|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Dzisiaj rozwieszałam pranie na balkonie i jacyś 2 panowie przechodzili chodnikiem i gadali coś o ptakach I jeszcze coś powiedzieli, ale sie z tym nie zgadzam
|
|
|
|
|
#22982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej siostro ta Ebi to jest neisamowity pięknie chłopaki grali, publiczność super doping i podziękowania po meczu superowe ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#22983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam z podstawowy na co cała klasa zszkowana była bo każdy myślał że zdaje rozszerzoną wolałam sie narazie sprawdzić jak mi pójdzie podstawowa Cytat:
|
|
|
#22984 |
|
Zakorzenienie
|
wywiadzik
Straszny horror zafundowaliście kibicom w końcówce. Czy Ty też się denerwowałeś? - Ja nie, bo przecież to był bardzo fajny mecz. Najważniejsze, że wygraliśmy, bo to jest naprawdę sukces. - Ile dziś zmarnowałeś dobrych okazji do strzelenia bramki? - Może dziesięć? (śmiech) Nie wiem, poważnie mówię, nie liczyłem. Chciałem zwrócić uwagę na to, że najważniejsze, że miałem te sytuacje, że zespół mi je wypracował. A że nie strzeliłem gola? Cóż, to w następnym spotkaniu coś strzelę. Jednak tak naprawdę najważniejsze jest to, że wygraliśmy mecz i z tego jestem bardzo zadowolony. - Widać humory Wam dopisują. Atmosfera w kadrze jest wspaniała. - Tak i ten dobry klimat w drużynie przekłada się na sukces. Myślę, że współpraca miedzy wszystkimi jest bardzo dobra, nie tylko w drużynie, ale też i z trenerem. - Bez pięciu zawodników z meczu z Portugalią, potraficie ograć na wyjeździe Belgów. Jak to wytłumaczyć? - Szkoda, że przez pecha nie ma tutaj z nami tych chłopaków, którzy złapali kontuzje. Jednak okazuje się, że mamy innych piłkarzy, którzy potrafią grać w piłkę i trener im wierzy, bo to też jest bardzo ważne. - W praktycznie nowym składzie znów zagraliście bardzo dobre spotkanie. - To głównie trenerowi należą się za to komplementy, bo miał dużo kontuzji w zespole, ale znalazł coś, żebyśmy odnieśli sukces. - Co to jest to "coś"? - Może dobrej jedzenie... (śmiech) - Czy w kadrze nadchodzi era Smolarka, Matusiaka, Garguły, taka zmiana pokoleń - Może już ta era nadeszła...(śmiech)[/I] |
|
|
|
#22985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to z Ebim wywiad ![]() ja narazie mykam, jutro biola troche żałuje że nie wybrałam rozszerzonej no ale może sie w maju zdecyduje ![]() później wpadne
|
|
|
#22986 |
|
Zakorzenienie
|
i fajniusie foto
EBI
|
|
|
|
#22987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22988 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Widze ze dzis ma byc imprezka fajowo Kupilam sobie dzis Joy i jest tam krotki artykulik o Ebim
|
#22989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Iza ano będzie imrpa a póki co to wrzucam coś filmik z meczu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TZfv7oSKIf4 najlepsza końcówka jak chłopaki latają po boisku Smolar z gołą klatą :
|
|
|
|
|
#22990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie ciekawe czy z w Milanie tez sa takie zwyczaje jak w ich klubie ja bym sobie poszla z Filippkeim na kolacje
|
|
#22991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh w końcu to mąż |
|
|
|
|
#22992 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dla rozruszania i rozgrzania
|
#22993 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzkich słów pod adresem własnej reprezentacji nie żałują belgijskie media. W środę w Brukseli Polska pokonała gospodarzy 1:0 w meczu eliminacji piłkarskich mistrzostw Europy.
Bardzo słaba Belgia nie zasługiwała na więcej” – pisze dziennik „La Libre Belgique”, podkreślając znakomitą grę Radosława Matusiaka, który poradził sobie z obrońcą Belgów Danielem Van Buytenem (Bayern Monachium) i w 19. minucie zdobył jedynego gola. „Postawa Belgów w dalszej grze była bierna” – dodaje gazeta, odnotowując jeszcze bardzo pozytywnie minimalnie chybiony strzał w 36. minucie Euzebiusza Smolarka. Dziennik „Le Soir” podsumowuje grę Belgów: „Czerwone Diabły wypadły blado” – pisze, nawiązując do popularnego określenia belgijskiej reprezentacji. Gazeta słaby wynik tłumaczy częściowo brakiem w drużynie kontuzjowanego Vincenta Kompany’ego (Hamburger SV). „Le Soir” chwali grę Polaków: „Artura Boruca nic nie Przestraszyło”, „Smolarek był wspaniały”, „to Polacy byli przy Piłce”. „Taktycznie i technicznie Czerwone Diabły nie były w stanie zdestabilizować polskiej obrony, która rozdawała spokojnie karty w drugiej połowie” – to tylko niektóre cytaty z artykułu. TRUTUTUUUUUUUU........... ......................... .. 3... 2... 1... OTWIERAMY IMPREZĘ NA CZEŚĆ REPRY |
|
|
|
#22994 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chlup
|
#22995 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw parę fotek które cyknęłam zanim poszłam na TV
![]() Ebi Dudka ![]() Żewłuś dla tri Arczi dla Oleczki |
|
|
|
#22996 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ghee... tja...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ona mi na to: ale za to ebi jakąś ma ładną fryzurke.... na bastiego jej sie zabronilam patrzec...bo te pióra jakie mial wczoraj to....zapasc sie ze wstydu mozna niedociumany cooltak pieknie sie cieszyli ![]() i tego na b. to normalnie tak sponiewierali jak mojego pana b. : bastusia mianowicie 2 ... ghem...juz mi sie przeciwnicy mylą... ale wiem, ze w jedne druzynie...albo belgii albo cyprze byl taki dupek z nr 2 osz osz osz...cyprowy bramkach byl niczego sobie...ale coz...nie mam do niego zadnego sentymentu nie chce go ![]() Cytat:
no to fajnie dziewczynki, ze wam dobrze poszlo wszystko ![]() a gdzie sie moje ambicje podzialy? Cytat:
i to jeszcze za darmoche Cytat:
![]() hahah... ja sobie patrze...eee... ten filipek jakiś do cruza podobny...patrze dalej...chwila...toż to roquito ok zaraz bede tylko szybko prysznic wezme ![]() mam fotek mase...bastka przede wszystkim...poldiego...to biego... lahmcia...no masa masa masa... nowiusienkie...wczesniej niepublikowane przeze mnie no nic tylko czekać na mnie
|
|
|
#22997 |
|
Zakorzenienie
|
Błaszczykowski
dla Tri za niego |
|
|
|
#22998 |
|
Zakorzenienie
|
Arczi dla Oli
za niego |
|
|
|
#22999 |
|
Zakorzenienie
|
Matusiak
![]() ![]() za niego |
|
|
|
#23000 |
|
Zakorzenienie
|
Ebi master
Nie ma tak, że nie będzie gola Ebi Smolarek sam wszystkich pokona Kiedy się pojawia cały świat na kolanach kona On jest nasz polski Maradona za niego |
|
|
|
#23001 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze Ebi i chłopaki za DRUŻYNĘ |
|
|
|
#23002 |
|
Wtajemniczenie
|
Za nich wszystkich
|
#23003 |
|
Zakorzenienie
|
i winiacz wabiący
plus bawarskie trunki POLEWAM DLA WSZYSTKICH ludkowie ściagam was siła telepatii bo potem tata mnie wysiedli na Losty
|
|
|
|
#23004 |
|
Zakorzenienie
|
musze myknąć
ale postaram się jeszcze wpaść
|
|
|
|
#23005 |
|
Zakorzenienie
|
no nie... myslałam, ze sie wykapie i bedzie hulaj dusza piekla nie ma
a tu.... puchy XD ale dziewczyneczki... mam takie boskie fotki mężów... ze coz...czy bedzie grzechem jak dodam je na imprezie POLSKIEJ? ;> chyba nie :P a wiec moi mezowie... a w tle piosenka brata : my boy lollipop i mi świetnie nastrój robi do tych fotek
|
|
#23006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mały paradoks ![]() słodziutkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ekhem, ekhem ... Dudka mój ![]() Cytat:
eee nie przesadzaj, przyanjmniej miał swój kolor a nie to co powiedzmy kiedyś Jacuś albo Miruś z repry no bo ten Grzesiek jest jakiś taki inny ![]() kiedyś w szkole przyuważyłam pewnego gościa, i odrazu pomyślałam : heheheh niedociumany w sumie to fajny chłopak i ładny ale tez jakis taki inny ejjj ten pan 2 to wcale nie był dupek ![]() robotnicy to chyba są najgorsi, a jak sie spiją to już wogóle ale widze że Ty masz powodzenie, a mówiłaś że nie ![]() ![]() Twoje ambicje wrócą, Ty jeszcze masz duzioooo czasu ![]() ołłłłłł dziękuje za Kubusia no to ja wypije za Ciebie i za Twoją impreze i za repre
|
|
|
#23007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i ostatnia, Poldi szalikowiec ![]()
|
|
|
#23008 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, skoro zostałam zaproszona na opijanie zwycięstwa, to muszę się przyłączyć
A tak wogóle pierwszy raz się odzywam na tym wątku (wcześniej was tylko podglądałam), więc chyba muszę się ładnie przywitać: Dobry wieczór wszystkim!
|
|
|
|
#23009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączaj sie a co
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

heh nom podniosłam sobie teraz poprzeczke i to nieźle 
no i dziś ci goście w szatni 
Dzisiaj rozwieszałam pranie na balkonie i jacyś 2 panowie przechodzili chodnikiem i gadali coś o ptakach
taki troche niedociumany ale fajny 

to tacy kibice co kochają druzynę tylko jak wygrywa a jak nie daj Boże porażka to opluwają są do dupy ...........: