|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
![]() Jlys, weź pod uwagę, że Ci sprzedawcy z allegro czasem mocno kręcą z wysyłką. Ja też kilka razy miałam takie przypadki, że coś nie przyszło przez 2 tygodnie. Dzwonię, oni się zarzekają, że zostało wysłane 2 tygodnie temu, parę dni później dostaję paczkę z datą wysyłki z dnia, kiedy zadzwoniłam się przypomnieć.
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny dlatego jutro idę na poczte- jak nic tkaiego niy bło to prosze o potwierdzenia nadania wysłki
zamówiłam tez już makijażystkę na ślub ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...lina+rutkowska - ta oto panią gdyby ktoś był zainteresowany kogo i skad miałam namiar
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, świetne auto, strasznie mi się podoba
A co do makijażystki, to świetnie i widzę, że nie bierze bardzo dużo a jak się z nią umówiłas? Zawita do Ciebie czy w jakimś salonie będzie Cię malować?
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie ![]() Dostałam od Mikołaja słodycze które widziałam już wcześniej. Tyla
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
też muszę zanieść. Fleki po raz kolejny odpadły
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny przyjedzie do mnie do domu
napisala mi , ze te rejony gdzie pewnie moja mam kupi dom- bede wychodzic stamtad gdzie bedzie mieszkac moja mama -gdzie-to jeszcze niewiadomo ;-p. weźmie tylko za dojazd a gdyby miala przyjechac do Lwo to za darmo. Właśnie niedrogo dlatego się zbyt długo nie zastanawiałam ![]() a auto jest mega po prostu, zawsze chcieliśmy jechać mercedesem CLS ale obawialiśmy się, ze nie będziemy mieć kasy , zeby wypożyczyć...pisałam z kolega i jego siostra rok temu za takie same auto tylko inne kolor . dawała 700zł - i to po znajomości
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś mam wolne na szczęście ![]() Jlys, super autko!!!! Bardzo mi się podoba i nie drogo! I fajnie z makijażystką, ja też mam już zaklepaną ![]() I tak jak pisała Santom, Angole nie obchodzą Wigilii, oni świętują tylko w Nasz 1 Dzień Świąt i wtedy też będziemy mieć wolne. A uwierz mi, że nawet dzień przed ich świętem potrafią łazić i wpieprzać kurczaka A co do koleżanki z pracy, ma 17 lat chyba, siano w łepie i myśli, że świeci... |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to jakie byłyby te rejony? Pytam bo też jestem ciekawa może kiedyś i mi się przyda ![]() Blue, tamta koleżanka to faktycznie makabra... Tylko na Księżyc wystrzelić taką... A to jest Angielka czy Polka?
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny okolice Nasielska zapewne - tam w kółko jeżdża oglądac domy, wlasnie mama dzowniłą do mnie , że P. taki dom wynalazł , że ona nawet z auta nie wysiadła a on sam z babką od nieruchomości poszedł
![]() wiecie tak od niedzieli w końcu poczułam ,że ślub tuż tuż ! zmieniliśmy tą sale, auto,makijażystka, w sobote tż jedzie podpisać już całkowita umowę z fotografką(mieliśmy tylko przedwstępną)jadę z mama chyba jutro tą wódkę kupić - no naprawde czuje, że to już niedługo , tak sobie myślę..zostało pół roku.. już od 5 miesięcy mieszkam z tz-nawet nie wiem kiedy zleciało ! strach pomyśleć jak szybko będzie gnał czas do ślubu ! zresztą już gna
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-06 o 13:55 |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
to wstyd...
myśli, że jak mieszka w UK to już jest wielką pannicą, a tu siano z butów na kilometr wystaje...Jlys, ee, Nasielsk to zupełnie nie moje rejony Ale ślub faktycznie coraz bliżej. To niedługo już chyba wszystko będziecie mieć załatwione, co? ![]() A mi się skończył mój ulubiony podkład z Manhattanu (jlys, Ty też go chyba używasz ) i co??? Tu w sklepach nie ma żadnych kosmetyków Manhattan (przynajmniej w tych co ja byłam ) Musiałam kupić innej firmy, ale na otarcie łez dostałam gratis kredkę do oczu ![]() Ale chyba jak przyjadę do PL, to sobie kupię zapas tego z Manhattanu, bo on jest naprawdę dobry
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
16grudnia bierzmowanie tż i w sumie zostaną tylko sprawy ''kościelne''na 3 mies przed ślubem itd , tak to będzie już wsio prawie oprócz napoji kupienia
![]() no i zaproszenia tym zajmiemy się już niedługo chyba - zobaczymy ![]() a no używam go, ale ostatnio jak mi się skończył postanowiłam go nie używać tylko potestować inne i w chiwli obecnej na zmiane używam : kobo matującego i maybelline affitone :-D
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jakoś nienaturalnie/dziwnie wyglądaja według mnie czarne samochody do ślubu. Nie wiem dlaczego tak jest
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz, że ja zbyt dużo białych nie widze? (srebrnych nie patrze bo dla mnie srebrny kolor to taki samochód na codzien
- za malo wyraziste, albo czarny albo biały na ślub ;-p),za ludzkie pieniądze dotychczas spotkałam sie tylko z insignia biala za 500zl - o niej myśleliśmy na pocżatku, ale jednak Mercedes to Mercedes , tym bardziej, że tz jest poniekąd ''małym fanem''merców ![]() a jak u Was?oprocz salki coś ruszyło więcej ?
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-06 o 15:21 |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że merol lepszy od insigni
mi ostatnio po głowie chodzi jakieś stare autko z lat siedemdziesiątych chyba za dużo się top geara naoglądałam ![]() Oo, ja teraz też kupiłam Maybelline, ale nie affitone tylko super stay A jak Twoje wrażenia odnośnie tego Maybelline i Kobo?
|
|
#3318 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no, no, ah ta skleroza ![]() zestaw fabularny tego w życiu nie słyszałam, dlaczego 'fabularny' ![]() Cytat:
![]() eh, kurcze, no troche nasiedzisz się w pracy... co do poczty - okres przedświąteczny i lipa... Cytat:
![]() i gratsy za makijażystkę! super cena Cytat:
lecę robić obiad, będę wieczorem paa
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
moniq jasne, że dam
a z tą poczta to mam taką nadzieję..bo jak zaginęły gdzieś to nie wiem co zrobię :/
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz was ponadrabiam ale chcialam sie pochwalic, ze w moje urodziny jest znow koncert Judas Priest w Katowiach!!!!!!!!!!!!!
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
No w Naszej religii tak, ale nie w ich.
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj sie z T. widzialam i bylo super!!! Poza wiadomoscia koncertowa jakos tak super bylo! Uwielbiam takie nieplanowane spotkania
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw fabularny to taki zestaw, gdzie jest coś, czego przeznaczenie trudno odgadnąc. Np. gumowe zwierzaczki
wtedy zaczynam nawijkę o tym, jak to taka zabawka rozwija wyobraźnie, bo na początku dziecię tylko poznaje zwierzątka, nazywa, a na samym końcu wymyśla historię, czyli fabułę. Klient wtedy robi "aaaaaaaa" i kupuje. Najczęściej ![]() Fajne autko, Jlys! kciuki za rozmowę ![]() Zamówiłam wina! ![]() Makijażystka też w porzo. Ja czekam na grupona albo zapisuję się po Nowym Roku do tej mojej
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Ala bo w Zmierzchu takimi zawsze wypas furami jeździli, przeważnie volvo ale pamietam też i mercedesa
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ło ale bym se zjadla takiego czekoladowego mikolaja jak to nie, do ciebie mikolaj przyszedl przedwczoraj? bodajze:P ![]() Cytat:
JLys ekstra to autko i fajnie ,ze juz zamowilas makijazystke u nas tez jest taka jedna dziewczyna na wizazu i duzo pm z watku kieleckiego ja bierze ,a potem wstawiaja zdjecia z makijazem i bardzo mi sie podoba ,moze tez ja zamowie. A ja bylam niegrzeczna i mikolaj do mnie nie przyszedl buuu ![]() tz chcial zebym z nim pojechala do jego chrzesniaka ,a potem do dwoch chrzesnic porozwozic prezenty,ale nie mam ochoty.
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam mojemu leniwemu braciakowi świecący budzik z grupona na Gwiazdkę, bo nie znalazłam książki, którą chciał. Nioch nioch nioch!
Ooooo ten: http://www.mydeal.pl/warszawa/deal/4697/ jest słodki ![]() teraz jeszcze tylko coś tacie wydumać i skończone prezentowanie. Jestem z siebie dumna! udaje mi się zamknąć w 25 zł na łeb
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze sie wybieramy
z noclegiem A u mnie byl Mikolaj dostalam smsa od mamy: "tu Św. Mikolaj, zajrzyj do szuflady"
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja tacie na mikolaja kupilam kalesony-getry i jego ulubione ciastka i cieszyl sie jak dziecko ,zalozyl kalesony i tanczyl w nich jezioro labedzie ![]() Ala i co bylo w szufladzie??
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-06 o 18:43 |
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Buahahaha, wyluzowanego masz tatę, Kiniuś. Mój by w życiu czegoś takiego nie zrobił
Ciastko mniam! Jakieee? ![]() Brudne skarpetki i majty może?
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczka ze slodyczami
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

ale jak patrzę za okno a ten deszcz to nie chce mi się wychodzić

Pytam bo też jestem ciekawa

) Musiałam kupić innej firmy, ale na otarcie łez dostałam gratis kredkę do oczu
dlatego idę dziś do biedry po dywaniki łazienkowe, o!
tego w życiu nie słyszałam, dlaczego 'fabularny' 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)