|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Cytat:
Cmoknięcie dla wyrażenia czułości jest ok, ale pocałunek francuski, nie ukrywajmy, podnieca. A to jest ZUO. Zwariowałabym trzymając się nauk KK
|
|
|
#4622 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Bo nauki kościelne z wiarą mają niewiele wspólnego, ale spoko, staram się być po prostu dobrym człowiekiem. A z seksualną frustracją o to ciężko
|
|
#4623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To już osobne podejście każdego z nas.Ja działam wg. własnego sumienia. Porównując się co do niektórych księży, których znam, już powinienem być świętym
|
|
|
|
|
#4624 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Więc nie jesteś katolikiem, tylko chrześcijaninem.
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój eks dziś oznajmił na facebooku kim jest jego wybranka miałam dobre przeczucia,że to ta panna. Jestem ciekawa jak będzie się zachowywał gdy spotka mnie na imprezie w święta, czy będzie mnie unikał czy wręcz przeciwnie. Ja zamierzam okazać pełną obojętność
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-12-06 o 17:39 |
|
|
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam, ja mam ! Jadę sobie do Londynu na 4 dni
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ahahaha Dokładnie ![]() A ja jestem załamana, i zamiast coś ze sobą zrobić, to tylko planuję i nic mi z tego nie wychodzi a do tego zamiast ruszyć tyłek i iść na siłownię, to oczywiście siedzę tutaj i do was piszę i to w dodatku po obfitym obiedzie wczoraj miałam iść, dzisiaj miałam iść, jak jutro nie pójdę, to poproszę o kopa w dupę porządnego, bo niedługo przestanę z domu wychodzić, nie mogę na siebie patrzeć ![]() + mój rudy mi zmatowiał, już wcale nie jest taki piękny i do tego znajomy mi powiedział, że lepiej mi było w blondzie ! A kij mu w oko, mi się podoba
|
|
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
Każdy Pana Boga chwali jak umie
. Ojciec mi tak mówi. Ja też jestem chcrześcijanką . chodzę do kościoła, spowiadam się może ze 2 razy do roku, wierzę w Boga. Kiedyś chodziłam do kościoła, gdzie księdzem jest dziadek, którego poglądy idealnie pasują do czasów wypraw krzyżowych. Zmieniłam kościół, ksiądz jest jak każdy, lubi pieniądze ale modlić się potrafi, nie jest fałszywy, widać, że gospodaruje dobrze pieniędzmi i szanuje parafian a to na wsi jest niebywale rzadkie. Co do przykazań uważam, że są niedostosowane do życia współczesnego i do mentalności, którą, jakby nie patrzył kreuje w nas otoczenie. I może nie uwierzycie ale ten ksiądz w kwestii współżycia pyta: a mieszkacie ze sobą? jeżeli tak, to mówił żeby się ograniczyć i skupić na czułości wobec partnera a nie tylko na zaspokajaniu własnych potrzeb. A jeżeli nie mieszka się razem to prosił, żeby spróbować ograniczyć i tyle. To chyba wynika z czystej matematyki .---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Ja toleruje innych poglądy i podejście do sprawy ale poznając faceta ważne jest dla mnie jego podejście. Nie musi chodzić co tydzień do kościoła, ale niech wierzy w tego Boga, niech rozumie powagę niektórych sakramentów, np małżeństwa bo wtedy będzie ważna dla niego sama istota ślubu kościelnego, że to nie jest jakiś wygłup, czy umowa, którą można rozwiązać bez konsekwencji dla obojga. Ex, gdy mu na mnie zależało i na początku robił dobre wrażenie, chodził ze mną czasem do kościoła, później gdy pokazał rogi stwierdził, że nigdy nie wierzył w Boga, że nie zależy mu na mnie na tyle, żeby iść ze mną z koszyczkiem na święconkę jak poprzednio a ślub kościelny weźmie bo to ładnie wygląda. |
|
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki zrobiłam brwi!
|
|
|
|
#4632 |
|
Raczkowanie
|
Mam dziś nerwa jakiegoś. Schudłam 4 kg, jeszcze ze 2-4 by sie przydało, żeby wały zniknęły ale mam powoli dość tego głodowania, jak nie widzę i nie myślę o jedzeniu to jest dobrze ale dziś z mamuśką robiłyśmy takie różne smakołyki i aż żal tą moją grubą d... ściska, że nie mogę jeść!
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- i jak ??
|
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak? Na razie nie jest źle ostatecznie okaże się za kilka dni jaki będzie efekt. Wtedy powiem. Ciesze się, że w końcu się odważyłam! |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Flanelka ja też chcę schudnąć
![]() Cytat:
Omg patrzcie co znalazłam szukając w googlach zdjęć lip piercingu ![]() http://s3-ec.buzzfed.com/static/imag...4415871-11.jpg czego to ludzie nie wymyślą
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
enjoy:
Ja też chcę
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Chcieć to i ja bym chciała, szkoda, że na chęciach się kończy
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
OtTakaJa
a Ty chudzino niby z czego! |
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
A wy to niby z czego?
Ottakaja zatkało mnie
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Od powrotu z zagranicy przytyłam 4kg
|
|
|
|
#4641 |
|
Rozeznanie
|
enjoy:
Uwierz, że ja mam z czego |
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Co tam 4kg dla takiej chudzinki jak ty
![]() Cytat:
Ile ja bym dała, żeby przynajmniej te 10kg schudnąć, a 15 to już dla mnie byłoby idealnie
|
|
|
#4643 |
|
Rozeznanie
|
enjoy:
To możemy sobie piątkę przybić
|
|
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój eks zrezygnował ze school reunion, ciekawe czemu... Albo to akt wielkiej łaski dla mnie (na co mam ochotę się wypiąć) albo bardziej prozaiczny powód o dwóch cyckach oraz dwóch pośladkach Ale poczyniłam postęp. Miał do mnie zadzwonić w pewnej sprawie - oczywiście nie zadzwonił. Jeszcze tydzień temu już ja bym chwytała za telefon i dzwoniła, teraz - niech spier na Kamczatkę. Oby już nie było regresu Tylko wciąż słabe jest to, że dobrze czuję się nocami a dniami strasznie kiepsko.A co do przytycia... Ja zaczynam znowu akcję pt. ratuję moją figurę, tylko ja mam odwrotny problem niż Wy, ale uwierzcie mi, za mało kg wygląda gorzej niż za dużo
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-12-07 o 03:20 |
||
|
|
|
#4645 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Też chcę schudnąć, ale z brzucha tylko. Tak ze dwa kilo starczy. A ja wczoraj dostałam taki genialny prezent na Mikołajki od Nowego, że jest mi smutno i głupio, i muszę mu też coś jeszcze kupić. Ale nawet nie będę pisać co, bo byście mnie wyśmiały .
|
||
|
|
|
#4646 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny, uprzedzajcie że wrzucacie obrzydlistwa, niektórzy przy kompie na przykład jedzą...
Nie wątpię, w końcu nie skazywałabyś się na obgryzanie ramy łóżka ot tak sobie Wyższe cele rozumiem i tak dalej, sama kilka lat kwitłam w celibacie, bo miałam takie a nie inne założenie...po prostu jeśli się na coś takiego zdecyduję, to nie jest mi do tego potrzebny konfesjonał, a własne przemyślenia, własne sumienie. To ja podejmuję decyzję, a nie ksiądz. Cytat:
Co ksiądz to obyczaj, ja do dziś pamiętam spowiedź przed bierzmowaniem, kiedy ksiądz pytał w konfesjonale "czy bawiłaś się swoim ciałem?", jedną laskę wyrzucił z kościoła, drąc się w niebogłosy że Jezus wolałby mieszkać w gównie niż w jej sercu (7 klasa podstawówki...)...wiadomo , zależy na jakiego księdza się trafi. Ja trafiłam tak a nie inaczej i trudno. Rozmawiałam kiedyś z osobą duchowną na ten temat, powiedziała mi że jeśli znamy dekalog, zdajemy sobie sprawę z tego co jest grzechem ciężkim, jeśli naprawdę szczerze żałujemy za grzechy i postanawiamy poprawę, to możemy sobie równie dobrze stanąć na polu i pogadać bezpośrednio z Tym na Górze. Jeśli będzie widział naszą skruchę, to wybaczy, jeśli skruchy nie będzie to i najcięższa pokuta wyznaczona w konfesjonale nie pomoże. I tak żyję i dobrze mi z tym. Cytat:
E tam...i co byś wspominała na starość? ![]() Zainwestuj w jakiś nabłyszczacz albo po prostu w lepszą odżywkę do farbowanych, bo trochę za szybko Ci zmatowiał...chociaż w sumie diabli wiedzą, masz włosy już ostro zmęczone farbowaniem, może mają dość ![]() Ja wczoraj farbowałam swoje kudły...od wiosny siedziałam w ciemnym blondzie, śliczny kolor zaraz po farbowaniu, niestety bardzo szybko mi się wymywał do jajecznicy (widziałam na wizażu, że dziewczyny narzekały na ten odcień że się wypłukuje i rozjaśnia), więc się wnerwiłam i wzięłam ton ciemniejszą farbę - jasny brąz. No i ten...jak mi się to nie wypłucze chociaż trochę, to mnie chłop udusi ![]() Nie mogę się przyzwyczaić do tego, że mój dziób się taki wyrazisty zrobił ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#4647 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Każdy ma prawo do swojego gustu, według mnie w każdym kolorze jest Ci równie ładnie, to niesamowite. Cytat:
Wczoraj u kumpeli stanęłam na wadze: przytyłam do 43,3 kg... ale poszło w cycki
|
|
|
#4648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przytyłam 2 kg które usilnie zrzucałam...Schudłam z brzucha i piersi a weszło mi w tyłek i uda
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Do tego mi jeszcze daleko
mam nadzieję ,że wtedy będę wspominać przyjemniejsze rzeczy ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=KWVY7...layer_embedded
OMG. Widziałyście? Spot promujący Warszawę jak raj dla gwałcicieli. Od 0:19 przyjrzyjcie się dobrze spodniom pana w niebieskiej koszulce. A później to już tylko kibicujcie głównej bohaterce, która ucieka przez stolicę ścigana przez kolesia ze wzwodem .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

To już osobne podejście każdego z nas.

i do tego znajomy mi powiedział, że lepiej mi było w blondzie ! A kij mu w oko, mi się podoba

Ile ja bym dała, żeby przynajmniej te 10kg schudnąć, a 15 to już dla mnie byłoby idealnie