły, taka zmiana pokoleń

- Może już ta era nadeszła...(śmiech)[/I]
Stary 2006-11-16, 15:34   #22985
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
wywiadzik

Straszny horror zafundowaliście kibicom w końcówce. Czy Ty też się denerwowałeś?

- Ja nie, bo przecież to był bardzo fajny mecz. Najważniejsze, że wygraliśmy, bo to jest naprawdę sukces.

- Może dziesięć? (śmiech) Nie wiem, poważnie mówię, nie liczyłem. Chciałem zwrócić uwagę na to, że najważniejsze, że miałem te sytuacje, że zespół mi je wypracował. A że nie strzeliłem gola? Cóż, to w następnym spotkaniu coś strzelę. Jednak tak naprawdę najważniejsze jest to, że wygraliśmy mecz i z tego jestem bardzo zadowolony.

- Tak i ten dobry klimat w drużynie przekłada się na sukces. Myślę, że współpraca miedzy wszystkimi jest bardzo dobra, nie tylko w drużynie, ale też i z trenerem.

- Bez pięciu zawodników z meczu z Portugalią, potraficie ograć na wyjeździe Belgów. Jak to wytłumaczyć?

- Szkoda, że przez pecha nie ma tutaj z nami tych chłopaków, którzy złapali kontuzje. Jednak okazuje się, że mamy innych piłkarzy, którzy potrafią grać w piłkę i trener im wierzy, bo to też jest bardzo ważne.

- To głównie trenerowi należą się za to komplementy, bo miał dużo kontuzji w zespole, ale znalazł coś, żebyśmy odnieśli sukces.

- Co to jest to "coś"?

- Może już ta era nadeszła...(śmiech)[/i]

a to z Ebim wywiad

ja narazie mykam, jutro biola troche żałuje że nie wybrałam rozszerzonej no ale może sie w maju zdecyduje

później wpadne
Stary 2006-11-16, 15:35   #22986
xtalciax
Zakorzenienie

i fajniusie foto

EBI
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dziekuja.jpg (57,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2006-11-16, 15:38   #22987
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
a to z Ebim wywiad

ja narazie mykam, jutro biola troche żałuje że nie wybrałam rozszerzonej no ale może sie w maju zdecyduje

później wpadne

tak z Ebim

ja też mykam na rzie

do wieczora i imprezy
Stary 2006-11-16, 16:42   #22988
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Witanko

Widze ze dzis ma byc imprezka fajowo

Kupilam sobie dzis Joy i jest tam krotki artykulik o Ebim

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 16:59   #22989
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witanko

Widze ze dzis ma byc imprezka fajowo

Kupilam sobie dzis Joy i jest tam krotki artykulik o Ebim

hej Iza

ano będzie imrpa a póki co to wrzucam coś

filmik z meczu

http://www.youtube.com/watch?v=TZfv7oSKIf4

najlepsza końcówka jak chłopaki latają po boisku Smolar z gołą klatą Jacuś Bąk go fajnie po głowie klepie SUPER :
Stary 2006-11-16, 17:03   #22990
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
hej Iza

ano będzie imrpa a póki co to wrzucam coś

filmik z meczu

http://www.youtube.com/watch?v=TZfv7oSKIf4

najlepsza końcówka jak chłopaki latają po boisku Smolar z gołą klatą Jacuś Bąk go fajnie po głowie klepie SUPER :
Czytam wlasnie ten artykul i najlepsze jest to : "Jesli ktos chce porozmawiac z nim osobiscie, moze wykupic kolacje. Godzina z Ebim kosztuje ... 100 tys. euro. :" fajnie ciekawe czy z w Milanie tez sa takie zwyczaje jak w ich klubie ja bym sobie poszla z Filippkeim na kolacje

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-11-16, 17:30   #22991
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam wlasnie ten artykul i najlepsze jest to : "Jesli ktos chce porozmawiac z nim osobiscie, moze wykupic kolacje. Godzina z Ebim kosztuje ... 100 tys. euro. :" fajnie ciekawe czy z w Milanie tez sa takie zwyczaje jak w ich klubie ja bym sobie poszla z Filippkeim na kolacje

heheh ja jem kolacje z Ebim codziennie w końcu to mąż
Stary 2006-11-16, 17:53   #22992
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

No to dla rozruszania i rozgrzania bo zaczyan mi sie nudzic czekajac na ta impreze. Fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 516.jpg (12,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 517.jpg (31,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 518.jpg (26,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 519.jpg (43,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roque_santa_cruz_fcb1.jpg (31,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 520.jpg (26,9 KB, 2 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-11-16, 18:08   #22993
xtalciax
Zakorzenienie

Gorzkich słów pod adresem własnej reprezentacji nie żałują belgijskie media. W środę w Brukseli Polska pokonała gospodarzy 1:0 w meczu eliminacji piłkarskich mistrzostw Europy.

Bardzo słaba Belgia nie zasługiwała na więcej” – pisze dziennik „La Libre Belgique”, podkreślając znakomitą grę Radosława Matusiaka, który poradził sobie z obrońcą Belgów Danielem Van Buytenem (Bayern Monachium) i w 19. minucie zdobył jedynego gola. „Postawa Belgów w dalszej grze była bierna” – dodaje gazeta, odnotowując jeszcze bardzo pozytywnie minimalnie chybiony strzał w 36. minucie Euzebiusza Smolarka.

Dziennik „Le Soir” podsumowuje grę Belgów: „Czerwone Diabły wypadły blado” – pisze, nawiązując do popularnego określenia belgijskiej reprezentacji. Gazeta słaby wynik tłumaczy częściowo brakiem w drużynie kontuzjowanego Vincenta Kompany’ego (Hamburger SV).

„Le Soir” chwali grę Polaków: „Artura Boruca nic nie Przestraszyło”,Smolarek był wspaniały”, „to Polacy byli przy Piłce”. „Taktycznie i technicznie Czerwone Diabły nie były w stanie zdestabilizować polskiej obrony, która rozdawała spokojnie karty w drugiej połowie” – to tylko niektóre cytaty z artykułu.

TRUTUTUUUUUUUU........... ......................... ..

3...

2...

1...

OTWIERAMY IMPREZĘ NA CZEŚĆ REPRY

za zwycięstwo
Stary 2006-11-16, 18:10   #22994
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

No to chlup

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-11-16, 18:11   #22995
xtalciax
Zakorzenienie

najpierw parę fotek które cyknęłam zanim poszłam na TV

Ebi

Dudka

Żewłuś dla tri
Arczi dla Oleczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image1115-2028(TV32).jpg (38,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image1115-2028(TV32)[1].jpg (39,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image1115-2028(TV32)[2].jpg (37,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image1115-2028(TV32)[3].jpg (35,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image1115-2028(TV32)[4].jpg (35,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:13   #22996
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Podrobiłaś te lekcje? Kolejna zdajesz rozszerzenie Co to tylko ja tu zdaję podstawę?

Ehhh.. no i dzisiejsza maturka z niemca Beznadzieja, jeśli chodzi o gramatykę Z formy pisemnej wybrałam opowiadanie na temat.. że podczas wycieczki stało się coś, co spowodowało, że musieliśmy wrócić do domu Czy jakoś tak
Bala na ostatniej fotce
... ghee... tja...
Cytat:
oo timuś no ładnie
porównanie genialne

yh........... jak ja kochma takie coś to tacy kibice co kochają druzynę tylko jak wygrywa a jak nie daj Boże porażka to opluwają są do dupy ...........:
a tam...wystarczy, ze ja z nimi jestem... im znaczy powinno wystarczyc a to te gazety...szmatławce beznadziejne pismaki plotkarkie tyle szumu zrobily...niech sami pojdą i zagrają...jak jestes dobry to cie kochamy a jak nie to wynocha...tak samo z podolskim bylo...'nie spiewa hymnu to wynocha...my goi nei chcemy' a jak na WM sie pokazal to teraz go wszyscy kochaja
Cytat:
[B]OGŁASZAM WSZEM I W OBEC ŻE DZISIAJ WIECZOREM IMPRA :WINKO: NA CZEŚĆ REPREZENTACJI
STRAT - KIEDY OGŁOSZE TO SIĘ ZACZNIE
magdalena szwajnsztajga podolska oglasza, ze zjawi sie ze swoją gromadką na wielkie picie zaraz po tym jak wezmie prysznic

Cytat:
to bylo chamstwo co robli z Kubą na końcy był cały pobity, brudny i praiwe sie rozpłakałam jak zobaczyłam jak leżał po kolejnym faulu i jak go lekarz głaszcze po głowie i jeszcze zrobili takie wielkie zbliżenie
2, 14 i 22 - fajni belgiscy zawodnicy
hie hie nie musze czytać opisu meczu

aaaa właśnie, Bronowicki mi sie spodobał : taki troche niedociumany ale fajny jak jest niczyj to już jest mój
musze przyznać że Ebi dobrze grał, na koniec tak mu fajnie włosy zwiało na druga strone i ledwo sędzia mecz skończył
a ten już goły latał po boisku
no i później Michał Żewłakow sie wypowiadał, co za boski głos : i mówił o tej obronie Częstochowy a ja wczoraj o niej pisałam na maturze

a fajnie chłopcy po meczu skakali i dziękowali kibicom

no i na początku hymn śpiewali Sobol, Darek i Boruc a reszta to tak stała
heheheh ale osyfiło Matusiaka na twarzy dobrze mu tak, ma za swoje za te bramki przeciw Wiśle
wlasnie to samo mowilam kumpeli, ze taki pryszczaty jakis XD
a ona mi na to: ale za to ebi jakąś ma ładną fryzurke....
na bastiego jej sie zabronilam patrzec...bo te pióra jakie mial wczoraj to....zapasc sie ze wstydu mozna o jaaaa...
niedociumany cool
tak pieknie sie cieszyli
i tego na b. to normalnie tak sponiewierali jak mojego pana b. : bastusia mianowicie dupki...
2 ... ghem...juz mi sie przeciwnicy mylą... ale wiem, ze w jedne druzynie...albo belgii albo cyprze byl taki dupek z nr 2 osz osz osz...
cyprowy bramkach byl niczego sobie...ale coz...nie mam do niego zadnego sentymentu nie chce go
Cytat:
tak był ten wiersz, ale troche pograny więc wybrałam drugi temat heh nom podniosłam sobie teraz poprzeczke i to nieźle
ambitna, to fakt nie zaprzeczam
hie hie myślałam że sie dziś posikam najpierw wychodze po maturze, ide do szatni po kurtke a tam siedzą dwaj goście. No i tylko co przyszłam, to jeden zaczął gwizdać a drugi poszedł po tą moją kurtke. No i wraca, ja mu mówie dzięki a ten
prosze, bardzo prosze i taki big smile Później ide ulicą, a tam jeden dom robotnicy ocieplają. No i ja przechodze koło tego domu, a ci robotnicy tak sobie stanęli i zaczęli gwizdać Później przechodze koło kolejnego domu, a tam jeden facet stoi na schodach i też zaczął gwizdać no normalnie przejść ulicą nie można
Ja nie wiem co sie im wszystkim dzieje a nawet nie miałam spódnicy tak jak niektóre dziewczyny dziś w szkole tylko spodnie
Nie żeby mi to przeszkadzało tylko dlaczego zawsze robotnicy gwiżdzą no i dziś ci goście w szatni
mnie zawsze takie zachowanie śmieszy bo aż taka piękna nie jestem

matura z anglika poszła mi dość dobrze, teksty łatwiutkie więc jest git

witanko
mnie to denerwuje takie cos :P takie bezczelne trąbienie na ulicy, albo gwizdanie z samochodu...tych roboli co u mnie robia na ulicy to ja omijam szerokim lukiem...piją wóde... potem zaczepiaja...

no to fajnie dziewczynki, ze wam dobrze poszlo wszystko
a gdzie sie moje ambicje podzialy?
Cytat:
wywiadzik

- Co to jest to "coś"?

- Może już ta era nadeszła...(śmiech)[/I]
hihihih...a ebi zawsze tylko o jedzeniu
Cytat:
heheh ja jem kolacje z Ebim codziennie w końcu to mąż
i to jeszcze za darmoche
Cytat:
No to dla rozruszania i rozgrzania bo zaczyan mi sie nudzic czekajac na ta impreze. Fotki
mmmm jaka plaza...
hahah... ja sobie patrze...eee... ten filipek jakiś do cruza podobny...patrze dalej...chwila...toż to roquito

ok zaraz bede tylko szybko prysznic wezme
mam fotek mase...bastka przede wszystkim...poldiego...to biego... lahmcia...no masa masa masa... nowiusienkie...wczesniej niepublikowane przeze mnie boskie, ze sie rozplywam...bala....tez.. .moze robi sie znajdzie :P
no nic tylko czekać na mnie

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 18:16   #22997
xtalciax
Zakorzenienie

Błaszczykowski dla Tri i Lunci

za niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuba1.jpg (28,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuba2.jpg (26,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuba3.jpg (24,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuba4.jpg (41,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuba5.jpg (51,1 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:20   #22998
xtalciax
Zakorzenienie

Arczi dla Oli
za niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg arczi1.jpg (39,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arczi2.jpg (23,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arczi3.jpg (28,7 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:21   #22999
xtalciax
Zakorzenienie

Matusiak

za niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mati1.jpg (24,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mati2.jpg (26,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mati3.jpg (30,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mati4.jpg (41,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:24   #23000
xtalciax
Zakorzenienie

Ebi master

Nie ma tak, że nie będzie gola
Ebi Smolarek sam wszystkich pokona

Kiedy się pojawia cały świat na kolanach kona
On jest nasz polski Maradona

za niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ebi111.jpg (35,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ebi222.jpg (42,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ebi333.jpg (41,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (60,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b3.jpg (60,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:27   #23001
xtalciax
Zakorzenienie

jeszcze Ebi i chłopaki

za DRUŻYNĘ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b6.jpg (43,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b8.jpg (36,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Polska_pokonala_Belgie_1270634.jpg (49,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-16, 18:27   #23002
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Za nich wszystkich

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-11-16, 18:31   #23003
xtalciax
Zakorzenienie

i winiacz wabiący plus bawarskie trunki POLEWAM DLA WSZYSTKICH

ludkowie ściagam was siła telepatii stawaić mi się tu natychmiast bo potem tata mnie wysiedli na Losty

Stary 2006-11-16, 18:34   #23004
xtalciax
Zakorzenienie

musze myknąć ale postaram się jeszcze wpaść
Stary 2006-11-16, 18:57   #23005
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

no nie... myslałam, ze sie wykapie i bedzie hulaj dusza piekla nie ma a tu.... puchy XD

za polską kadre...

ale dziewczyneczki... mam takie boskie fotki mężów... ze coz...czy bedzie grzechem jak dodam je na imprezie POLSKIEJ? ;>

chyba nie :P

a wiec moi mezowie... a w tle piosenka brata : my boy lollipop i mi świetnie nastrój robi do tych fotek

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2hgtno3.jpg (41,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4cm86kl.jpg (24,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1152736303_f.jpg (35,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1154387147_f.jpg (32,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1154389117_f.jpg (19,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1154730468_f.jpg (19,2 KB, 5 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 18:58   #23006
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Ehhh.. no i dzisiejsza maturka z niemca Beznadzieja, jeśli chodzi o gramatykę Z formy pisemnej wybrałam opowiadanie na temat.. że podczas wycieczki stało się coś, co spowodowało, że musieliśmy wrócić do domu Czy jakoś tak

Napisałam, że pojechałam do niemiec z rodzicami i któregoś dnia wyszłam z psem na spacer, ale wróciłam bez niego.. szukaliśmy go wszędzie, ale bez skutku i musieliśmy wrócić przez to do domu. Kilka dni później zadzwoniła moja siostra z Niemiec i powiedziała, że naszego Nico znalazła jakaś samotna starsza pani i nie chcą się rozstawać.. to Nico zostanie u niej na zawsze a my ich co weekend odwiedzamy Phi, ciekawe czy mi uznają taki denny pomysł

W ogóle to podzielili nam tę maturę na 2 części, mieliśmy przerwę między nimi. No i pierwszą część napisałam szybko.. godzinę się nudziłam. Ale za to druga część była taka obszerna, że mi czasu zabrakło

a ja Cie podziwiam za to że zdawałas niemca rozszerzonego i matme co prawda tą 5 mam z niemieckiego ale ogólnie go nie znosze taki mały
paradoks co do matmy to tez nie jest źle ale nie nadaje sie na mature dla mnie

Cytat:
i fajniusie foto

EBI
słodziutkie

Cytat:
jakie słodkie dzieciątko

Cytat:

Dudka
ekhem, ekhem ... Dudka mój

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

wlasnie to samo mowilam kumpeli, ze taki pryszczaty jakis XD
a ona mi na to: ale za to ebi jakąś ma ładną fryzurke....
na bastiego jej sie zabronilam patrzec...bo te pióra jakie mial wczoraj to....zapasc sie ze wstydu mozna o jaaaa...
niedociumany cool
tak pieknie sie cieszyli
i tego na b. to normalnie tak sponiewierali jak mojego pana b. : bastusia mianowicie dupki...
2 ... ghem...juz mi sie przeciwnicy mylą... ale wiem, ze w jedne druzynie...albo belgii albo cyprze byl taki dupek z nr 2 osz osz osz...
cyprowy bramkach byl niczego sobie...ale coz...nie mam do niego zadnego sentymentu nie chce go

mnie to denerwuje takie cos :P takie bezczelne trąbienie na ulicy, albo gwizdanie z samochodu...tych roboli co u mnie robia na ulicy to ja omijam szerokim lukiem...piją wóde... potem zaczepiaja...

no to fajnie dziewczynki, ze wam dobrze poszlo wszystko
a gdzie sie moje ambicje podzialy?
tak to bywa, nie zawsze jest sie pięknym i młodym

eee nie przesadzaj, przyanjmniej miał swój kolor a nie to co powiedzmy kiedyś Jacuś albo Miruś z repry

no bo ten Grzesiek jest jakiś taki inny
kiedyś w szkole przyuważyłam pewnego gościa, i odrazu pomyślałam : heheheh niedociumany
w sumie to fajny chłopak i ładny ale tez jakis taki inny

ejjj ten pan 2 to wcale nie był dupek a pamiętasz jak Bastiego kiedyś nazwałam dupkiem ?

robotnicy to chyba są najgorsi, a jak sie spiją to już wogóle teee, jeszcze nikt za mną nie trąbił na ulicy, jedynie sie w lusterkach ogladają
ale widze że Ty masz powodzenie, a mówiłaś że nie

Twoje ambicje wrócą, Ty jeszcze masz duzioooo czasu

Cytat:
Błaszczykowski dla Tri i Lunci

za niego
Cytat:
jeszcze Ebi i chłopaki

za DRUŻYNĘ
ołłłłłł dziękuje za Kubusia

no to ja wypije za Ciebie i za Twoją impreze
i za repre
Stary 2006-11-16, 19:05   #23007
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
a wiec moi mezowie... a w tle piosenka brata : my boy lollipop i mi świetnie nastrój robi do tych fotek

matko jak fajnie na pierwszej fotce wyszedł Basti aż jestem zaskoczona
i ostatnia, Poldi szalikowiec
Stary 2006-11-16, 19:07   #23008
Magdallen
Zakorzenienie

Dobra, skoro zostałam zaproszona na opijanie zwycięstwa, to muszę się przyłączyć
A tak wogóle pierwszy raz się odzywam na tym wątku (wcześniej was tylko podglądałam), więc chyba muszę się ładnie przywitać: Dobry wieczór wszystkim!
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 19:09   #23009
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

ołłłłłł dziękuje za Kubusia

no to ja wypije za Ciebie i za Twoją impreze
i za repre

proszę bardzo

WRÓCIŁAM

no to pijmy i bawmy się
Stary 2006-11-16, 19:10   #23010
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Dobra, skoro zostałam zaproszona na opijanie zwycięstwa, to muszę się przyłączyć
A tak wogóle pierwszy raz się odzywam na tym wątku (wcześniej was tylko podglądałam), więc chyba muszę się ładnie przywitać: Dobry wieczór wszystkim!
dobry dobry
przyłączaj sie a co

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości