|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
ala, miej nad nami litość
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
To Paula
masakra ta piosenka ładna ale kuuuuuuuuźwa Zeby wam takie cos do glowy nie wpadlo na weselu ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Fajne tematy mamy ale ja uciekam nie moge sie doczekac waszych imprez u mnie macie miejsca honorowe
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Paula? o matko droga, nienie, to odpada
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature...&v=PP0Sf_T4HuY a to prawie jak film instruktażowy. pod linijkę tanczą.musimy pod obczaić przez Kiniowym weselem! |
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ala ta zabawe z kulawym prowadzacym juz kiedys widzialam ,zenada na maksa
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja z tż byłam dziś w Aparcie.Tż spodobały się obrączki za około 1300 czy 1600zł za jedną i to były takie wyróżniające się obrączki...on zwriował...5 facetów kupiło dziś pierścionki zaręczynowe
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
My tez bylismy w sobote w galerii i sila tz wszedl do apartu
,a obraczek nie chcial mierzyc a godz.wczesniej nam przyjaciel tz ktory bedzie naszym swiadkiem wyslal mmsa z ich obraczkami ,biora slub pozniej niz my i juz maja obraczki,mimo,ze tez je robili ze swoim zlotem u zlotnika tak jak my planujemy.Ale tz mowi ,ze jeszcze kupa czaaaasu :/
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,5350
te chce tż |
|
|
|
#3429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta cena myslalam ze wynajecie jest duzo drozszeCytat:
tez z przedwczoraj to powinien byc z 24tego;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jak bede miec swoje mieszkanie to bede na poczatku grudnia ubierac a co ![]() moja kumpela z pracy pojechala na koncert ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi tez bylam zdziwiona taka cena, tak jak pisalam nigdy tak tanio nie widzialam
co do kobo to hm..w miare. ciezko mi powiedziec bo kupilam za ciemny podklad :/ i albo go mieszam z jasniejszym albo daje duzo kremu - i wtedy krycie nie jest takie dobre... Ala to z tym bananem zenua jak nie wiem:/ mnie sie takie obrączki kompletnie nie podobaja, wiec nie bede sie wypowiadac
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój dziś dostał 'wyprawkę' z pracy (podkoszulek i kalesony) więc odpadają mi dwa prezenty ![]() Cytat:
yyy że tak zapytam niedyskretnie... kto to był? ![]() ja na mikołaja dostałam od TŻ ptasie mleczko takiej jednej firmy co byłam ciekawa i kolczyki śliiiczne, zaraz Wam pokaże ![]() ja dla niego kupiłam duuużą czekoladę z całymi orzechami laskowymi ![]() a od rodziców ja z bratem dostaliśmy po czekoladzie (+ trochę gotówki, jako, że biduję jak mysz kościelna zaraz będę nadrabiać tylko wezmę prysznic
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-06 o 22:43 |
||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Brat ali narzeczonego i jego żonka
![]()
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu? przecież ten koncert w sierpniu miał być ostatnim? ![]() Jlys, kciuki! Podwójne, bo za dwie rozmowy ![]() Adela, średnio mi się podobają te obrączki, co pokazałaś... Takie dziwne.. Za dużo udziwnień A Tobie sie podobają?
|
|
|
#3435 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w tym to zrobię mamy zwykle takie obdrapane sztuczydło w tym roku chciałbym z bratem żywą, może przeforsujemy ten pomysł ![]() w ogóle uuu kiedyś, kiedyś u mnie w domu chciałabym żeby choinka była ubierana w Wigilię, najpierw cała rodzinka (ja, TŻ i dzieciaki) idzie na stoisko, wybieram śliczną żywą ooogrooomna choinkę a potem wszyscy razem ubieramy takie moje marzenie, ja zawsze tak chciałam tak rodzinnie a potem szykujemy Wigilię Cytat:
ja też chce na weselu ![]() a ta laska w białym i z c**ą na wierzchu... Cytat:
Cytat:
dlatego ja wszystkie zabawy ustale przed weselem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wiesz, podobno rodzice mojego TŻ mają takie... nie wiem, bo nigdy nie widziałam, ale TŻ mówił że takie w warkoczyk ![]() aaa no taaak sorki, zapomniałam ![]() a wiecie, wczoraj TŻ tak strasznie się cieszył, że za tydzień pierwsza wypłata " po czym już poważnie dodał, że 'no przecież trzeba mieć odłożone pieniądze na wszelki wypadek' taaa... już w mojej chorej główce pojawił się pomysł na co on zbiera tą kasiorę ![]() załączam kolczyki od TŻ nie wiedziałam że aż tyle jest w komplecie, chyba dorobię sobie dziur w uszach
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
aaah i w końcu pofarbowałam sobie odrosty... bo już wstyd było łazić
![]() dobranoc
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry świecie!
![]() Aleeee się dobrze spaaaało! :ziewa: ale zajączek obudził o 7:00, wstałam po 7:30 chwilkę i kontempluję ciemność za oknem ![]() Nie podobają mi sie te Adeli obraczki. Zbyt wycudaczone. Ruda, nie mów nic o odrostach. Tez już mam wielkie, ale czekam twardo do Gwiazdki, no, chwili przed Gwiazdką, żeby się odpicować na święta ![]() Ładne te kolczyki! takie kolorowo-cukierkowe! ![]() TŻ jak nic szykuje Ci niespodziankę ! A ja z moim zobaczę się dopiero jutro po południu, jak pojedziemy po obrączki. buahaha, mieszkamy razem, a się mijamy. On polazł wczoraj na sesję, a o 17:30 miał szkolenie na inwentaryzacje, więc jak wróciłam do domu to już go nie było. Wróci pewnie dziś koło 10/11:00, jak mnie już nie będzie, a na 21:00 ma inwentaryzację, więc jak ja wrócę to jego nie będzie. Potem w czwartek pewnie do jakiejś dziwnej godziny to liczenie potrwa, polecę do pracy i spotkamy się dopiero po pracy wolność
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
ja mam dziś uczelnię na 13.15 |
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Dobijaj Natasia dalej
ja mam dziś 10h w pracy
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Buehehe, ja ok 20:00, więc i tak masz lepiej
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() No wlasnie dlatego radosc tym wieksza no i w moje urodziny ![]() Cytat:
powiem ci tak - jesli nie znasz ceny to ci powiem, ze tanie nie byly ![]() Obraczki, ktore podobaja sie narzeczonemu adeli mi sie kompletnie i w ogole nie podobaja! ![]() Ja napisalam meila do szefowej co z moja umowa, czy juz mam sie rozgladac za czyms innym czy nie mam stresa ![]() Dzisiaj mama wraca bo w Zakopcu byla
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Wyszykowałam dzisiaj TŻ do szkółki... tak tak, wczoraj zaspał, więc dzisiaj i ja musiałam nastawić swój budzik oczywiście poszłam dalej spać ![]() A teraz juz po sniadaniu, dopijam herbatkę i zaraz do szkółki lecę ![]() Aluś, trzymam kciuki za przedłużenie umowy Ha! A wiecie, że jutro u nas jest wolne? Bo jest święto
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
hej z ranca;D
moniq ekstra kolczyki, normalnie jak landrynkiD;D;D no i nie dziewie sie, ze wyobraznia Ci zadzialala;D ala 3mam kciukasy za dobre zakonczenie mailowania z szefowa;D mutny na obraczkach od Adelii dla mnie za duzo sie jednak dzieje chyba jakas dziwna jestem, bo mi sie stonoga nie podoba;D ciagnie sie bez konca i zadnej pointy nie ma;p wlosowfarbowac nie mam zamiaru do lutego, a moze nawet i do maja przed slubem niech se ladnie rosna i wzmacniaja![]() choinke chyba w przyszlym tygodniu ubiore) tylko lancuchow nie mam za bardzo, bo tutaj sa same takie liche, cienkie, takie jak kiedys w Polsce byly za mojej małosci a nie mielismy miejsca ani glowy, zeby wziac nasze ozdoby choinkowe z Pl;(
|
|
|
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry...
obrączki tez nie w moim typie, ale skoro dla Adelli sie podobają to najważniejsze ![]() ja mam wolne od niedzieli do soboty ![]() i to nie urlop czy coś takiego nie nie nie taki mamy grafik.... ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,1689 a my chcemy tradycyjne proste, choć nie z aparta ale z obrączki teścia przerobione
|
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, dla mnie takie teledyski ze ślubu to mega tadeta, jak można coś takiego robić
- jestem trochę zdziwaczała w tych kwestiach, do tej pory ani razu nie żałowałam że nie robię wesela. Adela - obrączki ładnie wykonane, ale nie w moim guście - są zbyt strojne, więc przy teoretycznie strojnym pierścionku będą wyglądać średnio - ja chcę najzwyklejsze żółte złoto okrągłe, tylko swoją obrączkę cieńszą od TŻa - może też dupy nie urywają - ale będą mi pasować do piździoneczka Idę do koleżanki na kawę, a potem wpadam na chwilę do pracy, bo szef przyjedzie i otwarcie go zapytam czy będę pracować czy nie, bo nie chce mi się w ciuciubabkę bawić błagać go o pracę nie będę, postanowiłam sobie, że koniec z płaszczeniem się przed ludźmi. Będzie co będzie... Miłego dzionka
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
a myslalyscie juz o podziekowaniach dla rodzicow?? co im kupujecie?
|
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
oo ludzie nie nadążam za Wami kobietki!
Tak się rozpisujecie.. jeszcze trochę i Wasze wpisy będę czytała, jak książkę ![]() ![]() a mam pytanie do Was (wiem, że to nie jest wątek od tego.. ale mimo wszystko ryzykuję i pytam ):Znacie jakiś skuteczny sposób domowy na suche, popękane, aż krwawiące dłonie z zimna? Zawsze z porą roku.. zbliżającą się zimą bardzo niszczą mi się dłonie, mimo że regularnie używam kremy do rąk.. glicerynowe. Próbowałam nawet zabiegi z sokiem z cytryny i nic! Nadal szczypią, pękają i z tego wszystkiego robią się małe krwawiące ranki. Nawet jak siedzę w domu to takie mam ![]() Możecie coś poradzic?
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam punktualna Ale już dzisiaj po zajęciach Narobie się tu, co? ![]() A u nas nie będzie choinki ani żadnych ozdób świątecznych, bo szkoda nam kasy, hehe ![]() Spinka, a czym się zajmujesz? ![]() Santom, mój znajomy z żoną w ramach podziękowań dla rodziców nakręcili takie filmiki, jak ludzie z rodziny się wypowiadają o ich rodzicach i potem to skleili i puścili to na weselu. Tylko do tego trzeba mieć projektor ![]() Afrodyta, mi zawsze wystarczały kremy i chodzenie w rękawiczkach. Może chodź nawet po domu w rękawiczkach?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

nie moge sie doczekac waszych imprez
u mnie macie miejsca honorowe

tak rodzinnie 
dlatego ja wszystkie zabawy ustale przed weselem
sorki, zapomniałam