Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 18:46   #4531
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
jak w ogole mozna być PANEM OD POLSKIEGO ma facet wystarczającą traumę, daj mu już spokój ;p

hahah nawet Julian dostal prezent, laaa szał ;D

ej cieplo jest jak na grudzień, ja wierzę, że zimy nie będzie

Sundayyyyyyyyy wrzucisz na yt jakieś filmiki instruktażowe w sexy obcislych geterkach włożonych pod body pt "chudnij z sunday"

najlepiej jest zjeść wszystko od razu

przecież tak smakuje masło orzechowe palko

szlacheckie podniebien ie?! ua ha hi hi! wlasnie Twoje podniebienie nie ogarnia masla czekoladowego i woli banalnego nussmilka

ejjjjjjjjjjjjjjjjjj na pocieszenie że wydałam dzis dużo $$ u pana doktora, poszlam na łowy do SH i kupilam sobie dwie kiecunie, jak odnajdę kabel do aparatu to wam wrzucę żebyście oceniły czy jedna z nich nie jest zbyt ku*rewska
Smakuje bardzo słabo, bardzo źle

Wrzucaj, wrzucaj xD
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Psyhe - to Ty nigdy nie jadłaś masła orzechowego?
Bania - chwal się kieckami!

Czuję się winna, ale nie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:49   #4532
Loriette
Zakorzenienie

Cześć laski

Bania, pokazuj zdobycze!

http://www.youtube.com/watch?v=0ogJt...el_video_title

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 19:03   #4533
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Oooo, Sandej
Chociaż Ty grzecznie chudniesz
A dzisiaj ze słodyczy jesteśmy wszystkie rozgrzeszone

Hahaha, ja chyba też wyjem wszystko co mam

Aleeeee mnie zawód dzisiaj spotkał
Kupiłam sobie masło orzechowe i wiecie co????
Wcale nie jest słodkie
Smakuje jak zmielone chrupki z biedronki orzechowe tylko trochę bardziej słone......
Więcej nie kupię!
Psyholku no staram się jak mogę, ale różnie to bywa, staram się świecić przykładem, ale mój plan zajęć nie ułatwia mi tego wcale :P

a co do masła orzechowego to ja smak chrupek z biedry uważam w tym wypadku za ogromną zaletę xDD super komponuje się z bananem i dżemem, serio, spróbuj, np. w naleśnikach

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
No tak smakuje Uwielbiam je, ale smak też mnie na początku zaskoczył Ranisz me uczucia, mówiąc, że go nie kupisz więcej Płakusiam!
no właśnie
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
no, no

u mnie ostra dieta od.... kiedyś Mała ma jescze masę słodyczy więc trochę pogrzeszymy

MP ech, wypiłam piwo i zjadłam trochę tortillowych chipsów ;<

Cytat:

Sundayyyyyyyyy wrzucisz na yt jakieś filmiki instruktażowe w sexy obcislych geterkach włożonych pod body pt "chudnij z sunday"

ejjjjjjjjjjjjjjjjjj na pocieszenie że wydałam dzis dużo $$ u pana doktora, poszlam na łowy do SH i kupilam sobie dwie kiecunie, jak odnajdę kabel do aparatu to wam wrzucę żebyście oceniły czy jedna z nich nie jest zbyt ku*rewska
Ania kochana Ty moja jak już wyćwiczę mięśnie, to zrobię to dla was ale to będzie za sto lat xDD czekamy na kiecki!
Cytat:
Psyhe - to Ty nigdy nie jadłaś masła orzechowego?
Bania - chwal się kieckami!
Winyyyyyyl!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Cześć laski

Bania, pokazuj zdobycze!

http://www.youtube.com/watch?v=0ogJt...el_video_title
doobre!

Dziewczyny, dzisiejszy dzień był piękny, dopóki nie zobaczyłam, co przyniósł mi Mikołaj i nie zaczęłam próbować ... ale spoko, jutro mam dzień aerobów na siłowni, więęęęęc się pozbędę pary kcal
Stary 2011-12-06, 19:12   #4534
winyl
Zakorzenienie

Psyhe - wstyd!
Sunday
Chyba moim postanowieniem noworocznym będzie chodzenie na siłownię jak Sunday .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 19:21   #4535
psyhe666
Zakorzenienie

Ej jak dla mnie jest ohydne

Oddałam kumplowi (szwagra bratu), bo on lubi
so trójka maybe.

Stary 2011-12-06, 21:13   #4536
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Ania kochana Ty moja jak już wyćwiczę mięśnie, to zrobię to dla was ale to będzie za sto lat xDD czekamy na kiecki!
Winyyyyyyl!

Dziewczyny, dzisiejszy dzień był piękny, dopóki nie zobaczyłam, co przyniósł mi Mikołaj i nie zaczęłam próbować ... ale spoko, jutro mam dzień aerobów na siłowni, więęęęęc się pozbędę pary kcal
1. Zapamietam!
2. Ty możesz jeść slodycze, bo ćwiczysz, nie to co my
Cytat:
Psyhe - wstyd!
Sunday
Chyba moim postanowieniem noworocznym będzie chodzenie na siłownię jak Sunday .

haha apropo postanowień noworocznych, macie już coś? jeej u mnie szykuje się rewolucja na maxa

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

dziewczynki, wrzucam zdjęcia tych sukienek. tą w takim ziemistym kolorze na pewno sobie zostawię, ale co do czarnej to nie wiem, nie jest zbyt wulgarna? sorry że bez twarzy, ale wrzucam na wątek ogólny, a zrobiłam skandaliczne papy więc nie chciałabym żeby internauci przezyli szok

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 08:28   #4537
bita smietana
Zakorzenienie

Annabanna, sukienka czarna jest taka
jaśniejsza też super
Stary 2011-12-07, 09:08   #4538
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Annabanna, sukienka czarna jest taka
jaśniejsza też super
aaaaaaaa BŚ gdzieś Ty była?! co u Ciebie ;>

mówisz ze czarna super? hm. w sumie to jest uk 10, a ja noszę 8, także jest dość niestabilna w biuscie, a znajac moje alkoholowe harce to wyjdzie z tego żenada roku hm, może coś z nią wymyśle. i chcę kupić do niej czerwone szpilki ;>
w jasniejszej czuję skie lepiej, ale to taka letnia, bo jest z delikatnego materiału.

Stary 2011-12-07, 09:36   #4539
biedroneczek
Raczkowanie

kolejne 0,5 kg ale to jest za szybko i boje się, że ja wcale nie chudne tylko pozbywam sie wody+ tego co zjadłąm. CZuje, ze jakbym zjadła wieczorem coś mega kalorycznego, nie wiem dużą porcje makaronu zapiekanego z sosem, to następnego dnia 1,5 kg wróci, jak nie wiecej
Na razie po prostu ni takiego wieczorem nie będę jeśc i koniec, zobaczymy co z tego będzie
Jak zobaczyłąm tą sukienkę to wow śliczna, ale z drugiwj strony pomyslałam sobie gdzie ja bym w niej chodziła Myślę, że impreza w fajnym klubie, nie w każdym pasuje. Nie pamiętam kiedy byłam w takim miejscu, chyba ostatnio jak miałąm 17 lat (wstęp oczywiście od 18).
Jak masz gdzie chodzić to koniecznie sobie zostaw, fajnie wyglądasz, a zwężenie w odpowiednim miejscu to jest 5 minut roboty
Ta ddruga też fajna, letnia nie ma się do czego przyczepić
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:38   #4540
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaa BŚ gdzieś Ty była?! co u Ciebie ;>

mówisz ze czarna super? hm. w sumie to jest uk 10, a ja noszę 8, także jest dość niestabilna w biuscie, a znajac moje alkoholowe harce to wyjdzie z tego żenada roku hm, może coś z nią wymyśle. i chcę kupić do niej czerwone szpilki ;>
w jasniejszej czuję skie lepiej, ale to taka letnia, bo jest z delikatnego materiału.
nie mam kiedy Was czytać pisać :ryczy-smarka: teraz mam samozwańczą przerwę w pisaniu jakichś pierdół

czarna jest idealna, może mogłabyś ją jakoś zwęzić? Co w ogóle robicie z sylwestrem?
Stary 2011-12-07, 10:00   #4541
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość

kolejne 0,5 kg ale to jest za szybko i boje się, że ja wcale nie chudne tylko pozbywam sie wody+ tego co zjadłąm. CZuje, ze jakbym zjadła wieczorem coś mega kalorycznego, nie wiem dużą porcje makaronu zapiekanego z sosem, to następnego dnia 1,5 kg wróci, jak nie wiecej
Na razie po prostu ni takiego wieczorem nie będę jeśc i koniec, zobaczymy co z tego będzie
Jak zobaczyłąm tą sukienkę to wow śliczna, ale z drugiwj strony pomyslałam sobie gdzie ja bym w niej chodziła Myślę, że impreza w fajnym klubie, nie w każdym pasuje. Nie pamiętam kiedy byłam w takim miejscu, chyba ostatnio jak miałąm 17 lat (wstęp oczywiście od 18).
Jak masz gdzie chodzić to koniecznie sobie zostaw, fajnie wyglądasz, a zwężenie w odpowiednim miejscu to jest 5 minut roboty
Ta ddruga też fajna, letnia nie ma się do czego przyczepić
1. gratuluję spadku a jak Ci idą ćwiczenia?

2. ja w sumie też już nie chodzę do klubów, bo a) mój facet tego nie lubi, a nawet jak już pójdziemy, to b) zawyżamy średnią wieku chyba już tylko na domowe biesiady się nadajemy niemniej jednak lubię mieć w szafie różne dziwne rzeczy, więc sukienkę zaniosę dziś do krawcowej i zwężę ją za parę groszy
Cytat:
nie mam kiedy Was czytać pisać :ryczy-smarka: teraz mam samozwańczą przerwę w pisaniu jakichś pierdół

czarna jest idealna, może mogłabyś ją jakoś zwęzić? Co w ogóle robicie z sylwestrem?

samozwańczą przerwę, czy raczej sesja się zbliża ?

co do sylwestra to nadal nie mam pojęcia TZ powiedzial ze wszystko okaze sie 10go, ale co on chcial przez to powiedziec to kto to wie? nawet jak mialabym zostac w dommu, to przynajmniej upije sie na umor w fajnej kiecce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 10:45   #4542
psyhe666
Zakorzenienie

Hey

Aniabania, czarna jest mega sexy

Psyhe ma bardzo dobre serduszko, kolejny raz to pokazała i dzisiaj nawet potrafiła ugryźć się w język
so trójka maybe.

Stary 2011-12-07, 10:57   #4543
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hey

Psyhe ma bardzo dobre serduszko, kolejny raz to pokazała i dzisiaj nawet potrafiła ugryźć się w język

a ja mam dobre serduszko i sprzątam cały dom! a teraz robię porządki w szufladach z bielizną i wywalam stare skarpety

zastanawialyście sie kiedyś, co dzieje sie ze skarpetami, które po praniu są bez pary? ja mam takich mnóstwo

Stary 2011-12-07, 11:09   #4544
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
2. ja w sumie też już nie chodzę do klubów, bo a) mój facet tego nie lubi, a nawet jak już pójdziemy, to b) zawyżamy średnią wieku chyba już tylko na domowe biesiady się nadajemy niemniej jednak lubię mieć w szafie różne dziwne rzeczy, więc sukienkę zaniosę dziś do krawcowej i zwężę ją za parę groszy

samozwańczą przerwę, czy raczej sesja się zbliża ?

co do sylwestra to nadal nie mam pojęcia TZ powiedzial ze wszystko okaze sie 10go, ale co on chcial przez to powiedziec to kto to wie? nawet jak mialabym zostac w dommu, to przynajmniej upije sie na umor w fajnej kiecce
Mój Też nie lubi klubów, młotek jeden

Mam przerwę w mojej super ambitnej charytatywnej pracy, aktualnie robię opinię prawną na jakiś dziwny temat i niedobrze mi się robi od czytania o paliwach

Może ma dla Was jakąś niespodziankę? Mnie irytuje mój brak planów, ja lubie mieć wszystko pod kontrolą

Cytat:
Hey

Na kogo nie nakrzyczałaś?
Nie napisałaś w końcu- co Ci P. odpisał że byłaś smutna?

Cytat:

a ja mam dobre serduszko i sprzątam cały dom! a teraz robię porządki w szufladach z bielizną i wywalam stare skarpety

zastanawialyście sie kiedyś, co dzieje sie ze skarpetami, które po praniu są bez pary? ja mam takich mnóstwo
nie wiem czy czytałaś Pratchetta, ale w Wiedźmikołaju był bóg znikających skarpetek i COŚ W TYM JEST.
Stary 2011-12-07, 11:22   #4545
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
1. gratuluję spadku a jak Ci idą ćwiczenia?

Cwicze zgodnie z planem dopiero dwa dni ale zawsze to jakis rezultat. Mam zakwasy i czuje wszystkie mięśnie więc przynajmniej jest informacja, że cos się tam dzieje

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:

nie wiem czy czytałaś Pratchetta, ale w Wiedźmikołaju był bóg znikających skarpetek i COŚ W TYM JEST.
Czytasz Pratchetta?? super ma książki, czekam na najnowszą premiere, ale nie mogę znaleźć informacji kiedy konkretnie ma być
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 11:23   #4546
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może ma dla Was jakąś niespodziankę? Mnie irytuje mój brak planów, ja lubie mieć wszystko pod kontrolą

1. hm, może ma niespodziankę...? w sumie prawie dosadnie powiedzialam mu że marzę o spedzeniu sylwestra w zakopanem ale nie sądzę że się w ten pomysł wkręcil, co mnie denerwuje, bo ja lubie jezdzic, zwiedzac, poznawac, byc poza domem.. no nie dogadamy sie aale odbieglam od tematu w sumie niespodzianka w postaci wyjscia na jakas impreze bylaby dla mnie tez fajna
heheh mnie tez wlasnie irytuje moj brak planow, tez lubie miec wszystko pod kontrola, dlatego zawsze jestem gotowa na wypadek jakiejs niespodzianki tza on o tym nie wie, ale zawsze mam przygotowany zestaw na jakis niespodziewany wyjazd, udaje zaskoczona, cyrk a on sie cieszy, ze jestem taaaka ogarnieta, swietnie zorganizowana, i jak zadzwoni, ze mam byc gotowa za kwadrans, to to ja czekam na niego, a nie on na mnie

2. Pratchetta nie czytalam, a powinnam jak slysze pratchett to widze moja wsciekla pania od literatury

heheheeh bog od znikajacych skarpetek?! matkooo chyba zalagl mi sie w pralce

Stary 2011-12-07, 11:27   #4547
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Cwicze zgodnie z planem dopiero dwa dni ale zawsze to jakis rezultat. Mam zakwasy i czuje wszystkie mięśnie więc przynajmniej jest informacja, że cos się tam dzieje

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Czytasz Pratchetta?? super ma książki, czekam na najnowszą premiere, ale nie mogę znaleźć informacji kiedy konkretnie ma być
Uwielbiam Pratchetta, wychowałam się na nim i swego czasu miałam zaawansowaną prattchetomanię Szkoda tylko, że z powodu choroby już dużo więcej pewnie nie napisze
Stary 2011-12-07, 12:04   #4548
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaaaaaa to jak sobie sprzątasz to możesz wpaść i do mnie ogarnąć
Cytat:
Mój Też nie lubi klubów, młotek jeden

Mam przerwę w mojej super ambitnej charytatywnej pracy, aktualnie robię opinię prawną na jakiś dziwny temat i niedobrze mi się robi od czytania o paliwach

Nie chodzi o to czy nakrzyczałam czy nie... Po prostu moje życie to jedna wielka seria niefortunnych zdarzeń iiiiii...
Dzisiaj byłam koledze w redakcji gazety lokalnej żeby dodać ogłoszenie (właśnie dlatego mam dobre serduszko... zadzwnił, poprosił momentalnie wstałam, ubrałam się i mu załawiłam wszystko ) i pracował tam niepełnosprawny chłopak no i kazał usiąść i uważać na krzesło, a ja w pierwszej chwili chciałam powiedzieć 'średnio sprawne to krzesło' Ale się ogarnęłam i powiedziałam 'oj, ktoś niefortunnie usiadł'
Ja to naprawdę momentami jestem mało elokwentna;/
so trójka maybe.

Stary 2011-12-07, 12:59   #4549
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, lol To tak jak jest ta anegdota, że studentka do wykładowcy ze szklanym okiem mówi "Mógłby pan na to rzucić okiem?"
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 15:42   #4550
MalaPikanteria
Zadomowienie

Aniabania ta czarna kiecka jest boska

biedroneczek głowa do góry, to pół kg to też sukces, nawet jezeli to tylko woda

A ja właśnie zjadłam czekoladowego mikołaja i jestem z siebie dumna że tylko jednego
i umyłam dziś okna

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 18:02   #4551
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
na SOBOTĘ?! ale jest dopiero wtorek jak wy to robicie, że tak dlugo wytrzymujecie bez słodyczy
ja mopge ich wogole nie miec tak jak i chleba ....

Cytat:
Co w ogóle robicie z sylwestrem?
siedzimy sami z 2 dzieci w domu,to znaczy dzieci beda spac a my NIE :P mielismy miec prywatyke u nas z znajomymi ale pozarlismy sie i nie mamy zamiaru godzic a chocby nawet to i tak juz nie mam ochoty z nimi spedzac czegokolwiek a na pewno juz nie sylwestra....innych mozliwosci brak niestety
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:19   #4552
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

heeeej
Dzisiaj Oliwka ma miesiąc

dzisiaj dokonałam czegoś niemożliwego. na stole leżało toffife, a ja podeszłam, wyciągnełam i ... schowałam z powrotem do opakowania
Jestem z siebie dumna haha

dzisiaj wstałam o 10!! dacie wiarę? moje kochane dziecie spało i budziło się tylko na butlę i szła spać dalej

na śniadanko zjadłam oczywiście mleko z musli, na obiad makaron z kiełbaską i na kolacje nic, bo jakoś nie jestem głodna.
Teraz siedzę i popijam piwko - redd's malinowy
TŻ zajmuje się Oli a ja mogę Wam napisać co nieco

Bania - zakochałam się w Twoich obojczykach
sukienki są mega!
nie wiedziałam,że takie sukienki są w SH! dwie są świetne i wyglądasz w nich bosko!
Agniesik - łosie wykupili wszystkie, bo były najlepsze
Biedroneczek - 0,5kg to zawsze jakiś mały sukces
MP - podziwiam, mi by się nie chciało myć okien
BŚ - my na sylwestra chyba jedziemy do Tża siostry. a poza tym to mleko i pampersy na Nas czekają

wczoraj leciał Kevin sam w domu? oglądałyście? bo ja oczywiście nie mogłam się powstrzymać i oglądałam tyle razy już oglądałam, a mimo to śmiałam się jak głupia

dobra, uciekam piwkować z Tżem
Oliwka zasypia, więc mam zamiar spędzić miły wieczór z Tżem. Dobranoc

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 19:47   #4553
winyl
Zakorzenienie

Chyba muszę przeczytać tego Pratchetta .
Baniaa to ja Ci się nie będę chwailć swoimi planami na sylwestra

Zawalam wszystko na każdej linii - studia, dietę, aaa koszmar
Chociaż przynajmniej nie tyję .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:02   #4554
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie zjadłam czekoladowego mikołaja i jestem z siebie dumna że tylko jednego
i umyłam dziś okna
jaa ja nienawidze myc okien. czym myjesz?
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
ja mopge ich wogole nie miec tak jak i chleba ....
tez bym tak chciala
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
heeeej
Dzisiaj Oliwka ma miesiąc

dzisiaj dokonałam czegoś niemożliwego. na stole leżało toffife, a ja podeszłam, wyciągnełam i ... schowałam z powrotem do opakowania
Jestem z siebie dumna haha

wczoraj leciał Kevin sam w domu? oglądałyście? bo ja oczywiście nie mogłam się powstrzymać i oglądałam tyle razy już oglądałam, a mimo to śmiałam się jak głupia

dobra, uciekam piwkować z Tżem
Oliwka zasypia, więc mam zamiar spędzić miły wieczór z Tżem. Dobranoc
1. Jaaaa to już minął miesiąc?! jaa ale czas szybko leci buziaki dla malutkiej

2. nie tknęłaś tofifi, wooow mega! też bym chciała umiec kontrolowac jedzenie slodyczy

3. zawsze zastanawialam sie kto oprocz mojego faceta ZAWSZE oglada kevina i za kazdym razem sie z niego smieje

4. Udanego wieczorku kochana macie taka fajna, stabilna sytuacje, pozazdroscic
Cytat:
Chyba muszę przeczytać tego Pratchetta .
Baniaa to ja Ci się nie będę chwailć swoimi planami na sylwestra

Zawalam wszystko na każdej linii - studia, dietę, aaa koszmar
Chociaż przynajmniej nie tyję .
pochwal się

Stary 2011-12-07, 20:33   #4555
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania a bo ostatnio jakoś mi natchnienie do życia umyka - to chyba przez tamtą sytuację z mamą do tego nadal mam problem z Małą, staram się spędzać z nią (a nie na kanapie w drugim pokoju ) więcej czasu, ale mi nie wychodzi jej uspokoić. Popadam w jakąś dziwną niemoc
A co do fryzjerek to racja, jak moja słyszała kiedyś że na jakąś imprezę chciałam wyprostować włosy to zaczęła się ze mną kłócić, że te moje loki są śliczne i nic innego mi nie zrobi
Może taki wiek u małej, pobuntuje się i jej przejdzie?

Cytat:
tz ma teraz tydzien urlopu wiec troche mi pomoze ufff
na weekend zgrzeszyłam. piwo,drink, chipsy.
od wczoraj juz grzecznie
musze zobaczyc czy na wadze sie cos ruszyło
śniadanie - miseczka mleka + musli.
Agnesuk,a Ty nie karmisz piersią? Bo tak piszesz o piwkowaniu i się zastanowiłam
Moja koleżanka z pracy masakra-2.5 roku karmiła piersią,przestała dopiero jak zaszła znowu w ciążę

Cytat:
Czarna za☠☠☠ista,a szara na dno szafy

A ja sobie kupiłam buty do kiecki, tylko tata zabrał aparat i nie mam jak zrobić zdjęć Cekinowe,10cm., w boti, za cale 49zł.

i MUSZĘ schudnąć bo nie mogę na siebie patrzeć! Odebrałam elektroniczną wagę (nastukałam sobie punktów bo moja apteka to doz), zobaczę co pokażę i opracuje plan diety i trenignu, o!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 07:48   #4556
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Czarna za☠☠☠ista,a szara na dno szafy

A ja sobie kupiłam buty do kiecki, tylko tata zabrał aparat i nie mam jak zrobić zdjęć Cekinowe,10cm., w boti, za cale 49zł.

i MUSZĘ schudnąć bo nie mogę na siebie patrzeć! Odebrałam elektroniczną wagę (nastukałam sobie punktów bo moja apteka to doz), zobaczę co pokażę i opracuje plan diety i trenignu, o!
o nie, aż tak źle wygląda?! xD

ciekawa jestem |Twoich cekinowych butków, a tata pewnie szybko nie wróci z sanatorium ja tez muszę sobie jakieś kupić, ale muszą być szałowe

to jak, ile ważysz?

u mnie maly sukces, ważę 58,1 STRASZNIE się cieszę, bo myślałam, że ten dzień już nie nadejdzie budzę się z super plaskim brzuchem, także jest już super super. ostatnio, żeby obudzić się z w miarę płaskim brzuchem, musialabym nie jesc w przeddzien

no i po tym jak zobaczyłam wartość na wadzę, złapałam za miarkę, pierwszy raz od bardzo dawna. standardowo przeraził mnie biust, aktualnie zbieram na silikony

biust 81
talia 65,5
biodra 91
udo 51,5

rażące dysproporcje ale i tak sie ciesze ;p

Stary 2011-12-08, 07:56   #4557
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam
o 7 rano miałam już pobudkę, a mimo to czuję się wyspana, bo w nocy Tż zajmuje się małą. oczywiście narzeka przy tym strasznie,ale jakos to znosze
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Agnesuk,a Ty nie karmisz piersią? Bo tak piszesz o piwkowaniu i się zastanowiłam
Moja koleżanka z pracy masakra-2.5 roku karmiła piersią,przestała dopiero jak zaszła znowu w ciążę

nie karmie ,bo nie mam już prawie pokarmu z jednej strony się cieszę, bo mogę jeść wszystko i nie chodzę z bolącymi brodawkami.
2,5 roku - masakra!!
jak tylko tata odda Ci aparat to wstawiaj foty

Cytat:
nie tknęłaś tofifi, wooow mega! też bym chciała umiec kontrolowac jedzenie slodyczy
chcialabym tak zawsze umiec haha
gratuluje spadku
super wymiary udo - 51,5 marze o tym!!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-12-08 o 07:58
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 09:18   #4558
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej
Ale świetny mam humor!

Aniabania, gratuluję spadku! Świetnee wymiary!
Jakie dysproporcje? o.O O.o

Ja nie wchodzę na wagę po ostatnich dwóch dniach

Agnesuk, super, że TŻ Ci pomaga
Oni zawsze jak mają coś zrobić to najpierw muszą się nagadać

Noo, a dzisiaj jadę z rodzicami na takie większe przedświąteczne zakupy, żeby później nie stać w gigantycznych kolejkach
Wiecie o co chodzi... Jakieś galaretki, żelatyny, przyprawy do mięs, mąka itp...
No i mama się uparła na nowy okap, bo na stary nie może już patrzeć

Chyba do reala pojedziemy i mam niecny plan naciągnięcia ich na czarną serię Gliss Kura oprócz szamponu, bo już mam i jestem zachwycona i nowy podkład mi się marzy

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Aaaaaaa i dobrze, że Tap Madl wygrała Olga
so trójka maybe.

Stary 2011-12-08, 09:50   #4559
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Wam
o 7 rano miałam już pobudkę, a mimo to czuję się wyspana, bo w nocy Tż zajmuje się małą. oczywiście narzeka przy tym strasznie,ale jakos to znosze
Agnes, skąd Ty masz tyle pokładów cierpliwości, jak ja nie znoszę marudzenia facetów podczas wykonywania czynności bardziej kobiecych jak np. opieka nad dzieckiem, ALE tez zwykłe porzadki, zmywanie itp... dzizas ;p
Cytat:
Ale świetny mam humor!

Aniabania, gratuluję spadku! Świetnee wymiary!
Jakie dysproporcje? o.O O.o

Noo, a dzisiaj jadę z rodzicami na takie większe przedświąteczne zakupy, żeby później nie stać w gigantycznych kolejkach
Wiecie o co chodzi... Jakieś galaretki, żelatyny, przyprawy do mięs, mąka itp...
No i mama się uparła na nowy okap, bo na stary nie może już patrzeć

Chyba do reala pojedziemy i mam niecny plan naciągnięcia ich na czarną serię Gliss Kura oprócz szamponu, bo już mam i jestem zachwycona i nowy podkład mi się marzy

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Aaaaaaa i dobrze, że Tap Madl wygrała Olga
Psyhe i dlatego masz dobry humor, że jedziesz z rodzicami na zakupy ;>
nie żul za bardzo! przed świętami zawsze jest cienko z kasą, bądź dzieckiem z dobrym serduszkiem!

noooo dysproporcje, w cyckach 80 a w dup ie 90

ja nie ogladałam top model ale super że wygrała Olga, Anka to placzliwy koszmarek w sensie że ciężko się ją ogladalo, ale muszę jej przyznać, że jest uparta w dazeniu do celu, i jesli bedzie nadal tak wytrwale walczyla to ma szanse daleko zajsc, faktycznie zrobila wielkie postepy no i wszyscy ja chwala. poza tym oczywiscie jest wieszakowato szczupla i ma ladna twarz, takze zycze jej powodzenia

A Olga kojarzy mi sie z aniolkiem VS :P nienawidze jej zartuje. ;p byla moja faworytka

Stary 2011-12-08, 09:55   #4560
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, też mi się kojarzy z Aniołkiem VS
Oj tam jakbyś miała jakieś duże dysproporcje pomiędzy ramionami, a biodrami to byś się mogła przejmować, a tak to push up i po kłopocie!
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości