Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 766 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-15, 22:02   #22951
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

A i spodobał mi się Dariusz Dudka, zaklepuję go sobie
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 22:04   #22952
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Piękny meczyk

Arczi super bronił

Nasza drużyna już pomalutku wchodzi na szczyt wielkiego podium, najpierw porażka z Finlandią na wzmocnienie sił, potem remis z Serbią, następnie wygrana z Kazachstanem potem wygrana z Portugalią, teraz Belgia, no bosko po prostu

Oby tak dalej.Tylko szkoda że następne mecze dopiero pod koniec marca, będą grali w Kielcach i Krakowie, może ktoraś się wybierze?Ja bardzo chętnie

A widziałyście jak non toper faulowali biednego Barneyka? szkoda go
noooo dranie tak się bałam, że coś mu się stanie z nogą, na szczęscie wszystko się dobrze skończyło

ja bakowo będę na meczu jeszcze nie wiem czy na jednym czy na obu, ale będę na pewno
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 22:06   #22953
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
noooo dranie tak się bałam, że coś mu się stanie z nogą, na szczęscie wszystko się dobrze skończyło

ja bakowo będę na meczu jeszcze nie wiem czy na jednym czy na obu, ale będę na pewno
No ja też się bałam że mu te nogi to połamią

No to trzeba się jakoś spyknąć.Kto jeszcze chętny

Dobra lece śnić o moich niuńkach.Buźka
Stary 2006-11-15, 22:06   #22954
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
madzia zainspirował mnie Twój poprzedni avatar i nie mogłam się powstrzymać

mi tam starczy 5 min z dojczkami tylko chciałam hymn zobaczyć
nooo... i to jakis za przeproszeniem z dupy ten hymn im puscili XD
i ogolnie co do meczu... zremisowalismy 1:1... bala trafil w 15 minucie... i az do drugiej polowy to utrzymalismy... potem ktos tam strzelił...
na bastiego ciagle chamy jedne najezdzali...biedactwo... ogolnie czuje pewien niedosyt :P nie jestem przyzwyczajona, ze nie wygrywamy
i tam sobie jednego zapamietalam do odstrzału...co mi ciagle sie rzucal na bastka :l nazwisko : Charalambides wrrr...
Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
no jak siostra Mauro jego imie sie nie odmienia wiec jak to miałam napisać

niezły chłoptaś i podobny
no wlasnie nikt nie zwrocil uwagi...pewnie nawet nie obejrzeli tej fotki...tylko ty bo mi to tak strasznie przypomina szwajniego, ze olaboga XD
Cytat:
musi bo jak nie to ja nie wiem po co go powołał Leo ? żeby ławe grzał ??
rozumiem że długo nie grał w reprezentacji i są inni obrońcy ale skoro wraca to powinien grać w pierwszej 11
a do tego na mundialu grał
dzieki siostro, może że widok Baszcza mnie uleczytylko żeby jeszcze wszedł na to boisko
eee no, ale pod koniec jak sie mecz dojczkow skonczyl to widzialam kilka razy z ławy baszcza
Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
ZWYCIĘSTWOOOOOOOOOOOOOO

BELGIA POKONANA

EBI, ARCZI, RADUŚ M, DRUŻYNO DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!
tjaaa,... juz myslałam, ze na koncu to van buytena siła woli zniszcze w bayernie owszem...niech gra jak najlepiej...ale Polakom niech da spokoj
i ciagle tego biednego na b. uciskali...juz na koncu taki brudny był :P biedny... i pewnie pocharatany...
ja to bym kilka czerowynych wlepila...a oni sie z nimi cackali jak nie wiem co...
Cytat:
JUTRO WIECZOREM ZAPRASZAM NA IMPREZE KOŃCZĄCĄ TEGOROCZNĄ SERIĘ ROZGRYWEK W ME popijawę zrobimy

jutro wieczorem impra na cześć POLSKIEJ REPREZENTACJII
wpadne z przyjemnoscia...jak tylko czas pozwoli

tez ide spac...w miare zadowolona... co prawda niemcy zremisowali tylko... i to niedosyt jest, ale nasi mi to jakos rekompensują wygraną napewno podpadł mi nr 2.... i nr 8 z belgów... ooooo.... dupki

dobrej nocki panienki za wygranych

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 07:23   #22955
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

ale tu cisza, tylko Magda napisała posta od wczoraj, no ale wiadomo, jak cisza, to cisza przed burzą

DZISIAJ IMPREZKA
Stary 2006-11-16, 07:37   #22956
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
ale tu cisza, tylko Magda napisała posta od wczoraj, no ale wiadomo, jak cisza, to cisza przed burzą

DZISIAJ IMPREZKA
tja... 8.30 to czego sie spodziewałas hihihi
ja dopiero wstałam 10 minut temu ach... jak dobrze, ze mamy te trzy dni na 10:30 do szkoly :P i tak sien ie wysypiam ale co tam...humorek dopisuje...szkoda tylko, ze mam na jutro duzo nauki, wiec po szkole bede zalegac w ksiazkach...ale na dżampa napewno wpadne nie ma mocnych ;]

a teraz dodam troche fotek z wczorajszego meczu z cyprem...
duzo bastka bo sie łądnie krecil wszedzie... iiii.... wszyscy go krzywdzili XD :l fritzi na poczatku duzo latał... a na fotkach go nie ma bala to oczywiscie te swoje bycze nozdrza robił... a ze gola strzelił nawet to sie puszył jogi po golu to normalnie zeskoczył z siedziska wskoczyl na cos tam...i myslałam, ze albo spadnie albo przywali głową o daszek (znowu ) i odisia moja grała ale potem go zmienili na ...umm... na tego co nie moge zapamietac nigdy jego nazwiska... thomas hit... coś tam i neuville'a zmienili na majka hanke... klose dwa razy tak polecial po faulu na głowe, ze az sie wystraszylam...i w ogole... dla mnie emocji było full
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72565130.jpg (37,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565189.jpg (50,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565199.jpg (47,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565375.jpg (44,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565518.jpg (37,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565549.jpg (32,4 KB, 0 załadowań)

Stary 2006-11-16, 07:41   #22957
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

jeszcze fotki.... i info prosto z wp:

Polska prasa zgodnie pisze, że zwycięstwo nad Belgami jest tym cenniejsze, że odniesione w wyjątkowych okolicznościach. Zdziesiątkowana kontuzjami kadra, odważne decyzje Beenhakkera, dramatyczny mecz i w końcu wielki krok w kierunku Euro 2008. O tym wszystkim czytamy czwartowych rubrykach sportowych.

"Dziennik" poszedł nawet o krok dalej. Ujawił informację, jakoby Belgowie proponowali Jackowi Bąkowi 10 tysięcy euro za spowodowanie karnego.

"O meczu Polski z Belgią może być głośno w całej Europie. Jednak nie z powodu gry, ale szokującej wypowiedzi Jacka Bąka - czytamy w "Dzienniku" - Dzień przed spotkaniem otrzymywałem nieprzyjemne telefony. Belgowie chcieli kupic od nas ten mecz. Zaoferowano 10 tysięcy euro za sfaulowanie kogoś w polu karnym - wypalił 81-krotny reprezentant Polski, ale zastrzegł, że nic więcej na razie nie powie"

"W reprezentacji huczy po tej informacji. Aż wierzyć się nie chce, że to może być prawda. - To niemożliwe! - komentuje na gorąco zaszokowany Jak Tomaszewski - Oby Jacek miał dowody na poparcie swoich słów..." - czytamy dalej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72565958.jpg (41,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72565970.jpg (43,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566344.jpg (23,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566529.jpg (32,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566632.jpg (39,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566638.jpg (25,9 KB, 0 załadowań)

Stary 2006-11-16, 07:45   #22958
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wiecie co...moze to glupie...ale po przeczytaniu tych słow naplynely mi lzy do oczu XD : Wydawało się, że Polska zaczęła drogę na Euro od nokautu z Finalndią. A to był tylko knockdown. Po trzech kolejnych zwycięstwach droga na Euro 2008 stoi otworem.

ostatnia porcja fotek... ok i ide sie prysznicowac

aaaa... no i co zapomnialam wczoraj napisac? ze zamiast lehmanna na bramie stał TIMUŚ !!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72566641.jpg (41,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566649.jpg (37,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566653.jpg (40,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566902.jpg (41,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566863.jpg (42,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72566705.jpg (35,0 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-11-16, 07:50   #22959
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Bramka to nie wszystko - w pierwszej połowie napastnik z Bełchatowa ogrywał Belgów z taką łatwością, jakby biegał między drzewami. Miejscowi dziennikarze, patrząc na niego, kręcili tylko głowami z niedowierzaniem.

hihihil... coż za porównanie

jeszcze ostatnie 3 fotki

dodam jeszcze, ze od wczoraj bild sobie jezdzi rowno po jogim... :l kurcze 1:1 to nie tragedia...tym bardziej, ze ciagle wygrywalismy do tej pory...i teraz mamy gorszy czas z powodu wielu kontuzji czolowych graczy...eszz...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72579033.jpg (35,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72579034.jpg (46,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72579036.jpg (76,0 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-11-16, 07:54   #22960
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
wiecie co...moze to glupie...ale po przeczytaniu tych słow naplynely mi lzy do oczu XD : Wydawało się, że Polska zaczęła drogę na Euro od nokautu z Finalndią. A to był tylko knockdown. Po trzech kolejnych zwycięstwach droga na Euro 2008 stoi otworem.

aaaa... no i co zapomnialam wczoraj napisac? ze zamiast lehmanna na bramie stał TIMUŚ !!!
Fotki ekstra a co do tego meczu do dobrze że Bąk to powiedział, ja mu wierzę bo po co miałby kłamać?Zobaczymy jak to się dalej potoczy, ale za karnego 10tys. to wg mnie mało

Dobrze że nie przyjął tej "oferty"

Dobra a teraz coś smiesznego, kto widział wczoraj akcje w meczu Polski jak biegnął jakiś Polak (kurde nie wpamiętam kto to był) z jakimś Belgiem i ten Belg się tak rozpędził jak są zawsze te takie "płotki" (nie wiem jak to nazwać z reklamami typu Toshiba czy TP) no tak perfidnie nie wychamował i zrobił fikołka i poleciał za ten płot, tak ekstra mu było widać nogi w górze, ja myślałam że się z tego zleje ze śmiechu
Stary 2006-11-16, 08:00   #22961
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Fotki ekstra a co do tego meczu do dobrze że Bąk to powiedział, ja mu wierzę bo po co miałby kłamać?Zobaczymy jak to się dalej potoczy, ale za karnego 10tys. to wg mnie mało

Dobra a teraz coś smiesznego, kto widział wczoraj akcje w meczu Polski jak biegnął jakiś Polak (kurde nie wpamiętam kto to był) z jakimś Belgiem i ten Belg się tak rozpędził jak są zawsze te takie "płotki" (nie wiem jak to nazwać z reklamami typu Toshiba czy TP) no tak perfidnie nie wychamował i zrobił fikołka i poleciał za ten płot, tak ekstra mu było widać nogi w górze, ja myślałam że się z tego zleje ze śmiechu
ja nie widzialam bo za bardzo nie ogladalam meczu Polski...raczej w przerwach i po zakonczeiu dojczkow...ale przyglądałam sie van buytenowi... jak by mi strzelił gola dla Polski to bym sie z nim pogniewała na amen a tak to pojechal ze zbitą pupcią do domku i mi lepiej :P: a zważmy, ze byl jednym z czterech (tylko) zawodnikow z bayernu, ktorzy zostali powolani do kadr narodowych...w tym trzech było Niemcow XD ....no i widziałam, ze mu świetnie strączki z włosów falowały... i ze bardzo niekorzystnie wyglada w trykocie reprezentacji... ;] w czerwonym mu lepiej chociaz i tak misie nie podoba

ok ide sie myć... i do szkoly szykowac... xD

do zobaczenia za kilka godzinków

aaaa jeszcze co do jogiego i Niemcow: wkurza mnie to, ze tak po nich jakdą ze skonczyl sie czas mundialu i teraz dajemy dupy...nieprawda... nikt nie wierzyl, ze Polska moze wygrac z Portugalią... i sie stało...moze portugalia miala gorszy dzien...moze my mielismy lepszy...moze...ale stało sie... to znaczy, ze nawet cypr (80 miejsce na swiecie) moglby teoretycznie wygrac z niemcami...dlaczego oni robia takie wielkie halo z tego remis to remis...nie zawsze mozna wygrac

Stary 2006-11-16, 08:58   #22962
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
JUTRO WIECZOREM ZAPRASZAM NA IMPREZE KOŃCZĄCĄ TEGOROCZNĄ SERIĘ ROZGRYWEK W ME popijawę zrobimy

ale się cieszę sia la la la ........

mykam spac w świetnym nastroju i zarzucam sobie CElebrate the day

jutro wieczorem impra na cześć POLSKIEJ REPREZENTACJII

Moj Matusiak gola strzeli
ja jeszcze meczu nie widzialam ale zachwile bedzie lecial...wiem jedynie kto gola strzelil
a na imprezce na pewno sie zjawie

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 09:53   #22963
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:

biedak się ścigał z Jackiem Bąkiem, nie wyrobił i przeleciał za baner reklamowy myślałam, że skonam ze śmiechu po tej akcji
a ten telefon do Bąka mnie poraził

witam Was w ten cudowny dzień

Edytowane przez tricomi
Czas edycji: 2006-11-16 o 11:27
Stary 2006-11-16, 12:55   #22964
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wrocilam ze szkolki.... nie mialam 2 ost. lekcji jejeje
myslałam, ze sie rozpiszecie a tu nic :P no to trudno...
ja dzis nadrabiam widze

jeszcze mi sie przypomnialo, ze na sam koniec...kiedy jakis koles dawał wywiad... to wszyscy za nim przechodzili... a ebi przed samą kamerą musiał XD normalnie mi sie przypomniala scenka z filmu o dojczkach... kiedy to idzie kamera...i kazdy chłopak musial do niej mrugnąc usmiechnac etc lahmik oczywiscie tam wyszedł słodziśko xD ale to tak btw ;]

posiedze tu troche... mam nadzieje, ze ktos zawita...odpoczne po szkole... chociaz sie w niej nie nameczylam zbytnio a potem nauka :l uszz...

Stary 2006-11-16, 13:06   #22965
firletka
Zadomowienie

Wcisnę się tu na chwilę, bo na ebiowym wątku nic nię nie dzieje, a ja mam chwilkę czasu

Cytat:
jeszcze mi sie przypomnialo, ze na sam koniec...kiedy jakis koles dawał wywiad... to wszyscy za nim przechodzili... a ebi przed samą kamerą musiał XD normalnie mi sie przypomniala scenka z filmu o dojczkach... kiedy to idzie kamera...i kazdy chłopak musial do niej mrugnąc usmiechnac etc lahmik oczywiscie tam wyszedł słodziśko xD ale to tak btw ;]
Tak to Patyra rozmawiał z Żewłakowem. Wszyscy przechodzili z lewej strony obok Michała, a Smolarek oczywiście jako jedyny musiał się przecisnąć z prawej strony obok reportera. Żeby go przypadkiem nikt nie przeoczył
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 13:09   #22966
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

o rany...emocje pomeczowe coraz bardziej mnie dobijają...ludzie...bild sobie jedzie teraz po timusiu... kurcze...co to nie mozna miec slabszego dnia? poza tym jakby wygrali 5:1 to nikt by nie pamietal i by bylo, ze timo dobry jest...noooo...oni traktują remis jako najwieksza porazke w zyciu chyba...
danke deutschland...wielkie podziekowanie dla kibicow...dzieki, ze za byliscie za nami... tja...łatwo było... jak dopieli do 3. miejsca... a teraz? teraz najlepiej po nich jechac...bo remis...swietnie...bez komentarza...

kurcze na stronie bayernu jest filmik z bastim ...dlaczego to jest platne?

na bildzie czytalam o mozliwych pilkarzach, z ktorych jednego bayern ma kupic...w lecie...są gotowi zapłacic za niego nawet 30 mln euro (akurat to czytałam na serwisie sportowym jednego z programow niemieckich nie na bildzie )
no, wiec 'nowminowani' to: ribery (85% szans według bilda), van der vaart (65%), luca toni (60%), diego (40%), steven gerrard (35%), carlos tevez (30%), david beckham (1% ja go nie chce ) oraz 1/2 ronaldinho (0%) XD to są przypuszczenia bilda

Stary 2006-11-16, 13:13   #22967
firletka
Zadomowienie

Cytat:
o rany...emocje pomeczowe coraz bardziej mnie dobijają...ludzie...bild sobie jedzie teraz po timusiu...
Ale przecież Bild to w Niemczech coś na kształt naszego Fuckt'u. Nie ma co sobie brać do serca ich opinii
Stary 2006-11-16, 13:25   #22968
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Ale przecież Bild to w Niemczech coś na kształt naszego Fuckt'u. Nie ma co sobie brać do serca ich opinii
witam i oczywsicie wiem...ale zapewne spora czesc ludu tak samo jak u nas kupuje takie badziewo...i timo zyska sobie 'swietna' opinie...
przed mundialem nikt w nich nie wierzyl...na mundialu wygrywali to kazdy byl zachwycony po mundialu ZREMISOWALI ... i sie zrobila afera...jogi jest do dupy... bramkarz jest do dupy..wszyscy są do dupy...wspolczuje chlopakom...ja tam jestem z nimi ...wiem jak to jest kiedy ciagle przegrywamy... i i tak kibice są z nimi...i tak mamy nadzieje... mimo porazek...tam nie ma czegos takiego (Czyzby?)

fotki wszystkie dałam rano... to nawet was niczym nie 'poczestuje' i takie suche posty stawiam ciagle

Stary 2006-11-16, 13:43   #22969
tricomi
Zakorzenienie

witam i uciekam od razu na zajęcia, wpadne wieczorkiem
Stary 2006-11-16, 14:09   #22970
xtalciax
Zakorzenienie

witam panie w ten słoneczny ładny pomeczoey dzień

noramlnie dzisiaj jak przd wyjściem do szkoły usłayszałam w radio o tej propozycji dla Bąka to mne porazilo
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 14:16   #22971
firletka
Zadomowienie

Cytat:
witam i oczywsicie wiem...ale zapewne spora czesc ludu tak samo jak u nas kupuje takie badziewo...i timo zyska sobie 'swietna' opinie...
przed mundialem nikt w nich nie wierzyl...na mundialu wygrywali to kazdy byl zachwycony po mundialu ZREMISOWALI ... i sie zrobila afera...jogi jest do dupy... bramkarz jest do dupy..wszyscy są do dupy...wspolczuje chlopakom...ja tam jestem z nimi ...wiem jak to jest kiedy ciagle przegrywamy... i i tak kibice są z nimi...i tak mamy nadzieje... mimo porazek...tam nie ma czegos takiego (Czyzby?)
Heh. Czyli okazuje się, że nie tylko polski naród jast taki głupi pod tym względem
Jak naszym piłkarzom nie szło, to też wszyscy po nich jeździli. Teraz prawie wszyscy są wniebowzięci. Nie daj Boże przyplącze się jakaś porażka, to znowu zacznie się nagonka...
Stary 2006-11-16, 14:27   #22972
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
ta stronka tez jest fajna : [url]http://http://www.niemiecki.ang.pl
Dzięki Na pewno skorzystam

Cytat:
no co... związek przyczynowo skutkowy
a co do łukasza... jego szczescie
jakos tak przypadkiem mi sie te foty zxnalazły

kurcze ja tez chce rozszerzenie...i sie boje jak nie powiem co :P ze nie podolam... ale co innego mi pozostaje zdawac jak ja nic nie umiem

ok ide podrobic szybko lekcje...masa slowek z angola i te pe... ;] zeby nie narobic sobie zaleglosci przez meczyk
Podrobiłaś te lekcje? Kolejna zdajesz rozszerzenie Co to tylko ja tu zdaję podstawę?
Cytat:
no jak ja usłuszłam że Werter to myslałam że żartują to taki temet jak lubię - dobry na lanie wody

taaa... kto by tam za facetami trafił sama coś ostatno mam problmy z tym

nie martw się dasz radę pozytywne myślenie to połowa sukcesu
Pewnie, że z Wertera to można ściemniać ile wlezie W końcu to o nieszczęśliwej miłości

Ehhh.. no i dzisiejsza maturka z niemca Beznadzieja, jeśli chodzi o gramatykę Z formy pisemnej wybrałam opowiadanie na temat.. że podczas wycieczki stało się coś, co spowodowało, że musieliśmy wrócić do domu Czy jakoś tak

Napisałam, że pojechałam do niemiec z rodzicami i któregoś dnia wyszłam z psem na spacer, ale wróciłam bez niego.. szukaliśmy go wszędzie, ale bez skutku i musieliśmy wrócić przez to do domu. Kilka dni później zadzwoniła moja siostra z Niemiec i powiedziała, że naszego Nico znalazła jakaś samotna starsza pani i nie chcą się rozstawać.. to Nico zostanie u niej na zawsze a my ich co weekend odwiedzamy Phi, ciekawe czy mi uznają taki denny pomysł

W ogóle to podzielili nam tę maturę na 2 części, mieliśmy przerwę między nimi. No i pierwszą część napisałam szybko.. godzinę się nudziłam. Ale za to druga część była taka obszerna, że mi czasu zabrakło

Cytat:
to znajdziesz kogoś innego i po sprawie

ahhh Werter moja ulubiona lekturka ja pisałam analize porównawczą - obraz bitwy Potopu i Pamiętników Mirona Białoszewskiego

o widzisz mówiłam że sie wszystko wyjaśni

hie hie no bo ja ambitna jestem w sumie to mi nie potrzebny ten polski rozszerzony ale chciałam swoich sił spróbować

dla mnie Werter byłby stworzony bo to ciekawa postać i coś jakby podobna do mnie no lae pech chciał ż enie mi przeznaczony był Werter

ja znałam Dudka i Ronaldo ( brazylijczyka)
A na tej maturze rozsz. był też wiersz Szymborskiej, tak? Bo chyba moja kolezanka z klasy taki wybrała Jejj, aleś Ty ambitna Zdawać rozszerzenie, jeśli nie jest potrzebne

A ja znałam Ronaldo[też brazylijczyka], Owena, Dudka i kilku innych co byli sławni jakieś 8 lat temu
Cytat:

Bala na ostatniej fotce

Ja wczoraj meczu nie mogłam oglądać... ale i tak słyszałam z drugiego pokoju No i wiedziałam kiedy Matusiak gola strzelił Bo słyszałam mojego sąsiada z dołu

I jestem dumna z naszych chłopców Patrzcie.. oni są coraz lepsi

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 14:34   #22973
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Ajjaajaj patrzcie na tego gościa

http://www.gamedesire.com/index.html?dd=16&n=2&play er=_O_R_L_I_K

Tak mi przypomina Crisa A Wam? Nawet ma kolczyki w uszach... i nie tylko

L.Staff
Stary 2006-11-16, 14:34   #22974
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
takiej imprezy nie można przegapić kocham tych chłopaków, za to jak zagrali i podziękowali kibicom, było widać jak cieszy ich ta wygrana

ale Ci Belgowie poturbowali mi Kubusia no i ta żółta kartka, szkoda że będzie pauzował
no no zapraszam wiecorkiem

Cytat:

DZISIAJ IMPREZKA
a jakże

Cytat:

no ja mówiłam że Polacy pokażą jeszcze na co ich stać

oo timuś no ładnie

Cytat:
Bramka to nie wszystko - w pierwszej połowie napastnik z Bełchatowa ogrywał Belgów z taką łatwością, jakby biegał między drzewami. Miejscowi dziennikarze, patrząc na niego, kręcili tylko głowami z niedowierzaniem.

hihihil... coż za porównanie

jeszcze ostatnie 3 fotki

dodam jeszcze, ze od wczoraj bild sobie jezdzi rowno po jogim... :l kurcze 1:1 to nie tragedia...tym bardziej, ze ciagle wygrywalismy do tej pory...i teraz mamy gorszy czas z powodu wielu kontuzji czolowych graczy...eszz...
porównanie genialne

Cytat:

ja widziałam jak fiknął prz tę bandę hi hi

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
Moj Matusiak gola strzeli
ja jeszcze meczu nie widzialam ale zachwile bedzie lecial...wiem jedynie kto gola strzelil
a na imprezce na pewno sie zjawie
no i prawidłowo

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Wcisnę się tu na chwilę, bo na ebiowym wątku nic nię nie dzieje, a ja mam chwilkę czasu

Tak to Patyra rozmawiał z Żewłakowem. Wszyscy przechodzili z lewej strony obok Michała, a Smolarek oczywiście jako jedyny musiał się przecisnąć z prawej strony obok reportera. Żeby go przypadkiem nikt nie przeoczył
heheh chciał się żonkom pokazac

Cytat:

fotki wszystkie dałam rano... to nawet was niczym nie 'poczestuje' i takie suche posty stawiam ciagle
yh........... jak ja kochma takie coś to tacy kibice co kochają druzynę tylko jak wygrywa a jak nie daj Boże porażka to opluwają są do dupy ...........
Stary 2006-11-16, 14:44   #22975
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Dzięki Na pewno skorzystam

Podrobiłaś te lekcje? Kolejna zdajesz rozszerzenie Co to tylko ja tu zdaję podstawę?

Pewnie, że z Wertera to można ściemniać ile wlezie W końcu to o nieszczęśliwej miłości

Ehhh.. no i dzisiejsza maturka z niemca Beznadzieja, jeśli chodzi o gramatykę Z formy pisemnej wybrałam opowiadanie na temat.. że podczas wycieczki stało się coś, co spowodowało, że musieliśmy wrócić do domu Czy jakoś tak

Napisałam, że pojechałam do niemiec z rodzicami i któregoś dnia wyszłam z psem na spacer, ale wróciłam bez niego.. szukaliśmy go wszędzie, ale bez skutku i musieliśmy wrócić przez to do domu. Kilka dni później zadzwoniła moja siostra z Niemiec i powiedziała, że naszego Nico znalazła jakaś samotna starsza pani i nie chcą się rozstawać.. to Nico zostanie u niej na zawsze a my ich co weekend odwiedzamy Phi, ciekawe czy mi uznają taki denny pomysł

W ogóle to podzielili nam tę maturę na 2 części, mieliśmy przerwę między nimi. No i pierwszą część napisałam szybko.. godzinę się nudziłam. Ale za to druga część była taka obszerna, że mi czasu zabrakło

A na tej maturze rozsz. był też wiersz Szymborskiej, tak? Bo chyba moja kolezanka z klasy taki wybrała Jejj, aleś Ty ambitna Zdawać rozszerzenie, jeśli nie jest potrzebne

A ja znałam Ronaldo[też brazylijczyka], Owena, Dudka i kilku innych co byli sławni jakieś 8 lat temu

Bala na ostatniej fotce

Ja wczoraj meczu nie mogłam oglądać... ale i tak słyszałam z drugiego pokoju No i wiedziałam kiedy Matusiak gola strzelił Bo słyszałam mojego sąsiada z dołu

I jestem dumna z naszych chłopców Patrzcie.. oni są coraz lepsi

hej sloncee

OGŁASZAM WSZEM I W OBEC ŻE DZISIAJ WIECZOREM IMPRA :WINKO: NA CZEŚĆ REPREZENTACJI

STRAT - KIEDY OGŁOSZE TO SIĘ ZACZNIE

ZPARASZAM SERDECZNIE

myakm na momento do sklepu niedługo będę
Stary 2006-11-16, 15:09   #22976
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
hej sloncee

OGŁASZAM WSZEM I W OBEC ŻE DZISIAJ WIECZOREM IMPRA :WINKO: NA CZEŚĆ REPREZENTACJI

STRAT - KIEDY OGŁOSZE TO SIĘ ZACZNIE

ZPARASZAM SERDECZNIE

myakm na momento do sklepu niedługo będę

Hejo Talciu A ja ogłaszam, że mnie nie będzie.. jutro maturka z matmy.. więc MOŻE coś sobie poczytam

Brrrr.. niech to się już skończy Ja chcę koniec szkołyyyyyy:[

Pap Maniaczki Jutro pewnie wpadnę

L.Staff
Stary 2006-11-16, 15:11   #22977
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Piękny meczyk

Arczi super bronił

Nasza drużyna już pomalutku wchodzi na szczyt wielkiego podium, najpierw porażka z Finlandią na wzmocnienie sił, potem remis z Serbią, następnie wygrana z Kazachstanem potem wygrana z Portugalią, teraz Belgia, no bosko po prostu

Oby tak dalej.Tylko szkoda że następne mecze dopiero pod koniec marca, będą grali w Kielcach i Krakowie, może ktoraś się wybierze?Ja bardzo chętnie

A widziałyście jak non toper faulowali biednego Barneyka? szkoda go
to bylo chamstwo co robli z Kubą na końcy był cały pobity, brudny i praiwe sie rozpłakałam jak zobaczyłam jak leżał po kolejnym faulu i jak go lekarz głaszcze po głowie i jeszcze zrobili takie wielkie zbliżenie

Cytat:
A i spodobał mi się Dariusz Dudka, zaklepuję go sobie
teeee, Darek jest mój widze że nie wszyscy oglądają moje fotki i nie czytają moich postów w których zawsze uwzględniam moich miśków
czasem mi sie wydaje że nikt tego nawet nie ogląda ... a nie mówie już o komentowaniu

Cytat:
nooo... i to jakis za przeproszeniem z dupy ten hymn im puscili XD
i ogolnie co do meczu... zremisowalismy 1:1... bala trafil w 15 minucie... i az do drugiej polowy to utrzymalismy... potem ktos tam strzelił...
na bastiego ciagle chamy jedne najezdzali...biedactwo... ogolnie czuje pewien niedosyt :P nie jestem przyzwyczajona, ze nie wygrywamy
i tam sobie jednego zapamietalam do odstrzału...co mi ciagle sie rzucal na bastka :l nazwisko : Charalambides wrrr...

no wlasnie nikt nie zwrocil uwagi...pewnie nawet nie obejrzeli tej fotki...tylko ty bo mi to tak strasznie przypomina szwajniego, ze olaboga XD

eee no, ale pod koniec jak sie mecz dojczkow skonczyl to widzialam kilka razy z ławy baszcza

tjaaa,... juz myslałam, ze na koncu to van buytena siła woli zniszcze w bayernie owszem...niech gra jak najlepiej...ale Polakom niech da spokoj
i ciagle tego biednego na b. uciskali...juz na koncu taki brudny był :P biedny... i pewnie pocharatany...
ja to bym kilka czerowynych wlepila...a oni sie z nimi cackali jak nie wiem co...

wpadne z przyjemnoscia...jak tylko czas pozwoli

tez ide spac...w miare zadowolona... co prawda niemcy zremisowali tylko... i to niedosyt jest, ale nasi mi to jakos rekompensują wygraną napewno podpadł mi nr 2.... i nr 8 z belgów... ooooo.... dupki

dobrej nocki panienki za wygranych
no widzisz, Ty zawsze komentujesz moje fotki więc ja też staram sie bo niektórzy na moje nie zwracają uwagi, więc chyba przestane je wklejać
yesssss też widziałam Baszcza na ławce chociaż byłam wczoraj zawiedziona że go nie dał Leo, więc pytam po jaką cholere go powołał ?
ale za to go widziałam w tej przydużejk kurtce, ja nie wiem jak, ale chyba ktoś mu zawalił jego kurtke i teraz musi taką wielgaśną nosić
on taki chudzinka
2, 14 i 22 - fajni belgiscy zawodnicy

Cytat:
tja... 8.30 to czego sie spodziewałas hihihi
ja dopiero wstałam 10 minut temu ach... jak dobrze, ze mamy te trzy dni na 10:30 do szkoly :P i tak sien ie wysypiam ale co tam...humorek dopisuje...szkoda tylko, ze mam na jutro duzo nauki, wiec po szkole bede zalegac w ksiazkach...ale na dżampa napewno wpadne nie ma mocnych ;]

a teraz dodam troche fotek z wczorajszego meczu z cyprem...
duzo bastka bo sie łądnie krecil wszedzie... iiii.... wszyscy go krzywdzili XD :l fritzi na poczatku duzo latał... a na fotkach go nie ma bala to oczywiscie te swoje bycze nozdrza robił... a ze gola strzelił nawet to sie puszył jogi po golu to normalnie zeskoczył z siedziska wskoczyl na cos tam...i myslałam, ze albo spadnie albo przywali głową o daszek (znowu ) i odisia moja grała ale potem go zmienili na ...umm... na tego co niemoge zapamietac nigdy jego nazwiska... thomas hit... coś tam i neuville'a zmienili na majka hanke... klose dwa razy tak polecial po faulu na głowe, ze az sie wystraszylam...i w ogole... dla mnie emocji było full
hie hie nie musze czytać opisu meczu

Cytat:
jeszcze fotki.... i info prosto z wp:

Polska prasa zgodnie pisze, że zwycięstwo nad Belgami jest tym cenniejsze, że odniesione w wyjątkowych okolicznościach. Zdziesiątkowana kontuzjami kadra, odważne decyzje Beenhakkera, dramatyczny mecz i w końcu wielki krok w kierunku Euro 2008. O tym wszystkim czytamy czwartowych rubrykach sportowych.

"Dziennik" poszedł nawet o krok dalej. Ujawił informację, jakoby Belgowie proponowali Jackowi Bąkowi 10 tysięcy euro za spowodowanie karnego.

"O meczu Polski z Belgią może być głośno w całej Europie. Jednak nie z powodu gry, ale szokującej wypowiedzi Jacka Bąka - czytamy w "Dzienniku" - Dzień przed spotkaniem otrzymywałem nieprzyjemne telefony. Belgowie chcieli kupic od nas ten mecz. Zaoferowano 10 tysięcy euro za sfaulowanie kogoś w polu karnym - wypalił 81-krotny reprezentant Polski, ale zastrzegł, że nic więcej na razie nie powie"

"W reprezentacji huczy po tej informacji. Aż wierzyć się nie chce, że to może być prawda. - To niemożliwe! - komentuje na gorąco zaszokowany Jak Tomaszewski - Oby Jacek miał dowody na poparcie swoich słów..." - czytamy dalej.
a słyszałam, o tym, ale Jacke nie taki głupi

Cytat:

widziałam to to ta fajna belgijska 2

aaaa właśnie, Bronowicki mi sie spodobał taki troche niedociumany ale fajny jak jest niczyj to już jest mój
musze przyznać że Ebi dobrze grał, na koniec tak mu fajnie włosy zwiało na druga strone i ledwo sędzia mecz skończył
a ten już goły latał po boisku

no i później Michał Żewłakow sie wypowiadał, co za boski głos i mówił o tej obronie Częstochowy a ja wczoraj o niej pisałam na maturze

a fajnie chłopcy po meczu skakali i dziękowali kibicom

a widziała któraś jak Boruc wykopywał piłke i jak szedł to tak dupą kręcił mega widok

no i na początku hymn śpiewali Sobol, Darek i Boruc a reszta to tak stała

heheheh ale osyfiło Matusiaka na twarzy dobrze mu tak, ma za swoje za te bramki przeciw Wiśle
Stary 2006-11-16, 15:13   #22978
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

tak był ten wiersz, ale troche pograny więc wybrałam drugi temat heh nom podniosłam sobie teraz poprzeczke i to nieźle
ambitna, to fakt nie zaprzeczam

hie hie myślałam że sie dziś posikam najpierw wychodze po maturze, ide do szatni po kurtke a tam siedzą dwaj goście. No i tylko co przyszłam, to jeden zaczął gwizdać a drugi poszedł po tą moją kurtke. No i wraca, ja mu mówie dzięki a ten
prosze, bardzo prosze i taki big smile Później ide ulicą, a tam jeden dom robotnicy ocieplają. No i ja przechodze koło tego domu, a ci robotnicy tak sobie stanęli i zaczęli gwizdać Później przechodze koło kolejnego domu, a tam jeden facet stoi na schodach i też zaczął gwizdać no normalnie przejść ulicą nie można
Ja nie wiem co sie im wszystkim dzieje a nawet nie miałam spódnicy tak jak niektóre dziewczyny dziś w szkole tylko spodnie
Nie żeby mi to przeszkadzało tylko dlaczego zawsze robotnicy gwiżdzą no i dziś ci goście w szatni
mnie zawsze takie zachowanie śmieszy bo aż taka piękna nie jestem

matura z anglika poszła mi dość dobrze, teksty łatwiutkie więc jest git

witanko
Stary 2006-11-16, 15:14   #22979
xtalciax
Zakorzenienie

właśnie wróciłam ze sklepu kupiłas sobie tortillę + Przegląd Sportowy i teraz zajadam się i czytam
Stary 2006-11-16, 15:20   #22980
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
właśnie wróciłam ze sklepu kupiłas sobie tortillę + Przegląd Sportowy i teraz zajadam się i czytam
hej pani Smolarkowa

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości